رفتن به مطلب

مشکل در فن کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  . اخیرا از یکی از دوستان 1070ti  gaming msi  خریدم. به اسم تعمیری. مدار فنش کار نمیکنه   کاملا سالم  تصویر میده و کار میکنه جز فنش هیچ مشکلی نداره . با افتر برنر چک کردم دور فن هم با دما بالا میره و ولی خود فن ها کار نمیکنن (ظاهرا این دوستمون فن هارو دستکاری کرده اومده روغن بزنه و این وسط یه اتصالی رخ داده توسیم های برق ورودی فن) ((((((((((   بماند .))))))))))) خو فن ها رو چک کردم یکیشون ظاهرا سالمه هنوز .  دوستان اطلاعی درمورد خرابی و برآورد هزینه و قبول کردن گارانتی یا قبول نکردنش اطلاعی دارن؟ اصلا چقدر داغون شده این کارت ؟ الان این کارت فن هاش هیچ کدوم کار نمیکنن  روی خود کارت .احتمالا یه ایسی چیزی سوزونده . الان بحث من خرابی خود کارت هست که چشه و اینا و چقدر هزینشه.

وضعیت کلی

1: غیرفعال بودن کامل هردو فن روی خود کارت به هیچ وجه روشن نمیشه.(همون مشکل اصلی این کارت)

2::فن ها رو  کارت دیگه نصب کردم یکی کار میکنه یکی خرابه.

3: افتر برنر  با افزایش دمای کارت درصد لود فن رو بالا میبره همون پروفایل فن  دیفالت خود کارت ، مال خود افتربرنر  نههههههههه   . ولی همچنان هیچ حرکتی نداره فن ها سر همین حس میکنم مشکل به برقش مربوطه.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

سلام

این سری فن رو ایشون موجود داشتند @XPS میتونید باهاشون در ارتباط باشید.

لینک به دیدگاه

خیلی عجیبه ، فن 1070ti رو خواسته روغن بزنه ، این گرافیک ها جدیده ، به این زودی فنش به صدا نمیفته ، بعد سرویس فن هم قلق داره ، از هر روغنی نباید استفاده کنه 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

خیلی عجیبه ، فن 1070ti رو خواسته روغن بزنه ، این گرافیک ها جدیده ، به این زودی فنش به صدا نمیفته ، بعد سرویس فن هم قلق داره ، از هر روغنی نباید استفاده کنه 

نمیدونم والا خود فن رو با دست هم میچرخونم یه مقداری نویز میده خودش نمیدونم طبیعیه یا نه .   درهرحال تو 5 تا فن کیس صدای گراف گمه دقت نکردم به کارت خودم

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

این سری فن رو ایشون موجود داشتند @XPS میتونید باهاشون در ارتباط باشید.

والا خود فن مشکلم نیس عیب خود کارت نگرانیمه. کامل توضیح ندادم ظاهرا

لینک به دیدگاه

درود عزیز کارتی که تعمیر شده گارانتیش باطل هست بنظرم پسش بدید یه دست دوی تمیز از همینجا تهیه کنید

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

درود عزیز کارتی که تعمیر شده گارانتیش باطل هست بنظرم پسش بدید یه دست دوی تمیز از همینجا تهیه کنید

تعمیر نشده قبلا . الانم بردم گذاشتم گارانتی منتظر نتیجه ام .و اینکه ببینم قبول میکنن یا نه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

تعمیر نشده قبلا . الانم بردم گذاشتم گارانتی منتظر نتیجه ام .و اینکه ببینم قبول میکنن یا نه

خودتون گفتین به اسم تعمیری خریدین اگر تعمیر شده باشه گارانتیش باطل هست گفتین یکی از فنا کار میکرده رو یه گرافبک دیگه اگه روی این کار نمیکنه با فن دیگه روی این تست کنید ممکنه کنترلر فن خراب شده باشه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

خودتون گفتین به اسم تعمیری خریدین اگر تعمیر شده باشه گارانتیش باطل هست گفتین یکی از فنا کار میکرده رو یه گرافبک دیگه اگه روی این کار نمیکنه با فن دیگه روی این تست کنید ممکنه کنترلر فن خراب شده باشه.

نه منظورم با علم بر خراب بودنش  بود . کنترلر فن اگه خراب باشه نباید تو افتر برنر درصد لود فن بالا  ببره درست نمیگم؟

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، milad.azn گفته است :

نه منظورم با علم بر خراب بودنش  بود . کنترلر فن اگه خراب باشه نباید تو افتر برنر درصد لود فن بالا  ببره درست نمیگم؟

.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

فن ها روی خود کارت کار نمیکنن اون یدونه هم که سالمه روی کارت دیگه چک شده .درمورد هزینه هاش قیمتی ندارید؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...