رفتن به مطلب

نیامدن تصویر

Chabouk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان دیروز بنده بعد از نگاه کردن به یه فیلم کامپیوتر رو خاموش کردم و بعد از دو ساعت که اومدم روشنش کنم در کمال تعجب نه بوق سلامت قطعات زد و نه تصویری روی صفحه اومد . بنابراین چون قبلاً چندین بار با بلو اسکرین ، فریز و ریستارت ناگهانی مواجه شده بودم اولین کاری که کردم ریستارت بود که هیچ اتفاقی نیفتاد . بنابراین کلیر CMOS کردمش ولی دریغ از نتیجه .

پس رفتم تو اینترنت سرچ کردم و متوجه شدم خیلی ها با مشکل بنده مواجه شدن پس شروع کردم دونه دونه چک کردن قطعات که نتایج به شرح زیره

پردازنده رو با پردازنده دیگه ای که دوست عزیزم در اختیارم قرار دادن تعویض کردم و نتیجه ای نداد پردازنده بنده رو سیستم ایشون تصویر میداد یعنی مشکل از این نیست .

رم ها رو وقتی خارج میکنم سه بوق نبود رم زده میشه و رم ها رو هم تست کردم سالم بودن .

این وسط میمونه گرافیک که وقتی درش آوردم بازم مادربرد هیچ بوقی نزد بر خلاف رم که وقتی در آوردم بوق زد . پس یه مقدار روی این مشکوکم و متاسفانه نمیتونم تستش کنم رو سیستم دوستم چون پاورشون توان کافی برای Rx580 نداره .

دوستان ممنون میشم تجربیات خودتون رو با من به اشتراک بگذارید تا ببینم با این سیستم چیکار میتونم بکنم .

ممنون از همتون

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم بنده

GPU: Rx580 8g MSI Armor OC

CPU: Ryzen R5 1400

RAM:Geil Evo X 2*4g 2400MHZ

Mainboard: ASUS B350 m-a Prime

PSU: Green GP 580-ES

HDD:WD Blue 7200 RPM

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، 005 گفته است :

سلام 
دوست عزیز رمتون رو به چه شکل تست کردین؟

درود . رم رو روی سیستم یکی از دوستان قرار دادم و کاملاً سالم و سلامت تصویر داد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

درود . رم رو روی سیستم یکی از دوستان قرار دادم و کاملاً سالم و سلامت تصویر داد

عرض کنم خدمتتون که به این شکل سلامت رم مشخص نمیشه
شما رمهاتون رو تک تک با برنامه memtest تست کنین (برای هر رم 4 گیگ حدودا یک ساعت و نیم زمان میبره)
اگراروری نداد و  اکی بود برید سراغ قطعات بعدی.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، 005 گفته است :

شما رمهاتون رو تک تک با برنامه memtest تست کنین (برای هر رم 4 گیگ حدودا یک ساعت و نیم زمان میبره)

چشم ، تست میکنم و خبرشو میدم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، 005 گفته است :

دوست عزیز هیچ اروری نداد پس میتونیم بگیم  رم هیچ مشکلی نداره دیگه؟

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

دوست عزیز هیچ اروری نداد پس میتونیم بگیم  رم هیچ مشکلی نداره دیگه؟

بله اگر اروری نداد رمها اکیه

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

این وسط میمونه گرافیک که وقتی درش آوردم بازم مادربرد هیچ بوقی نزد بر خلاف رم که وقتی در آوردم بوق زد . پس یه مقدار روی این مشکوکم و متاسفانه نمیتونم تستش کنم رو سیستم دوستم چون پاورشون توان کافی برای Rx580 نداره .

سلام. متاسفانه Cpu شما گرافیک روی خودش نداره وگرنه می گفتم مانیتور رو به مادربرد وصل کنید و تست بگیرید.  شما نمی تونی گرافیک ایشون رو بیاری و ببینی که تصویر می ده یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amir44 گفته است :

سلام. متاسفانه Cpu شما گرافیک روی خودش نداره وگرنه می گفتم مانیتور رو به مادربرد وصل کنید و تست بگیرید.  شما نمی تونی گرافیک ایشون رو بیاری و ببینی که تصویر می ده یا نه؟

درود

با گرافیک دیگه ای هم تست کردم ولی مشکل همچنان برقراره

ویرایش شده توسط Chabouk
لینک به دیدگاه

دوستان ممکنه مشکل از پاور باشه؟

چون چند جا دیدم که مشکل ممکنه از پاور باشه چون طبق چیزایی که خوندم  صفحه آبی به جز رم میتونه از پاورهم  باشه و ریستارت و فریز شدن از مشکلات پاور های معیوبه .

آخه پاور رو هم تازه خریدم

ویرایش شده توسط Chabouk
لینک به دیدگاه

پاور می تونه باشه و همین طور هم شاید هارد. اگه به پاور  دیگه دسترسی نداری شاید مجبور بشی ببری مغازه ای جایی  تا  اونا تست کنن.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

دوستان ممکنه مشکل از پاور باشه؟

چون چند جا دیدم که مشکل ممکنه از پاور باشه چون طبق چیزایی که خوندم  صفحه آبی به جز رم میتونه از پاورهم  باشه و ریستارت و فریز شدن از مشکلات پاور های معیوبه .

آخه پاور رو هم تازه خریدم

با سلام ، درصورتی که با بلو پیچ و یا صفحه آبی  برخورد میکنید و سیستم ریستارت میشه احتمال بسیار زیاد در اولویت هارد و رم هستش که گویا گفتید رم مشکلی نداره.

