رفتن به مطلب

سوال در مورد واتر کولر گرین

zaminz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

بنده چند ماه پیش یک عدد واتر کولر گرین که لینکش رو میذارم خریداری کردم

سیستم قبلیم 4790k با z97 pro  بود

با خمیر z9 دما تا 80 هم بالا میرفت البته اور تا 4.6

حالا  ازین موضوع بگذریم سیستم جدیدی که تهیه کردم بعد از راه اندازی متوجه شدم پمپ واتر کولر وقتی سیستم حالت بیکاریه همش خاموش روشن میشه و نور چراغش کم و زیاد میشه

مادربرد z370 aorus ultra gaming

سی پی یو i7 8700

دما حالت بیکاری 30

تحت فشار 60 تا 63

فیش هم درست وصل شده

حالا ممکنه پمپ نیم سوز شده باشه؟  

به شدت از نشتیش میترسم سیستم رو نابود نکنه

لینک پمپ

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/green-glacier-120-glc120-a-aio-liquid-cooler-18.html

ویرایش شده توسط zaminz
لینک به دیدگاه

سلام دما که به نظر  کاملا طبیعیه و موقع کار پمپ درست عمل می کنه. من پیشنهاد می دم بایوس مادربرد رو چک کنید و ببینید تنظیم اون برای سوکت پمپ چیه؟ فکر می کنم برای خنک کننده های گرین پمپ همیشه و با حداکثر سرعت کار می کنه ولی ممکنه تنظیم های سوکت پمپ در مادربرد برای پمپ های جدید و با سرعت متغیر باشه که در حالت بیکاری و دمای کم سرعت پمپ رو کم می کنه و اینه که باعث می شه به نظر بیاد پمپ همش خاموش روشن می شه. البته ممکنه هم خراب باشه.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

سلام دما که به نظر  کاملا طبیعیه و موقع کار پمپ درست عمل می کنه. من پیشنهاد می دم بایوس مادربرد رو چک کنید و ببینید تنظیم اون برای سوکت پمپ چیه؟ فکر می کنم برای خنک کننده های گرین پمپ همیشه و با حداکثر سرعت کار می کنه ولی ممکنه تنظیم های سوکت پمپ در مادربرد برای پمپ های جدید و با سرعت متغیر باشه که در حالت بیکاری و دمای کم سرعت پمپ رو کم می کنه و اینه که باعث می شه به نظر بیاد پمپ همش خاموش روشن می شه. البته ممکنه هم خراب باشه.

بایوس مادربرد رو هم آپدیت کردم

این خاموش روشن دقت کردم برای مواقعیه که سیستم بیکاره و دما پایینه راه حلی نداره؟ 

کجا رو باید چک کنم؟ 

لینک به دیدگاه

مادربردها باهم فرق دارن و من دقیق تنظیم های اینو نمی دونم. البته باید توی تنظیم های مربوط به فن ها باشه، توی بخش advance که مثلا رفتار سوکت پمپ فن حالت DC داره یا PWM اینا رو  چک کنید. اگه بود بزارید روی DC ببیند مشکل حل می شه یا نه.

لینک به دیدگاه

فقط ی سوال چه تضمینی هست آب واتر کولر نشتی نده قطعات رو نسوزونه؟ 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، zaminz گفته است :

معمولا اگه پمپ بسوزه. آب نمی چرخه و دما بالا می ره. بعید می دونم نشتی بده ولی به هر حال باید مدام چک کنید.

من مادربردم ایسوس هستش، برای من محل اون تنظیمی که گفتیم اینجاست

Advance settings / monitor /Q-fan configuration / AIO pump speed 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

با سلام. من خودم هم واتر کولر گرین دارم. دمای شما که خیلی مناسبه. اما نشتی امکانش خیلی کمه مگر اینکه با چیز تیزی برخورد کنه. اما اون led واتر شاید مشکل داره یا به قول دوستان تنظیمات مادربرد مشکل داره.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، zaminz گفته است :

