رفتن به مطلب

سوال در مورد بازی sniper elite 4

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود برهمگی . دوستان گلوله بی صدا چطوریه ؟ چطور باید گرفت ؟  آیتم ها رو چطور باید گرفت ؟ عقاب و..... خلاصه ای از این بازی میخاستم بدونم چطوریه در کل .... مرحله اولو تا یه قسمتی رفتم ..... برای اسلحه دور برد صدا خفن کن نداره ؟

لینک به دیدگاه

من نسخه چهار و دو سه مرحله بیشتر نرفتم نسبت به نسخه 3 خیلی ضعیفتر بود به نظرم ارزش نداشت

تا جایی که یادمه گلوله بی صدا رو هم میشد با لوت کردن گرفت فقط خیلی کم بود

اگه میخوای با مخفی کاری بری بهترین راه اینه که یه کلت سایلنت برداری

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

من نسخه چهار و دو سه مرحله بیشتر نرفتم نسبت به نسخه 3 خیلی ضعیفتر بود به نظرم ارزش نداشت

تا جایی که یادمه گلوله بی صدا رو هم میشد با لوت کردن گرفت فقط خیلی کم بود

اگه میخوای با مخفی کاری بری بهترین راه اینه که یه کلت سایلنت برداری

سپاس ... شخص دیگه نظری نداره ؟

لینک به دیدگاه

سلام.اگه بازی رو کامل خریده باشی یه اسلحه داره که کلن لوله صدا خفه کن روشه و دیگه نمیخواد گلوله مخصوص بگیری.هر چند بردش کمه و دوربینش یه خورده ضعیفه ولی من چندبار کامل بازی رو با همین اسلحه تموم کردم.البته با پیشرفت تو بازی میتونی به جایی برسی که 25تیر با صدا خفه کن در اسلحه های دیگه داشته باشی.کلن برای فواصل دور میتونی از اسلحه های دیگه با فشنگ صدا خفه کن استفاده کنی ولی برای بقیه بازی همون الحه ای که خدمتتون عرض کردم عالیه.البته کلت هم بگیر با صدا خفه کن.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، lali city گفته است :

سلام.اگه بازی رو کامل خریده باشی یه اسلحه داره که کلن لوله صدا خفه کن روشه و دیگه نمیخواد گلوله مخصوص بگیری.هر چند بردش کمه و دوربینش یه خورده ضعیفه ولی من چندبار کامل بازی رو با همین اسلحه تموم کردم.البته با پیشرفت تو بازی میتونی به جایی برسی که 25تیر با صدا خفه کن در اسلحه های دیگه داشته باشی.کلن برای فواصل دور میتونی از اسلحه های دیگه با فشنگ صدا خفه کن استفاده کنی ولی برای بقیه بازی همون الحه ای که خدمتتون عرض کردم عالیه.البته کلت هم بگیر با صدا خفه کن.

لوله خفه کن رو خودت باید وصل کنی ؟ دلار از کجا باید پیدا کنم و بگیرم تا بتونم بخرم ؟

مرحله اول وقتی صدای هواپیما میاد شلیک میکنم باز متوجه میشن چیکار باید کرد ؟  اول بازی صدا خفه کن نمیده ؟

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

لوله خفه کن رو خودت باید وصل کنی ؟ دلار از کجا باید پیدا کنم و بگیرم تا بتونم بخرم ؟

مرحله اول وقتی صدای هواپیما میاد شلیک میکنم باز متوجه میشن چیکار باید کرد ؟  اول بازی صدا خفه کن نمیده ؟

داداشم اگه بازی رو کامل با DLC هاش خریده باشی یه اسلحه لول کوتاه است کلن صدا خفه کن هست و احتیاج به هیچی نداری.متاسفانه الان بازی رو نصب نکردم تا اسمشو بهت بگم.تو اینترنت سرپ کنی پیدا میکنی.

لینک به دیدگاه

در در 18 مرداد 1398 در 00:16، lali city گفته است :

داداشم اگه بازی رو کامل با DLC هاش خریده باشی یه اسلحه لول کوتاه است کلن صدا خفه کن هست و احتیاج به هیچی نداری.متاسفانه الان بازی رو نصب نکردم تا اسمشو بهت بگم.تو اینترنت سرپ کنی پیدا میکنی.

رفیق اسلحه متوجه شدم و دیم کدومه  کوتاه و لوله خفه کنش معلومه  و زده DLC   ..... یعنی از  اول باید کل بازی رو بری تا این اسحه رو بده ؟ یعنی باید همه اسلحه ها رو خرید تا قفل این اسحه باز بشه ؟

بعدش نمیدونم چرا تو خیلی سخت  زوم اسلحه و دوربین کوچک بزرگ نمیشه و نقشه نمیاد .... دستگاه بنده کپی خوره یعنی  ps4 ...  اگه DLC دانلود بشه خطری ندارهیعنی آپدیت ببپره ؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

رفیق اسلحه متوجه شدم و دیم کدومه  کوتاه و لوله خفه کنش معلومه  و زده DLC   ..... یعنی از  اول باید کل بازی رو بری تا این اسحه رو بده ؟ یعنی باید همه اسلحه ها رو خرید تا قفل این اسحه باز بشه ؟

بعدش نمیدونم چرا تو خیلی سخت  زوم اسلحه و دوربین کوچک بزرگ نمیشه و نقشه نمیاد .... دستگاه بنده کپی خوره یعنی  ps4 ...  اگه DLC دانلود بشه خطری ندارهیعنی آپدیت ببپره ؟

والا داداش من بازیی که خریدم با کل DLC هاش بود از همون مراحل اول هم با همون اسلحه رفتم جلو.توی مسافت های طولانی تر میتونی اسله های معمولی رو بگیری با فشنگ بیصدا چون دوربینشون بهتره برای فواصل طولانی و هم اینکه برد فشنگ بیشتره تا اون اسلحه بیصدایی که خدمتتون گفتم.درباره زوم هم با دکمه وسط موس میتونی زومت رو کم و زیاد کنی.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، lali city گفته است :

والا داداش من بازیی که خریدم با کل DLC هاش بود از همون مراحل اول هم با همون اسلحه رفتم جلو.توی مسافت های طولانی تر میتونی اسله های معمولی رو بگیری با فشنگ بیصدا چون دوربینشون بهتره برای فواصل طولانی و هم اینکه برد فشنگ بیشتره تا اون اسلحه بیصدایی که خدمتتون گفتم.درباره زوم هم با دکمه وسط موس میتونی زومت رو کم و زیاد کنی.

پس همون اول خریدی .... بنده با  ps4  دارم میرمیش ..

وقتی با سخت میرم میشه زوم کرد ولی وقتی با خیلی سخت یعنی hard core  میرم نمیشه زوم کرد  خوده بازی اینطوریه  ؟

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

پس همون اول خریدی .... بنده با  ps4  دارم میرمیش ..

وقتی با سخت میرم میشه زوم کرد ولی وقتی با خیلی سخت یعنی hard core  میرم نمیشه زوم کرد  خوده بازی اینطوریه  ؟

والا داداش من همیشه وضعیت نرمال بازی میکنم.مشکلی نداشتم.

لینک به دیدگاه

در در 21 مرداد 1398 در 00:12، lali city گفته است :

والا داداش من همیشه وضعیت نرمال بازی میکنم.مشکلی نداشتم.

قوی ترین اسلحه دوربین دار کدومه که  ارزش آپگرید کردن داشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...