رفتن به مطلب

موضوع متفرقه_اهوازیا یه راهنمایی کوچک :)


silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

یه چند وقتی هست فکر درست کردن فلافل اصل اهوازی یا همون مدل لشکر آبادی (مدل فلافلیا شهر هم خوبه)درست کنم (خودم اهوازیم)میرم تو این سایتا اموزش اشپزی یه جور موادی میگن استفاده کنیم تو فلافل عجیب و غریب اصلن نشنیدم ،مثلا تخم مرغ،زیره ،رب گوجه!

اگر کسی میدونه مواد اصلیش چیه (کاری به ادویه جات عربی و اینا ندارم) بگه ممنون میشم که یه فلافل دبش بزنیم بر بدن

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 13 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام خسته نباشید

یه چند وقتی هست فکر درست کردن فلافل اصل اهوازی یا همون مدل لشکر آبادی (مدل فلافلیا شهر هم خوبه)درست کنم (خودم اهوازیم)میرم تو این سایتا اموزش اشپزی یه جور موادی میگن استفاده کنیم تو فلافل عجیب و غریب اصلن نشنیدم ،مثلا تخم مرغ،زیره ،رب گوجه!

اگر کسی میدونه مواد اصلیش چیه (کاری به ادویه جات عربی و اینا ندارم) بگه ممنون میشم که یه فلافل دبش بزنیم بر بدن

من آبادانم ، حقیقتش اهل منزل حضور ندازن که ازشون برات بپرسم ولی اهواز فلافل های نیمه آماده ای میفروشن که فقط کافیه شما اونا رو بندازی تو روغن یکم سرخ بشن ، فوق العاده نرمن و خوشمزه

خودمون هروقت درست کردیم خوشمزه شد اما سفت بود

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 2 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

من آبادانم ، حقیقتش اهل منزل حضور ندازن که ازشون برات بپرسم ولی اهواز فلافل های نیمه آماده ای میفروشن که فقط کافیه شما اونا رو بندازی تو روغن یکم سرخ بشن ، فوق العاده نرمن و خوشمزه

خودمون هروقت درست کردیم خوشمزه شد اما سفت بود

اره میدونم ،سمبوسه هم همینطور میفروشن،اما میخام جدا از اینکه کاملا خونگی باشه،خودمم یاد بگیرم،خودم سابقه اشپزی چه برای خودم چ تو خدمت دارم،برا همین فقط موادشو بدونم اوکیش میکنم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 22 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

من آبادانم ، حقیقتش اهل منزل حضور ندازن که ازشون برات بپرسم ولی اهواز فلافل های نیمه آماده ای میفروشن که فقط کافیه شما اونا رو بندازی تو روغن یکم سرخ بشن ، فوق العاده نرمن و خوشمزه

خودمون هروقت درست کردیم خوشمزه شد اما سفت بود

اون سفت شدن بحاطر زیاد موندن تو روغنه...همبرگر هم همینطوره 

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 30 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

اون سفت شدن بحاطر زیاد موندن تو روغنه...همبرگر هم همینطوره 

 

حتی کم هم گذاشتیم تو روغن اما بازم سفت میشده ، فلافلیای این دور و بر هم که سه نمیکنن 😅

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

ترکیب خاصی نداره

نخود هست با مقدار کمی سیر با ادویه و نمک

برای ترد شدن باید مقداری نون باگت بهش اضافه کنید

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 30 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

حتی کم هم گذاشتیم تو روغن اما بازم سفت میشده ، فلافلیای این دور و بر هم که سه نمیکنن 1f605.png

فکر کنم ربط به مقدار ارد یا اصلن نوع ارد داره،چون شامی هم که درست میکنیم باش ارده سفت در میاد،ولی کوکو که با تخم مرغه نرمه

در 29 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

ترکیب خاصی نداره

نخود هست با مقدار کمی سیر با ادویه و نمک

برای ترد شدن باید مقداری نون باگت بهش اضافه کنید

نون باگت یعنی همون خمیر داخلشو خشک کنی بعد اردش کنی بریزی روی مواد؟یه همچین چیزی شنیدم تا حالا

ارد فرق داره معمولی یا سوخاری؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام

یه نکته: نوع نخود خیلی مهمه، مغازه‌های فلافلی همیشه از یک نوع نخود استفاده می‌کنن، باید ببینین کدوم برای شما خوردنش لذت‌بخش هست!

تو خانواده ما هر وقت اون نخود خاص هست فقط فلافل رو استقبال می‌کنیم، در خصوص نخودهای دیگه اصلا انگار فلافل نیست برامون!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 7 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

فکر کنم ربط به مقدار ارد یا اصلن نوع ارد داره،چون شامی هم که درست میکنیم باش ارده سفت در میاد،ولی کوکو که با تخم مرغه نرمه

نون باگت یعنی همون خمیر داخلشو خشک کنی بعد اردش کنی بریزی روی مواد؟یه همچین چیزی شنیدم تا حالا

ارد فرق داره معمولی یا سوخاری؟

باید بزاری بپرسم برات :)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 16 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

سلام

یه نکته: نوع نخود خیلی مهمه، مغازه‌های فلافلی همیشه از یک نوع نخود استفاده می‌کنن، باید ببینین کدوم برای شما خوردنش لذت‌بخش هست!

