رفتن به مطلب

انتخاب رم دوکاناله

Recommended Posts

سلام . موردی که امروز باهاش برخورد کردم اینه که تو سایت دیجی دو مدل رم دیدم هایپر ایکس 2 کاناله 4 گیگ به مبلغ حدود 400 و همون رم بصورت تک کانال به قیمت حدود 300

جفتش تک ماژول  بودن .

مگه در یک رم تک ماژول دوکاناله بودن تعریف میشه ؟ الان بخوام دوکاناله فعال کنم جدا از بحث اسلات مادربرد  باید رمی بگیرم که اختصاصا نوشته باشه دوکاناله؟ یا هرجفت رم با مشخصات یکسان بندازم فعال میشه؟ توی بازار پرسیدم گفتن همشون یکیه و اصلا دوکاناله بودن معنایی نداره هرجفت رمی بندازی  دوکاناله فعال میشه

لینک به دیدگاه

تا حدودی این جمله درسته هر دو رمی دو کانال میشن باهم ولی به طور کلی هر دو رم با فرکانس و تایمنگ های رم ضعیف تر فعالیت میکنن وبه عبارتی هر رمی از یکی دیگه ضعیف تر باشه رم قویتر هم به طور خودکار به همون مشخصات فعالیت میکنه 

و این یعنی درسته که هر دو رمی دو کانال میشن ولی بهتره که دقیقا یک مدل رم یکسان با مشخصات کاملا یکسان رو دو کانال کنیم تا هیچ کدوم فدای دیگری نشه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

سلام . موردی که امروز باهاش برخورد کردم اینه که تو سایت دیجی دو مدل رم دیدم هایپر ایکس 2 کاناله 4 گیگ به مبلغ حدود 400 و همون رم بصورت تک کانال به قیمت حدود 300

جفتش تک ماژول  بودن .

مگه در یک رم تک ماژول دوکاناله بودن تعریف میشه ؟ الان بخوام دوکاناله فعال کنم جدا از بحث اسلات مادربرد  باید رمی بگیرم که اختصاصا نوشته باشه دوکاناله؟ یا هرجفت رم با مشخصات یکسان بندازم فعال میشه؟ توی بازار پرسیدم گفتن همشون یکیه و اصلا دوکاناله بودن معنایی نداره هرجفت رمی بندازی  دوکاناله فعال میشه

سلام دوست عزیز

ببنید رمهایی که تک هستند به صورت Single، اگر دو تا ازشون بخرید و در پلتفورم های دو کاناله ازشون استفاده کنید، در سیستم اتوماتیک به صورت دو کاناله کار خواهند کرد. ربطی به خود رم نداره. این پلتفورمه که تعیین میکنه.

رمهایی که به صورت کیت های دو تایی یا پک Dual هستند، اگر یه دونشون رو روی سیستم بگذارید میشه یک کاناله، دوتاشو استفاده کنید میشه دو کاناله، پس بحث نوع رم نیست، بلک این جفت بودن رمها و نوع پلتفورمه که تعیین کننده است.

در مورد صحبت دوستتون هم اشتباه خدمت شما به عرض رسوندن، نمیشه گفت همه اشون یکیه، باید رمها مشابه هم باشند تا در سیستم دو کاناله فعال شود. اگر رمهایی با فرکانس ها و یا تایمینگ های مختلف روی یک سیستم قرار بدین، به صورت تک کاناله سیستم اجرا خواهد کرد و یا اصلا سیستم بالا نخواهد آمد.

پس برای دو کاناله کار کردن رمها شما اول نیاز دارید پلتفورمی تهیه کنید که از رمهای دو کاناله پشتیبانی کنه و سپس رمهایی رو به صورت جفت، با فرکانس و تایمینگ و ولتاژ یکسان تهیه کنید، و در آن صورت سیستم دو کاناله کار خواهد کرد.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

منم والا همینو گفتم. ولی پس این سایت دوست و برادردیجی  چی میگه که رم هایی رو اگهی کرده به اسم 2 کانال که حتی بعضی رمهای کینگستون 8 گیگ 2400 رو تا 1350 هم قیمت زده .البته آگهی فروشندگان هست نه خودش.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

تا حدودی این جمله درسته هر دو رمی دو کانال میشن باهم ولی به طور کلی هر دو رم با فرکانس و تایمنگ های رم ضعیف تر فعالیت میکنن وبه عبارتی هر رمی از یکی دیگه ضعیف تر باشه رم قویتر هم به طور خودکار به همون مشخصات فعالیت میکنه 

و این یعنی درسته که هر دو رمی دو کانال میشن ولی بهتره که دقیقا یک مدل رم یکسان با مشخصات کاملا یکسان رو دو کانال کنیم تا هیچ کدوم فدای دیگری نشه

منم والا همینو گفتم. ولی پس این سایت دوست و برادردیجی  چی میگه که رم هایی رو اگهی کرده به اسم 2 کانال که حتی بعضی رمهای کینگستون 8 گیگ 2400 رو تا 1350 هم قیمت زده .البته آگهی فروشندگان هست نه خودش.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، milad.azn گفته است :

برادر توی دیجی کالا شورت گیاهی هم میفروشن، چه انتظاری داری؟ ریز ترین مسایل فنی کامپیوتر رو رعایت کنه؟

• لایک 3
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

برادر توی دیجی کالا شورت گیاهی هم میفروشن، چه انتظاری داری؟ ریز ترین مسایل فنی کامپیوتر رو رعایت کنه؟

:D:D

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...