رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

ولتاژ درست هست 

الان همه چی مثل قبل هست تغیری نداشته

به نظر من بایوس این سری کارت ها ولتاژ دیفالت رو خیلی بیشتر از حالت عادی تنظیم می کنن.منظورم gaming x هست.

ایرادی نداره، بالاخره امتحانش بد نیس.این همه زمان ایشون از دست دادن این یخورده هم روش.

من قبلا تست کردم، جواب داده 🙂

لینک به دیدگاه

• ارسال 301
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 8 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

میدونم

با اینکار اول میخوایم بفهمیم رو فرکانس تاثیر میذاره یا نه، برای اینکه دچار ناپایداری نشه گفتم یکضرب نرن سراغ ولتاژ

پاورلیمیت برای هرکارت منحصر همون کارت جوابگوعه اگه با - 10 برای شخصی فرکانس بوست ثابت بوده دلیل نداره برای شخص دیگه هم ثابت باشه 

این به کیفیت سیلیکون برمیگرده 

کارت 4بار توسط بنده در تست های مختلف با همین شرایط دیفالت تست شده 

و نسبت به قبل از ارسال گارانتی ثبات کامل رو داره  از دید فرکانس و ولتاژ مشکلی نداره 

ولی مشکل چرخش فن همچنان هست 

البته این تست موقت هست زمان باید ثابت کنه که کارت به شرایط قبلی بر میگرده یا نه

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

به نظر من بایوس این سری کارت ها ولتاژ دیفالت رو خیلی بیشتر از حالت عادی تنظیم می کنن.منظورم gaming x هست.

ایرادی نداره، بالاخره امتحانش بد نیس.این همه زمان ایشون از دست دادن این یخورده هم روش.

من قبلا تست کردم، جواب داده 1f642.png

ولتاژ کارت رفرنس رو اگه برای کارت کاستوم قرار بدن که کرش میکنه قطعا بالاتره 

باز برای اطمینان اگه استارتر خواستن با تنظیمات دستی خودم تست میکنم

لینک به دیدگاه

پاورلیمیت برای هرکارت منحصر همون کارت جوابگوعه اگه با - 10 برای شخصی فرکانس بوست ثابت بوده دلیل نداره برای شخص دیگه هم ثابت باشه 

این به کیفیت سیلیکون برمیگرده 

کارت 4بار توسط بنده در تست های مختلف با همین شرایط دیفالت تست شده 

و نسبت به قبل از ارسال گارانتی ثبات کامل رو داره  از دید فرکانس و ولتاژ مشکلی نداره 

ولی مشکل چرخش فن همچنان هست 

البته این تست موفق هست زمان باید ثابت کنه که کارت به شرایط قبلی بر میگرده یا نه

قبول دارم حرفتون رو

اینکه تو لود فن به ۷۰ درصد برسه و دما همچنان روی ۶۶ باشه بنظر من به خاطر ولتاژ دیفالت کارته.

دقیقا به خاطر همین عرض کردم با -۱۰ امتحان کنن تا ببینیم چه رفتاری نشون میده.

کاملا حرف شما در مورد پایدار بودن کارت درسته، میخواییم ببینیم می تونیم ولتاژ کارتشون رو بیاریم پایین یا نه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

اگر فقط بایوس رو عوض کردن با برگشتن به بایوس قبلی می بایست همه چی سرجاش برگرده . اگر کارت باز شده باشه ماجرا متفاوته . با توجه به افزایش دمای چشمگیری که وجود داره این احتمال هستش که حتی خمیر رو عوض نکردن . با همون خمیر قبلی  کارت باز و بسته شده !

