رفتن به مطلب

بازی GTA V و سیستم مورد نیاز

AlirezaNjR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من میخواستم بدونم با این سیستم میشه GTA V رو اجرا کرد حتی رو حالت  LOW اما بدون لگ

VGA GT630 2GIG 128BIT

CPU Q8400

RAM 4

WINDOWS 7 64BIT

RESOLUTION 1920*1080

اینم سیستم مورد نیاز بازی

Minimum system requirements:
Recommended system requirements:
CPU:
Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
CPU:
Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
RAM:
4 GB RAM
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
GPU:
NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DX:
10
DX:
10
Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1https://gamesystemrequirements.com/
Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Store:
72 GB available space
Store:
72 GB available space
Sound:
100% DirectX 10 compatible
Sound:
100% DirectX 10 compatible
اینم یه سایت هست که این اطلاعات رو داده 👇⬇️⬇️

Untitled.png

ویرایش شده توسط gamer2titan
لینک به دیدگاه

اگر تمام تنظیمات گرافیکی  رو مینیموم باشه بله میتونید روون روون بازی کنید

گرافیکتون کاملا مناسبه

رم بد نیست

ولی سی پی یو تون یه ذره اذیت میکنه اگر سی پی یتون بهتر بود میشد مدیوم هم بزارید ولی این سی پی یو فقط روی لو لوون میشه و بدون لگ

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

اگر تمام تنظیمات گرافیکی  رو مینیموم باشه بله میتونید روون روون بازی کنید

گرافیکتون کاملا مناسبه

رم بد نیست

ولی سی پی یو تون یه ذره اذیت میکنه اگر سی پی یتون بهتر بود میشد مدیوم هم بزارید ولی این سی پی یو فقط روی لو لوون میشه و بدون لگ

سلام ممنون که جواب دادید نظرتون راجب Q9650چیه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، gamer2titan گفته است :

سلام ممنون که جواب دادید نظرتون راجب Q9650چیه

تا 15 درصد عملکرد نسبت به سی پی  یو فعلیتون بهتر هست

معجزه نمیکنه ولی قطعا اجرای بازی رو به مراتب بهتر میکنه و تقریبا توی لو و حتی یه مقدار هم مدیوم میشه بی مشکل پلی داد

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

سلام

جواب میده

خیالت راحت

ویندوز 10 65 بیت نصب کن بهتره

بعدا سیستم رو ارتقا بده 1155

راحت شی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

رم ارتقا بدی به 6 یا 8 خوب میشه رفیقم با همین سیستم با رم 6 بازی کرد البته بعضی صحنه ها یکمی لگ داشت اما در کل روان بازی کرد پردازنده همیشه 100% بود  البته با پردازنده e8400

ویندوز 7 خوبه 10 نریز چون حدود 1.5 گیگ رم میگیره فقط 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

بنده با q8400 و gtx 1060  و 8 گیگ رم رو حداکثر تنظیمات که بازی می کردم فریم زیر حدود 25 نمیومد در ضمن استاتر هم نداشتم

ولی cpu زیر لود کامل بود و باتلنک کرده بود

ویرایش شده توسط Erfan Ahmadi
لینک به دیدگاه

درود . رو رزولوشن 1920*1080 حتی بهتره فکرشم نکنید چون فریم بین ۱۵ تا ۲۰ «در خوش بینانه ترین شرایط» در تنظیمات مدیوم (پایین تر ندارد) خواهد بود .

همچنین سایتی که بهش اشاره کردید رو به شخصه به هیچ عنوان قبول ندارم چون کاملا بر اساس هوا فریم ها رو می‌نویسه .

رم هم کم میاره چون توی بازی های اوپن ورلد به مرور زمان میزان استفاده از رم افزایش پیدا می‌کنه .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

درود . رو رزولوشن 1920*1080 حتی بهتره فکرشم نکنید چون فریم بین ۱۵ تا ۲۰ «در خوش بینانه ترین شرایط» در تنظیمات مدیوم (پایین تر ندارد) خواهد بود .

