رفتن به مطلب

سوال در مورد PS4 SLiM ؟؟؟

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان قیمت دستگاه نو اسلیم 500 گیگ  کپی خور چنده ؟  آیا همون اول کپی خوره یا بعدا میشه ؟

قیمت ارجینالش چنده ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

درود دوستان قیمت دستگاه نو اسلیم 500 گیگ  کپی خور چنده ؟  آیا همون اول کپی خوره یا بعدا میشه ؟

قیمت ارجینالش چنده ؟

https://crocogame.com/shop/playstation/خرید-کنسول-ps4/خرید-کنسول-پلی-استیشن-4-اسلیم-playstation4-ps4-slim-500gb-کپی-خ/

بعدا کپی خور میکنن 

اینم اورجینال به قول خودتون :

https://crocogame.com/shop/playstation/خرید-کنسول-ps4/خرید-کنسول-پلی-استیشن-4-اسلیم-playstation4-ps4-slim-500gb/

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 16 تیر 1398 در 19:27، maysamsina گفته است :

قیمت ارجینالش چنده ؟

نوش حول 3300 هست ... کپی خور میخوای؟ فقط بایستی ورژن سیستم عاملش زیر 5.05 باشه! کارشو خودت تو خونه میتونی انجام بدی ... گاد 3 + گاد 2018 که بهترین تو مجموعه هست (ارزش داره یه ps4 هزینه کنی) هم نسخه کپیش اومده واسش ... بلوری دست دوش هم حول 340 مجموع درمیاد ...

کلا یه ps4 slim 500g r2 بگیر خودت راحت کن:

Last of Us remastered

God of War 3 remastered

Horizon Zero Dawn

God of War 2018

Red Dead Redemption 2

اینا بازیای انحصاری کنسولن ... واقعا ارزش دارن یه کنسول هزینه کنی ... غیر red dead بقیه نسخه کپیشون تو هک فعلی ساپورت میشه ...  300 م بیشتر بدی واسه کپی خورش میرزه (با توجه به قیمت دیسکای بلوری ps4) ... نهایتم کارت تموم شد یه 300-400 کم میکنی میدی میره دیگه

ضمنا گاد اسنشن مالی نی ... گاد 2 بهتر بود

http://www.bazi4.ir/ps4copy/

https://maxg.ir/product-category/کنسول-و-لوازم-جانبی/

ویرایش شده توسط De@thWalker
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، De@thWalker گفته است :

نوش حول 3300 هست ... کپی خور میخوای؟ فقط بایستی ورژن سیستم عاملش زیر 5.05 باشه! کارشو خودت تو خونه میتونی انجام بدی ... گاد 3 + گاد 2018 که بهترین تو مجموعه هست (ارزش داره یه ps4 هزینه کنی) هم نسخه کپیش اومده واسش ... بلوری دست دوش هم حول 340 مجموع درمیاد ...

کلا یه ps4 slim 500g r2 بگیر خودت راحت کن:

Last of Us remastered

God of War 3 remastered

Horizon Zero Dawn

God of War 2018

Red Dead Redemption 2

اینا بازیای انحصاری کنسولن ... واقعا ارزش دارن یه کنسول هزینه کنی ... غیر red dead بقیه نسخه کپیشون تو هک فعلی ساپورت میشه ...  300 م بیشتر بدی واسه کپی خورش میرزه (با توجه به قیمت دیسکای بلوری ps4) ... نهایتم کارت تموم شد یه 300-400 کم میکنی میدی میره دیگه

ضمنا گاد اسنشن مالی نی ... گاد 2 بهتر بود

http://www.bazi4.ir/ps4copy/

https://maxg.ir/product-category/کنسول-و-لوازم-جانبی/

اتفاقا رفتم کلوپ برای گاد آف 4 ... حال نداد زنشو آتیش زد و بعد رفت جندتا جونور مقل درخت بود نابود کردم ... محیطش خیلی پیچیدش نقشه و.... بنظر بنده باز قبلی ها قشنگتر بودن .

حرکات نمایشی و تکنیکی هم نداشت .....

قیمت ظرفتی خدا جنگ 3 و 4 چند درمیاد ؟ اگر 4 اینوطری باشه اصلا بیخیالش میشم همون 3 و اسنشن رو میرم ... دوربین و زوم بازی افتحضاح ....باید دلخواه باشه

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

اتفاقا رفتم کلوپ برای گاد آف 4 ... حال نداد زنشو آتیش زد و بعد رفت جندتا جونور مقل درخت بود نابود کردم ... محیطش خیلی پیچیدش نقشه و.... بنظر بنده باز قبلی ها قشنگتر بودن .

قیمت ظرفتی خدا جنگ 3 و 4 چند درمیاد ؟ اگر 4 اینوطری باشه اصلا بیخیالش میشم همون 3 و اسنشن رو میرم ... دوربین و زوم بازی افتحضاح ....باید دلخواه باشه

والا تا جایی که من یادم میاد تو نسخه های قبلی هم دوربین دلخواه نبوده!

اتفاقا از نظر من ۴ یکی از بهترینها بودش و برای من ۲ و ۳ در یه حد بودن!

۱ هم پایینترین جایگاه رو داره

اون دوتای دیگه هم کلا هیچی!

ظرفیتی هم به میل فروشندس چقدر باشه

پیشنهاد من: یه دونه فت یا اسلیم(فرقی ندارن با هم) بگیر که سیستم عاملش ۵٫۰۵ تا ۵٫۰۷ باشه بعدش خودت تو خونه طی ۱۰ دقیقه میتونی کپی خورش کنی فقط بعد کپی خور کردن انلاین نمیتونی بزنی!

