رفتن به مطلب

کمک در مورد یک ایراد عجیب

iL0ve23
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم که نمی دونم چه طور باید حلش کنم... :(

من واسه اینترنت یه خط جدا خریدم... بعد که از ISP اینترنت گرفتم یه مشکل برام پیش اومده. من به صورت PPPOE به اینترنت وصل می شم. هروقت مودمم رو روشن می کنم حدود 3-4 ساعت به اینترنت وصلم بعدش یهو قطع می شم... مودم هر کاری می کنه دوباره کانکت نمی کنه یعنی اگه خاموش روشن بکنم بازم فرقی نمی کنه( چراغ ADSL , Internet هر دو خاموش می شن)... ولی اگه فیش تلفن رو از پشت مودم بکنم به یه تلفن وصل بکنم بعد باهاش به یه جا زنگ بزنم و دوباره به مودم وصل بکنم سریع دوباره به اینترنت وصل می شه... بگم که مشکل از مودمم نیست چون عوض کردم بازم همین مشکل رو دارم... ضمنا رو این خطم تلفن دیگه هم ندارم و وقتی این مشکل برام پیش اومد مستقیم یه سیم از حیاط کشیدم به اتاقم ولی بازم این مشکل برام مونده حتی ISP هم نتونسته مشکل منو حل کنه اگه کسی نظری داره خیلی ممنون می شمه منو مطلع کنه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما سیمی که به مودم نصب کردید اگه تیکه تیکه هست یه چک بکنید که اتصال نداشته باشه یا اینکه مرطوب شده باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مودم رو که تعویض کردی خط رو هم که از ورودی مستقیم کشیدی احتمالا از splitter هم استفاده میکنی.

پس یه نفر از این کارکنانی که تو پیمانکاری شرکت مخابرات هستن رو یه پولی بهش بده باید خونه خط تل رو کلا چک کنه از خو مخابرات هم چک کنه.

من چند سال پیش یه مشکل تو این مایه ها داشتم رفتم مخابرات به یکی پول دادم خط رو کاملا چک کرد ایراد از انشعاب خط ها بود.

لینک به دیدگاه

شما سیمی که به مودم نصب کردید اگه تیکه تیکه هست یه چک بکنید که اتصال نداشته باشه یا اینکه مرطوب شده باشه.

اون سیم رو هم چک کردم... این جز اولین چیزایی بود که عوض کردم ولی مشکل از اون نبود....

ممنون از پاسختون...

لینک به دیدگاه

مودم رو که تعویض کردی خط رو هم که از ورودی مستقیم کشیدی احتمالا از splitter هم استفاده میکنی.

پس یه نفر از این کارکنانی که تو پیمانکاری شرکت مخابرات هستن رو یه پولی بهش بده باید خونه خط تل رو کلا چک کنه از خو مخابرات هم چک کنه.

من چند سال پیش یه مشکل تو این مایه ها داشتم رفتم مخابرات به یکی پول دادم خط رو کاملا چک کرد ایراد از انشعاب خط ها بود.

مشکل اینجایه که الان دقیقا نمی دونم مشکل از رانژه خط هستش یا از تلفنم ولی می دونم داخلی نیستش ولی احتمال می دم مشکل از انشعابهای دورتر باشه!!! البه رئیس پیمانکار مخابرات منطقه مون آشنایه یه سر می رم پیشش بگم یکی رو واسم بفرسته خطم رو چک کنه....

ممنون از کمکت...

لینک به دیدگاه

به احتمال بسیار زیاد اشکال از مرکز مخابرات یا از کافو ( محل توزیع سیم ها مخابراتی از پست سر کوچه تا منزل شما ) است. این مورد روی خط های جدید 50000 تومنی خیلی زیاده. اکثرا مشکل نویز روی خط رو دارند که ناشی از ایزوله نبودن سیم ها و نصب فیلتر و سوییچ های بی کیفیت توسط مخابرات هستش. بهترین کار اینه که همونطور که unforgiven کفت ، یک پولی بدید به کارمند مخابرات تا براتون خارج از رویه کاری مخابرات، خط راچک کنه.

لینک به دیدگاه

به احتمال بسیار زیاد اشکال از مرکز مخابرات یا از کافو ( محل توزیع سیم ها مخابراتی از پست سر کوچه تا منزل شما ) است. این مورد روی خط های جدید 50000 تومنی خیلی زیاده. اکثرا مشکل نویز روی خط رو دارند که ناشی از ایزوله نبودن سیم ها و نصب فیلتر و سوییچ های بی کیفیت توسط مخابرات هستش. بهترین کار اینه که همونطور که unforgiven کفت ، یک پولی بدید به کارمند مخابرات تا براتون خارج از رویه کاری مخابرات، خط راچک کنه.

بله منم خطم جدیده. چون مخبرات هر کاری کرد نتونست خط قدیمم رو از حالت PCM خارج کنه مجبور شدم واسه اینترنت یه خط دیگه بگیرم که این بلا رو سرم آورد...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم یه مشکل عجیب داشتم که با تعویض پورت از مخابرات درست شد.برو شرکت خدمات اینترنتی که گرفتی درخواست تعویض پورت بده بلکه حل شه مشکلت.

مشکل من این بود که وقتی تلفن زنگ میزد من دیس مسشدم.از تعویض مودم گرفته تا کابل نو مستقیم اسفاده ازمودم در ابتدای خط ورودی به ساختمان و استفاده از انواع و تعداد متفاوت اسپلیتر بازم مشکل پابرجا بود تا یروز بالاخره به درخواست ما جامع عمل پوشوندن و مشکل برطرف شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...