رفتن به مطلب

سوال در مورد بازی GOD OF WAR

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، infernali گفته است :

باید مقاومت کنی تا تموم بشه.

رفیق گاد 2 رو توضیح بده ؟ چه قدرتاش خیلی قویه و ارزش داره تا  orb جمع بشه .

لینک به دیدگاه

• ارسال 142
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 3 ساعت قبل، infernali گفته است :

نسخه 1 تموم کردم  فقط یه سوال  تو نسخه 1 . همسرش و دخترش باهم از بین میرن یا فقط همسرش  از بین میره ؟ داستانش گیج کننده شد .

اخه تو المپیوس دخترش زنده بود !!! پسرش از کجا اومد ؟ فیلمو دیدم ولی چیزی متوجه نشدم !

لینک به دیدگاه

در در 13 خرداد 1398 در 18:47، infernali گفته است :

اینجا باید چطور برم هر راهی پیدا کردم نشد تا راه پیدا کنم تا این جعبها رو باز کنم ؟ باید چی کنم ؟ اونجاس که زنه خودشو میشکه  کریتوس کلید بر میداره 

546565.JPG

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

در در 13 خرداد 1398 در 23:24، maysamsina گفته است :

نسخه 1 تموم کردم  فقط یه سوال  تو نسخه 1 . همسرش و دخترش باهم از بین میرن یا فقط همسرش  از بین میره ؟ داستانش گیج کننده شد .

اخه تو المپیوس دخترش زنده بود !!! پسرش از کجا اومد ؟ فیلمو دیدم ولی چیزی متوجه نشدم !

فکر کنم شما انگلیسیتون خوب نیست. توی نسخه chain of olympus می خواست زن و بچه اش رو از دنیای مرده ها بیاره توی دنیای زنده ها که نشد. چون خودش توی شماره 1 بازی ، از دنیای مرده ها برگشت به دنیای زنده ها.

شما مطمئنی نسخه یک رو کاملاً تموم کردی؟

2 تا secret داره که واسه یکیش باید very hard بری.

یک چالش 10 مرحله ای هم داره.

لینک به دیدگاه

در در 14 خرداد 1398 در 22:51، maysamsina گفته است :

اینجا باید چطور برم هر راهی پیدا کردم نشد تا راه پیدا کنم تا این جعبها رو باز کنم ؟ باید چی کنم ؟ اونجاس که زنه خودشو میشکه  کریتوس کلید بر میداره 

546565.JPG

عکسش باز نمیشه

لینک به دیدگاه

در در 13 خرداد 1398 در 21:02، maysamsina گفته است :

رفیق گاد 2 رو توضیح بده ؟ چه قدرتاش خیلی قویه و ارزش داره تا  orb جمع بشه .

تبر اصلی خودش خوبه با پتکی که وسطای بازی به دست میاره. توی قدرت ها هم برقیه (دومین قدرتی که به دست میاره) عالیه

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، infernali گفته است :

عکسش باز نمیشه

اینو پیدا کردم حل شد 

در 13 ساعت قبل، infernali گفته است :

فکر کنم شما انگلیسیتون خوب نیست. توی نسخه chain of olympus می خواست زن و بچه اش رو از دنیای مرده ها بیاره توی دنیای زنده ها که نشد. چون خودش توی شماره 1 بازی ، از دنیای مرده ها برگشت به دنیای زنده ها.

شما مطمئنی نسخه یک رو کاملاً تموم کردی؟

2 تا secret داره که واسه یکیش باید very hard بری.

یک چالش 10 مرحله ای هم داره.

توی نسخه chain of olympus که مرحله اخرش فقط دخترش هس که دستشو ول نمیکنه و با اون زنه مبارزه  میکنه  و همسرشو نشون نداد !!! تو نسخه 1  اسلحه اش رها شد خودش دختر و همسرشو کشت . این پسرش تو نسخه4 که هستش یعنی قبلا بوده همسرش قایمش کرده ؟

نسخه1  رو یه بار با سخت رفتم و الانم دارم با خیلی سخت میرم و 2 تا مجسمه رو کرفتم که در زئوس رو باز مکینه و خون و جادو و.. میده .