همچنین سایتی که بهش اشاره کردید رو به شخصه به هیچ عنوان قبول ندارم چون کاملا بر اساس هوا فریم ها رو می‌نویسه .

رم هم کم میاره چون توی بازی های اوپن ورلد به مرور زمان میزان استفاده از رم افزایش پیدا می‌کنه .

موفق باشید.

دقیقا با شما موافقم

لینک به دیدگاه

هیچ مشکلی نداره. نصب کنید لذتشو ببرید🌹

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

موفق باشید.

عزیز جسارتا بر خلاف گفته شما رم ایشون بد نیست به خاطر بهینه سازی های زیاد GTA V 

بنده خودم GTA V روی رم 4 و حتی با گرافیک GT620 پلی دادم و حتی در رزولوشن 800 *600 تونستم بعضی از تنظیمات رو به HIGH تنظیم کنم و همچنان اینقدری فریم بگیرم که در 80 درصد مواقع لگ خاصی مشاهده نکنم

حالا که ایشون الحمدالله گرافیکشون 630 هست و حالا با رزولوشن بالایی که میزارن در عوض تنظیمات رو روی مینیموم قرار بودن و  مشکل خاصی بعید میدونم براشون پیش بیاد

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

عزیز جسارتا بر خلاف گفته شما رم ایشون بد نیست به خاطر بهینه سازی های زیاد GTA V 

بنده خودم GTA V روی رم 4 و حتی با گرافیک GT620 پلی دادم و حتی در رزولوشن 800 *600 تونستم بعضی از تنظیمات رو به HIGH تنظیم کنم و همچنان اینقدری فریم بگیرم که در 80 درصد مواقع لگ خاصی مشاهده نکنم

حالا که ایشون الحمدالله گرافیکشون 630 هست و حالا با رزولوشن بالایی که میزارن در عوض تنظیمات رو روی مینیموم قرار بودن و  مشکل خاصی بعید میدونم براشون پیش بیاد

درود 

خواهش میکنم این چه حرفیه 

واقعیتش تمام حرف های بنده بر اساس مستنداتی هستند که خودم درستیشون رو آزمایش کردم . در ضمن رم ۴ درسته بازی رو اجرا می‌کنه و میشه بازی کرد ولی بعد از مدتی با مشکل دیر لود شدن تکسچر ها مواجه میشن . و راجب گرافیک شما دقت کنید ایشون رزولوشن مد نظرشون 1080p هستش که بنده با کارت قبلیم که GT 730 بود به زور میتونستم ۲۵ فریم بگیرم حتی با رم ۸ و پردازنده رایزن ۱۴۰۰ .

در کل یه بازی چیز خاصی نیست . نهایتش نصب میکنن و خودشون نتیجه رو مشاهده میکنن

لینک به دیدگاه

Q9650 به درد نمیخوره تو بازی در حد I3 سوکت 1155 بهت فریم  نمیده ..گول 4 هسته 3 گیگاهرتز و 12 مک کشش رو نخور

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز سلام ممنون که وقت میزارید و جوابمو میدید ولی به نظر خودمم cpu ضعیفه اما در حد low میکشه 

اما مشکل  فریم گرفتن نیست 

دوسته بنده که خودشونم در لیون عضو هستن  یه گیمره (البته در مقابل شما عزیزان پشه هم نیست به گفته خودش ) فقط میخواد با هر کیفیتی بازشه بدون لگ 

من خودم گرافیکم 750 2g هست 

رمم 6 هست 

سایت دیگه هم همین اطلاعات رو دادن مثل

www.game-debate.com

www.systemrequirementslab.com

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

جواب میده

خیالت راحت

ویندوز 10 65 بیت نصب کن بهتره

بعدا سیستم رو ارتقا بده 1155

راحت شی

سلام

دوست عزیزمون اقای hassan.sk درست میگن ویندوز 10 حجم زیادی از رمو میگیره 

اینجا جا داره از شما اقا بهنام تشکر کنم که اگه مشورت های شما نبود الان gt610داشتم نه750 

