رفتن به مطلب

مزایده 2 عدد هارد 3 ترا گفلکس سیگیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خوب دوستان دوتا هارد 3 ترا دارم که بی مصرف مونده یو اس بی 2 (راستی من شهرستانم هزینه پست با خریدار می باشد)

zn1ih2c1znxnrwvz2e4.jpg

2q9s5eocl29jm0qxkcn1.jpg

attachment-94410d1325256310-01qxdhaew1j553nnm9u.jpg

اینم از گارانتی سازگار چندماه از 2 سال کتر گارانتی داره

zippmxmuffib3s5gnnht.jpg

چند ماهی میشه خریدم 4 یا 5 ماه استفاده ای به اونصورت نشده فقط گیم های PS3 روشون بوده و ازشون کپی می کردم به هارد کنسول نایلونهاشونم روشون خیلی تمیز نگه داشتم بگذریم بی رو در وایسی بگم چون هاردا گرون شده و منم از اینا استفاده نمی کنم می خوام بفروشم و چند ماه بعد که ارزون شد اینترنال بخرم برای خودم با هزینه پستشون برای شخص خودم چند ماه پیش بدون آرشیو 240 درومد هر کدوم 10 تومن هزینه پستش بود 230 هر کدوم هاردا آرشیو گیم هم هرکی بخواد هر گیگش رو 10 تومن حساب می کنم خودمم هر گیگش رو 14 تومن خریده بودم

اینم قیمت نوش در رایان صبا

حالا بریم سر قیمت من280 برای هر هارد در نظر گرفتم اگر کسی آرشیو رو هم خواست هزینه اون هم میاد روی هارد اگه فکر می کنین گرون می تونین نظر ندین من واضح نیتم رو گفتم هرکی هر دوتارو بخواد تخفیفی جزعی هم داده مکیشه

در آخر هرکی خریدار حتمی بود یه عکس از کارت عابر بانک که به اسم خودم + کارت ملیم که هیچ شک و شبهه ای نمونه برای اطمینان سازی از طریق پ خ به خریدار فرستاده میشه

ویرایش شده توسط SASAN7KHAT
لینک به دیدگاه

منم قیمت بدون آرشیو رو عرض کردم بدون آرشیو 280 + هرکی خواست مبلق آرشیو هم محاسبه میشه

شما و دیگر دوستان هم هر کسی میتونه قیمت مد نظر خودش رو بگه (مزایدس دیگه)

لطفا اسپم ها هم ناجوانمردان نباشد

لینک به دیدگاه

دوتا مشتری هست که هرجفتشو می خوان بالاتر نبود

یکی در پی تی و دیگری در هات اوور کلاک

لینک به دیدگاه

به جمع اون دونفر 1 نفر دیگه هم اضافه شده اگه این 3 نفر هاردارو برندارن

یکی از هاردها به نفر اول که به قیمت پایه خواست فروخته میشه

من نمیدونم چرا همه پ خ میدن بابا اینجا بگید دیگه

والا خودم اگه جای کس دیگری که داره تاپیک رو می خونه باشم میگم طرف داره بازار گرمی میکنه

لینک به دیدگاه

همچنین مزایده در دو تاپیک

http://www.hotoverclock.com/forums/showthread.php?t=12324&page=2

http://forum.persiantools.com/t231180-page2.html

درحال جریان است

لینک به دیدگاه

دوستان هر دو هارد به قیمت پایه فروخته شد

قابل توجه اون دست از دوستانی که تو پ خ هاشون می گفتن گرون می فروشین و سر قیمت پ خ هم کلی دری بری می گفتن

همین امروز از چندتا پاساژقطعات کامپیوتر قیمت کردم

هارد 1 ترا 140 الی 150

هارد 2 ترا 280 الی 290

و هارد 3 ترا هم اصلا نبود و از چندتاشون خواستم از تهران قیمت کنم که اونا هم موجود نداشتن و یه نفر شون قیمت داد که اگه واقعا مشتری جور کنم برات بفرست 390 تومن البته یو اس بی 3 که تفاوت قیمتی ریادی برای یو اس بی 3 و 2 نیست حدود 15 الی 20 تومن فرق می کنه

در مورد قیمت پست هم که خیلیا چونه میزدن میگفتن گرون داری حساب میکنی برای این دوستمون که اراک تشریف دارن

14400 تومن فقط هزینه ارسال شد (1.93 کیلوگرم) + 500 تومن بسته بندی + 3000 تومن پول ماشی تا پست خونه مرکزی

ن اینم عکس از فیش پست خونه برای اینکه نگین خالی بندی

6djmnkvhbl25qa77as1f.jpg

ymhks7u1mg9are6k96b5.jpg

البته نوشته های من شامل دو خریدار گرامی نمی باشد چون از همون اول با قیمت پایه و هزینه پستی مشکلی نداشتن مبارکشون باشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...