برای بدست آوردن 2 تا secret باید یه بار با خیلی سخت رفت و یه بارم باید  جالش 10 مرحله ای  رو رفت درسته ؟

تو نسخه 2 چیزی هس تا پیدا کنم مثل اسپارتا ؟ مجسمه یا .....

تو این عکس چطور باید بگیرمشون ... هیچ نیس ن پلی ن سنگی ..

8989898.JPG

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

اینو پیدا کردم حل شد 

توی نسخه chain of olympus که مرحله اخرش فقط دخترش هس که دستشو ول نمیکنه و با اون زنه مبارزه  میکنه  و همسرشو نشون نداد !!! تو نسخه 1  اسلحه اش رها شد خودش دختر و همسرشو کشت . این پسرش تو نسخه4 که هستش یعنی قبلا بوده همسرش قایمش کرده ؟

نسخه1  رو یه بار با سخت رفتم و الانم دارم با خیلی سخت میرم و 2 تا مجسمه رو کرفتم که در زئوس رو باز مکینه و خون و جادو و.. میده .

برای بدست آوردن 2 تا secret باید یه بار با خیلی سخت رفت و یه بارم باید  جالش 10 مرحله ای  رو رفت درسته ؟

تو نسخه 2 چیزی هس تا پیدا کنم مثل اسپارتا ؟ مجسمه یا .....

تو این عکس چطور باید بگیرمشون ... هیچ نیس ن پلی ن سنگی ..

8989898.JPG

درسته زنش رو نشون نداد ولی دلیل نمیشه که دنبال زنش هم نرفت. دنبال زن و دخترش با هم رفت ولی فقط وقت کرد که دخترش رو ملاقات کنه و درگیر مبارزه با Persephone شد. Persephone دختر زئوس و همسر hades و ملکه underworld  هست. اونی که هم دیدی تبرها رها شد و دختر و همسرش کشته شدند واقعی نبود.(تازه فهمیدم شما فقط تصاویر رو نگاه می کنید و یک نظریه ای بر اساس اون تصاویر میدید😆. شما من رو یاد یک شخصی می ندازید. وقتی داشتم god of war 4 بازی می کردم آخر بازی که مادر بالدور ، می خواد بالدور(پسرش)رو بغل کنه اون شخص فکر می کرد اینا دوست دختر و دوست پسر هستند😂) توی شماره 4 هم میگه که با خانمی در سرزمین اسکاندیناوی آشنا میشه که مبارز خیلی قوی بوده. اون خانم غول می کشته اینم ازش خوشش میاد و پیشنهاد ازدواج بهش میده (قبلاً ازدواج خیلی راحت بود 2 نفر که از هم خوششون میومد می رفتن با هم زیر یک سقف تا آخر عمرشون با هم زندگی می کردند) و این تبری هم دستش میبینی (leviathan axe) مال همون خانم بوده که 2 تا dwarf براش ساخته بودند. این پسر هم ثمره همین ازدواجه . در مورد اون جعبه ها یک سنگ هست که باید هلش بدی تا زیر اونجا. اونجا رو بگردی یک سنگی میبینی.

god of war 2 باید 6 تا کوزه بگیری و 20 تا چشم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، infernali گفته است :

