رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

در حال جمع آوری سیستم هستم. 

چند سوال در مورد SSD دارم بین این دو مدل تفاوت ها در چی هست نظر خودم رو مورد اول گیگابایت هست به خاطر ظرفیت بیشتر

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/gigabyte-m.2-pcie-512gb-ssd.html

و

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/samsung/samsung-970-evo-plus-nvme-m2-ssd---250gb.html

یک سوال دیگه روی سیستم میشه فقط SSD استفاده کرد و دیگر از hdd استفاده نکرد یا در کنار SSD وجود hdd ضروری هست، استفاده از سیستم گیم هست. 

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amirreza گفته است :

سلام دوستان

چند سوال در مورد SSD دارم بین این دو مدل تفاوت ها در چی هست نظر خودم رو مورد اول گیگابایت هست به خاطر ظرفیت بیشتر

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/gigabyte-m.2-pcie-512gb-ssd.html

و

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/samsung/samsung-970-evo-plus-nvme-m2-ssd---250gb.html

یک سوال دیگه روی سیستم میشه فقط SSD استفاده کرد و دیگر از hdd استفاده نکرد یا در کنار SSD وجود hdd ضروری هست، استفاده از سیستم گیم هست. 

مورد دوم m2 هستش که بایستی مادربوردی که انتخاب میکنین ساپورتش کنه وگرنه نمیتونین ازش استفاده کنین. مورد دوم سرعتش حدود دوبرابر شاید بیشتر شاید کمتر بیشتره. مورد اول ساتا هستش. شما میتونین با حدود 1100 یه اس اس دی 500 گیگ سامسونگ تهیه کنین (از نوع ساتا)

اینکه فقط اس اس دی باشه یا هارد هم داشته باشه کاملا اپشنال هست و دست خودتونه. میتونین هم هارد وصل کنین هم اس اس دی. وجود هارد به این دلیل خوبه که میتونین فایلای ارشیویتونو درون هارد بریزین تا از write شدن های اضافی جلوگیری بشه. تا جایی که میدونم عمر اس اس دی حدود 100 تا 150 ترابایت هست (یعنی این مقدار رایت میشه روش) حالا ممکنه بیشتر هم بشه ازش استفاده کرد ممکنه هم نشه مونده به شانستون که چجوری دربیاد.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

مورد دوم m2 هستش که بایستی مادربوردی که انتخاب میکنین ساپورتش کنه وگرنه نمیتونین ازش استفاده کنین. مورد دوم سرعتش حدود دوبرابر شاید بیشتر شاید کمتر بیشتره. مورد اول ساتا هستش. شما میتونین با حدود 1100 یه اس اس دی 500 گیگ سامسونگ تهیه کنین (از نوع ساتا)

اینکه فقط اس اس دی باشه یا هارد هم داشته باشه کاملا اپشنال هست و دست خودتونه. میتونین هم هارد وصل کنین هم اس اس دی. وجود هارد به این دلیل خوبه که میتونین فایلای ارشیویتونو درون هارد بریزین تا از write شدن های اضافی جلوگیری بشه. تا جایی که میدونم عمر اس اس دی حدود 100 تا 150 ترابایت هست (یعنی این مقدار رایت میشه روش) حالا ممکنه بیشتر هم بشه ازش استفاده کرد ممکنه هم نشه مونده به شانستون که چجوری دربیاد.

ممنون از پاسختان، ولی مورد اول (گیگابایت) هم m2 هست 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، amirreza گفته است :

ممنون از پاسختان، ولی مورد اول (گیگابایت) هم m2 هست 

اره راس میگی دقت نکردم.  گفتم احتمالا چون ارزونتره و ساتا هست 500 گیگشو انتخاب کردی.

@ARMIN

ایشون واردن.

والا اگه هردوش m2 باشه که دیگه تفاوت زیادی ندارن ولی خب تو اس اس دی سامسونگ یه برند شناخته شده تره نسبت به گیگابایت.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، amirreza گفته است :

