رفتن به مطلب

مشکل مودم و فکس با برق و رعد و برق

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه عزیزان

مشکلی در خصصوص مودم وفکس منزل به طور همزمان بوجود اومده میخاستم از اساتید کمک بخام

چندروز پیش بود که برق منطقه ما رفت وپس از چند ساعت خاموشی مجدد وصل شد.صبح که از فکس خاستیم استفاده کنیم برای زنگ زدن دیدیم اصلا بوق نمیخوره و  سیم تلفن رو هم چک کردیم همه چیز اوکی بود

رفتم سراغ مودم واون هم همه چیزش از لحاظ اتصالا ت و.. اوکی هست ولی دقیقا مثل فکس شده یعنی برق و.. توش میاد اما چراغ adslروشن نمیشه وخبری هم از اینترنت نیست.

یعنی در هردوی دستگاه ها برق رسانی انجام میشه ودستگاه برق رو دریافت میکنه اما واکنشی نسبت به سیم تلفن نمیدن در حالیکه یه تلفن دیگه گزاشتیم وتست کردیم همه چیز درست بود ویعنی اشکالی متوجه خود خط تلفن نیست.

من مودم رو با توجه به اینکه گارانتیش تموم شده بود باز کردم اما خب همونطور که احتمال میدادم خبری از فیوز نبود(البته خب همونطور که گفتم مودم روشن میشه وچراغ پاور هم روشن میشه وبرق توش میاد اما گفتم شاید مشکلی برای فیوزش پیش اومده باشه)ونمیدونم الآن مشکل از چیه.ممنون میشم کمکم کنید واینکه برای تعمیر باید چیکار کنم؟اصلا قابل تعمیر هست؟مدل مودم asus n10c1

ودرکل چرا این چنین مشکلی برای این دو  دستگاه پیش اومده واون هم دقیقا برای بخش ارتباطشون با تلفن!!؟

متشکر 

لینک به دیدگاه

درود

اصطلاحا مودم و دستگاه فکس شما سوختن یعنی در حال حاضر کاربردی غیر از دکوری بودن ندارن.

البته همین الان هم می‌تونین از قابلیت‌های مودم (غیر از اینترنت) استفاده کنین، مثل روتر، هات‌اسپات، اتصال USB و ...

دلیل: نوسانات برق، نبود محافظ یا وجود محافظ ولتاژ بی‌کیفیت، مشکل سیم‌کشی و برق منزل، عدم وجود پروتکشن‌های ایمنی در مودم و فکس برای تحمل ولتاژ ورودی بالا، نزدیک بودن کابل تلفن و برق و ...

یه مودم قبلا داشتم با رعد و برق همین بلا سرش اومد، البته برای بنده مشکل از برق نبود، از ورود ولتاژ به شدت بالا از طریق ورودی تلفن بود... از اون به بعد محافظ مخصوص تلفن استفاده می کنم... (علی‌رغم استفاده از محافظ ولتاژ، محافظ تجهیزات تلفنی هم استفاده می‌کنم که مابین پریز تلفن و دستگاه قرار می‌گیرن)

اگر گارانتی دارن بهتره بفرستین ببینین چطور میشه

اگر دست به آچارتون خوبه و گارانتی ندارن بهتره کاورشون رو باز کنین ببینین اگر مورد جزئی هست مثل ترکیدگی خازن یا مشکل دیود و مقاومت و اینا، خودتون اونا رو از بازار با قیمت 1000 الی 5 هزار تومن بخرین و تعویض کنین)

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اصطلاحا مودم و دستگاه فکس شما سوختن یعنی در حال حاضر کاربردی غیر از دکوری بودن ندارن.

البته همین الان هم می‌تونین از قابلیت‌های مودم (غیر از اینترنت) استفاده کنین، مثل روتر، هات‌اسپات، اتصال USB و ...