تو خانواده ما هر وقت اون نخود خاص هست فقط فلافل رو استقبال می‌کنیم، در خصوص نخودهای دیگه اصلا انگار فلافل نیست برامون!

اصلن فلافل یه چی عجیبیه ،مغازه به مغازه فرق میکنه اکثرا مغازه های حومه فلافلا خوبی درست نمیکنن،اما اون اقلیتی که خیلی خفن درست میکنن هم با هم مزه هاشون فرق میکنه،هر کی یه فرمول خاصی داره برا خودش

 

در 13 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

باید بزاری بپرسم برات :)

دستت درد نکنه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

فکر کنم ربط به مقدار ارد یا اصلن نوع ارد داره،چون شامی هم که درست میکنیم باش ارده سفت در میاد،ولی کوکو که با تخم مرغه نرمه

نون باگت یعنی همون خمیر داخلشو خشک کنی بعد اردش کنی بریزی روی مواد؟یه همچین چیزی شنیدم تا حالا

ارد فرق داره معمولی یا سوخاری؟

بله خمیر وسط نون باکت

فرقی نمیکنه

ریخته میشن با هم و بعد چرخ میشن لازم نیست اردش کنی

اگر بخوای هر چند وقت یکبار خمیر فلافل درست کنی بهتر هر وقت نون باگت میخرین خمیرش رو در بیارین بزارین تو پلاستیک و تو یخچال نگهداری کنید

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

فکر کنم ربط به مقدار ارد یا اصلن نوع ارد داره،چون شامی هم که درست میکنیم باش ارده سفت در میاد،ولی کوکو که با تخم مرغه نرمه

نون باگت یعنی همون خمیر داخلشو خشک کنی بعد اردش کنی بریزی روی مواد؟یه همچین چیزی شنیدم تا حالا

ارد فرق داره معمولی یا سوخاری؟

بله خمیر وسط نون باکت

فرقی نمیکنه

ریخته میشن با هم و بعد چرخ میشن لازم نیست اردش کنی

اگر بخوای هر چند وقت یکبار خمیر فلافل درست کنی بهتر هر وقت نون باگت میخرین خمیرش رو در بیارین بزارین تو پلاستیک و تو یخچال نگهداری کنید

لینک به دیدگاه
Share on other sites

تقریبا همونطور که دوستمون winner بالا گفتند

فقط گویا بعد از مخلوط کردن مواد یکمی هم آب میریزن روش و یه ساعتی استراحتش میدن. البته در مورد خمیر نان باگت پرسیدم انکار کردن ، نمیدونم شاید درست متوجه نشدن چون پشت تلفن بود!؛

پ ن: برا خاگینه یوقت تاپیک نزنی بیا خصوصی خودم :)))

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 57 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

تقریبا همونطور که دوستمون winner بالا گفتند

فقط گویا بعد از مخلوط کردن مواد یکمی هم آب میریزن روش و یه ساعتی استراحتش میدن. البته در مورد خمیر نان باگت پرسیدم انکار کردن ، نمیدونم شاید درست متوجه نشدن چون پشت تلفن بود!؛

پ ن: برا خاگینه یوقت تاپیک نزنی بیا خصوصی خودم :)))

دستت درد نکنه ،حتما :)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 5 هفته بعد...

سلام دوستان 

بعد از چندین دفعه تلاش برای درست کردن فلافل وخراب شدن و مزه ی عجیب غریب دادن بالاخره تونستم فلافلو طوری درست کنم که عین فلافلا مغازه در بیاد موادشم عین همون مغازه نرمو یکدست

اگه دوستان موافق باشن یه اموزش خوب و مفصل درموردش میزارم ،همه درست کننو لذت ببرن ،کالباسو سوسیس مضر و گوشت گربه نخورن:)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 46 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام دوستان 

بعد از چندین دفعه تلاش برای درست کردن فلافل وخراب شدن و مزه ی عجیب غریب دادن بالاخره تونستم فلافلو طوری درست کنم که عین فلافلا مغازه در بیاد موادشم عین همون مغازه نرمو یکدست

اگه دوستان موافق باشن یه اموزش خوب و مفصل درموردش میزارم ،همه درست کننو لذت ببرن ،کالباسو سوسیس مضر و گوشت گربه نخورن:)

اگه بتونی به صورت ویدئویی  بذاری  که عالی میشه . حالا اللحساب اموزشش رو اینجا شروع کن.گشنم شد

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 دقیقه قبل، alo400 گفته است :

اگه بتونی به صورت ویدئویی  بذاری  که عالی میشه . حالا اللحساب اموزشش رو اینجا شروع کن.گشنم شد

برا فردا ظهر نخودا رو گذاشتم بار،فردا عکس میگیرم با عکس اموزش میزارم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در ۱ ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام دوستان 

بعد از چندین دفعه تلاش برای درست کردن فلافل وخراب شدن و مزه ی عجیب غریب دادن بالاخره تونستم فلافلو طوری درست کنم که عین فلافلا مغازه در بیاد موادشم عین همون مغازه نرمو یکدست

اگه دوستان موافق باشن یه اموزش خوب و مفصل درموردش میزارم ،همه درست کننو لذت ببرن ،کالباسو سوسیس مضر و گوشت گربه نخورن:)

موافقم به ما هم اینجا یه کمکی میکنید🙂

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...