رفتن به مطلب

میخوام گرافیک دست دوم بگیرم , راهنمایی کنید لطفا

Recommended Posts

سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست , قصد خرید کارت گرافیک دست دوم رو دارم
و از اونجاییکه چند ماه گذشته بحث بیت کویین داغ بود و اکثرا بیت کویین استخراج میکردند میخواستم ببینم چطور میشه فهمید کارتی که میخوام بعنوان کارت دست دوم بگیرم باهاش ماین نکردند ؟
همچنین ممنون میشم بصورت کلی بگید برای خرید کارت گرافیک دست دوم باید به چه نکاتی توجه کرد ؟

پیشاپیش ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام داداش عزیز

مهمترین ملاک و دغدغت این باشه که از چه کسی گرافیک رو میخری این خیلی خیلی مهمه 

ملاک دوم زیاد خودت درگیر کلمه ماین نکن 

و کارتي که زیر 3 ماه ماین شده بود هم هیچ مشکلی نیست بخر 

بازم تاکید می‌کنم فقط فقط مهم اینه که از چه شخصی میخری 

لینک به دیدگاه

یعنی هیچ مشخصه ای در ظاهر و یا در نرم افزار های تست بوجود نمیاد که بفهمیم این کارت خوب هست یا بعنوان کارت دست دوم خوب نیست ؟

لینک به دیدگاه

کلا"  تو این فروم کارت ها کاربرد گیم داشتند 2 ماه آخر در بهترین شرایط یک کوچولو ماین شدند :)) 

همونطور که دوستمون گفتند بشناس فردی رو که داری ازش خرید میکنی که درستش رو بگه ماین شده هست یا نه

و حتما" گارانتی دار

ویرایش شده توسط Ehsan.K
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Alexander.Mahone گفته است :

یعنی هیچ مشخصه ای در ظاهر و یا در نرم افزار های تست بوجود نمیاد که بفهمیم این کارت خوب هست یا بعنوان کارت دست دوم خوب نیست ؟

خیلی باید کارت خسته دل باشه دیگه

که صدا فن هاش در بیاد یا pcb رنگ عوض کنه

ولی خب رو دما خودش رو نشون میده

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

خیلی باید کارت خسته دل باشه دیگه

که صدا فن هاش در بیاد یا pcb رنگ عوض کنه

ولی خب رو دما خودش رو نشون میده

میشه یکم ابتدایی تر و با جزیات تر توضیح بدی ؟
مثلا تو چه نرم افزاری ؟
و pcb کدوم قسمتش میشه ؟

ببخشید من تو این زمینه مبتدی هستم 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Alexander.Mahone گفته است :

میشه یکم ابتدایی تر و با جزیات تر توضیح بدی ؟
مثلا تو چه نرم افزاری ؟
و pcb کدوم قسمتش میشه ؟

ببخشید من تو این زمینه مبتدی هستم 

منم تقریبا" در سطح شما هستم

فن صدا بلبرینگش در میاد به خاطر اینکه کار کرده زیاد

دما خب بالاتر وا میسته چون خمیر سیلیکون خشک شده و کهنه

و اون قسمتی که مدارها و چوک ها و خازن ها و چیپ گرافیکی روش قرار گرفته رنگ سبز هست که معمولا" تغییر رنگ پیدا میکنه و به زردی میزنه دیگه

که البته در این مورد بارها بحث شده و اگر دوستانی که کارت ماینی دارند حوصله بحث داشته باشند حمله میکنند و در مورد فلسفه اینکه کارت ماینی هیچ مشکلی نداره و در بعضی از موارد چون پاور آن و آف کمتری داشته از کارت گیم سالم تر هست که معمولا" این استدلال ها در مورد پرواز دلفین ها هم کاربرد داره و منطقی تلقی میشه.