هر فیرم می که میگرم دعاتون میکنم

ممنون

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

درود 

خواهش میکنم این چه حرفیه 

واقعیتش تمام حرف های بنده بر اساس مستنداتی هستند که خودم درستیشون رو آزمایش کردم . در ضمن رم ۴ درسته بازی رو اجرا می‌کنه و میشه بازی کرد ولی بعد از مدتی با مشکل دیر لود شدن تکسچر ها مواجه میشن . و راجب گرافیک شما دقت کنید ایشون رزولوشن مد نظرشون 1080p هستش که بنده با کارت قبلیم که GT 730 بود به زور میتونستم ۲۵ فریم بگیرم حتی با رم ۸ و پردازنده رایزن ۱۴۰۰ .

در کل یه بازی چیز خاصی نیست . نهایتش نصب میکنن و خودشون نتیجه رو مشاهده میکنن

سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید اما رزولوشن مد نظرم 1080p نیست رزولوشن فرقی نداره اینجا مد نظر اجرای بدون لگ است

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، gamer2titan گفته است :

سلام

اینجا جا داره از شما اقا بهنام تشکر کنم که اگه مشورت های شما نبود الان gt610داشتم نه750 

ممنون

امروز سعی میکنم یه تایپک بزنم در مورد ویندوز های مود شما که شما مثلا مشکل کمبود رم یا ضعیف بودن سیستم داری بهترین استفاده بتونید بکنید زدم لینک میدم خدمتتون

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، gamer2titan گفته است :

سلام

ممنون

سلام علیکم عزیز دلی

فنش برات بچرخه انشاالله

من خودم این بازی رو با سیستم ddr2 چهار گیگ و سی پی یو 8400  دو هسته ای و گرافیک 650 یک گیگ بازی کردم قطع هم فکر کنم 768 بود ، ویندوز هم ده بوده احتمال زیاد .واسه من روون بود با هارد قدیمی و اینکه فکر کنم وی رم رو هم 1.7 پر کرده بودم ، بازم جوابگو بود .

چون بعد واچ داگ با این سیستم که روی ویندوز 7 لگ می زد ، فقط ویندوز ده جوابگو بود بدون لگ ، تو دو تا عارد دو تا ویندوز داشتم ، الان خیلی وقته ده هست

لینک به دیدگاه

چند وقت پبش هم یکی بچه ها اومدبا همین 8400 و گرافیک 610 و رم دو گیگ براش احرا کردیم روی کمترین کیفیت بازی می کرد حدود فکر کنم 20 فریمی می شد ، دیگه وقت مانیتورین نداشتم دقیق چقدر هست .

لینک به دیدگاه

رم شش گیگ بشه خیلی تاثیر داره ،چهار کمه،

لینک به دیدگاه

الان دارم فکر می کنم ، احتمالاً من رمم هشت بوده ، والا حافظه یاری نمی کنه ، یه سیستم پرید ، دوباهره 775 گرفتم با رم هشت ، الان نمی دونم قبلش بود یا بعدش ، در این😁

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

الان دارم فکر می کنم ، احتمالاً من رمم هشت بوده ، والا حافظه یاری نمی کنه ، یه سیستم پرید ، دوباهره 775 گرفتم با رم هشت ، الان نمی دونم قبلش بود یا بعدش ، در این1f601.png

😄😄😄

لینک به دیدگاه

دوستان با سلام ممنون از همه روی 720p low اجرا شد 

الان این مشکل وجود اومده👇👇👇

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام بازی به ویندوز 7 32 بیتی میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید خیلی ممنون میشم جواب بدید

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...