دلیل: نوسانات برق، نبود محافظ یا وجود محافظ ولتاژ بی‌کیفیت، مشکل سیم‌کشی و برق منزل، عدم وجود پروتکشن‌های ایمنی در مودم و فکس برای تحمل ولتاژ ورودی بالا

یه مودم قبلا داشتم با رعد و برق همین بلا سرش اومد... از اون به بعد محافظ مخصوص تلفن استفاده می کنم... (علی‌رغم استفاده از محافظ ولتاژ، محافظ تجهیزات تلفنی هم استفاده می‌کنم که مابین پریز تلفن و دستگاه قرار می‌گیرن)

اگر گارانتی دارن بهتره بفرستین ببینین چطور میشه

اگر دست به آچارتون خوبه و گارانتی ندارن بهتره کاورشون رو باز کنین ببینین اگر مورد جزئی هست مثل ترکیدگی خازن یا مشکل دیود و مقاومت و اینا، خودتون اونا رو از بازار با قیمت 1000 الی 5 هزار تومن بخرین و تعویض کنین)

سلام.

با توجه به اینکه نشانه ای از خرابی در برد مودم ندیدم بنظرم باید ببرم  پیش تعمیرکار.پس امکان تعمیرش فراهم هست درسته؟

ممنون میشم در خصوص محافظ تجهیزات تلفنی هم یه لینک از محصول به بنده بدید که اقدام کنم برای خرید.

متشکر از شما بابت کمک لطف کردید.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام.

با توجه به اینکه نشانه ای از خرابی در برد مودم ندیدم بنظرم باید ببرم  پیش تعمیرکار.پس امکان تعمیرش فراهم هست درسته؟ 

ممنون میشم در خصوص محافظ تجهیزات تلفنی هم یه لینک از محصول به بنده بدید که اقدام کنم برای خرید. 

متشکر از شما بابت کمک لطف کردید.

خواهش می‌کنم

اول اینکه اگر رعد و برق باشه که جریانش چندهزار آمپر هست و اگر مستقیم به جایی بخوره هیچ‌چیزی جلودارش نیست...

باید دید دستگاه شما اون ولتاژ شدید رو از طریق برق گرفته یا تلفن، من احساس می‌کنم از تلفن اون ولتاژ بالا وارد شده به همین خاطر روشن میشه ولی کاربرد اصلیشو از دست داده...

اگر مدل ارزان قیمت بخواین، بعضی از همین محافظ‌های ولتاژ دیجیتال که تو بازار هست یکی دو پورت تلفن هم دارن که اگر تلفن یا فکس رو به اونها وصل کنین، اگر پروتکشن هم داشته باشن، از سوختن بر اثر ولتاژ بالای ورودی به تلفن جلوگیری می‌کنن...

البته اگر بتونین از محافظ‌های مخصوصی که بین جعبه و کنتور قرار می‌گیرن استفاده کنین که خیلی خیلی بهتر هست... اما چون شناخت خوبی باید داشته باشین و توی اینترنت هم مدل‌های خوبی پیدا نمیشه، و یادرج نشده نمیشه اینطور راهنمایی کرد...

برق خانگی معمولا آمپر معینی داره. نهایتا اگر اتفاقی (اتفاقات برق منظورم هست، نه اتفاقات طبیعی) بیفته ممکنه تا 30 و 35 هم نوسان کنه

توصیه میشه اگر مشکل از ورودی یا هجوم ناگهانی ولتاژ بوده، تمام محافظ‌های لوازم خونه رو تعویض کنین، چون بعد از این مورد کاربری خودشون رو اکثرا از دست میدن و دیگه تقریبا مثل یک چندراهی کاربرد دارن، البته محافظ‌های خارجی و برند با کیفیت اینطور نیستن و توانایی بالایی دارن...

استابلایزر هم بسیار کمک کننده هست اگر به مواردی که عرض شد دسترسی ندارین

البته بحث راجب به انواع محافظ زیاده که فرصت توضیح نیست متاسفانه...

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم

اول اینکه اگر رعد و برق باشه که جریانش چندهزار آمپر هست و اگر مستقیم به جایی بخوره هیچ‌چیزی جلودارش نیست...

باید دید دستگاه شما اون ولتاژ شدید رو از طریق برق گرفته یا تلفن، من احساس می‌کنم از تلفن اون ولتاژ بالا وارد شده به همین خاطر روشن میشه ولی کاربرد اصلیشو از دست داده...