درسته زنش رو نشون نداد ولی دلیل نمیشه که دنبال زنش هم نرفت. دنبال زن و دخترش با هم رفت ولی فقط وقت کرد که دخترش رو ملاقات کنه و درگیر مبارزه با Persephone شد. Persephone دختر زئوس و همسر hades و ملکه underworld  هست. اونی که هم دیدی تبرها رها شد و دختر و همسرش کشته شدند واقعی نبود.(تازه فهمیدم شما فقط تصاویر رو نگاه می کنید و یک نظریه ای بر اساس اون تصاویر میدید1f606.png. شما من رو یاد یک شخصی می ندازید. وقتی داشتم god of war 4 بازی می کردم آخر بازی که مادر بالدور ، می خواد بالدور(پسرش)رو بغل کنه اون شخص فکر می کرد اینا دوست دختر و دوست پسر هستند1f602.png) توی شماره 4 هم میگه که با خانمی در سرزمین اسکاندیناوی آشنا میشه که مبارز خیلی قوی بوده. اون خانم غول می کشته اینم ازش خوشش میاد و پیشنهاد ازدواج بهش میده (قبلاً ازدواج خیلی راحت بود 2 نفر که از هم خوششون میومد می رفتن با هم زیر یک سقف تا آخر عمرشون با هم زندگی می کردند) و این تبری هم دستش میبینی (leviathan axe) مال همون خانم بوده که 2 تا dwarf براش ساخته بودند. این پسر هم ثمره همین ازدواجه . در مورد اون جعبه ها یک سنگ هست که باید هلش بدی تا زیر اونجا. اونجا رو بگردی یک سنگی میبینی.

god of war 2 باید 6 تا کوزه بگیری و 20 تا چشم

کریتوس وقتی  اریس خدای جنگ  رو صدا میزنه و میاد  قدرت رو به کریتوس میده و جنون وحشی گری رو در کریتوس شعله ور میکنه و کریتوس همش خون میریزه حتی  زن و دخترشم خودش میکشه  همش خاطرش میاد درسته ؟ پیرزه جادوگره اگاهش میکنه که از ازیس انتقام میگیره درسته ؟ اونطوری فکر نمکینم دوس دختر و .... حححححح . بازیش خیلی  استرس و هیجان داره .

Persephone  همون میشه خواهر کریتوس درسته ؟ 

یعنی ثمره ازدواج دوم کریتوس شده این پسره درسته ؟

سنگی پیدا نکردم فقط یه جعبه که روش مجسمه عقاب هس که هلش میدم رو فنر ؟ شما اینو بازی کردید اگه جعبها رو نگیرم بهتر نیس یعنی دوباره بجای اولش بر نمگیرده ؟  بجایکه زئوس اولش کشتش نمیره ؟ اخه وقتی شمشیر زئوس رو خاس برداره همش قرمزها پرید ..... یعنی آخر بازی نمیاد اول ؟

6تا کوزه و 20 تاچشم رو از کجا باید پیدا کنم ؟  پیدا کردنش راحته یا باید و..... ؟ الان رسیدیم به 3 تا مجسمه اسب بزرگ هیچی پیدا نکردم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

کریتوس وقتی  اریس خدای جنگ  رو صدا میزنه و میاد  قدرت رو به کریتوس میده و جنون وحشی گری رو در کریتوس شعله ور میکنه و کریتوس همش خون میریزه حتی  زن و دخترشم خودش میکشه  همش خاطرش میاد درسته ؟ پیرزه جادوگره اگاهش میکنه که از ازیس انتقام میگیره درسته ؟ اونطوری فکر نمکینم دوس دختر و .... حححححح . بازیش خیلی  استرس و هیجان داره .

Persephone  همون میشه خواهر کریتوس درسته ؟ 

یعنی ثمره ازدواج دوم کریتوس شده این پسره درسته ؟

سنگی پیدا نکردم فقط یه جعبه که روش مجسمه عقاب هس که هلش میدم رو فنر ؟ شما اینو بازی کردید اگه جعبها رو نگیرم بهتر نیس یعنی دوباره بجای اولش بر نمگیرده ؟  بجایکه زئوس اولش کشتش نمیره ؟ اخه وقتی شمشیر زئوس رو خاس برداره همش قرمزها پرید ..... یعنی آخر بازی نمیاد اول ؟