سر جمعش باز تکرار میکنم منتظر بمونید و از کاربر مطمئن خرید رو انجام بدهید که اطمینان بده کارت ماین شده نیست.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

منم تقریبا" در سطح شما هستم

فن صدا بلبرینگش در میاد به خاطر اینکه کار کرده زیاد

دما خب بالاتر وا میسته چون خمیر سیلیکون خشک شده و کهنه

و اون قسمتی که مدارها و چوک ها و خازن ها و چیپ گرافیکی روش قرار گرفته رنگ سبز هست که معمولا" تغییر رنگ پیدا میکنه و به زردی میزنه دیگه

که البته در این مورد بارها بحث شده و اگر دوستانی که کارت ماینی دارند حوصله بحث داشته باشند حمله میکنند و در مورد فلسفه اینکه کارت ماینی هیچ مشکلی نداره و در بعضی از موارد چون پاور آن و آف کمتری داشته از کارت گیم سالم تر هست که معمولا" این استدلال ها در مورد پرواز دلفین ها هم کاربرد داره و منطقی تلقی میشه.

سر جمعش باز تکرار میکنم منتظر بمونید و از کاربر مطمئن خرید رو انجام بدهید که اطمینان بده کارت ماین شده نیست.

ممنون بابت توضیحات و راهنمایی 

لینک به دیدگاه

درود

کارتی که قرار هست خریداری کنید رو باید حداقل 24 تست کنید. تست هم به این صورت هست که باید کارت رو زیر لود ببرید (اجرای بازی یا اجرای تست نرم افزارهای گرافیکی مانند 3D Mark)

در این حالت باید نگاه کنید آیا دمای کارت طبیعیه؟ اگر در شرایط غیر لود دمای کارت بالاست یا اگر در شرایط لود دمای کارت بیش از حد بالاست، این یعنی کارت مشکل داره.

اکثر کارتهایی که غیر اصولی ماین شده باشن برد پشتشون تغییر رنگ میده، بنابراین به لحاظ فیزیکی هم باید کارت رو یک معاینه ظاهری هم بکنید ببینید آیا تغییر رنگی ایجاد شده یا خیر.

استفاده از کارت ماین شده ایرادی نداره مادامی که کارت شما کاملا سالم باشه و برای تست سلامت هم مواردی رو که به ذهنم میرسید خدمتتون گفتم.

درضمن، اگر قصد خرید کارت گرافیک دست دوم دارید، طبق تجربه توصیه این هست که 99% سمت کارتهای انودیا برید.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Sandor گفته است :

درود

کارتی که قرار هست خریداری کنید رو باید حداقل 24 تست کنید. تست هم به این صورت هست که باید کارت رو زیر لود ببرید (اجرای بازی یا اجرای تست نرم افزارهای گرافیکی مانند 3D Mark)

در این حالت باید نگاه کنید آیا دمای کارت طبیعیه؟ اگر در شرایط غیر لود دمای کارت بالاست یا اگر در شرایط لود دمای کارت بیش از حد بالاست، این یعنی کارت مشکل داره.

اکثر کارتهایی که غیر اصولی ماین شده باشن برد پشتشون تغییر رنگ میده، بنابراین به لحاظ فیزیکی هم باید کارت رو یک معاینه ظاهری هم بکنید ببینید آیا تغییر رنگی ایجاد شده یا خیر.

استفاده از کارت ماین شده ایرادی نداره مادامی که کارت شما کاملا سالم باشه و برای تست سلامت هم مواردی رو که به ذهنم میرسید خدمتتون گفتم.

درضمن، اگر قصد خرید کارت گرافیک دست دوم دارید، طبق تجربه توصیه این هست که 99% سمت کارتهای انودیا برید.

ممنون بابت راهنمایی و توضیحات کامل 🙏

لینک به دیدگاه

من بهت xfx rx 580 هشت گیگ میدم 1950

بشرط سلامت و تست 

جوری که با نو هیچ فرقی نکنه و ماینی هم نباشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...