رفتن به مطلب

مشکل با خنک کننده مایع گرین Green GLC240-EVO

Recommended Posts

فن واتر کولرتون هوا رو داره میده داخل کیس یا بیرون؟

اگر داره میده بیرون تنظیم کنین هوا رو بده داخل که هوای خنک از واتر کولر رد بشه نه هوای گرم کیس.

لینک به دیدگاه

• ارسال 98
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 8 ساعت قبل، ARMAN - H گفته است :

فن واتر کولرتون هوا رو داره میده داخل کیس یا بیرون؟

اگر داره میده بیرون تنظیم کنین هوا رو بده داخل که هوای خنک از واتر کولر رد بشه نه هوای گرم کیس.

الان تنظیماتش طوری هستش که هوا رو بسمت بالا میفرسته یعنی فن های رادیاتور هوا رو از داخل کیس به سمت رادیاتور میفرستن. ولی نکته ی شما رو تا حالا بهش فکر نکرده بودم که جهت از بیرون به سمت داخل باشه آیا تاثیری داره واقعا یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

داداش گرافیک وقتی میره زیر لود‌حرارت زیادی تولید میکنه داخل کیس چون فن هاش همه هوای گرم‌رو میدن سمت بالا و این عادی هست. ولی کلا یا کولر خراب هست و یا قدرت مناسبی نداره ، من خودم دمای کولانتم ۲۸ درجس.  الان تو اوج گرما ۳۱ ۳۲ دمای محیط هم ۲۷ ۲۸ درجس. با 8700k.

پس نظر شما اینه که واقعا مشکل از واتر کولر هستش. 

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

الان تنظیماتش طوری هستش که هوا رو بسمت بالا میفرسته یعنی فن های رادیاتور هوا رو از داخل کیس به سمت رادیاتور میفرستن. ولی نکته ی شما رو تا حالا بهش فکر نکرده بودم که جهت از بیرون به سمت داخل باشه آیا تاثیری داره واقعا یا نه؟

تو یوتیوب دیده بودم که اگر واتر کولر هوا رو بده داخل کیس سی پی یو خنک تر میمونه و به احتمال زیاد کولانت هم دماش کمتر میشه

ولی وقتی هوا رو بده داخل کیس چون هوا از رادیاتش رد میشه دمای گرافیک و اجزای مادربرد بالاتر میره.

در 57 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

پس نظر شما اینه که واقعا مشکل از واتر کولر هستش. 

واتر کولرتون مشکلی نداره فقط چون گرافیک داره هوای داغ رو به بالا میفرسته و از واتر کولر شما رد میشه تا بره بیرون ، دمای سی پی یو و کولانت بالاتر میره.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ARMAN - H گفته است :

تو یوتیوب دیده بودم که اگر واتر کولر هوا رو بده داخل کیس سی پی یو خنک تر میمونه و به احتمال زیاد کولانت هم دماش کمتر میشه

ولی وقتی هوا رو بده داخل کیس چون هوا از رادیاتش رد میشه دمای گرافیک و اجزای مادربرد بالاتر میره.

واتر کولرتون مشکلی نداره فقط چون گرافیک داره هوای داغ رو به بالا میفرسته و از واتر کولر شما رد میشه تا بره بیرون ، دمای سی پی یو و کولانت بالاتر میره.

آخه طراحی فن های فابریک واترکولر گرین طوری هستش که هوا به سمت بیرون کیس هدایت بشه و اگر بخواهیم طبق گفته شما فنها رو برعکس هم وصل کنیم فن های واترکولر برای حالت برعکس بستن جای پیچ ندارند / طبق تست های خودم و نتیجه گیری که رسیدم میگم شاید کولانت مشکل داشته باشه و بهتره بفرستم گارانتی گرین ببینم چی تشخیص میدن چون دوستان دیگه هم که واترکولر دارند اینجا اعلام کردند دمای کولانت آنها نهایتا 28 درجه میرسه برای کولانت واتر کولر کورسیر و مشابه واترکولر گرین من کولانت دمای 40 یا 42 درجه میرسه طبق گفته دوستان/ حدس من اینه شاید مایع من مشکل داره یا واتر پمپ یا ....... باید بفرستم گارانتی با تفاسیر

(من مثلا واترکولر خریدم برای سی پی یو ام که سمت Air Cooler نرم ولی انگار بازده ایر کولر از واتر کولر برای دفع گرما بهتره البته شایدم واترکولر من مشکل داره در کل گیج شدم نمیدونم.........)