با سلام و درود 

به منظور فهمیدن سرعت پمپ اگر به سوکت  برد زدید  ازبایوس یا  برنامه aida64  در بخش سنسور سرعت چرخشش رو می تونید ببینید اگرم مستقیم به پاور زدین که رو حداکثر دور هست واسه تنظیمشم از برنامه مادر app center گیگا واسه ویندوز استفاده کنید بعد از کالیبر سرعت حداکثرش رو بهتون میده خودتون به دلخواه تغییرش میدید ، تغییر نور پمپم ممکنه به خاطر همین افزایش یا کاهش سرعت که نتیجه تغییر ولتاژه باشه که دوستانی که این واتر رو دارن می تونن کمکتون کنن یا از نمایندگی بپرسید 

در رابطه با نشتیم باید عرض کنم هیچ تضمینی واسه نشتی تو هیچ سیستمه واتری نیست اولین شرط واتر اینه که کسی که ترس نشتی داره سمتش نره چون با استرسش نمی تونه کنار بیاد من خودم سری اول گرین رو دارم الان حدود 4. 5 سالیه رو سیستممه مثل روز اولشه و نشتیم نداده از قضا همین سری آمار نشتی زیادی  داشته ! کلا پیشنهاد میکنم اصلا بهش فکر نکنی اگرم می ترسی با ایر عوض کن .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، abidi گفته است :

با سلام و درود 

به منظور فهمیدن سرعت پمپ اگر به سوکت  برد زدید  ازبایوس یا  برنامه aida64  در بخش سنسور سرعت چرخشش رو می تونید ببینید اگرم مستقیم به پاور زدین که رو حداکثر دور هست واسه تنظیمشم از برنامه مادر app center گیگا واسه ویندوز استفاده کنید بعد از کالیبر سرعت حداکثرش رو بهتون میده خودتون به دلخواه تغییرش میدید ، تغییر نور پمپم ممکنه به خاطر همین افزایش یا کاهش سرعت که نتیجه تغییر ولتاژه باشه که دوستانی که این واتر رو دارن می تونن کمکتون کنن یا از نمایندگی بپرسید 

در رابطه با نشتیم باید عرض کنم هیچ تضمینی واسه نشتی تو هیچ سیستمه واتری نیست اولین شرط واتر اینه که کسی که ترس نشتی داره سمتش نره چون با استرسش نمی تونه کنار بیاد من خودم سری اول گرین رو دارم الان حدود 4. 5 سالیه رو سیستممه مثل روز اولشه و نشتیم نداده از قضا همین سری آمار نشتی زیادی  داشته ! کلا پیشنهاد میکنم اصلا بهش فکر نکنی اگرم می ترسی با ایر عوض کن .

موفق باشید.

واقعا ترسناکه اگه بخواد نشتی بده.متاسفانه کولر هم ببندم تمام زیباییه کیس رو میگیره چاره ایی ندارم

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، zaminz گفته است :

واقعا ترسناکه اگه بخواد نشتی بده.متاسفانه کولر هم ببندم تمام زیباییه کیس رو میگیره چاره ایی ندارم

اصلا بهش فکرم نکن  تعداد خرابی و نشتی که معمولا با هم حساب میکنن به نسبت فروش کل خیلی کمه  اگر اتصالات سالم باشه و خودتونم به درستی نصب کنید مشکلی پیش نمیاد الا دیگه خیلی خیلی بد شانس باشی بین اینهمه واسه شما نشت بده ! 😊 خودم 240 رو دارم کیفیت اتصالاتش خوبه واقعا هر چند کلا یکم خشکه اون لامپشم کلا نورش خیلی کمه و چون موقع نصب ویندوز تنظیمش میکنم رو حداکثر دیگه ندیدم کم و زیاد میشه یا نه ! 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، zaminz گفته است :

سلام خدمت دوستان

حالا  ازین موضوع بگذریم سیستم جدیدی که تهیه کردم بعد از راه اندازی متوجه شدم پمپ واتر کولر وقتی سیستم حالت بیکاریه همش خاموش روشن میشه و نور چراغش کم و زیاد میشه

سی پی یو i7 8700

دما حالت بیکاری 30

تحت فشار 60 تا 63

فیش هم درست وصل شده

لینک پمپ

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/water-&-liquid-cooling/green-glacier-120-glc120-a-aio-liquid-cooler-18.html

