رفتن به مطلب

کد آنلاین برای ویندوز 10

M A H D I
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

جدیدا ویندوز 10 نسخه1903 pro نصب کردم میخوام برای فعال سازیش از کرک استفاده نکنم و با کد آنلاین از طریق اسکایپ فعالش کنم ولی هرچی گشتم کد آنلاین گیر نیاوردم کسی کد آنلاین برای این نسخه داره یا یک روش بهتر برای فعال سازی بلده راهنمایی کنه؟ممنونم از همگی

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، M A H D I گفته است :

سلام دوستان.

جدیدا ویندوز 10 نسخه1903 pro نصب کردم میخوام برای فعال سازیش از کرک استفاده نکنم و با کد آنلاین از طریق اسکایپ فعالش کنم ولی هرچی گشتم کد آنلاین گیر نیاوردم کسی کد آنلاین برای این نسخه داره یا یک روش بهتر برای فعال سازی بلده راهنمایی کنه؟ممنونم از همگی

بله کد ویندوز نسخه پرو حدود 200 دلار هست که حدود 3 میلیون تومن در میاد 

اگر مایل هستین من میتونم براتون تهیه کنم

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

بله کد ویندوز نسخه پرو حدود 200 دلار هست که حدود 3 میلیون تومن در میاد 

اگر مایل هستین من میتونم براتون تهیه کنم

با تشکر از شما ولی من سیستمم 2 میلیون هم نمی ارزه 3 میلیون پول ویندوز بدم واسش؟؟!! قبلا با کد آنلاینی که تو اینترنت میزاشتن رایگان فعالش میکردم ولی الان کد آنلاین گیر نیاوردم هرچی بود بلاک شده بود دنبال یه روش رایگان میگردم غیر از کرک.لایسنس های oem  چقدر قیمتشونه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M A H D I گفته است :

با تشکر از شما ولی من سیستمم 2 میلیون هم نمی ارزه 3 میلیون پول ویندوز بدم واسش؟؟!! قبلا با کد آنلاینی که تو اینترنت میزاشتن رایگان فعالش میکردم ولی الان کد آنلاین گیر نیاوردم هرچی بود بلاک شده بود دنبال یه روش رایگان میگردم غیر از کرک.لایسنس های oem  چقدر قیمتشونه؟

خیلی شاهکار کننکد های دست دوم قیمتشون در بهترین حالت 400 500 تومن میشه

کرک رو استفاده کنید بهونه گیر نباشید

برای کرک کردن kmsauto رو پیشنهاد میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...