رفتن به مطلب

کمک برای ارتقا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 9 دقیقه قبل، memex گفته است :

رمتون 12 هست درسته؟

چجوری 12گیگ کردید؟ یعنی3تا 4گیگ بوده یا مدل دیگه ؟

احیانن super sampling فعال نکردید؟

gskil 4gb ddr4 2400 +gskil 8gb ddr4 2400

همون گزینه که فریم اضافه رندر میکنه؟ هم فعال هم غیر فعال تست کردم.

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

اگه منظورتون انلاین هست بیشتر به خاطر پینگ هست ولی کلا بعضی بازی ها وقتی زیاد بازی میکنی به مرور استفاده از رم و ssd ِیا هاردو میبرن بالا که در رم موجب کم شدن و پایین اومدن فریم میشه بهتره یه چک هم بکنید اینرو اگر مشکل از هارد بود با تعویضش به Ssd حل میشه و اگر از رم بود میتونین یه 4 اضافه کنید. البته نگفتین رمتون چند هست.

اگه ضعف پردازنه باشه اصلا به اون فریم نمیرسید و یا یکدفعه کاهش میخوره نه طی مدت میتونین از سایت pc build هم گلوگاه بودن قطعاتتون رو مشاهده کنید همچنین رم پیشنهادی برای سیستمتون!

همون یه دفعه کاهش میخوره ولی رو همون 45 اینا میمونه.

والا الان بازی رو سیستم نصب نیس دقیق نمیتونم توصیف کنم. بله بازی بصورت انلاین.

مادربوردم هم msi a320m pro-vd plus هستش.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

من مشکلم میدونین چیه با قطعات حال حاضرم؟ بتل 5 رو که بازی میکنم اولش فریم خوبه (بالای 60 - رو فول اچ دی الترا) بعد رفته رفته میاد میرسه به 45 اینا ثابت میمونه. تو یوتیوب نگاه کردم اکثرا با 580 همون 60-70 فریم میگیرن ولی دیگه بعدا نمیاد رو 45 اینا. من مشکلم فک کنم ضعف پردازنده باشه؟؟

همیشه این طوریه؟ آخه مثلا یه جاهایی از بازی جزئیات زیاده و سنگین تره  ویه جاهایی سببک تره. برای همین گاهی فریم بالا می ره  و یه جاهایی می افته.

ضمنا همین طور که دوستان می گن ممکنه پر شدن رم هم باشه چون بازی های جدید 16 رم براشون نیازه. یه چیز دیگه هم اینه که ممکنه کارت گرافیک داغ می شه. این طور مواقع گرافیک برای اینکه خراب نشه فرکانس رو کم می کنه که نتیجه اش می شه کاهش کارایی  و فریم. دما و فرکانس اونم یه چک کنید.

نکته آخر هم اینه که حتما لازم نیست همه چیز اولترا باشه. من خودم همیشه چیزهایی مثل سایه، فاگ (مه)، آنتی الایسینگ و ... رو کم می کنم ولی مثلا کیفیت تکسچرها  و شخصیت ها رو زیاد می زارم. این طوری بازی روون اجرا می شه و به دستگاه هم خیلی فشار نمیاد چون معمولا بعضی از تنظیم هایی که با گذاشتن همه چیز روی ultra اجرا می شن بهینه نیستن و ارزش ندارن. 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

همیشه این طوریه؟ آخه مثلا یه جاهایی از بازی جزئیات زیاده و سنگین تره  ویه جاهایی سببک تره. برای همین گاهی فریم بالا می ره  و یه جاهایی می افته.

ضمنا همین طور که دوستان می گن ممکنه پر شدن رم هم باشه چون بازی های جدید 16 رم براشون نیازه. یه چیز دیگه هم اینه که ممکنه کارت گرافیک داغ می شه. این طور مواقع گرافیک برای اینکه خراب نشه فرکانس رو کم می کنه که نتیجه اش می شه کاهش کارایی  و فریم. دما و فرکانس اونم یه چک کنید.

