رفتن به مطلب

بهترین میز کامپیوتر ؟

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من قصد دارم یه طرح میز به نجار بدم که واسم بسازه ولی به شدت گیر کردم و نمیدونم چه طرحی بزنم که مورد پسند باشه . دوس داره یه چیز خاص باشه و زود تکراری نشه نمیدونم  چه ستاپی رو درنظر بگیرم که هماهنگ باشن باهم دیگه و خلاصه همه چی مچ باشه با هم 

رنگ میز  رو نمیدونم چی باشه که هماهنگی بین قطعات وجود داشته باشه از دوستان عزیز ممنون میشم یه لطفی کنید بهترین ستاپ هارو عکساشون رو قرار بدید که بتونیم ایده بگیریم . 

مثلا شما این ستاپ رو در نظر بگیرید . در غین ساده بودن خیلی خاصه 

n1rq_capture.png

یا مثلا این 

pt5c_1_thumb.png

یا این 

291_giga_thumb.png

یا این 

ao5h_2_thumb.png

دوس دارم یه تم انتخاب کنم که هماهنگی بین قطعاتش هم زیاد باشه . کیس خودم سفیده تمش هم سفیده ولی میز رنگ سفید رو دوس ندارم چون خیلی ساده میشه و تو ذوق میزنه از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ 

لینک به دیدگاه

بستگی به خودت داره که برای چه کاری میز بخوای؟ این میزهایی گه عکسشو گذاشتی با این سخت افزارها ست میشن و قشنگن، بستگی داره که سخت افزار خودت چه شکلی و چه رنگی باشه؟ مثلا من گرافیستم، با قلم دیجیتال نقاشی می کشم، به یه میز بزرگ احتیاج دارم که بتونم روش کارامو انجام بدم، ضمنا میز سفید ممکنه تکراری و یکنواخت باشه اما کمتر کثیفیو نشون میده، اما هرچی تیره تر باشه با کوچکترین گردو خاک و لکه خودشو نشون میده و توی ذوق میزنه، میتونی از ورقه های بزرگ ام دی اف استفاده کنی و نصبشون کنی به دیوار، پشتشو هم با نوار ال ای دی تزئین کنی، به هرحال کاملا سلیقه ایه و به سیستم و محیط اطرافت بستگی داره

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

بستگی به خودت داره که برای چه کاری میز بخوای؟ این میزهایی گه عکسشو گذاشتی با این سخت افزارها ست میشن و قشنگن، بستگی داره که سخت افزار خودت چه شکلی و چه رنگی باشه؟ مثلا من گرافیستم، با قلم دیجیتال نقاشی می کشم، به یه میز بزرگ احتیاج دارم که بتونم روش کارامو انجام بدم، ضمنا میز سفید ممکنه تکراری و یکنواخت باشه اما کمتر کثیفیو نشون میده، اما هرچی تیره تر باشه با کوچکترین گردو خاک و لکه خودشو نشون میده و توی ذوق میزنه، میتونی از ورقه های بزرگ ام دی اف استفاده کنی و نصبشون کنی به دیوار، پشتشو هم با نوار ال ای دی تزئین کنی، به هرحال کاملا سلیقه ایه و به سیستم و محیط اطرافت بستگی داره

من تم سیستمم سفیده ولی تم اتیشی رو بیشتر دوس داره حالا ربطی به سفید بودن کیس نداره چون قطعاتش جوریه که میشه با یه نوار ال ای دی کلا تمش رو به اتیشی تغییر داد 

ولی خب تم اتیشی اگه بخواد قشنگ بشه به نظر خودم باید مشکی مات باشه رنگ ام دی اف . ولی از یه طرفم میگم خیلی خیلی ساده میشه اگه قرار باشه رنگا همش یک دست مشکی مات باشن مثل میز و کشو 

میز تمیز و زیبایی دارید 

لینک به دیدگاه

سلام 

شما عکس هایی که گذاشتید بیشتر روی میز و قطعاتش هست تا خود میز که 😂

بهترین ایده هارو میتونید از سایت ی و ت ی و ب پیدا کنید . شما برای هر کسی که میز میسازید دراصل خود ایشون باید چیزی که دوست داره رو بهتون بده و شما بسازید چون کاملا سلیقه ای هستش . 

https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=computer desk&eq=computer&etslf=11856&term_meta[]=computer|autocomplete|1&term_meta[]=desk|autocomplete|1

ویرایش شده توسط babak_11
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

این عکسا که فقط قطعات کامپیوتر و نور پردازی و تم رنگی هستن میز کلا دیده نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...