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

والا تا جایی که من یادم میاد تو نسخه های قبلی هم دوربین دلخواه نبوده!

اتفاقا از نظر من ۴ یکی از بهترینها بودش و برای من ۲ و ۳ در یه حد بودن!

۱ هم پایینترین جایگاه رو داره

اون دوتای دیگه هم کلا هیچی!

ظرفیتی هم به میل فروشندس چقدر باشه

پیشنهاد من: یه دونه فت یا اسلیم(فرقی ندارن با هم) بگیر که سیستم عاملش ۵٫۰۵ تا ۵٫۰۷ باشه بعدش خودت تو خونه طی ۱۰ دقیقه میتونی کپی خورش کنی فقط بعد کپی خور کردن انلاین نمیتونی بزنی!

اسنشن و اسپارتا و المپیویس چی ؟

بنده هم اول میکم 3 و بعد 2 ... البته هنوز 3 و  اسنشم بازی نکردم ... 

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

اسنشن و اسپارتا و المپیویس چی ؟

بنده هم اول میکم 3 و بعد 2 ... البته هنوز 3 و  اسنشم بازی نکردم ... 

نسخه ۱ و ۲ رو به صورت کالکشن برای PS3 گرفتم و بازی کردم

نسخه ۳ رو هم مجزا تهیه و بازی کردم

غیر از این ۳ نسخه هم Chains of Olympus و  Ghost of Sparta را که ریمستر نسخه PSP بود باز ی کردم(همونایی که گفتم هیچی)

نسخه ۴ هم که روی PS4 بازی میکنم!

Ascension تنها عنوانیه که بازی نکردم!

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

تفاقا رفتم کلوپ برای گاد آف 4 ... حال نداد زنشو آتیش زد و بعد رفت جندتا جونور مقل درخت بود نابود کردم ... محیطش خیلی پیچیدش نقشه و.... بنظر بنده باز قبلی ها قشنگتر بودن .

داداش سریع قضاوت نکن ... یه خرده بایستی بهش زمان بدی ... بهترین تو این سری همینه ... اصلا ps4 میخوای بگیری بایستی دلیلش این باشه ... مثل سری های قبل نیستن که فقط بایستی سلاح ها رو گیر بیاری و آپگریدشون کنی ... زرهش، مهارتاش و حتی سلاحش به مرور زمان آپگرید میشن ... دوربینش بیشتر به خاطر اینه که سلاح اصلی این رقم شده تبر ... یه خرده برو جلو بزا اولین ترول بازی سرکلش پیدا شه ، بزا stranger بیاد ، بزا بری سمت کوهه ... خیلی چیزا رو اصلا نمیشه گفت (مزش از دست میره) تریلراش هم نگا کنی اکثرا فقط 10-20 دقیقه اول بازی رو نشون میدن ... لاقلرفتی کلوب بشین 1 ساعت اول رو بازی کن ... کمپین اصلی 20 ساعتس ... 20 ساعت هم مراحل فرعیش ... رقمای دیگه ماکزش کلا 10 ساعته ...

Ascension  هم مالی نیس ... داستان پیش درآمدی بر رقم اول ... داستانی نداره ... 3 رو بازی کنی بعد بری سراغش متوجه میشی ... منتها 3 رو بازی کنی بعد بری سراغ 2018ش، 🤩اونوقت به خدا میرسی ...

در 11 ساعت قبل، MojArch گفته است :

دوربین و زوم بازی افتحضاح ....باید دلخواه باشه

تنها تو این رقم دوربین دست خودته ... تو بقیه کنترلی رو دوربین بازی نداری ... اگه دفه اولته، یه خرده اذیت میشی ولی زود راه میفتی ... راجب مهارت و تکنیکاش هم اول کاری چنتش خالیه منتها با پیشروی اونم حل میشه

ویرایش شده توسط De@thWalker
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، De@thWalker گفته است :

داداش سریع قضاوت نکن ... یه خرده بایستی بهش زمان بدی ... بهترین تو این سری همینه ... اصلا ps4 میخوای بگیری بایستی دلیلش این باشه ... مثل سری های قبل نیستن که فقط بایستی سلاح ها رو گیر بیاری و آپگریدشون کنی ... زرهش، مهارتاش و حتی سلاحش به مرور زمان آپگرید میشن ... دوربینش بیشتر به خاطر اینه که سلاح اصلی این رقم شده تبر ... یه خرده برو جلو بزا اولین ترول بازی سرکلش پیدا شه ، بزا stranger بیاد ، بزا بری سمت کوهه ... خیلی چیزا رو اصلا نمیشه گفت (مزش از دست میره) تریلراش هم نگا کنی اکثرا فقط 10-20 دقیقه اول بازی رو نشون میدن ... لاقلرفتی کلوب بشین 1 ساعت اول رو بازی کن ... کمپین اصلی 20 ساعتس ... 20 ساعت هم مراحل فرعیش ... رقمای دیگه ماکزش کلا 10 ساعته ...

Ascension  هم مالی نیس ... داستان پیش درآمدی بر رقم اول ... داستانی نداره ... 3 رو بازی کنی بعد بری سراغش متوجه میشی ... منتها 3 رو بازی کنی بعد بری سراغ 2018ش، 🤩اونوقت به خدا میرسی ...

تنها تو این رقم دوربین دست خودته ... تو بقیه کنترلی رو دوربین بازی نداری ... اگه دفه اولته، یه خرده اذیت میشی ولی زود راه میفتی ... راجب مهارت و تکنیکاش هم اول کاری چنتش خالیه منتها با پیشروی اونم حل میشه

داداش اشتب نقل قول گرفتی!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...