نکته آخر هم اینه که حتما لازم نیست همه چیز اولترا باشه. من خودم همیشه چیزهایی مثل سایه، فاگ (مه)، آنتی الایسینگ و ... رو کم می کنم ولی مثلا کیفیت تکسچرها  و شخصیت ها رو زیاد می زارم. این طوری بازی روون اجرا می شه و به دستگاه هم خیلی فشار نمیاد چون معمولا بعضی از تنظیم هایی که با گذاشتن همه چیز روی ultra اجرا می شن بهینه نیستن و ارزش ندارن. 

پر شدن رم فک نکنم باشه. چون رمم 12 گیگ هست بیشتر از 9 گیگ پر نمیشه. همیشه که نه ولی اکثرا پردازنده رو لود بالاست.

لینک به دیدگاه

پر شدن رم فک نکنم باشه. چون رمم 12 گیگ هست بیشتر از 9 گیگ پر نمیشه. همیشه که نه ولی اکثرا پردازنده رو لود بالاست.

پس  ممکنه پردازنده کم میاره. نمی دونم ارزش داره ارتقاع بدید یا نه. در هر صورت تنظیم ها رو high کنید بدون خرج مشکل حل می شه. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

همون یه دفعه کاهش میخوره ولی رو همون 45 اینا میمونه.

والا الان بازی رو سیستم نصب نیس دقیق نمیتونم توصیف کنم. بله بازی بصورت انلاین

من با 8گیگ بازی کردم فریم حداقلش 60بود

به نظرم شاید مشکل از رم باشه برای dual chanel مگه نباید یکسان باشن؟

توی انلاین فشار رو پردازنده بیشتره ها اگه فیلمارو دیدی حتما با سیپیو خودت سرچش کن یه موقع با i7 8700 بازی نکرده باشه

در 30 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

همون گزینه که فریم اضافه رندر میکنه؟ هم فعال هم غیر فعال تست کردم.

نه این گزینه در رزولوشن بالاتر رندر میکنه در خروجی شما تحویل میده

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، memex گفته است :

من با 8گیگ بازی کردم فریم حداقلش 60بود

پردازندتون چیه؟  رم رو خیلی زود پر میکنه چجوری با 8 گیگ فریم به این خوبی میگیری. مشخصات سیستمتو میگی

به نظرم شاید مشکل از رم باشه برای dual chanel مگه نباید یکسان باشن؟

یکسان بودنشو که یکسان هستن فقط یکی 4 گیگه یکی 8 گیگ. هر دو از یک برند و از یک مدل با تاخیر و فرکانس مساوی.

توی انلاین فشار رو پردازنده بیشتره ها اگه فیلمارو دیدی حتما با سیپیو خودت سرچش کن یه موقع با i7 8700 بازی نکرده باشه

دراینصورت هم تو حداکثر فریم نباید فرق داشته باشه که؟  چون حداکثر فریم با کارت گرافیکه ولی تو اون حداقله میتونه پردازنده دخیل باشه درسته؟ چون دیدم با پردازنده ی بهتر هم فریم بیشتر میگیرن هماون افت فریمه خیلی کمتر میشه.

نه این گزینه در رزولوشن بالاتر رندر میکنه در خروجی شما تحویل میده

اهان اینو نه فعال نکردم.

فرکانس رمم 2400 هست یعنی میگی بفروشم دوتا 8 با فرکانس بالاتر بگیرم؟ اخه میترسم مشکل از پردازنده باشه نه رم. ولی موافقم رم هم بی تاثیر نیس.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سری Battlefield فشار بسیار زیادی روی پردازنده داره 

8773723_2018-11-25-image(1).thumb.png.1422834d57a42d7229f2ccdb151d3bf0.png

1300xدر حد 2400g

صرفا به عشق Battlefield می خوای ارتقا بدی قطعا cpu 

به نظر من بهتره صبر کنی تا  رایزن 3000 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

صرفا به عشق Battlefield می خوای ارتقا بدی قطعا cpu

صرفا به عشق بتل که نه.بخاطر فریم بالاتر(مانیتورم 60هرتزه به دردم نمیخوره) هم نه، فقط بخاطر این که فریمم استیبل بشه.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

صرفا به عشق بتل که نه.بخاطر فریم بالاتر(مانیتورم 60هرتزه به دردم نمیخوره) هم نه، فقط بخاطر این که فریمم استیبل بشه.