6تا کوزه و 20 تاچشم رو از کجا باید پیدا کنم ؟  پیدا کردنش راحته یا باید و..... ؟ الان رسیدیم به 3 تا مجسمه اسب بزرگ هیچی پیدا نکردم

توی یکی از اون 3 تا جعبه ، یک کوزه هست. یکی از کوزه ها هم همونجایی هست که اسلحه بنفش رنگ رو میگیری. یکیش هم بعد از اینکه پر بدست آوردی. فکر کنم 4 تاش داخل بازی بود. 2 تای دیگه باید چالش بری

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، infernali گفته است :

توی یکی از اون 3 تا جعبه ، یک کوزه هست. یکی از کوزه ها هم همونجایی هست که اسلحه بنفش رنگ رو میگیری. یکیش هم بعد از اینکه پر بدست آوردی. فکر کنم 4 تاش داخل بازی بود. 2 تای دیگه باید چالش بری

اگه با سخت بعضیاشو نگیرم و جا انداختم  مشکل داره ؟  یعنیسری بعد  با خیلی سخت بگیرمشون ؟

اشکال نداره با خیلی سخت بگیرمشون  کوزه و چشمها ؟ اسلحه بنفش رو نگرفتم یعنی الان فقط برق و کمان رو گرفتم ! درسته ؟ 3تا گفتی  

چشمهها چی ؟ 20 تا چشم 

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

اگه با سخت بعضیاشو نگیرم و جا انداختم  مشکل داره ؟  یعنیسری بعد  با خیلی سخت بگیرمشون ؟

اشکال نداره با خیلی سخت بگیرمشون  کوزه و چشمها ؟ اسلحه بنفش رو نگرفتم یعنی الان فقط برق و کمان رو گرفتم ! درسته ؟ 3تا گفتی  

چشمهها چی ؟ 20 تا چشم 

بعد از اینکه پتک رو میگیری یک غول تک چشم  میاد که چشم اون رو درمیاری بعدش میره تا اینکه آخرین قدرت رو هم بدست میاری همونی که میکوبه زمین. بعد از اینکه قدرت رو گرفتی 2 تا 2 تا غول تک چشم میاد. همشون رو بکش تا اینکه 20 تا جمع کنی. چهارمین کوزه هم توی راهته خیلی تابلوئه. نیازی به پیدا کردن نداره. یادم رفته جاش کجاست ولی اون استثناء مخفی نیست

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، infernali گفته است :

بعد از اینکه پتک رو میگیری یک غول تک چشم  میاد که چشم اون رو درمیاری بعدش میره تا اینکه آخرین قدرت رو هم بدست میاری همونی که میکوبه زمین. بعد از اینکه قدرت رو گرفتی 2 تا 2 تا غول تک چشم میاد. همشون رو بکش تا اینکه 20 تا جمع کنی. چهارمین کوزه هم توی راهته خیلی تابلوئه. نیازی به پیدا کردن نداره. یادم رفته جاش کجاست ولی اون استثناء مخفی نیست

راستیتش چشم غول رو در آودرم .... ولی تا اینجا بجز موردی که کفتید اول بازیه و کوزه هس .... تا اینجا هیچ کوزه ای پیدا نکردم ..... چی میکوبه زمین ؟ پتک رو بکوبم یا غول رو میکید ؟

اگه با سخت کوزه و چشم رو همش نگیرم مشکلی برای خیلی سخت پیش نمیاد ؟

رفیق متیونی ببینی فیلمو ببینی و بگی تو کدوم ساعت و دقیقه و ثانیه کوزه هستش ؟

https://www.youtube.com/watch?v=4TOy_8_h4n4

این عکس کی باز میشه ؟

4353454.JPG

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

راستیتش چشم غول رو در آودرم .... ولی تا اینجا بجز موردی که کفتید اول بازیه و کوزه هس .... تا اینجا هیچ کوزه ای پیدا نکردم ..... چی میکوبه زمین ؟ پتک رو بکوبم یا غول رو میکید ؟