منم حدسم اینه کارت باز شده چون بایوس همون نسخه قبل ارسال هست 

البته باید در فاکتور ذکر بشه 

ولی باز میشه بایوس رو یه نسخه قبل برد و تست کرد

لینک به دیدگاه

ولتاژ کارت رفرنس رو اگه برای کارت کاستوم قرار بدن که کرش میکنه قطعا بالاتره 

باز برای اطمینان اگه استارتر خواستن با تنظیمات دستی خودم تست میکنم

منظورم مقایسه با رفرنس نبود.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

قبول دارم حرفتون رو

اینکه تو لود فن به ۷۰ درصد برسه و دما همچنان روی ۶۶ باشه بنظر من به خاطر ولتاژ دیفالت کارته.

دقیقا به خاطر همین عرض کردم با -۱۰ امتحان کنن تا ببینیم چه رفتاری نشون میده.

کاملا حرف شما در مورد پایدار بودن کارت درسته، میخواییم ببینیم می تونیم ولتاژ کارتشون رو بیاریم پایین یا نه.

موضوع اینه کارت در شرایط دیفالت اصلا نباید این چرخش فن رو داشته باشه این چرخش فن برای دمای 75 یا 80 هست

بله با دستکاری که راحت میشه ورق رو عوض کرد  

لینک به دیدگاه

موضوع اینه کارت در شرایط دیفالت اصلا نباید این چرخش فن رو داشته باشه این چرخش فن برای دمای 75 یا 80 هست

بله با دستکاری که راحت میشه ورق رو عوض کرد  

درسته

من میگم وقتی نه گارانتی جوابگو هست و به نظر خودم بایوس اصلی این سری کارت ها که msi زده بهینه نیس، خود شخص ورق رو برگردونه ایرادی که نداره

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

بنظر من به خاطر ولتاژ دیفالت کارته.

😥تمام کارت های gamingx همین ولتاژ رو برای این فرکانس دارن یعنی همشون ولتاژ هسته حداکثر 1.150 رو دارن چرا باید برای اونا چرخش فن پایینتر باشه؟ 

نظر شما اینجا رد میشه 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

درسته

من میگم وقتی نه گارانتی جوابگو هست و به نظر خودم بایوس اصلی این سری کارت ها که msi زده بهینه نیس، خود شخص ورق رو برگردونه ایرادی که نداره

خوب اصلا نیاز به این کار نیست که پاور لیمیت کم کنیم با ولتاژ 1150

اندرولت و تنظیم چرخش فن دستی اصلولی ترین کار هست  

حالا اندرولت هم نخوان خود تنظیم چرخش فن دستی راحترین کار

اتفاقا پیشنهاد هم دادم بهشون فعلا گویا تست نکردن 

لینک به دیدگاه

😥تمام کارت های gamingx همین ولتاژ رو برای این فرکانس دارن یعنی همشون ولتاژ هسته حداکثر 1.150 رو دارن چرا باید برای اونا چرخش فن پایینتر باشه؟ 

نظر شما اینجا رد میشه 

من فکر میکنم از زمان معرفی این سری حداقل دو سال گذشته و بایوس دیفالت کارت در زمان معرفی هم چند بار آپدیت شده.

رفتار فن نرمال نیس ولی میشه اونم دستی امتحان کرد

بله میتونه نظر منو رد کنه، ولی حداقل برای این مورد خاص بد نیس ولتاژ بهینه بشه.

صمن اینکه ممکنه اون کارت ها از بایوس دیگه ای استفاده می کنن. یا فریم رو محدود میکنن با radeon chill  و frame pace و هیچ وقت به اون درجه از معرفت نمیرسن 🙂

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، memex گفته است :

خوب اصلا نیاز به این کار نیست که پاور لیمیت کم کنیم با ولتاژ 1150

اندرولت و تنظیم چرخش فن دستی اصلولی ترین کار هست  

حالا اندرولت هم نخوان خود تنظیم چرخش فن دستی راحترین کار

اتفاقا پیشنهاد هم دادم بهشون فعلا گویا تست نکردن 

بعد از پاور لیمیت به آندر ولت هم میرسیم.