به جز Battlefield و چند بازی دیگه اکثر بازی ها مشکلی نداری

اما یه پولی داری می خوای ارتقا بدی 

Cpu خودت بفروش یه 1600 با یه کولر خوب و اور تا 3.9 مشکل فریم حل میکنه 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

به جز Battlefield و چند بازی دیگه اکثر بازی ها مشکلی نداری

اما یه پولی داری می خوای ارتقا بدی 

Cpu خودت بفروش یه 1600 با یه کولر خوب و اور تا 3.9 مشکل فریم حل میکنه 

مادربوردم قابلیت اور نداره متاسفانه. رمم هم میتونه موثر باشه؟ رمم یه هشت گیگه یه چهار گیگ

مادربوردم هم msi a320m pro-vd plus

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

مادربوردم قابلیت اور نداره متاسفانه. رمم هم میتونه موثر باشه؟ رمم یه هشت گیگه یه چهار گیگ

مادربوردم هم msi a320m pro-vd plus

مشکل از رم نیست 

1404148376_Screenshot_-----.thumb.png.54d80b19b2d49f851618e06f0b284734.png

هر چند اگه دوست دارین رم ارتقا بدین 

بهترین راه حل برای شما 

فروش رم و cpu و مادربرد 

خرید رم 16 و 1600 و مادربرد x370 یا b450  به علت پشتیبانی از نسل بعد رایزن  

اما حداقل 2میلیون باید خرج کنی 

لینک به دیدگاه

سلام به نظرم سیستمتون بدون باتلنک شدن از تمام پرفورمنسش دارید استفاده میکنید نیازی به ارتقا نیست اگر میخواید ارتقا هم بدید حتما باید به طور کامل ارتقا بدید کلا نسل اولی رایزن زیاد جالب نیست شما بهتره منتظر گرافیک های سری super rtx باشید + نسل 10 اینتل که خیلی تغییرات توش ایجاد شده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

اما حداقل 2میلیون باید خرج کنی 

داداش این راهی که گفتی میتونی قطعاتشو بهم معرفی کنی؟

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saitama گفته است :

سلام به نظرم سیستمتون بدون باتلنک شدن از تمام پرفورمنسش دارید استفاده میکنید نیازی به ارتقا نیست اگر میخواید ارتقا هم بدید حتما باید به طور کامل ارتقا بدید کلا نسل اولی رایزن زیاد جالب نیست شما بهتره منتظر گرافیک های سری super rtx باشید + نسل 10 اینتل که خیلی تغییرات توش ایجاد شده

بودجم درون حد نیس عزیز بخام به طور کلی ارتقا بدم. فقط میخام با هزینه ی  جزیی بهترین نتیجه رو بگیرم.

لینک به دیدگاه

سلام داداشی

به نظر من اشتباه نکن و دست به گرافیک نزن. الان شما مانیتور 60 هرتز و فول اچ دی هست و همین گرافیک حالا حالاها کاملا راضی نگهت میداره

رم هم کاملا کافیه منم 12 دارم مثل خودت 

فقط همون cpuبکن 1600 و تمام

قول میدم بهت توی بازی ها خیلی پیشرفت فریم  داشته باشی

و از طرفی سرعت سیستم هم خوب میشه

الان اصلا موقع مناسب واسه خرید سری 10 انویدیا نیست اشتباه نکن

شما الان حداقل باید 1070ti یا 1080 بگیری که ارزشش رو داشته باشه و قول دوستمون تفاوت رو کاملا احساس کنی 

که اونم از دو طرف باز گیر میفتی

یکی قیمت سر سام آور و مشکلات دست دوم بودن و کم کم کاهش پرفورمنس از طرف انویدیا 

و یکی cpuکه 1300 واسه این گرافیک ها گلوگاه هست و عملا از 100 درصد قدرتش نمیتونی استفاده کنی 

اونوقت همش اعصابت داغونه 

اگر بخوای دوباره اونم ببری بالا 

که باید کلی پول بدی

بهترین کار خرید 1600

و بعدا یه ssd

اونوقت سیستم فوق العاده میشه 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

بودجم درون حد نیس عزیز بخام به طور کلی ارتقا بدم. فقط میخام با هزینه ی  جزیی بهترین نتیجه رو بگیرم.

