رفتن به مطلب

مشکل عدم شناسایی usb3 در مادربرد MSI P67 Big Bang

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود. 
من این مادربرد رو مدتی پیش تهیه کرده بودم که به راحتی می تونستم با همون درایوری که از سایتش دانلود کردم همه یو اس بی تری ها رو نصب کنم و استفاده می کردم. 
تا این که از حدود یک هفته پیش به صورت ناگهانی با افت سرعت کپی مواجه شدم و متوجه شدم که دقیقا با سرعت usb2 کپی انجام میشه. حتی وقتی هارد یا فلش usb3 به این پورت ها وصل می کردم اخطاری تو ویندوز می اومد که اگر این هارد یا فلش رو به پورت usb3 وصل کنی سرعت بهتری می گیری! یعنی پورتها به صورت usb2 شناسایی شده بودند. 
تقریبا هر کاری که به ذهنم می اومد انجام دادم. انواع ویندوز سون و ۱۰ رو رو هر کدوم از هاردهای GPT  و MBR زدم هر درایوری استفاده کردم چه اتودرایور چه اسنپی  و چه همون درایوری که از سایت خود ام اس آی گرفته بودم و تا الان به راحتی استفاده می کردم. هر کاری کردم تو قسمت پشتی که هشت تا usb3 داره کارم راه نیفتاد و با همون سرعت usb2 دارم کارهام رو انجام می دم. 
حالا از دوستانم تو قسمت پشتیبانی ام اس آی درخواستی دارم که پاسخ بدن آیا این مورد نرم افزاری هست یا سخت افزاری هم میتونه باشه؟ 
اگر نرم افزاری هست چه کاری می تونم انجام بدم ؟
و اگر سخت افزاری هست آیا درست میشه؟ آیا قسمت تعمیراتی برای این کار دارید؟ 
ممنون.
پ ن : مادربرد دقیقا این مدل هست:
https://www.msi.com/Motherboard/Big_BangMarshal_B3/Specification

five_pictures2_2297_20110221144829.jpg

ویرایش شده توسط Negrasombra
افزودن عکس
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

این مادربرد شما بسیار قدیمی هست .محصولات جدید را ما پشتیبانی میکنیم . این مدل های قدیمی به دلیل چیپ های USB 3.0 جداگانه احتمال دارد که بعد از چندین سال مشکل پیدا کنند .اگر ویندوز جدید نصب شده و درایور ها هم نصب شده است . باز هم مشکل سرعت دارید .احتمال  کنترلر USB 3.0  مادربرد شما مشکل دارد . 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

این مادربرد شما بسیار قدیمی هست .محصولات جدید را ما پشتیبانی میکنیم . این مدل های قدیمی به دلیل چیپ های USB 3.0 جداگانه احتمال دارد که بعد از چندین سال مشکل پیدا کنند .اگر ویندوز جدید نصب شده و درایور ها هم نصب شده است . باز هم مشکل سرعت دارید .احتمال  کنترلر USB 3.0  مادربرد شما مشکل دارد . 

سلام. خیلی ممنون از شما. اگر کنترلر usb3 مشکل دار شده باشه تعمیرکار می تونه این کنترلر رو برام درست کنه؟ قطعه مورد نیاز معمولا پیدا می شه ؟
پ ن : بله ویندوز هم تست شد و درایورهایی که قبلا برای شناسایی usb3 به راحتی مورد استفاده قرار می گرفتن هم استفاده شدن اما هیچ تاثیری نداره. یه مورد دیگر رو هم بگم که usb3 های پنل جلویی که به کیس وصل می شن کار می کنن اما اونایی که پشت مادربرد هستن اصلا شناسایی نمی شن و به عنوان usb2 شناسایی می شن/ 

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

سلام. خیلی ممنون از شما. اگر کنترلر usb3 مشکل دار شده باشه تعمیرکار می تونه این کنترلر رو برام درست کنه؟ قطعه مورد نیاز معمولا پیدا می شه ؟
پ ن : بله ویندوز هم تست شد و درایورهایی که قبلا برای شناسایی usb3 به راحتی مورد استفاده قرار می گرفتن هم استفاده شدن اما هیچ تاثیری نداره. یه مورد دیگر رو هم بگم که usb3 های پنل جلویی که به کیس وصل می شن کار می کنن اما اونایی که پشت مادربرد هستن اصلا شناسایی نمی شن و به عنوان usb2 شناسایی می شن/ 

ممکنه این چیپ موجود  باشه .ممکنه هم نباشه .باید توسط تعمیرکار مجرب  بررسی شود .

پورت های USB 3.0 پشت کیس دارای یک هاب USB 3.0 هستند VL810  ممکنه از این قطعه باشه . البته تعمیرکار باید از نزدیک بررسی کند .

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

ممکنه این چیپ موجود  باشه .ممکنه هم نباشه .باید توسط تعمیرکار مجرب  بررسی شود .

پورت های USB 3.0 پشت کیس دارای یک هاب USB 3.0 هستند VL810  ممکنه از این قطعه باشه . البته تعمیرکار باید از نزدیک بررسی کند .

ممنون از پاسخگویی و وقتی که برای بنده گذاشتید.

ویرایش شده توسط Negrasombra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...