به نظر من همه کارت های پولاریس میتونن بهینه بشن،‌ کسی اگه حال داره دستکاری کنه

هم مصرفشون میاد پایین ، هم خنک تر میشن البته بدون کاهش کارایی

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Blueman6 گفته است :

من فکر میکنم از زمان معرفی این سری حداقل دو سال گذشته و بایوس دیفالت کارت در زمان معرفی هم چند بار آپدیت شده.

رفتار فن نرمال نیس ولی میشه اونم دستی امتحان کرد

بله میتونه نظر منو رد کنه، ولی حداقل برای این مورد خاص بد نیس ولتاژ بهینه بشه.

صمن اینکه ممکنه اون کارت ها از بایوس دیگه ای استفاده می کنن. یا فریم رو محدود میکنن با radeon chill  و frame pace و هیچ وقت به اون درجه از معرفت نمیرسن 1f642.png

البته از دید من فن با دور 70 کار کنه و فن بسوزه بهتر از اینه چیپ با دمای بالا کار کنه و چیپ بسوزه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Blueman6 گفته است :

بعد از پاور لیمیت به آندر ولت هم میرسیم.

به نظر من همه کارت های پولاریس میتونن بهینه بشن،‌ کسی اگه حال داره دستکاری کنه

هم مصرفشون میاد پایین ، هم خنک تر میشن البته بدون کاهش کارایی

اره موافقم 

مشکلی با اندرولت ندارم خودمم انجام دادم

ولی استارتر نگرانیش اینه چرا در شرایط عادی باید اینطور باشه 

دنبال راه حل نیست دنبال علته همونطور که گفتم با دستکاری میشه همه کار کرد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، memex گفته است :

اره موافقم 

مشکلی با اندرولت ندارم خودمم انجام دادم

ولی استارتر نگرانیش اینه چرا در شرایط عادی باید اینطور باشه 

دنبال راه حل نیست دنبال علته همونطور که گفتم با دستکاری میشه همه کار کرد

الان دیگه استارتر راهی براش باقی نمونده، باید دنبال راه حل باشه.🙂

لینک به دیدگاه

به این لینک سر بزنید، ظاهرا این بنده خداها هم این روش رو تست کردن و ولتاژ دیفالت کارت ها هم یک اندازه نیس با توجه به کیفیت چیپ:

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/538uje/ive_tested_5x_msi_rx_480_gaming_x_regarding/

نتیجه ای بدست اوردن به نظر من بازم میتونست بهتر بشه.

در مقایسه با سایر برند ها، ولتاژ سری gaming x توی کارت های پولاریس بالاتره، من همین کارت ها از برند دیگه رو تست کردم انقد بالا نبود.(این ی نظریه هستش فقط).

لینک به دیدگاه

@Hassan.SK دوست عزیز خواستی برای مقایسه ولتاژ و دور فن واین حرفا چون کارت منم دقیقا مشابه شماست در خدمت هستم کمکی از دستم بربیاد من باب مقایسه عملکرد توی تست های مختلف و ...

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

بایوس که همون 154 هستش که روی کارت بود نمیدونم چیکار کردن که رفتار کارت نسبت به قبل بهتر شده البته هنوز زوده واسه نتیجه گیری ولی چیزی که مشخصه دور فن اتوماتیک مشکل داره و دور فن 73% برای این کارت فاجعه به حساب میاد

خسته نباشید

به فایل بایوس قبلی دسترسی دارید ؟

میتونید برای  تست؛ بایوس قبلی رو جایگزین کنید تا مشخص بشه مشکل هنوز هست یا نه

قبلش حتما  فایل بایوس گرین رو روی هارد سیو کنید.

چون احتمال میدهم مجبورید کارت را فقط با همین بایوس گرین  استفاده کنید.

در 3 ساعت قبل، memex گفته است :

منم حدسم اینه کارت باز شده چون بایوس همون نسخه قبل ارسال هست 

البته باید در فاکتور ذکر بشه 

ولی باز میشه بایوس رو یه نسخه قبل برد و تست کرد

دوستان توجه داشته باشید ، درسته بایوس همون ورژن هست اما به این معنی نیست که ادیت نشده و  همون بایوس قبلی باشه !

