رفتن به مطلب

آموزش آپدیت Firmware (HDD.SSD)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مدل SDD Patriot Spark SSD Drive 256GB SATA3

الان آپدیت نمیشه یا آخرین آپدیته؟

1010.thumb.jpg.53bbe5af73fe786bba2bb18c78e66249.jpg101010.thumb.jpg.0429acf70c3a684eae52e418c0d929c4.jpg

دوستان این آموزش آپدیت هارد های hdd است

برای آپدیت باید به کل ویندوز رو حذف ssd رو جدا کنم و hdd متصل کنم روش ویندوز نصب کنم این عملیات رو انجام بدهم درسته؟ارزششو داره؟

از کجا بفهمم hdd آخرین نسخه رو آپدیت داره یا نداره 

https://www.ihhco.com/آموزش-آپدیت-فریمور-هارد-وسترن/

موفق باشین

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم زمانی میشه برای آپدیت فیرمور هارد از طرف کاربر اقدام کرد که در وبسایت رسمی اون هارد دیسک، نرم افزارش باشه، یعنی خود سازنده به دلیلی احساس نیاز کنه که باید فیرمور آپدیت بشه، در اون صورت نرم افزار و فایلش رو در صفحه رسمی اون مدل هارد (نه همه ی مدل ها) می گذاره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

تا اونجایی که من میدونم زمانی میشه برای آپدیت فیرمور هارد از طرف کاربر اقدام کرد که در وبسایت رسمی اون هارد دیسک، نرم افزارش باشه، یعنی خود سازنده به دلیلی احساس نیاز کنه که باید فیرمور آپدیت بشه، در اون صورت نرم افزار و فایلش رو در صفحه رسمی اون مدل هارد (نه همه ی مدل ها) می گذاره.

از شما ممنونم

پس بی خیال آپدیت کردن HDD بشم چون فکر کنم خیلی دردسر داره و ارزش نداره و ممکن باعث آسیب دیدن HDD بشه

در مورد SDD بالا چطور؟داخل تصاویر میگه که نسخه دستگاه خیلی قدیمی است و نمی توان ارتقا داد یعنی دیگه براش آپدیت نمیاد؟

موفق باشی

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

از شما ممنونم

پس بی خیال آپدیت کردن HDD بشم چون فکر کنم خیلی دردسر داره و ارزش نداره و ممکن باعث آسیب دیدن HDD بشه

در مورد SDD بالا چطور؟داخل تصاویر میگه که نسخه دستگاه خیلی قدیمی است و نمی توان ارتقا داد یعنی دیگه براش آپدیت نمیاد؟

موفق باشی

من خودم زمانی اس اس دی پاتریوت دستم بود واقعیتش موفق نشدم به آپدیت فیرمور. نمیدونم دقیقا آیا امکان پذیر هست یا نه.

چیزی که مسلمه از نظر پشتیبانی فنی پاتریوت بسیار ضعیفه در اس اس دی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...