رفتن به مطلب

ارزان ترین حالت ddr3 آنبرد ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ببخشید دوستان برای یکی از اقوام که کارش فقط و فقط گشت و گذار تو اینترنته میخوام سیستم جمع کنم

میخوام dd3 باشه

میخوام گرافیکش آنبرد باشه

سی پی یو هم قراره دست دوم باشه

یکی میگفت توی قیمت های خیلی پایین amd بهتره منم چند مدل azrock n68 و الیت گروپ دیدم منتها یه مشکلی خوردم این که amd سی پی یوش دست دومش خیلی کمه یا اصلا گیر نمیاد .

ببینید من n68 رو 57 تومن قیمت دارم و رم 2 گیگ هم 15

برای سی پی یو دیگه حداکثر 40 تومن میخوام خرج کنم اونم برای دست دومش

حالا با این اوصاف اصلا کارم درسته که ddr3 باشه

یا نه براش ddr2 جمع کنم ارزونتر باشه ولی این شرط یادتون باشه صد دز صد آنبرد گرافیک باشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگر می تونید یه اتلون تو مثل 240 یا 250 دست دو حدود 50 بگیرید ویا یه E5200 یا 5300 اینتل دست دو تو همین قیمتهاست.برای AMd چیپ 780 و 785 موجود هست باقیمت حدود 70تا 120 که مدلهای ارزونتر از برند ازراک و الیت گروپ هست که گرافیک انبورد مناسبی جهت تماشای فیلم HD و بازی های ساده و کارای روزمره داره.برای اینتل هم به سراغ چیپ G41 برید و بازهم از برندهای ارزون قیمت بازار.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز میتونید یه 4400 اینتل دست دو بگیری حدود45 تو پی تی میفروشن بالاتر پایینتر هم چند مدل دارن

g41 الایت هم حدود60-65

اگه ای ام دی میخوای هم 780 بگیر اونم60-65 تومنه

سی پی یو 260 نو هم 80

ای ام دی مورد بهتری هست و اکثر بازی های روز رو هم روی کمترین رزولوشن و جزئیات 25 فریم بهت میده

سراغ ddr2 نرو

رم 2 گیگش زیر 30 تومن نیست

ویرایش شده توسط hamedy12
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتره به جناب حسینی زنگ بزنید ببنید الان سی پی یو دوس هسته ای دسته 2 چیزی دم دست دارن که بعدش بر اسا اون سیستم رو ببندید. سی پی یو جور شه بقیش راحته.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...