اگر مدل ارزان قیمت بخواین، بعضی از همین محافظ‌های ولتاژ دیجیتال که تو بازار هست یکی دو پورت تلفن هم دارن که اگر تلفن یا فکس رو به اونها وصل کنین، اگر پروتکشن هم داشته باشن، از سوختن بر اثر ولتاژ بالای ورودی به تلفن جلوگیری می‌کنن...

البته اگر بتونین از محافظ‌های مخصوصی که بین جعبه و کنتور قرار می‌گیرن استفاده کنین که خیلی خیلی بهتر هست... اما چون شناخت خوبی باید داشته باشین و توی اینترنت هم مدل‌های خوبی پیدا نمیشه، و یادرج نشده نمیشه اینطور راهنمایی کرد...

برق خانگی معمولا آمپر معینی داره. نهایتا اگر اتفاقی (اتفاقات برق منظورم هست، نه اتفاقات طبیعی) بیفته ممکنه تا 30 و 35 هم نوسان کنه

توصیه میشه اگر مشکل از ورودی یا هجوم ناگهانی ولتاژ بوده، تمام محافظ‌های لوازم خونه رو تعویض کنین، چون بعد از این مورد کاربری خودشون رو اکثرا از دست میدن و دیگه تقریبا مثل یک چندراهی کاربرد دارن، البته محافظ‌های خارجی و برند با کیفیت اینطور نیستن و توانایی بالایی دارن...

استابلایزر هم بسیار کمک کننده هست اگر به مواردی که عرض شد دسترسی ندارین

البته بحث راجب به انواع محافظ زیاده که فرصت توضیح نیست متاسفانه...

باز هم متشکر وسپاسگزارم بابت پاسخ کامل وجامعتون

قصد دارم محافظ ولتاژ پارت الکتریک تهیه کنم شما از لحاظ کیفیت تایید میکنید؟چون رفتم مودم رو دادم امروز تعمیرکار و بعد از درست شدن پرسیدم وگفتن برای ولتاژ پارت الکتریک بین همه ایرانی ها بهترینه واستانداردهای سطح بالایی داره.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

باز هم متشکر وسپاسگزارم بابت پاسخ کامل وجامعتون

قصد دارم محافظ ولتاژ پارت الکتریک تهیه کنم شما از لحاظ کیفیت تایید میکنید؟چون رفتم مودم رو دادم امروز تعمیرکار و بعد از درست شدن پرسیدم وگفتن برای ولتاژ پارت الکتریک بین همه ایرانی ها بهترینه واستانداردهای سطح بالایی داره.

سپاس

بنده تائید نمی‌کنم یا حتی نمی‌تونم بگم که چه برندی بگیرین

اما اگر احتمال میدین مشکل داره برق منزل، بهتره محافظ مرکزی بگیرین

در غیر این‌صورت محافظی بگیرین که پورت تلفن، سوکت (فیش) آنتن و این موارد رو بخوره و البته بیمه‌نامه داشته باشه.

البته از برندهای خارجی استفاده کنین بهتره.

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سپاس

بنده تائید نمی‌کنم یا حتی نمی‌تونم بگم که چه برندی بگیرین

اما اگر احتمال میدین مشکل داره برق منزل، بهتره محافظ مرکزی بگیرین

در غیر این‌صورت محافظی بگیرین که پورت تلفن، سوکت (فیش) آنتن و این موارد رو بخوره و البته بیمه‌نامه داشته باشه.

البته از برندهای خارجی استفاده کنین بهتره.

پس همین کار رو انجام میدم

بسیار متشکر از وقتی که گزاشتید وکمک کردید

انشالله که همیشه موفق وپیروز باشید.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، alimogharehabed گفته است :

پس همین کار رو انجام میدم

بسیار متشکر از وقتی که گزاشتید وکمک کردید

انشالله که همیشه موفق وپیروز باشید.

بسیار عالی

خواهش می‌کنم. مانا و ماندگار باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...