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر بنده هم بهتره کولر رو بفرستید گارانتی چون من هم با cpuداغی مثل 8700kچنین دماهایی رو برای کولانت یا cpuتجربه نمیکنم وبالاتر از 40 شاید کلا یکی دو بار دیدم که اون هم خط قرمزی حساب میشه برای واتر کولر وبرنامه کورسیر به طور پیش فرض لوگوی روی بلاک رو به رنگ قرمز درمیاره ونشون از هشدار دمای بالا هست.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام

به نظر بنده هم بهتره کولر رو بفرستید گارانتی چون من هم با cpuداغی مثل 8700kچنین دماهایی رو برای کولانت یا cpuتجربه نمیکنم وبالاتر از 40 شاید کلا یکی دو بار دیدم که اون هم خط قرمزی حساب میشه برای واتر کولر وبرنامه کورسیر به طور پیش فرض لوگوی روی بلاک رو به رنگ قرمز درمیاره ونشون از هشدار دمای بالا هست.

بله نظر خودمم اینه که بفرستم گارانتی. فن فابریک سی پی یو به نظرت موقت جوابگوی کارای سیستم هست تا واتر کولر تکلیفش مشخص بشه؟ 

لینک به دیدگاه

دوستان واترکولینگ رو به خاطر مشکل دمای بالای کولانت ارسال کردم گارانتی تا ببینیم نتیجه چی میشه.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

خب دوستان واترکولر که مشکل بالا بودن دمای کولانت داشتم باهش و ارسال کرده بودم گارانتی  از گارانتی برگشت و ممنونم از پیگیری های دوست عزیز پشتیبانی رسمی گرین @GREEN Support 

طبق گفته ی دوستان گارانتی  واترکولر مشکلی نداشته و فقط نیاز به هواگیری داشته که انجام شده .

امروز منم واترکولر رو نصب کردم و شروع کردم به تست کردن با برنامه ی AIDA 64 که قبلا هم با این برنامه قبل از ارسال واترکولر به گارانتی تست گرفتم که توی همین تاپیک براتون گذاشتم لینک زیر: 

حالا تست جدید با برنامه AIDA64 بعد از اومدن واترکولر از گارانتی:

( نکته ای لازمه بگم که در تست قبلی واترکولر دمای اتاق 22 درجه بود و الان هوا گرمتر شده و دمای اتاق 29 الی 30 درجه است که نمیدونم چقدر در نتیجه تست جدید تاثیر گذاشته )

** حالت تست (استرس قرار دادن  CPU و RAM و GPU )

دمای مایع کولانت قبل از شروع تست در حالت بیکاری idle برابر40.8 درجه

دمای CPU قبل از شروع تست در حالت بیکاری idle  برابر 45 درجه 

دمای گرافیک قبل از شروع تست در حالت بیکاری idle  برابر با 39 درجه

**** اما دمای های اندازه گیری شده بعد از  تست و استرس قرار دادن CPU و RAM و GPU  به مدت 25 دقیقه در حالت لود صد در صد :

حد اکثر دمای مایع کولانت  برابر 51 درجه

حد اکثر دمای CPU  برابر 82 درجه 

حد اکثر دمای گرافیک  برابر با دمای  75 درجه

//// حالا دیگه نمیدونم دوستان عزیز مطلع نظری چیزی دارن برای راهنمایی بنده بگن؟؟؟؟؟  چون توی نتایج تست فکر نکنم تغییری ایجاد شده باشه ( البته دمای محیط اطراف کیس یعنی اتاق بعلت گرم شدن هوا نسبت به قبل 7 درجه گرمتر شده شاید اینم تاثیر گذار بوده)

stabilitytest.png

ویرایش شده توسط m2relax
لینک به دیدگاه

در در 6 تیر 1398 در 22:56، m2relax گفته است :

خب دوستان واترکولر که مشکل بالا بودن دمای کولانت داشتم باهش و ارسال کرده بودم گارانتی  از گارانتی برگشت و ممنونم از پیگیری های دوست عزیز پشتیبانی رسمی گرین @GREEN Support 

طبق گفته ی دوستان گارانتی  واترکولر مشکلی نداشته و فقط نیاز به هواگیری داشته که انجام شده .