حدس بنده : هسته کارت به هر دلیلی  ولتاژ اضافه نیاز داره  و به همین دلیل کرش میکنه. 

خوب راه حل چیه : با ادیت بایوس؛ به کارت ولتاژ اضافه می‌دهیم  (که منجر به دمای بالا میشه)  و با تغیر تارگت "دما-دور فن" کارت را مجبور میکنیم با دور فن بالاتر کار کند.

البته این راه حل یه یوزر معمولی هست و برای شرکت گارانتی این راه حل نیست بلکه یه جور ماسمالی هست.

## نظر شخصی

ویرایش شده توسط aVaOMi
تصحیح
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

ضمنا دیدم دوستان از آواژنگ تعریف و تمجید می‌کنند، خواستم تجربه قدیمی ام رو بگم

سال ۸۴ مادربورد بنده خراب شد دادم آواژنگ بعد ۱۰روز یه مادربورد دیگه دادند به شدت تعمیری جوری که نصف پشتس زرد و قهوه ای بود. 

سال ۹۶ یه کارت RX 470 که مشکل تصویر داشت (ارتیفکت) داشت رو به آواژنگ تحویل دادم بعد ۱۰روز گفتند غیر قابل تعمیره و برای تعویض هم انبار خالیه !!!

بعد یکماه گفتند بیا یه کارت 1050 اک بهتون بدیم گفتم ممنون نمیخوام (پیشنهاد بیشرمانه)

بعد دوماه گفتند بیا ۱۲۰ تومن بده یه ۱۰۶۰ سه گیگ بهت بدیم بنده هم هیچ حق انتخابی نداشتم کارت ۴گیگ و ۱۲۰تومن دادم کارت ۳گیگ گرفتم.

*دوستان توجه دارید که دو سال پیش ۱۲۰ هم پولی بود برای خودش !- اون موقع قیمت ۱۰۶۰ سه گیگ اکبند ۱۱۰۰ بود* 

استارتر ببخشید اسپم کردم آخه باور نمیشه تووی ایران 1070 رو با 1070ti عوض کنند. مگه اینکه مسئول مربوطه عاشق چشم و ابرومون بشه 😊

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

ضمنا دیدم دوستان از آواژنگ تعریف و تمجید می‌کنند، خواستم تجربه قدیمی ام رو بگم

سال ۸۴ مادربورد بنده خراب شد دادم آواژنگ بعد ۱۰روز یه مادربورد دیگه دادند به شدت تعمیری جوری که نصف پشتس زرد و قهوه ای بود. 

سال ۹۶ یه کارت RX 470 که مشکل تصویر داشت (ارتیفکت) داشت رو به آواژنگ تحویل دادم بعد ۱۰روز گفتند غیر قابل تعمیره و برای تعویض هم انبار خالیه !!!

بعد یکماه گفتند بیا یه کارت 1050 اک بهتون بدیم گفتم ممنون نمیخوام (پیشنهاد بیشرمانه)

بعد دوماه گفتند بیا ۱۲۰ تومن بده یه ۱۰۶۰ سه گیگ بهت بدیم بنده هم هیچ حق انتخابی نداشتم کارت ۴گیگ و ۱۲۰تومن دادم کارت ۳گیگ گرفتم.

*دوستان توجه دارید که دو سال پیش ۱۲۰ هم پولی بود برای خودش !- اون موقع قیمت ۱۰۶۰ سه گیگ اکبند ۱۱۰۰ بود* 

استارتر ببخشید اسپم کردم آخه باور نمیشه تووی ایران 1070 رو با 1070ti عوض کنند. مگه اینکه مسئول مربوطه عاشق چشم و ابرومون بشه 1f60a.png

سلام

1070 برای یکی از دوستان بنده بود که 1070 TI دادند نکته اینکه 1070 G1 بود و 1070 TI مدل معمولی که از نظر قیمت با هم یکی بودند