گرافیکتون برای رزولوشن Fhd و اکثر بازی های روز کافیه البته گرافیک های amd اکثرا استاتر (فریم تایم نامنظم ) و ی سری مشکلات مثل مصرف انرژی و دما و ... دارن هر چند توی سری RX بهتر شدن

خلاصه بگم باندل مادربرد و پردازنده رو حداقل ارتقا بدید حالا به اون نسل 10 اینتل اگر نمیتونید به نسل 3 رایزن یا حداقلش نسل 2 دست دوم بتونید گیر بیارید پردازنده R5 2600 هم کفایت میکنه کلا نسل 2 برای گیم خیلی بهتر از نسل 1 هست

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، saitama گفته است :

گرافیکتون برای رزولوشن Fhd و اکثر بازی های روز کافیه البته گرافیک های amd اکثرا استاتر (فریم تایم نامنظم ) و ی سری مشکلات مثل مصرف انرژی و دما و ... دارن هر چند توی سری RX بهتر شدن

خلاصه بگم باندل مادربرد و پردازنده رو حداقل ارتقا بدید حالا به اون نسل 10 اینتل اگر نمیتونید به نسل 3 رایزن یا حداقلش نسل 2 دست دوم بتونید گیر بیارید پردازنده R5 2600 هم کفایت میکنه کلا نسل 2 برای گیم خیلی بهتر از نسل 1 هست

درود دوست عزیز
شما خودت تجربه رایزن داری ؟

cpu من 1600 در طول این یک سال هیچ مشکلی با هیچ بازی نداشتم

اختلاف 1600 با 2600 حداکثر 7 درصد

image.thumb.png.70ca7bdf3162a0cf42e785c46da64c16.png

اون هم با یه اور تا 3.9 اختلاف از بین میره 

اما اختلاف قیمت حداقل 500 هزار تومن که میشه یه ssd 240 گیگ اکبند خرید

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

واله از

در 51 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود دوست عزیز
شما خودت تجربه رایزن داری ؟

cpu من 1600 در طول این یک سال هیچ مشکلی با هیچ بازی نداشتم

اختلاف 1600 با 2600 حداکثر 7 درصد

image.thumb.png.70ca7bdf3162a0cf42e785c46da64c16.png

اون هم با یه اور تا 3.9 اختلاف از بین میره 

اما اختلاف قیمت حداقل 500 هزار تومن که میشه یه ssd 240 گیگ اکبند خرید

واله بچه ها میگفتن مشکل ساپورت فرکانس رم و ی سری باگ های دیگه ای داره که توی نسل 2 برطرف شده چیزیه که شنیدم توی فروم های خارجی هم فکر کنم دیدم قبلا شایدم با آپدیت های جدید بایوس و نرم افزاری بشه حل کرد این مشکلات رو

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان. پردازنده رو خریدم. امروز سفارش دادم پس فردا میرسه دستم ایشالا نتیجه رو اعلام میکنم.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ممنون از دوستان. پردازنده رو خریدم. امروز سفارش دادم پس فردا میرسه دستم ایشالا نتیجه رو اعلام میکنم.

مبارک باشه 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amirjj گفته است :

مبارک باشه 

فدات عزیز.

باندل بود مجبور شدم یه مادربورد جیگر هم کنارش بخرم. ولی بخاطر بی پولی مادربوردو همینجا میذارم برای فروش. 😭

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-STRIX-B450-F-GAMING/

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از راهنمایی هاتون، ارتقا انجام شد.

ryzen5 1600

asus rog strix b450F

green z3 crystal

1.jpg

2.jpg

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

ryzen5 1600

asus rog strix b450F

green z3 crystal

1.jpg

2.jpg

مبارکه ان شا ا... به خوشی 😊

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

ryzen5 1600

asus rog strix b450F

green z3 crystal

1.jpg

2.jpg

مبارک باشه مادربرد رو چند خریدی ؟؟؟

لینک به دیدگاه

درود
یه کولر خوب هم بخر
asus rog strix b450F 💓😍
با فرکانس معمولی و اورکلاک تست کن نتیجه اعلام کن 💓

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...