رفتن به مطلب

مشکل اکسترکت نشدن فایل روی آپدیت جدید ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، من دقیقا فایل هایی که روی ویندوز قبلم (1709) اکسترکت میشد رو ویندوز جدیدم اکسترکت نمیشه و جدید ترین نسخه winrar پیام میده که فایل خرابه ولی همون رو ، روی کامپیوتر برادرم تست کردم و بدون مشکل ، جالب اینه که اون هم دقیقا همین نسخه ی 1903 رو داره ، قبلا هم باز با آپدیت از 1709 به 1803 و 1809 به این مشکل برخورد کرده بودم ولی برگشتم به همون بیلد 1709 و درست شد ، ولی واقعا نمیتونم تا ابد روی بیلد 1709 بمونم ! 

همه ی درایور ها و آپدیت ها رو هم نصب کردم ، سخت افزارم هم با نرم افزار های تست چک کردم و مشکلی نداشت . 

واقعا برای من که بازی هام رو همیشه باید اکسترکت کنم مشکل بزرگیه !

عجیب اینه که فایل های فشرده با حجم کمتر که مثلا برای برنامه هاست ، بدون مشکل اکسترکت میشه !

ویرایش شده توسط Nvidia Soldier
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Nvidia Soldier گفته است :

سلام ، من دقیقا فایل هایی که روی ویندوز قبلم (1709) اکسترکت میشد رو ویندوز جدیدم اکسترکت نمیشه و جدید ترین نسخه winrar پیام میده که فایل خرابه ولی همون رو ، روی کامپیوتر برادرم تست کردم و بدون مشکل ، جالب اینه که اون هم دقیقا همین نسخه ی 1903 رو داره ، قبلا هم باز با آپدیت از 1709 به 1803 و 1809 به این مشکل برخورد کرده بودم ولی برگشتم به همون بیلد 1709 و درست شد ، ولی واقعا نمیتونم تا ابد روی بیلد 1709 بمونم ! 

همه ی درایور ها و آپدیت ها رو هم نصب کردم ، سخت افزارم هم با نرم افزار های تست چک کردم و مشکلی نداشت . 

واقعا برای من که بازی هام رو همیشه باید اکسترکت کنم مشکل بزرگیه !

عجیب اینه که فایل های فشرده با حجم کمتر که مثلا برای برنامه هاست ، بدون مشکل اکسترکت میشه !

خیلی عجیبه الان تست کردم حتی فایل ویندوز که 3 پارته و فقط 5 گیگه رو هم ارور میده در صورتی که همون فایل رو با ویندوز بیلد قبلیم (1709) ، اکسترکت کردم  و نصب کردم !

هر چقدر گشتم تو یوتیوب و اینترنت همه فقط حرف از Repair کردن میزنن که تست کردم و نشد ، ولی وقتی یه فایل رو یه سیستم دیگه و همینطور بیلد قبلی همون کامپیوتر  با همون بیلد اکسترکت میشه ، غیر منطقیه که مشکل از فایل باشه !

رو هارد دیگم و حتی هارد اکسترنالم هم که اکسترکت کردم باز میگفت فایل خرابه ! (اونم با چنتا برنامه مختلف مثل  Winrar , 7z , Power ISO , Hamster zip)

واقعا نمیدونم مشکل از کجاست و چطوری باید حلش کنم :/

لینک به دیدگاه

درود

اگر با تعویض ویندوز مشکل حل نمیشه

تنظیمات Bios رو به حالت عادی برگردونین (چون ممکنه رم روی اورکلاک خودکار تنظیم شده باشه یا ...)

هاردتون رو با نرم‌افزار HD Tune در ویندوز و رم‌هاتون رو با نرم‌افزار Memtest (به صورت بوت) تست کنین...

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اگر با تعویض ویندوز مشکل حل نمیشه

تنظیمات Bios رو به حالت عادی برگردونین (چون ممکنه رم روی اورکلاک خودکار تنظیم شده باشه یا ...)

هاردتون رو با نرم‌افزار HD Tune در ویندوز و رم‌هاتون رو با نرم‌افزار Memtest (به صورت بوت) تست کنین...

سلام ، ممنون تنظیمات بایوسم رو به حالت پیشفرض برگردوندم ولی مشکلم حل نشد 

تست رمم گرفتم نتیجش رو هم گذاشتم . ولی بعید میدونم مشکلی داشته چون اگه رمم خراب باشه تو ورژن 1709 هم باید همین مشکل پیش میومد ولی رو 1709 همه ی فایل هام اکسترکت میشد !

MemTest86-Report-20190509-013238.html

ویرایش شده توسط Nvidia Soldier
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...