سلام دوستان

و

اون مدل گیگابایت PCIe Gen.3 X2 هستش

ولی مدل ساموسنگ PCIe Gen.3 X4 هست

رسما سامسونگ بیش از دو برابر سرعت گیگابایت رو داره

ولی برتری گیگابایت حجم بیشتره

من سرعت رو ترجیح میدم. بقیه اش با شما

• لایک 3
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از این مدل استفاده میکنم کم دردرسر هست و کاملا راضی هستم
فکر میکنم حداقلش از گیگابایت بهتره 
من اگر باشیم همچنان مدل پایین رو میخرم
قیمت کمتر  - سرعت بیشتر - حجم حافظه بیشتر

https://fafait.net/product/internal-ssd/pioneer-aps-se20g-512gb

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

اون مدل گیگابایت PCIe Gen.3 X2 هستش

ولی مدل ساموسنگ PCIe Gen.3 X4 هست

رسما سامسونگ بیش از دو برابر سرعت گیگابایت رو داره

ولی برتری گیگابایت حجم بیشتره

من سرعت رو ترجیح میدم. بقیه اش با شما

در 41 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

ممنون از هر دو عزیز، 

تفاوت این مدل پایونیر با اون مدل سامسونگ در چی هست هر دو  مثل اینکه PCIe Gen.3 X4 هست؟

این مدل پایونیر گارانتی معتبری داره (m. I. T) چند وقت گارانتی داره؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 سال گارانتی MIT داره
همون گارانتی سامسونگ  هم پشتیبانی میکنه
در کل سامسونگ بهتره ولی خب با این قیمت ها من اگر باشم بازم پایونیر رو انتخاب میکنم
ارز خرید بالایی داره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

درود

محمد جان میشه  نتایج این مدل رو در تاپیکی که مربوط به نتایج SSD ها در نرم افزار ها هست  (CrystalDisk ، Anvil's و ATTO) قرار بدین.

اگر اینجا هم  بذارید بحث میشه در موردش و برای صاحب تاپیک هم شفاف تر میشه.

حقیقت این مدل هیچ جا تست نشده! فروشگاههای خارج از ایران به صورت محدود عرضه شده، بررسی ازش نوشته نشده. خود سایتش سازنده اطلاعات رو ناقص درج کرده!

عمر مفید و سرعت  خواندن/نوشتن تصادفیش مشخص نیست، سرعتش برای هر حجم مشخص نشده و فقط گفته تا 3400 خواندن و 3000 نوشتن یعنی مشخص نیست این سرعت برای 512 هست یا حتما باید 2 ترا بخری تا به این سرعت برسی!؟ نوع کنترلرش مشخص نشده، نوع و حجم DRam بکار رفته و تراشه های حافظه روی SSD و حتی  دیتا شیت یا  عکسی باکیفیت از محصول نذاشته و از نظر نرم افزاری و فریمور هم ساپورت نداره تا جایی که بررسی کردم! 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چشم حتما
برای من مدل 256 گیگ هست

که سرعتش به مراتب پایینتر هست در بخش نوشتن ولی سرعت خواندن خیلی بهتر هست در کل با توجه به قیمتش بسیار ارزشمند هست
در اولین فرصت تست ها رو میزارم

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
اول از همه این لینک پایین یک بررسی کوچک توی سایتهای ناشناس هست ولی خب مدل 512 گیگ هستش
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=490&t=5772025 

باید قند شکن استفاده کنید

قبل از هر گونه نتیجه گیری میخوام بگم با توجه به گرونی بیش از حد قطعات ملاک من برای خرید این محصول فقط  و فقط تجربه اولیه و مخصوصا قیمتش بوده که بسیار توجیه پذیر میکنه استفاده از اون رو

APS-SE20G-256_256GB_1GB-20190706-0235.thumb.jpg.11b61aa67f2b3d63ef022c7b3deda1ac.jpg1.jpg.f00601fefb0523b29a1e978c8189129f.jpg1224907861_Attobench.thumb.jpg.b6b1b2c83820b43f0ae30f60f8996494.jpginfoo.thumb.jpg.170b5f342ef3f2ee3004d322eec5b106.jpg

0e_img_20190706_02164144444_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
اول از همه این لینک پایین یک بررسی کوچک توی سایتهای ناشناس هست ولی خب مدل 512 گیگ هستش
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=490&t=5772025 

باید قند شکن استفاده کنید

قبل از هر گونه نتیجه گیری میخوام بگم با توجه به گرونی بیش از حد قطعات ملاک من برای خرید این محصول فقط  و فقط تجربه اولیه و مخصوصا قیمتش بوده که بسیار توجیه پذیر میکنه استفاده از اون رو

درود مجدد

نتایج در نوع خودش نسبتا قابل قبول هست ولی من محصولی نمی بینم که بشه به دیگران توصیه کرد. بررسی هم که گذاشتید برای مدل 1 ترابایت هست که سرعت نوشتن و خواندن تصادفی قابل قبول نیست. در  بررسی نیز اشاره شده که عمر مفید دستگاه رو زمان باید تعیین کنه!