اگه با سخت کوزه و چشم رو همش نگیرم مشکلی برای خیلی سخت پیش نمیاد ؟

رفیق متیونی ببینی فیلمو ببینی و بگی تو کدوم ساعت و دقیقه و ثانیه کوزه هستش ؟

https://www.youtube.com/watch?v=4TOy_8_h4n4

این عکس کی باز میشه ؟

4353454.JPG

دقیقه 14

ساعت 4 و دقیقه 11

ساعت 4 دقیقه 48 واسه 20 تا چشم

ساعت 4 دقیقه 32 ثانیه 50

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، infernali گفته است :

دقیقه 14

ساعت 4 و دقیقه 11

ساعت 4 دقیقه 48 واسه 20 تا چشم

ساعت 4 دقیقه 32 ثانیه 50

مثل بقیه باید تا آخر هم چیش فول بشه ؟ یعنی دوباره با خیلی سخت برم ؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

مثل بقیه باید تا آخر هم چیش فول بشه ؟ یعنی دوباره با خیلی سخت برم ؟

یادم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، infernali گفته است :

یادم نمیاد

نسخه 2   تا اینجا از  1 و  المپیوس و اسپارتا   خیلی قشنگتره ! نسخه3 و4 و  Ascension    چطور هستن ؟

پلی 5 چقد فریم داره طبق آمار ؟

آناتا مثل اینکه تو نسخه 3  زنده میشه درسته ؟

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

نسخه 2   تا اینجا از  1 و  المپیوس و اسپارتا   خیلی قشنگتره ! نسخه3 و4 و  Ascension    چطور هستن ؟

پلی 5 چقد فریم داره طبق آمار ؟

آناتا مثل اینکه تو نسخه 3  زنده میشه درسته ؟

نه آتنا زنده نمیشه. خودش به کریتوس میگه که چون جونش رو فدای زئوس کرده الان به این حالت  رسیده

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، infernali گفته است :

نه آتنا زنده نمیشه. خودش به کریتوس میگه که چون جونش رو فدای زئوس کرده الان به این حالت  رسیده

آنتا شبیه مادر زئوسه ... اونجا که بود اورانوس غول گنده اومد بجای بچه سنگ رو خورد .. شبیه آناتاه ...

نسخه3 و4 و  Ascension    چطور هستن ؟ شما با شبیه ساز رفتی ؟

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

آنتا شبیه مادر زئوسه ... اونجا که بود اورانوس غول گنده اومد بجای بچه سنگ رو خورد .. شبیه آناتاه ...

نسخه3 و4 و  Ascension    چطور هستن ؟ شما با شبیه ساز رفتی ؟

تمام نسخه های god of war زمان خودشون نمره های بالایی از منتقدین گرفته اند و همشون قشنگ هستند و ارزش بازی کردن رو دارند. اون موقع که god of war 3 و اسنشن رو رفتم هنوز شبیه ساز واسش نیومده بود. راستی اون چالش 10 مرحله ای رو رفتی؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، infernali گفته است :

تمام نسخه های god of war زمان خودشون نمره های بالایی از منتقدین گرفته اند و همشون قشنگ هستند و ارزش بازی کردن رو دارند. اون موقع که god of war 3 و اسنشن رو رفتم هنوز شبیه ساز واسش نیومده بود. راستی اون چالش 10 مرحله ای رو رفتی؟

کدوم چالش 10 مرحله ای ؟ مال کدوم نسخه ؟

بنظر بنده بین 4 تا نسخه که بازی کردم 2 از همشون قشنگتره ولی 3 و4 و اسنشن روبازی نکردم نمیدونم ؟ اسنش قبل از کشته شدن اریسه درسته ؟ نسخه 3 چندتا خدا هس اخه یکی اضافه بود خدای خورشید خدای خدایان    خدای ارواح همون ماسکیه  خدای دریا ...... تو بازی 5 تا خدا بود ....؟؟؟

