رفتن به مطلب

مشکل من در برنامه task manager

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به  نام خدا

سلام به همه

من تازگی یه مشکل در برنامه  task manager  دارم و یه برنامه می یاد از تموم قدرت سی پی یو استفاده می کنی و وقتی روی end task  کلیک می کنم برای چند لحظه غیر فعال میشه و دوباره شروع می کنه 

کسی می دونه که چطوری برنامه رو به طور کلی غیر فعال کنم ؟

اینم عکسش:

2125757898_Screenshot(13).thumb.png.62bf708d24c68b048cdb6b5960c38ef5.png

اسم برنامه minrosoft software protection platform service هست.

اگر کسی می دونه لطفا کمکم کنه.

با تشکر

Screenshot (13).png

لینک به دیدگاه

ممکنه ویروس باشه. با آنتی ویروس چک کنید و این هم ممکنه کمک کنه.  http://bit.ly/307h9w6

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در در 15 اردیبهشت 1398 در 18:28، amir44 گفته است :

ممکنه ویروس باشه. با آنتی ویروس چک کنید و این هم ممکنه کمک کنه.  http://bit.ly/307h9w6

ممنون واسه کمکت درست شد.از روش زیر استفاده کردم. ولی الان یه مشکل دیگه پیش امده این هست که کرک ویندوز پریده  با هر فعال سازی که امتحان می کنم درست نمیشه حالا باید چی کار کنم.

توجه: فرآیند Sppsvc.exe را به طور موقت غیرفعال کنید تا بررسی کنید که آیا پس از آن از مدیر Task Manager رفته است یا خیر. اگر شما همچنان آن را در حال اجرا و مصرف منابع سیستم، پیدا کنید، سیستم شما باید با ویروس آلوده شود. پس از بررسی، روند را برای جلوگیری از اشتباهات فعال سازی ویندوز فعال کنید.

• بر روی کلید Win + R کلیک کنید، regedit را تایپ کنید و Enter را فشار دهید .
  • با استفاده از پنجره چپ به HKLM \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ sppsvc بروید .
  • مقدار شروع را از هر شماره به 4 تغییر دهید .
Restarting Sppsvc.exe process
  • پس از انجام این کار، سیستم را مجددا راه اندازی کنید و بررسی کنید آیا Sppsvc.exe غیرفعال شده است یا خیر.
  • اگر فرآیند را در Task Manager پیدا کردید، سیستم را با یک ضد ویروس دیگر اسکن کنید. اگر این روند دیگر فعال نیست، آن را فعال کنید و بررسی کنید که آیا هنوز از CPU بیش از حد استفاده می کنید.
ویرایش شده توسط alimoradi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...