با همه این تفاسیر بنده پیشنهادم در وهله اول SX8200 pro هست. هم بخاطر عملکرد و هم بخاطر گارانتی 5 ساله و هم قیمت مناسب حدود 850 هزار تومان برای حجم 256 گیگابایت.

پرفورمنس بالاتر حتما سامسونگ 970Evo Plus پیشنهاد میدم.

اگر حجم بالاتر مدنظر هست  SSD Sata 860 Evo 500GB  که با NVme بالا هم قیمت هست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 15 تیر 1398 در 02:52، mInI_ClockEr گفته است :

1.jpg.f00601fefb0523b29a1e978c8189129f.jpg

خودتون ببینید چقدر تفاوت وجود داره بین یک مدل شناخته شده  و یک مدل ناشناخته:

screen013.thumb.jpg.9ab9cbaa37fb04302dbcc78144439091.jpg

بخصوص نوشتن تصادفی خط دوم که خیلی هم مهم هست. 176 در مقابل 1093

این درایو روز گذشته 850 هزار تومان خریداری شده.

به نظر من 150 تومان هزینه بیشتر ارزش تفاوت در عملکرد و 5 سال گارانتی آونگ رو داره.

مشخصات سیستم تست:

r5 1600 @ 6C 6T 4.0Ghz

X370 prime pro

16Gb 2*8GB 3200 C16

ویرایش شده توسط HeX
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، HeX گفته است :

خودتون ببینید چقدر تفاوت وجود داره بین یک مدل شناخته شده  و یک مدل ناشناخته:

screen013.thumb.jpg.9ab9cbaa37fb04302dbcc78144439091.jpg

بخصوص نوشتن تصادفی خط دوم که خیلی هم مهم هست. 176 در مقابل 1093

این درایو روز گذشته 850 هزار تومان خریداری شده.

به نظر من 150 تومان هزینه بیشتر ارزش تفاوت در عملکرد و 5 سال گارانتی آونگ رو داره.

مشخصات سیستم تست:

r5 1600 @ 6C 6T 4.0Ghz

X370 prime pro

16Gb 2*8GB 3200 C16

درود

تست سرعت سامسونگ 970 پلاس هم دارید قرار بدهید. 

به نظرم با توجه به نوع حافظه استفاده شده در سامسونگ همون خرید 250 گیگ سامسونگ و یک هارد 1 ترا بهتر باشه، 

فقط سامسونگ من با دو ضمانت نامه دیدم یکی mit یکی ایستا کدوم یکی بهتر هست؟ 

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، amirreza گفته است :

درود

تست سرعت سامسونگ 970 پلاس هم دارید قرار بدهید. 

به نظرم با توجه به نوع حافظه استفاده شده در سامسونگ همون خرید 250 گیگ سامسونگ و یک هارد 1 ترا بهتر باشه، 

فقط سامسونگ من با دو ضمانت نامه دیدم یکی mit یکی ایستا کدوم یکی بهتر هست؟ 

درود

ایستا تا این لحظه معتبر است. با mit مدتهاست برخورد نداشته ام، قبلا خوب بود.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

درود به نظرم تاپیک خوبی هست اگه بقیه دوستانی که هارد ssd مخصوصا nmve دارن تستشو قرار بدم کمک خوبی خواهد بود در خرید برای دوستان.

من خودم به شدت دنبال خرید nvme هستم پایونیر قیمت خیلی جذابی داره ولی به قول دوستان خیلی محدود گویا تولید شده و خبری از تست دقیقش نیست. ای دیتا که معرفی کردن هم تستاشو بررسی کردم گزینه خیلی خوبی هست همچنین گارانتی 5 ساله اونگ هم ارزششو بیشتر کرده.

حالا باز دوستانی که سامسونگ یا برندهای دیگه دارن تست بزارن خوب میشه.

ویرایش شده توسط vasack
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vasack گفته است :

درود به نظرم تاپیک خوبی هست اگه بقیه دوستانی که هارد ssd مخصوصا nmve دارن تستشو قرار بدم کمک خوبی خواهد بود در خرید برای دوستان.

من خودم به شدت دنبال خرید nvme هستم پایونیر قیمت خیلی جذابی داره ولی به قول دوستان خیلی محدود گویا تولید شده و خبری از تست دقیقش نیست. ای دیتا که معرفی کردن هم تستاشو بررسی کردم گزینه خیلی خوبی هست همچنین گارانتی 5 ساله اونگ هم ارزششو بیشتر کرده.

حالا باز دوستانی که سامسونگ یا برندهای دیگه دارن تست بزارن خوب میشه.

مرجع نتایج آزمون سرعت ssd

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...