PS3 دسته 2 چقده قیمتش ؟ حافظه میخوره یا باید سی دی بازیشو خرید ؟

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

کدوم چالش 10 مرحله ای ؟ مال کدوم نسخه ؟

بنظر بنده بین 4 تا نسخه که بازی کردم 2 از همشون قشنگتره ولی 3 و4 و اسنشن روبازی نکردم نمیدونم ؟ اسنش قبل از کشته شدن اریسه درسته ؟ نسخه 3 چندتا خدا هس اخه یکی اضافه بود خدای خورشید خدای خدایان    خدای ارواح همون ماسکیه  خدای دریا ...... تو بازی 5 تا خدا بود ....؟؟؟

PS3 دسته 2 چقده قیمتش ؟ حافظه میخوره یا باید سی دی بازیشو خرید ؟

خدای ارواح؟

Soul God

شما من رو یاد همون کسی می ندازید که توی god of war 4 وقتی مادر و پسر همدیگر رو بغل کرده بودند ولی اون شخص تو فکر این بود که این دوست دختر اینه.😀

underworld god

فرمانروای مردگان و خدای جهان زیرِ زمین

نیازی نیست دوست من. شبیه ساز ps3 هست. RPCS3

کاملاً رایگان

با دسته ps2 هم میشه بازیش کرد

https://rpcs3.net/

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، infernali گفته است :

خدای ارواح؟

Soul God

شما من رو یاد همون کسی می ندازید که توی god of war 4 وقتی مادر و پسر همدیگر رو بغل کرده بودند ولی اون شخص تو فکر این بود که این دوست دختر اینه.1f600.png

underworld god

فرمانروای مردگان و خدای جهان زیرِ زمین

نیازی نیست دوست من. شبیه ساز ps3 هست. RPCS3

کاملاً رایگان

با دسته ps2 هم میشه بازیش کرد

https://rpcs3.net/

منظورم همون lord hades هستش . آخه زئوس با 4 تا صحبت میکرد یکیش خورشید  یکیش دریا   یکیش hades  ولی اون یکی کیه ؟

سیستم بنده شاید قبول نکنه چون گرافیگم آنبرده یعنی intel 4460  .....  تو یه سایت https://rpcs3.net/compatibility?  زده خدای جنگ  خوب اجرا نمیشه !!!

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

منظورم همون lord hades هستش . آخه زئوس با 4 تا صحبت میکرد یکیش خورشید  یکیش دریا   یکیش hades  ولی اون یکی کیه ؟

سیستم بنده شاید قبول نکنه چون گرافیگم آنبرده یعنی intel 4460  .....  تو یه سایت https://rpcs3.net/compatibility?  زده خدای جنگ  خوب اجرا نمیشه !!!

zeus

poseidon

helios

hades

hermes

اون یکی hermes هست

دوباره من یاد یک خاطره ای افتادم. یک بنده خدایی که از تصاویر نتیجه گیری میکرد ، به هرمس می گفت خدای سرعت😄

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، infernali گفته است :

zeus

poseidon

helios

hades

hermes

اون یکی hermes هست

دوباره من یاد یک خاطره ای افتادم. یک بنده خدایی که از تصاویر نتیجه گیری میکرد ، به هرمس می گفت خدای سرعت1f604.png

چطوریه تو نسخه 3  خودشو با شمشیر میزنه بخاطر تلافی اناتا ؟

تو نسخه 2  مرراحل اولیه بازی یعنی قبل از سوار دشن بر اسب آتشین .... فقط 1 چشم و 1 کوزه وجود داره ؟ قضیش چیه وقتی جعبه پر orb  رو باز میکنی چیزی بهت نمیده یعنی فقط میگیره ولی به اعداد اضافه نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...