سلام. نگران نباشید.دستگاه شما مشکلی نداره. دلیل بروز این امر اینه که توصیه میشه همواره پمپ خنک کننده های آبی در سرعت ثابت و ترجیحاً حداکثر سرعت کار کنه. در مادربرد شما سرعت چرخش پمپ با توجه به لود سیستم هر لحظه در حال تغییره و در حالت بی باری اینقدر ولتاژ پایین میاد که پمپ عملاً خاموش میشه.

glc-120-green.png.d06c6c3463f2d0eca4b974781c2a0868.png

جهت حل مشکلتون سیم 3 پین پمپ رو همانند تصویر بالا با کانکتور SYS_FAN3_PUMP متصل کنید و در تنظیمات بایوس سرعت چرخش اون رو بر روی حداکثر تنظیم کنید. کانکتور 4 پین فن رو هم به کانکتور CPU_FAN متصل کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GREEN Support گفته است :

سلام. نگران نباشید.دستگاه شما مشکلی نداره. دلیل بروز این امر اینه که توصیه میشه همواره پمپ خنک کننده های آبی در سرعت ثابت و ترجیحاً حداکثر سرعت کار کنه. در مادربرد شما سرعت چرخش پمپ با توجه به لود سیستم هر لحظه در حال تغییره و در حالت بی باری اینقدر ولتاژ پایین میاد که پمپ عملاً خاموش میشه.

جهت حل مشکلتون سیم 3 پین پمپ رو همانند تصویر بالا با کانکتور SYS_FAN3_PUMP متصل کنید و در تنظیمات بایوس سرعت چرخش اون رو بر روی حداکثر تنظیم کنید. کانکتور 4 پین فن رو هم به کانکتور CPU_FAN متصل کنید.

چشم ممنون از وقتی که گذاشتید دوستان امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

مهندس جان دقیق درست شد همون کاری که گفتید کردم بازم ممنون

لینک به دیدگاه

سلام 

واقعا آدم لذت میبره از کمک و پاسخ گویی دوستان در شرکت گرین، کاشکی باقی شرکت های گارانتی کننده هم مثل گیرین افرادی در انجمن داشتند و اینطور راهنما و پاسخ گو می‌بودند، 

چندین و چند تاپیک دیدم که دوستان واقعا در کمال ادب و نیک رویی کار مشکل کاربران چه نرم افزاری و چه سخت افزاری را راه انداختند و کاملا پاسخ گو بودند، واقعا کاش همه شرکت های گارانتی اینطور می‌بودند، میدونم این پستم کمی اسپم حساب میشه ولی گفتم حداقل یکبار هم که شده باید این پست را برای این دوستان بنویسم. @GREEN Support

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، amirreza گفته است :

سلام 

واقعا آدم لذت میبره از کمک و پاسخ گویی دوستان در شرکت گرین، کاشکی باقی شرکت های گارانتی کننده هم مثل گیرین افرادی در انجمن داشتند و اینطور راهنما و پاسخ گو می‌بودند، 

چندین و چند تاپیک دیدم که دوستان واقعا در کمال ادب و نیک رویی کار مشکل کاربران چه نرم افزاری و چه سخت افزاری را راه انداختند و کاملا پاسخ گو بودند، واقعا کاش همه شرکت های گارانتی اینطور می‌بودند، میدونم این پستم کمی اسپم حساب میشه ولی گفتم حداقل یکبار هم که شده باید این پست را برای این دوستان بنویسم. @GREEN Support

اره واقعا دمشون گرم

من سر همین مسئله سعی میکنم تو خرید فقط قطعاتی رو انتخاب کنم که گارانتی شرکت گرین باشه

جالب اینجاس معمولا حاشیه سود کمتری هم داره محصولاتی که گارانتی کردن

مثل کارت گرافیک های ام اس ای که مثلا نسبت به برندی مثل ایسوز قیمت های فوق العاده پایین تری داره در صورتی که قیمت جهانیش تفاوت چندانی نداره

ویرایش شده توسط (Naughty boy)
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، zaminz گفته است :

سلام خدمت دوستان

سی پی یو i7 8700

دما حالت بیکاری 30

تحت فشار 60 تا 63

فیش هم درست وصل شده

لینک پمپ

با توجه به دمای شما به نظر میاد پمپ سالمه.

واتر کولر من هم زمانی که باندل جدید خرید متوجه شدم خاموش و روشن میشه که با تنظیم بایوس و گذاشتن روی دور حداکثر اوکی شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...