امروز منم واترکولر رو نصب کردم و شروع کردم به تست کردن با برنامه ی AIDA 64 که قبلا هم با این برنامه قبل از ارسال واترکولر به گارانتی تست گرفتم که توی همین تاپیک براتون گذاشتم لینک زیر: 

حالا تست جدید با برنامه AIDA64 بعد از اومدن واترکولر از گارانتی:

دمای اتاق 29 الی 30 درجه است 

** حالت تست (استرس قرار دادن  CPU و RAM و GPU )

دمای مایع کولانت قبل از شروع تست در حالت بیکاری idle برابر40.8 درجه

دمای CPU قبل از شروع تست در حالت بیکاری idle  برابر 45 درجه 

دمای گرافیک قبل از شروع تست در حالت بیکاری idle  برابر با 39 درجه

**** اما دمای های اندازه گیری شده بعد از  تست و استرس قرار دادن CPU و RAM و GPU  به مدت 25 دقیقه در حالت لود صد در صد :

حد اکثر دمای مایع کولانت  برابر 51 درجه

حد اکثر دمای CPU  برابر 82 درجه 

حد اکثر دمای گرافیک  برابر با دمای  75 درجه

//// حالا دیگه نمیدونم دوستان عزیز مطلع نظری چیزی دارن برای راهنمایی بنده بگن؟؟؟؟؟  چون توی نتایج تست فکر نکنم تغییری ایجاد شده باشه ( البته دمای محیط اطراف کیس یعنی اتاق بعلت گرم شدن هوا نسبت به قبل 7 درجه گرمتر شده شاید اینم تاثیر گذار بوده)

stabilitytest.png

اساتید محترم نظری ندارید؟

ویرایش شده توسط m2relax
لینک به دیدگاه

سلام. خنک کننده شما در واحد QC گارانتی گرین به صورت کامل تست شده و کارایی و عملکرد دستگاه کاملا در محدوده استاندارد قرار داره. تنظیمات بایوس  یا خمیر بین IHS پردازنده و Die رو چک کنید. 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

سلام. خنک کننده شما در واحد QC گارانتی گرین به صورت کامل تست شده و کارایی و عملکرد دستگاه کاملا در محدوده استاندارد قرار داره. تنظیمات بایوس  یا خمیر بین IHS پردازنده و Die رو چک کنید. 

به منظور تست صحت کارکرد واترکولر امروز cpu رو با یک نمونه ضعیفتر تعویض کردم تست دما بگیرم تا ببینیم واترکولر چجور عمل میکنه دمای کولانتش. (یه i3 7100 از دوستی جهت تست قرض گرفتم.پردازنده خنکی هستش جهت تست) 

لینک به دیدگاه

بنده واتر کولر گرین evo 240 دارم  با پردازنده 2600x دمای نرمالش کولانتش اکثرا روی 46 درجه هستش و توی بازی بالاترین عددی که دیدم نزدیک 54 درجه بوده ولی اکثرا روی 49 هستش

ولی هیچ وقت اعدادی مثل 20 و اینارو ندیدم روش کم کمش 30 و خورده ای بوده

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، m2relax گفته است :

به منظور تست صحت کارکرد واترکولر امروز cpu رو با یک نمونه ضعیفتر تعویض کردم تست دما بگیرم تا ببینیم واترکولر چجور عمل میکنه دمای کولانتش. (یه i3 7100 از دوستی جهت تست قرض گرفتم.پردازنده خنکی هستش جهت تست) 

خب امروز به منظور تست با یک پردازنده خنک تر من یک عدد i3 7100 رو از یکی دوستان امانت گرفتم تست کنم دمای کولانت واترکولر رو/  به مدت 20 دقیقه با AIDA64 مثل قبل تست گرفتم آپدیت بایوس مادربرد آخرین نسخه انتشار یافته برای آن هست و تصویر تست و تصویر تنظیمات بایوس و حالت های اورکلاکینگ داخل تنظیمات بایوس رو هم گذاشتم ببینید. دمای کولانت با این پردازنده خنک زیر تست تا 49.3 درجه رفت (داخل تصویر موجوده) 

ضمنا خدمت دوست عزیز پشتیبانی عزیز گرین @GREEN Support باید عرض کنم که خمیر استفاده شده بین سی پی یو و بلاک خنک کننده هم از نوع Green GT4 Premium هست.

ممنون میشم از دوستان نظری دارن بگن 🌷

111.jpg

IMG_20190630_023554.jpg

IMG_20190630_212829.jpg

IMG_20190630_213055.jpg

IMG_20190630_213111.jpg

IMG_20190630_213153.jpg

لینک به دیدگاه

همانطور که خودتون فرمودید دمای اتاق محل تست حدود 30 درجه سانتی گراد هستش و شما در حین تست GPU رو زیر بار میبرید. اونم با یکی از سنگین ترین نرم افزارهای استرس موجود. این به این معناست که هوای داخل کیس شما در بهترین حالت ممکن 40 درجه هستش. آیا اختلاف 10 درجه ای دمای مایع خنک کننده با هوای داخل کیس شما غیر عادیه؟ 

دوباره تاکید میکنم کولر شما کاملا سالمه و حساسیت های بیش از حد شما داره در وحله اول خودتون رو اذیت میکنه. 