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، memex گفته است :

فک کنم اونجا حس مسولیت پذیری زیاده و هرکی برای خودش آشپزی میکنه 

این سهل انگاری ها منجر به اتهام میشه

وقتی کار درست پیش بره هیچ دلیلی نیست نه ایشون عصبی بشه نه شما متهم بشی نه 50 پست اعتراضی اینجا زده شده

این بند اخرتون دقیقا پاسکاری هست 

لازم نیست دلسرد بشید از پیگیری که کردید شما یک مسئولید و باید دنبال بهبود مجموعه باشید نه شونه خالی کردن 

شما یا مجموعه شما قبال هر شایعه و واقعیت و ابهام باید پاسخگو باشه و این تعریف واقعی کلمه مسئول هست وگرنه پشت میز نشستن و باد کولر خوردن از تعریف کلمه مسئول نیست چه بسا کارش سخت تر از کل کارمندان  و زیردستاش باشه 

قطعا هدف شما پیگیری بوده ولی فرایند کاریتون بسیار بی نظم تا حدی که خودتون نمیدونید چه کسی به ایشون از گارانتی زنگ زده😂

در هرصورت بنده هم سپاسگذارم بابت پیگیری 🌹هم معترض به روال کاری پیگیری و چیز هایی که بیان شد 👊 و 1درصد هم کوتاه نمیام 

مجموعه شما قبلا خیلی هماهنگ تر و بهتر بود ولی الان با توجه به شروع تحریم های حداکثری کلا ریخته بهم 

هدف دوستمون هم سو استفاده و تعویض جنسش نبوده ایشون دنبال  دلیل سهل انگاری قبلی و حل مشکل پیش اومده با ذکر بیان راه حل مشکل از جانب مجموعه شما بود

که متاسفانه در فاکتور فقط تعویض بایوس خورد 

البته فعلا که مشکلی جز دورفن دیده نشده و امیدوارم مشکلی هم نباشه  و شاهد کرش نباشیم 

دراخرم جا داره از فرجام عزیز @Farjam دعوت کنم به تست و انالیز ولتاژ و فرکانس کارت ایشون بپردازن و درصورت وجود مشکل همینجا بیان کنن

همچنین از نماینده( روابط عمومی طور) msi تشکر کنم که علاوه بر سکوت کلا در صحنه حاضر نبودند☺️

سلام  دوست عزیز 

بنده از اول و ایجاد تاپیک در جریان بودم . سفارشات  و هماهنگی های لازم را با بخش فنی گرین انجام دادم . دوستان بخش فنی به من اطمینان دادند مشکلی در تست ها مشاهده نکردند .

اگر این دوستمون باز هم مشکلی داشتند از بهم ریختن تصویر یا هر مورد دیگه اسکرین شات و فیلم  کوتاه بگیرن  برای بنده بفرستن .بر اساس اون  اقدامات لازم رو انجام  میدهم .

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، m2relax گفته است :

@Hassan.SK دوست عزیز خواستی برای مقایسه ولتاژ و دور فن واین حرفا چون کارت منم دقیقا مشابه شماست در خدمت هستم کمکی از دستم بربیاد من باب مقایسه عملکرد توی تست های مختلف و ...

ممنون دوست عزیز در آینده احتمالا مزاحم بشم

در 5 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

خسته نباشید

به فایل بایوس قبلی دسترسی دارید ؟

میتونید برای  تست؛ بایوس قبلی رو جایگزین کنید تا مشخص بشه مشکل هنوز هست یا نه

قبلش حتما  فایل بایوس گرین رو روی هارد سیو کنید.

چون احتمال میدهم مجبورید کارت را فقط با همین بایوس گرین  استفاده کنید.

دوستان توجه داشته باشید ، درسته بایوس همون ورژن هست اما به این معنی نیست که ادیت نشده و  همون بایوس قبلی باشه !

حدس بنده : هسته کارت به هر دلیلی  ولتاژ اضافه نیاز داره  و به همین دلیل کرش میکنه. 

