رفتن به مطلب

خریدار فن گرافیک 85mm Sapphire AMD HD7870

No Body
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

فن این کارت گرافیک مشکل پیدا کرده

دنبال فنی میگردم که با این کارت سازگار باشه

اینم اطلاعات بیشتر از فن

Technical Data:

• Brand: Firstd
  • Model: FDC10H12S9-C  or FD7010H12S 
  • Part Description: DC 12V 0.35A
  • Fan Size: 85 mm
  • Power Interface: 4 pins
  • Mounting holes: 3 x 40mm
  • Bearing: Ball Bearing
  • Fan Life: 30000 hrs

در صورتی که مدل مشابهی رو سراغ داشتید که با این کارت سازگار باشه بهم  اطلاع بدید

با سپاس

s-l1600.jpg

s-l1600 (1).jpg

لینک به دیدگاه

سلام

ببین این بدردت میخوره؟

photo_2019-08-01_19-51-41.jpg

ویرایش شده توسط real fc
لینک به دیدگاه

یه فن مشابه 3000 دور  بخر یا پیدا کن پره های فن خودتو روش نصب کن. ارزون ترین راه همینه غیر اون طبقه سوم پاساژ رضا دارن هرمدل فن گرافیک رو منتها قیمتشششششششش بالاس یکمی.  کارتت هم اگر گارانتی داره ببر بلکه انجام بدن حتی با هزینه . من مور مشابه داشتم بردم گارانتی گرین  تعویض کردن

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، ehsanps3 گفته است :

پاساژ امجد شاید گیر بیاری

مشکل اینه تهران نیستم عزیزم

در 1 ساعت قبل، real fc گفته است :

سلام

ببین این بدردت میخوره؟

photo_2019-08-01_19-51-41.jpg

عزیزم میگم اون اولی انگار اوکیه ولی جای پیچ نداره انگار. مثل همون عکسی خودم گذاشتم که اندازه  رو  زده 40*40*40 

در ۱ ساعت قبل، milad.azn گفته است :

یه فن مشابه 3000 دور  بخر یا پیدا کن پره های فن خودتو روش نصب کن. ارزون ترین راه همینه غیر اون طبقه سوم پاساژ رضا دارن هرمدل فن گرافیک رو منتها قیمتشششششششش بالاس یکمی.  کارتت هم اگر گارانتی داره ببر بلکه انجام بدن حتی با هزینه . من مور مشابه داشتم بردم گارانتی گرین  تعویض کردن

اینم  ایده ای بدی نیست تست میکنم.. اون پاساژ هم چون قم هستم دسترسی سخته بهش .بلکه حالا یه راهی پیدا کنم بلکه سفارش بدم

از طرفی ببین الان قیمت خیلی  برام مهم نیست 

فقط میخوام  این دمای کوفتی رو بیارم پایین چون گرافیک الان شده تک فن بد جوری رفته رو اعصاب.. فن دومشم داره بهش فشار میاد فکر کنم اونم به زودی بترکه XD

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است :

مشکل اینه تهران نیستم عزیزم

عزیزم میگم اون اولی انگار اوکیه ولی جای پیچ نداره انگار. مثل همون عکسی خودم گذاشتم که اندازه  رو  زده 40*40*40 

اینم  ایده ای بدی نیست تست میکنم.. اون پاساژ هم چون قم هستم دسترسی سخته بهش .بلکه حالا یه راهی پیدا کنم بلکه سفارش بدم

از طرفی ببین الان قیمت خیلی  برام مهم نیست 

فقط میخوام  این دمای کوفتی رو بیارم پایین چون گرافیک الان شده تک فن بد جوری رفته رو اعصاب.. فن دومشم داره بهش فشار میاد فکر کنم اونم به زودی بترکه XD

اون مغازه سایت داره احتمالا پست یا چیزی هم قبول کنه ولی میگم قیمتاش واقعا بالاست . برا msi گیمینگ میگفت ۳۲۰ تومن هرکدومش. ولی تعویض موتوری فن ایده خیلی کم خرجیه امتحان کن نهایت جوابم نده قیمت ۳۰/۴۰ تومنی داره  . الان تمام ولتاژ به فن دومت میره میترکه . با افتر برنر کنترلش کن یا کلا استفاده نکن از کارت

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

اون مغازه سایت داره احتمالا پست یا چیزی هم قبول کنه ولی میگم قیمتاش واقعا بالاست . برا msi گیمینگ میگفت ۳۲۰ تومن هرکدومش. ولی تعویض موتوری فن ایده خیلی کم خرجیه امتحان کن نهایت جوابم نده قیمت ۳۰/۴۰ تومنی داره  . الان تمام ولتاژ به فن دومت میره میترکه . با افتر برنر کنترلش کن یا کلا استفاده نکن از کارت

میگم احتمالا  از اون مغازه اطلاعاتی نداری ؟ شیرینی هم بهت میدم پیدا بشه XD...  حالا این روشی که گفتی رو هم تست میکنم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است :

میگم احتمالا  از اون مغازه اطلاعاتی نداری ؟ شیرینی هم بهت میدم پیدا بشه XD...  حالا این روشی که گفتی رو هم تست میکنم ببینم چی میشه

https://www.terabyteservice.com/tag/تعویض-فن-کارت-گرافیک/

این سایتشه زنگ بزن ببین چند میدن .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...