رفتن به مطلب

مشاوره خرید موس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بنده بعد از یه مقدار سرچ کردن چشمم موس Logitech G502 رو گرفت. با چندتا از دوستان مغازه دارم صحبت کردم میگفتن موس خوبیه.

میخواستم نظر بقیه دوستان رو بدونم تو این محدوده قیمت حالا یکمم بالاتر چه موسی خوبه.

تو خرید موس باید به چه فاکتور هایی توجه کرد؟

سپاس

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، SHAKIB گفته است :

بنده بعد از یه مقدار سرچ کردن چشمم موس Logitech G502 رو گرفت.

تو خرید موس باید به چه فاکتور هایی توجه کرد؟

سلام.

برای خرید ماوس اول از همه باید سایز دست و نوع در دست گرفتن ماوس(palm,claw,fingertip) رو مدنظر داشته باشین.در مرحله ی بعدی با توجه به کاربریتون سنسور ماوس و همچنین تعداد button های ماوس و نوع قرارگیریشون اهمیت پیدا میکنه. مقاوت (نرمی و سفتی و فاصله ی) کلیک ها هم اهمیت ویژه ای داره بخصوص برای بازی های fps.کیفیت ساخت نسبت به قیمت نهایی و همچنین کفی ماوس هم مواردی هست که باید در نظر گرفته بشه(کفی هایی که اصطکاک بسیار کم یا زیادی دارند پیشنهاد نمیکنم)

درمورد g502 باید عرض کنم که برای دست های نسبتا بزرگ مناسب هست و بدنه ی نسبتا بزرگی داره و برای انگشتان بلند مناسب تره(امکان استفاده بصورت finger tip نیست).همچنین  ماوس آنچنان سبکی نیست.کلیک ها و سنسورش (pwm3366)بسیار دقیق و با کیفیت هستن که مدل جدید با سنسور hero تقریبا هیچ تفاوتی نداره بجز استفاده ی بهینه از باتری در مدل بی سیم.درمورد button های اضافه  sniper button از دید من کاملا بی مورد هست و نتیجه ی عکس داره برای muscle memory که دقت و رفلکس مناسب رو پایین میاره ،همچنین با کلیک های اضافه کنار کلیک های اصلی مخالفم و حتی در طراحی جدید ماوس های  deathadder و mamba مکان کلیک های تنظیم dpi از کنار کلیک اصلی ماوس جابجا شده به بین کلیک ها بدلیل اشتباه و کلیک ناخواسته که البته میتونین براحتی غیر فعالشون کنین یا روی button های دیگه تنظیم کنین . از نکات مثبت دیگش میشه به کیفیت ساخت بسیار مناسبش اشاره کرد.

از قیمت فعلی g502 بی خبر هستم اما اگه در محدوده ی deathadder elite باشه شخصا deathadder پیشنهاد میکنم صرفا بدلیل ارگونومیک بودن و سلامت مچ دست ، از لحاظ سنسور هم با اینکه اسم سنسورشون تفاوت داره اما بر پایه ی یک سنسور هستند.تنها ضعف   deathadder بنظرم   فاصله ی کلیک هاش هست که کمی بیشتر از حد مناسبه برای  کلیک های بسیار سریع و پیاپی.

بهرحال درصورتی که کاربری حرفه ای ندارین گزینه های با قیمت پایین تر هم میتونین مدنظر داشته باشین چون سنسوری با این دقت برای همه نیاز نیست.توجه داشته باشین که حتما قبل از خرید حضوری ماوس رو تست کنین که دستتون بخوبی روش قرار بگیره و مچ دستتون کاملا راحت باشه.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

برای خرید ماوس اول از همه باید سایز دست و نوع در دست گرفتن ماوس(palm,claw,fingertip) رو مدنظر داشته باشین.در مرحله ی بعدی با توجه به کاربریتون سنسور ماوس و همچنین تعداد button های ماوس و نوع قرارگیریشون اهمیت پیدا میکنه. مقاوت (نرمی و سفتی و فاصله ی) کلیک ها هم اهمیت ویژه ای داره بخصوص برای بازی های fps.کیفیت ساخت نسبت به قیمت نهایی و همچنین کفی ماوس هم مواردی هست که باید در نظر گرفته بشه(کفی هایی که اصطکاک بسیار کم یا زیادی دارند پیشنهاد نمیکنم)

سلام ممنون از نظرتون

این موس در حدود 900 تومن الان فکر میکنم قیمتش باشه ( قبلا ارزون تر بود الان گرون شده )

موسی که شما پیشنهاد دادید رو پایه 1 و 600 هست که خب به مراتب بالاتر از این موس هست قیمتش ...

کاربری هم تا حد کمی بازی و بیشتر کارهای روزانه + کارهای تخصصی که در فتوشاپ و طراحی سایت (asp) خلاصه میشه ...

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، SHAKIB گفته است :

کاربری هم تا حد کمی بازی و بیشتر کارهای روزانه + کارهای تخصصی که در فتوشاپ و طراحی سایت (asp) خلاصه میشه ...

سلام و عرض ادب

با توجه به قیمت موس های نام برده شده و کاربری شما ُ  موس G402 رو پیشنهاد میکنم بهتون که هم قیمت مناسب تری داره و به دلیل اینکه ارگونومی رو کاملا رعایت کرده حتی در استفاده های طولانی دست شما خسته نمیشه که بین کاربران و مخصوصا گیمر ها اهمیت خاصی داره 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، SHAKIB گفته است :

درصورتی که اولویت کاربریتون گیمینگ حرفه ای نیست این ماوس رو پیشنهاد نمیکنم چون خود ماوس بدون وزن سیم و استفاده از وزنه های اضافی حدود 120 گرم وزن داره و ماوس سنگینی محسوب میشه که خوب با توجه به اینکه فرمودین بیشتر برای کارهای روزانه مدنظر دارین بهتره ماوس سبک تر و کوچک تری انتخاب کنین برای سلامتی مچ دستتون و g502 مناسب شما نیست. همچنین سنسور اینچنین دقیق هم نیاز ندارین و میتونین سراغ گزینه های ارزون تر برین.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، SHAKIB گفته است :

یه g300s کارتو راه میندازه

اون cpi بالا برای گیمر هایی با 2یا3مانیتور ساخته شده اگه شما تک مانیتوره هستید دیگه بیشتر از g402 بدرد شما نمیخوره یعنی بیشتر از 3200 cpi بدرد شما نمیخوره

به نظرم نگاهی به g300s بندازید هم دکمه های زیادی داره هم مناسب کارای شماست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...