خوب راه حل چیه : با ادیت بایوس؛ به کارت ولتاژ اضافه می‌دهیم  (که منجر به دمای بالا میشه)  و با تغیر تارگت "دما-دور فن" کارت را مجبور میکنیم با دور فن بالاتر کار کند.

البته این راه حل یه یوزر معمولی هست و برای شرکت گارانتی این راه حل نیست بلکه یه جور ماسمالی هست.

## نظر شخصی

سلام

فعلا نمیخوام دست به بایوس بزنم تستهای نرمال و بازی کنم تا اگه ایرادی داشت مستند کنم

در 49 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام  دوست عزیز 

بنده از اول و ایجاد تاپیک در جریان بودم . سفارشات  و هماهنگی های لازم را با بخش فنی گرین انجام دادم . دوستان بخش فنی به من اطمینان دادند مشکلی در تست ها مشاهده نکردند .

اگر این دوستمون باز هم مشکلی داشتند از بهم ریختن تصویر یا هر مورد دیگه اسکرین شات و فیلم  کوتاه بگیرن  برای بنده بفرستن .بر اساس اون  اقدامات لازم رو انجام  میدهم .

سلام

تناقض های زیادی هست که قبلا چند مورد اشاره کردم و مجموعه گرین هیچ جوابی به غیر از انکار نداشتن با اینکه مستندات گذاشتم !

دلیلش این میتونه باشه : بنده یکسال با کارت خراب سر کردم اگه گرین قبول کنه کارت مشکل داشته آبروش میشه چون 2 بار کارت خراب از زیر دستشون رد شده ، پس بهترین کار اینه که یا بایوس ادیت شده میریزن یا یه کار دیگه ای بکنن که رفتار کارت بهتر بشه و اینجوری بگن کارت شما سالمه اگه قبل از ارسال فیلمی از بنده میخواستید 100 تا براتون آپلود میکردم الانم مشکل دور فن آپلود کردم جوابی براش مطمئنم ندارید و دمای کارت نسبت به قبل بالاتر رفته 

این بازی انکار هم براتون جواب نداد اگه در سکوت و فقط محترمانه به بنده میگفتید جریان اینه و کار بنده رو راه مینداختید همه چی میشد در بی خبری حل بشه (نه اینکه دستوری از طرف گرین بگن دیگه چیزی تو تاپیک ننویس) اما خواستید بنده رو گاگول حساب کنید بدتر از قبل آبروتون ریخت یا حتی میتونستید با یه عذرخواهی ساده قضیه رو تموم کنید و نیازی به این همه جنجال نبود ، اشتباه کار آدمیزاده هیچ آدمی بدون اشتباه و معصوم نیست الانم دریر نشده چون خسارتی که بعدا میتونم بزنم بیشتر میشه اینو مطمئن باشید چون که میبینم شما هم طرف شریک تجاریتون رو گرفتید فقط خدا خدا میکنم که کارت بازم ایراد بده از  خیر گارانتیش میگذرم و ازطریق اتحادیه ، فروم اصلی msi و کانالهای دیگه از خجالتتون در میام .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

واقعا دیگه شورش رو در آوردین 

دیگه حداقل بیش از 100 نفر اونم تو یه انجمن تخصصی سخت افزار کاملا دیدن که شما و نماینده گیرین همش دارید بهانه میارید و از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنید

اونم خوبه حالا پولش قبلا از کاربر بدبخت گرفتید ولی  زورتون میاد بعد 1سال ضرر به این بنده خدا کارش راه بندازید 

خودم به شخصه تو فامیل هر کس سیستم میخواد جمع کنه بنده واسش جمع میکنم و خودم هم دائم در حال تعویض قطعات هستم

این قول بهتون میدم که دیگه حتی 1دونه فن 20 هزار تومانی که واسه شرکت گیرین باشه یا این شرکت گارانتیش کرده باشه رو نه دیگه به کسی پیشنهاد میدم و نه میخرم 

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ممنون دوست عزیز در آینده احتمالا مزاحم بشم

سلام

فعلا نمیخوام دست به بایوس بزنم تستهای نرمال و بازی کنم تا اگه ایرادی داشت مستند کنم

سلام

تناقض های زیادی هست که قبلا چند مورد اشاره کردم و مجموعه گرین هیچ جوابی به غیر از انکار نداشتن با اینکه مستندات گذاشتم !

