رفتن به مطلب

خرید هارد اکسترنال برای 4K HDR BLU RAY

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  و وقت بخیر خدمت اساتید

قصد خرید هارد اکسترنال رو دارم  برای دیدن فیلم 4K hdr با تلویزیون و سوالم اینه که تلویزیون من usb 2 رو فقط داره و آیا میتونم فیلم 4K hdr رو با کیفیت کامل ببینم یا حتما نیاز به کابل hdmi هست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط Alee_mansouri
لینک به دیدگاه

فیلم 4 کی داشتم هر کدومشون 60 گیگ بود ...مسلما این فیلم رو نمیشه روی پورت usb2 دید بستگی به حجم فیلمتون داره

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Alee_mansouri گفته است :

سلام  و وقت بخیر خدمت اساتید

قصد خرید هارد اکسترنال رو دارم  برای دیدن فیلم 4K hdr با تلویزیون و سوالم اینه که تلویزیون من usb 2 رو فقط داره و آیا میتونم فیلم 4K hdr رو با کیفیت کامل ببینم یا حتما نیاز به کابل hdmi هست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام مثلا 4k مد مکس حدود 6 گیگ بچد ، من راحت نگاه کردم ، هم با هارد اکسترنال معیوب هم با فلش ، مشکل نداره .

تلویزیون هم lg 651  43

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

فیلم 4 کی داشتم هر کدومشون 60 گیگ بود ...مسلما این فیلم رو نمیشه روی پورت usb2 دید بستگی به حجم فیلمتون داره

کلی سرچ کردم و از نظر سرعت انتقال داده usb 2 چون سرعتش ۴۸۰ مگابایت در ثانیه هست مشکلی نداره ولی مثلا اگه یک فیلم HDR داشته باشه با هارد اکسترنال میشه با همون کیفیت دید یا باید دستگاه پخش کننده بلوری که خود دستگاه هم HDR ساپورت میکنه بخرم؟

در ضمن حجم فیلم بین ۴۰ تا ۸۰ گیگ هست

ویرایش شده توسط Alee_mansouri
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...