موفق باشید. 

ویرایش شده توسط GREEN Support
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

سلام

یه کولر معتبر با مارک های خارجی NZXT ، CORSAIR  و یا Cooler Master تست کنید ببینید همین نتایج رو خواهید داشت ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

یه سوال

دمای محیط چقدر هستش؟

دمای محیط با کولر یه مقدار کاهش دادم حدود 25 الی 26

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

همانطور که خودتون فرمودید دمای اتاق محل تست حدود 30 درجه سانتی گراد هستش و شما در حین تست GPU رو زیر بار میبرید. اونم با یکی از سنگین ترین نرم افزارهای استرس موجود. این به این معناست که هوای داخل کیس شما در بهترین حالت ممکن 40 درجه هستش. آیا اختلاف 10 درجه ای دمای مایع خنک کننده با هوای داخل کیس شما غیر عادیه؟ 

دوباره تاکید میکنم کولر شما کاملا سالمه و حساسیت های بیش از حد شما داره در وحله اول خودتون رو اذیت میکنه. 

موفق باشید. 

ممنونم از پیگیری شما . بله دمای محل ابتدا 30 بود و بعدش با کولر حدود 26 الی 25 شد . در این نکته که واترکولر اومد گارانتی و توسط همکاران عزیز شما بررسی و تایید به سالم شدن شد شکی نیست من فقط خواستم ببینم کارکردش از لحاظ دمایی چطوره که فرمودین سالمه🙂 البته شایدم به قول شما من زیادی حساس شدم 😅

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، CaeZer گفته است :

سلام

یه کولر معتبر با مارک های خارجی NZXT ، CORSAIR  و یا Cooler Master تست کنید ببینید همین نتایج رو خواهید داشت ؟

گرین معتبره خودش/  ولی چون امکانش نیست از این برند های خارجی فعلا تهیه کنم فعلا نمیشه تست زد مگه اینکه دوستانی که دارن بیان نظر بدن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m2relax گفته است :

گرین معتبره خودش/  ولی چون امکانش نیست از این برند های خارجی فعلا تهیه کنم فعلا نمیشه تست زد مگه اینکه دوستانی که دارن بیان نظر بدن

خوب نگاه کنید اگر بسته به دمای اطراف بخوایم کولر انتخاب کنیم یکم سخت میشه ، یعنی کولر گرین برای شهر آبادان مناسب نیست کلا ؟ چون شدت دمای اینجا 55 درجه هست ، و با توضیحاتی که پشتیبان گرین دادند پس کاملا نامناسبه برای جنوب مخصوصا شهر های جنوبی که هوای خشکی دارند

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، CaeZer گفته است :

خوب نگاه کنید اگر بسته به دمای اطراف بخوایم کولر انتخاب کنیم یکم سخت میشه ، یعنی کولر گرین برای شهر آبادان مناسب نیست کلا ؟ چون شدت دمای اینجا 55 درجه هست ، و با توضیحاتی که پشتیبان گرین دادند پس کاملا نامناسبه برای جنوب مخصوصا شهر های جنوبی که هوای خشکی دارند

والا آبادان آره دمای محیطش بالاست باید کولر قوی تر داشته باشی

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز من خودم این کولر رو ندارم. اما میشه به صورت منطقی بررسی کرد که آیا دمای طبیعی کولانت هست یا نه.

از نظر علم انتقال حرارت برای تبادل حرارت باید اختلاف دما وجود داشته باشه و بدون اختلاف دما هیچ تبادل گرمایی صورت نمیگیره. اینکه مثلا میان میگن دمای کولانت بابد فلان مقدار باشه و اگه فلان قدر نبود نتیجه میگرن عملکرد کولر بد هست غیر علمی هست. شما تا دقیق دمای هوای ورودی به فن کولر رو ندونید نمی تونید بگید دمای کولانت چقدر باید باشه. البته میشه گفت دمای استاندارد و مناسب برای کولانت چقدره اما برای برآورده شدن این دما همه چیز فقط به شرایط خود کولر بستگی نداره و دمای ورودی به فن کولر یه فاکتور مهم هست.

به صورت علمی میشه گفت اختلاف دمای هوای ورودی به کولر و کولانت چقدر باشه طبیعیه و نشان دهنده کارکرد مناسب کولر هست. 