دلیلش این میتونه باشه : بنده یکسال با کارت خراب سر کردم اگه گرین قبول کنه کارت مشکل داشته آبروش میشه چون 2 بار کارت خراب از زیر دستشون رد شده ، پس بهترین کار اینه که یا بایوس ادیت شده میریزن یا یه کار دیگه ای بکنن که رفتار کارت بهتر بشه و اینجوری بگن کارت شما سالمه اگه قبل از ارسال فیلمی از بنده میخواستید 100 تا براتون آپلود میکردم الانم مشکل دور فن آپلود کردم جوابی براش مطمئنم ندارید و دمای کارت نسبت به قبل بالاتر رفته 

این بازی انکار هم براتون جواب نداد اگه در سکوت و فقط محترمانه به بنده میگفتید جریان اینه و کار بنده رو راه مینداختید همه چی میشد در بی خبری حل بشه (نه اینکه دستوری از طرف گرین بگن دیگه چیزی تو تاپیک ننویس) اما خواستید بنده رو گاگول حساب کنید بدتر از قبل آبروتون ریخت یا حتی میتونستید با یه عذرخواهی ساده قضیه رو تموم کنید و نیازی به این همه جنجال نبود ، اشتباه کار آدمیزاده هیچ آدمی بدون اشتباه و معصوم نیست الانم دریر نشده چون خسارتی که بعدا میتونم بزنم بیشتر میشه اینو مطمئن باشید چون که میبینم شما هم طرف شریک تجاریتون رو گرفتید فقط خدا خدا میکنم که کارت بازم ایراد بده از  خیر گارانتیش میگذرم و ازطریق اتحادیه ، فروم اصلی msi و کانالهای دیگه از خجالتتون در میام .

موفق باشید

دوست  عزیز  من پیگیر کارت شما بودم . هم در این تاپیک و هم در تاپیک قبلی . من با بخش فنی شرکت گرین صحبت کردند و به من اعلام کردند تست گیم هم گرفته شده است  و مشکلی دیده نشده است . 

از نوشته های شما هم متوجه شدم که مشکل قبلی  را در تست های خودتان هم مشاهده نکردید . اگر هم مشکل کارت حل نشده یک ویدیو از مشکل کارت گرافیک برای من ارسال کنید تا  بر مبنای اون پیگیری کنم . 

بحث طرف گرفتن این ها مطرح نیست . کارشناس گارانتی  به من این اطمینان را داد که کارت شما در تمام تست ها پایدار بوده است . همچنین اعلام کردند به شما گفته شده اگر مشکلی مشاهده نمودید عکس یا ویدیو بگیرید .

وقتی انجمن پشتیبانی است هدف  حل مشکلات کاربران است .  فکر میکنم  بیش از سه روز کارت گرافیک شما زیر انواع تست ها بوده و مشکلی مشاهده نشده است . 

اگر هم کارت  گرافیک شما باز هم مشکل داشت با ارسال عکس یا فیلم به من . من این بار خودم در زمان تست کارت گرافیک  شما در گارانتی گرین حضور پیدا میکنم .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 38 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

دوست  عزیز  من پیگیر کارت شما بودم . هم در این تاپیک و هم در تاپیک قبلی . من با بخش فنی شرکت گرین صحبت کردند و به من اعلام کردند تست گیم هم گرفته شده است  و مشکلی دیده نشده است . 

از نوشته های شما هم متوجه شدم که مشکل قبلی  را در تست های خودتان هم مشاهده نکردید . اگر هم مشکل کارت حل نشده یک ویدیو از مشکل کارت گرافیک برای من ارسال کنید تا  بر مبنای اون پیگیری کنم . 

