رفتن به مطلب

کمک ! سیستمو ریست میکنم درایو کارت گرافیک میپره !!!

Devileytion
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان ؛ سیستمو بستم بعد از سه روز که سه بار ویندوز عوض کردم ،تهنا مشکلی که باقی مونده همینه ! eek.gif

بایوسو دست میزنم ، ویندوزو آپدیت و بعد ریست می کنم و حتی بعضی وقتا بعد از خاموش کردن سیستم و روشن کردنش میبینم درایو کارت گرافیک پریده !! پاک نشده ها ، همه چیزی سره جاشه ؛ فقط میپره و اصلا اجرا نمیشه !!! wacko.gif

نمی دونم از چیه . کمک کنید لطفا thumbup.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز میشه واضحتر بگین ؟

چیه بایوس رو دست میزنید ؟

لینک به دیدگاه

:huh: ..... دوست عزیز یعنی رزولوشن صفحه و همه چیز به هم میریزه یا فقط کنترل پنل تو ویندوز قابل دسترس نیست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز میشه واضحتر بگین ؟

چیه بایوس رو دست میزنید ؟

هر چی . بایوسو دست میزنی باید ریست کنی دیگه ، بعد که سیستم بال میاد میبینی که درابو پریده .

:huh: ..... دوست عزیز یعنی رزولوشن صفحه و همه چیز به هم میریزه یا فقط کنترل پنل تو ویندوز قابل دسترس نیست ؟

همه چیز بهم میریزه ! انگاری تزه ویندوز ریختی و میخوای تازه گرافیکو بهش بشناسونی .

لینک به دیدگاه

بایاس گرافیک مشکل داره . پیشهاد میکنم دوباره فلاش کنید

شایدم پاور نتونه برق گرافیکو تامین کنه واسه همین توی درایور اختلال ایجاد میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم فکر می کنم پاور قدرت برق رسانی رو نداره و مثل اینکه سیستم شما در حالت SLI هست توصیه می کنم اگر از دوستانتون کسی 1035 یا 1235 گرین رو داره ازش قرض بگیرید و دوباره امتحان کنید

لینک به دیدگاه

پاور 1250 انرمکش قدرت برق رسانی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون پاور خودش یک پا راکتور هست ^^

من هر چی تو نت گشتم مدل مشابه ای از مشکل شما رو پیدا نکردم !! مشکل عجیبی دارید . البته ممکنه از بد سکتور هارد هم باشه که اگر درایور رو اون قسمت باشه هر بار ریست کنید ممکن نتونه داریور رو بخونه !!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایاس گرافیک مشکل داره . پیشهاد میکنم دوباره فلاش کنید

شایدم پاور نتونه برق گرافیکو تامین کنه واسه همین توی درایور اختلال ایجاد میشه

شنیدم کار خطرناکیه ! حال چه جوری فلش کنم ؟ گارانتیش مشکل پیدا نمکنه ؟

من هر چی تو نت گشتم مدل مشابه ای از مشکل شما رو پیدا نکردم !! مشکل عجیبی دارید . البته ممکنه از بد سکتور هارد هم باشه که اگر درایور رو اون قسمت باشه هر بار ریست کنید ممکن نتونه داریور رو بخونه !!

فقط یه SSD دارم سالار جان ، فکر نکنم SSD ها بد سکتور داشته باشن یا من اشتباه میکنم ؟

لینک به دیدگاه

به نظر من مشکل از SLI هست . شما کلا درایور انویدیا رو رو با driver sweeper پاک کن . بعد فقط یک دو نه کارت رو بذار رو سیستم و آخرین درایور رو بریز . سپس اون یکی کارت رو اضافه کن و SLI کن . ایشالله درست بشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اساتید ، اساتید !

بالاخره فهمیدم !!

دیروز در کیسو باز کردم ، دیدم با این کابل منیجمنتی که من زدم ، هفت خانه رستمه باز کردن کارت گرافیکا . دیدم تنها قطعه ای که میشه درش آورد پل SLI هست !!! در کمال ناباوری با درآوردن پل مشکل کاملا رفع شد . یعنی ریست کردم ، خاموش روشن کردم ، استندبای کردم ، هرکاری بگید کردم ولی همه چیز عادی بود . درایو کارت گرافیکم صحیحو سالم سر جاش داشت برا خودش یه قول دو قول بازی میکرد !!!!!!!! فقط پیغام « پل SLI رو وصل کن تا حالشو ببری » اومده بود که دیگه خودتون دلیلشو میدونید .

اما امروز که دوباره پلو زدم باز دوباره همون مشکل ایجاد شد و دوباره که کندم درست شد .

حالا مشکل اینجاست که باید چیکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...