نتیجه گیری این میشه باید برای بررسی عملکرد مناسب خود کولر در مورد اختلاف دمای هوای ورودی به فن کولر و کولانت بحث بشه. دمای مطلق کولانت شاخص مناسبی برای ارزیابی عملکرد درست کولر نیست.

بهترین کولر جهان رو هم شما داشته باشی دمای ورودی به فن کولر پنجاه درجه باشه دمای کولانت قطعا بالاتر از پنجاه درجه هستش.

اگه می تونید و ابزاری دارید که میشه باش آزمایش کرد دمای وردی به فن کولر چقدره بفرمایید. 

معمولا وقتی دمای محیط رو اعلام می کنن وقتی ارزش منده که قطعه مورد نظر خارج کیس هست و هیچ وسیله حرارتی نزدیک اون وجود نداره و دمای هوای ورودی به کولر همون دمای محیط هست که اندازه گیری شده. دمای داخل کیس شما چون محفظه بسته هست و داخل کیس یه وسیله گرماده قوی مثل کارت گرافیک وجود داره دمای محیط کمک زیادی به دونستن دمای ورودی به فن های کولر نمی کنه.

با توجه به اینکه نمایندگی گرین این کولر رو در آزمایشگاه تحت شرایط کنترل شده بررسی کردن و گفتن سالمه به نظرم مشکل اصلی بخاطر دمای بالای ورودی هوا به فن های کولر هست. یکم هم احساس می کنم حساسیت زیادی به خرج میدی و کلا بهتره کمتر سخت بگیری.

ویرایش شده توسط saeed110
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

سلام

عزیز من خودم این کولر رو ندارم. اما میشه به صورت منطقی بررسی کرد که آیا دمای طبیعی کولانت هست یا نه.

از نظر علم انتقال حرارت برای تبادل حرارت باید اختلاف دما وجود داشته باشه و بدون اختلاف دما هیچ تبادل گرمایی صورت نمیگیره. اینکه مثلا میان میگن دمای کولانت بابد فلان مقدار باشه و اگه فلان قدر نبود نتیجه میگرن عملکرد کولر بد هست غیر علمی هست. شما تا دقیق دمای هوای ورودی به فن کولر رو ندونید نمی تونید بگید دمای کولانت چقدر باید باشه. البته میشه گفت دمای استاندارد و مناسب برای کولانت چقدره اما برای برآورده شدن این دما همه چیز فقط به شرایط خود کولر بستگی نداره و دمای ورودی به فن کولر یه فاکتور مهم هست.

به صورت علمی میشه گفت اختلاف دمای هوای ورودی به کولر و کولانت چقدر باشه طبیعیه و نشان دهنده کارکرد مناسب کولر هست. 

نتیجه گیری این میشه باید برای بررسی عملکرد مناسب خود کولر در مورد اختلاف دمای هوای ورودی به فن کولر و کولانت بحث بشه. دمای مطلق کولانت شاخص مناسبی برای ارزیابی عملکرد درست کولر نیست.

بهترین کولر جهان رو هم شما داشته باشی دمای ورودی به فن کولر پنجاه درجه باشه دمای کولانت قطعا بالاتر از پنجاه درجه هستش.

اگه می تونید و ابزاری دارید که میشه باش آزمایش کرد دمای وردی به فن کولر چقدره بفرمایید. 

معمولا وقتی دمای محیط رو اعلام می کنن وقتی ارزش منده که قطعه مورد نظر خارج کیس هست و هیچ وسیله حرارتی نزدیک اون وجود نداره و دمای هوای ورودی به کولر همون دمای محیط هست که اندازه گیری شده. دمای داخل کیس شما چون محفظه بسته هست و داخل کیس یه وسیله گرماده قوی مثل کارت گرافیک وجود داره دمای محیط کمک زیادی به دونستن دمای ورودی به فن های کولر نمی کنه.

با توجه به اینکه نمایندگی گرین این کولر رو در آزمایشگاه تحت شرایط کنترل شده بررسی کردن و گفتن سالمه به نظرم مشکل اصلی بخاطر دمای بالای ورودی هوا به فن های کولر هست. یکم هم احساس می کنم حساسیت زیادی به خرج میدی و کلا بهتره کمتر سخت بگیری.

ممنونم از توضیح کاملتون آره بنا به پیشنهاد دوستان زیاد هم نباید حساس شد و سخت گرفت چون گارانتی هم سالم بودن اون رو تایید کرده 😊

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...