بحث طرف گرفتن این ها مطرح نیست . کارشناس گارانتی  به من این اطمینان را داد که کارت شما در تمام تست ها پایدار بوده است . همچنین اعلام کردند به شما گفته شده اگر مشکلی مشاهده نمودید عکس یا ویدیو بگیرید .

وقتی انجمن پشتیبانی است هدف  حل مشکلات کاربران است .  فکر میکنم  بیش از سه روز کارت گرافیک شما زیر انواع تست ها بوده و مشکلی مشاهده نشده است . 

اگر هم کارت  گرافیک شما باز هم مشکل داشت با ارسال عکس یا فیلم به من . من این بار خودم در زمان تست کارت گرافیک  شما در گارانتی گرین حضور پیدا میکنم .

با تشکر 

ممنون از اینکه پیگیر بودید

بنده توی صفحات قبل مستند گذاشتم که آقای سعیدی روز شنبه به بنده ساعت 14.54 زنگ زدن و گفتن کارت کرش کرده و براش بایوس استیبل میزنن و بنده هم گفتم بایوس آخرین ورژن خودتون ریختید در جواب : این استیبل تره ! و 5 دقیقه بنده پستی راجب همین موضوع گذاشتم حتی فاکتوری هم برای بنده صادر که مشخصه توی اون نوشته شده پروگرام بایوس  به تاریخ شنبه ، آیا این همه مستند دروغ میگن و فقط گرین راست میگه ، 5 نفر شهادت دادن که کارت بنده ایراد داشت دروغ میگن سیستمهای دیگه که باهاشون تست شده دروغ میگن ؟ شماره ای که اسکرین گذاشتم مال گرین هستش و 2 روز بعدش با همون شماره آقای موسوی زنگ زدن و توی پستهای قبلی بخونید حرفی از بازی نشده فقط تستی تخصصی که چندین بار خواستیم بدونیم این تستهای تخصصی چی هستن که راجبش هی میگید !؟

دور از حضور شما و دوستان انجمن یه آدم کند ذهن هم میتونه ببینه که حق با کیه 

راجب ارسال عکس و فیلم هم خاطره ای از همین گرین که فکر کنم تاپیکش اگه پاک نشده موجود باشه بنده کارت اول که توی دایرکس 12 حالت oc کرش داشت فیلم و عکس تهیه کردم و به گرین ارسال کردم با وجود این بازم مسئول فنی به بنده میگفتن کارت سالمه و مشکلی نداره بعد آقای شعبانی شخصا پیگیر شدن و موضوع حل شد که چه حل شدنی کارت دست دو به عنوان آکبند به بنده قالب کردن که همون موقع باید پیگیرش میشدم که ساده لوحی کردم و نشدم

قبلا فقط میخواستم مشکلم حل بشه ، الان اصلا برام مهم نیست مشکل کارتم حل  بشه یا نه فقط میخوام یه مجموعه اشتباهشو گردن بگیره ، تو این مورد مقصر کی  بوده به بنده مربوط نیست گارانتی پول میگیره خدمات بده موقع خدمات دادن هم اینجوری میکنن 

الانم فکر میکنن مشکل کارتو حل کردن به همین دلیل اصرار بر گرفتن فیلم دارن (بنده در روزهای آتی حتما کارتو قشنگ تست میکنم ، چون تو تاپیک قبلی اگه یادتون باشه 3 روز با درایور قدیمی بازی کردم و مشکلی نداشتم اما بعد یک هفته برگشت به همون درایور قدیمی بازم مشکل داشتم)  ، الان حرفی برای اون مشکل دور فن دارن ؟ فیلمش قبلا آپلود شده اگه توضیحی دارن بسم اله اگه ندارن و میدونم ندارن انتظار دیگه ای ازشون ندارم

موفق باشید 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
اصلاح غلط املایی
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...