بنده هم همین مشکل رو داشتم و هنوزم که هنوزه دارم  صفحه نمیده و ریستارت میکنه و احتمال بسیار زیاد این موضوع مربوط میشه به پاور . ک پاور های گرین خیلی خوب هستن جای تعجب داره‌

لینک به دیدگاه

دوستان با پاور دیگه ای تست کردم و سیستم به راحتی بالا اومد و تصویر داد و عجیب تر اینکه الان با پاور خودم   تست کردم سیستم به راحتی بالا اومد و کار  میکنه . موندم اگه پاور رو بفرستم گارانتی چی بگم چون هر از چند گاهی اتفاق میفوته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بزرگوار بارها  اتفاق افتاده که دوستان با همین مشکل برخورد کردند وبا تعویض پاور مشکل حل شده جالبتر اینکه همونپاور خراب رودوباره روهمون سیستم بستن وداره کار میکنه و مشکلی هم پیش نیومده

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، m.shabani گفته است :

سلام

بزرگوار بارها  اتفاق افتاده که دوستان با همین مشکل برخورد کردند وبا تعویض پاور مشکل حل شده جالبتر اینکه همونپاور خراب رودوباره روهمون سیستم بستن وداره کار میکنه و مشکلی هم پیش نیومده

درود 

فرمایش شما صحیحه ولی میترسم با این مشکلاتی که ناگهانی پیش میاد صدمه ای به قطعات وارد کنه. مخصوصا تو این اوضاع آشفته بازار قطعات . به نظر شما پاور رو تعویض کنم یا خیر؟ 

با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

سلام داداش گلم

100درصد باید پاور تون تعویض بشه

حالا اگه مشکل مالی ندارید همین الان تهیه کنید از نظر من

اگر مشکل مالی دارید که سعی کنید تا زمان خرید کمتر از گذشته سیستم رو زیر لود کامل ببرید(مثل گیم) 

لینک به دیدگاه

در در 15 خرداد 1398 در 13:08، Chabouk گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان دیروز بنده بعد از نگاه کردن به یه فیلم کامپیوتر رو خاموش کردم و بعد از دو ساعت که اومدم روشنش کنم در کمال تعجب نه بوق سلامت قطعات زد و نه تصویری روی صفحه اومد . بنابراین چون قبلاً چندین بار با بلو اسکرین ، فریز و ریستارت ناگهانی مواجه شده بودم اولین کاری که کردم ریستارت بود که هیچ اتفاقی نیفتاد . بنابراین کلیر CMOS کردمش ولی دریغ از نتیجه .

پس رفتم تو اینترنت سرچ کردم و متوجه شدم خیلی ها با مشکل بنده مواجه شدن پس شروع کردم دونه دونه چک کردن قطعات که نتایج به شرح زیره

پردازنده رو با پردازنده دیگه ای که دوست عزیزم در اختیارم قرار دادن تعویض کردم و نتیجه ای نداد پردازنده بنده رو سیستم ایشون تصویر میداد یعنی مشکل از این نیست .

رم ها رو وقتی خارج میکنم سه بوق نبود رم زده میشه و رم ها رو هم تست کردم سالم بودن .

دوستان ممنون میشم تجربیات خودتون رو با من به اشتراک بگذارید تا ببینم با این سیستم چیکار میتونم بکنم .

ممنون از همتون

سلام. مشکل شما نیاز به تست های دقیق تر و در شرایط استاندارد داره. در این شرایط پاور، کارت گرافیک و حتی مادربرد می تونن باعث ایجاد این مشکل بشن.

در صورتی که مایل هستید پاور رو برای خدمات پس از فروش گرین ارسال کنید. همکاران بنده پاور شما رو بررسی  و نتیجه رو خدمتتون اعلام می کنند. توصیه می کنم مشکلتون رو به صورت کامل و مکتوب نوشته و بر روی پاور بچسبونید.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

سلام. مشکل شما نیاز به تست های دقیق تر و در شرایط استاندارد داره. در این شرایط پاور، کارت گرافیک و حتی مادربرد می تونن باعث ایجاد این مشکل بشن.

در صورتی که مایل هستید پاور رو برای خدمات پس از فروش گرین ارسال کنید. همکاران بنده پاور شما رو بررسی  و نتیجه رو خدمتتون اعلام می کنند. توصیه می کنم مشکلتون رو به صورت کامل و مکتوب نوشته و بر روی پاور بچسبونید.

درود

با تشکر از پاسخگویی شما

بله اگه ممکنه می‌خوام که پاور تست بشه فقط آیا قبل از ارسال نیاز به هماهنگیه ست؟

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داداش گلم

100درصد باید پاور تون تعویض بشه

حالا اگه مشکل مالی ندارید همین الان تهیه کنید از نظر من

اگر مشکل مالی دارید که سعی کنید تا زمان خرید کمتر از گذشته سیستم رو زیر لود کامل ببرید(مثل گیم) 

سلام عزیز 

والا فعلا پاور رو ارجاع میدم به گارانتی  تا ببینیم چه شود .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

سلام عزیز 

والا فعلا پاور رو ارجاع میدم به گارانتی  تا ببینیم چه شود .

انشالله که درست میشه 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

انشالله که درست میشه 

سلامت باشی . انشاالله

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

درود

با تشکر از پاسخگویی شما

بله اگه ممکنه می‌خوام که پاور تست بشه فقط آیا قبل از ارسال نیاز به هماهنگیه ست؟

خیر. همکاران بنده طبق روال تعیین شده انجام وظیفه می کنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...