رفتن به مطلب

خرید یک سیستم کامل تا سقف یک میلیون و 300

اشتراک گذاری

Recommended Posts

Ausu - P8Z68-V

Gainward GT440 1024MB GDDR5

Intel Core i3 2100

Corsair 4GB 1600 XMS3 C9

W.D Green 500GB 32MB

LITEON 24X SATA

Samsung LED S22A360H Plus

GREEN GP435B-US

GREEN X3

Logitech Keyboard 200

MOUSE A4TECH X5-70MD

Logitech S-220

ببخشید بابت سردرگمی شما دوستان.

تقریبا از تمام قطعات مطمئن شدم

فقط چون مینم از SATA 3 پشتیبانی میکنه میخواستم بدونم هارد 500 ش که تو بازار بشه پیدا کرد هستش. چون هر چی گشتم فقط یک ترای CAVIAR رو پیدا کردم .

سوال دوم هم اینه که تو سایت اینتل زده core i3 2100 حداکثر 21 گیگ رم 1333 پشتیبانی میکنه. میخواستم بدونم اگه 1600 ببندم بالا میاد یا نه فقط همون از 1333 تاش اسفاده میکنه و مشکلی پیش نمیاد.

سوال سوم این پاوری که انتخاب کردم براش کافیه ؟ نمیخوام قطعه ی جدیدی اضافه کنم یا سیستم رو ارتقاء بدم.

سوال چهارم در مورد کارت گرافیکه چون اصولا nvidia از amd قویتره.(ولی amd فقط مزیتش اینه که تکنولوژی های روز رو تو هر قیمتی داره ) 440 انتخاب کردم . میخواستم بدونم مارک بهتری واسه این مدل هست؟

سوال پنجم یه اسپیکر با کیفیت صدای عالی ( بلندی صدا کمتر ملاک هستش و کیفیت خیلی مهمه) و البته شیک میخواستم.. مشکل تو انتخاب اسپیکر اینه که تا نخریدی نمیفهمی چی توشه، واسه همین اگه کسی مدلی رو تست کرده و واقعا راضیه بگه.

ممنون، امشب بیخوابتون کردم.

لینک به دیدگاه

شما این سیستم رو برای چه کاری میخوای ؟ چون به نظر من قطعات با هم هماهنگی ندارن . شما مادربورد رو خیلی خوب برداشتی و گرافیک رو خیلی ضعیف . CPU هم متوسط . رم 1600 داری میگیری و کیبورد لاجیتک . در حالی که هارد گرین 500 داری برمیداری . اینقطعات اصلا با هم هماهنگ نیستن و از تمام امکاناتشون نمیتونی استفاده کنی .

لینک به دیدگاه

مین رو خیلی کامل گرفتم . سیستم واسه خواهر زادمه الان هشت سالشه تا دو سه سال دیگه به عقلش میرسه که به جای کانتر باید کرایسیس بازی کنه ، واسه محدودیت بودجه مین رو که اصل کاره رو بالا گرفتم ، چون سوکت 1155 هم core i3 داره و هم core i7 چون بعدا با پول خوش میگیره ولی اگه میرفتم 1156 میگرفتم نمیشد یا 1366 که اصلا جور در نمیومد اول میخواستم p67 بگیرم ولی خوب z68 خیلی کاملتره و میتونه بین کارت گرافیک و گرافیک مجتمع cpu سوئیچ کنه و اگه واسه گرافیکش مشکلی پیش اومد میتونه با اون کار کنه ، در ضمن با z68 میتونم به جای تعویض کارت گرافیک در دو سه سال بعد یه کارت گرافیک متفاوت کنارش بزارم واسه تکنولوژی lucid ، در مورد کیبورد و ماوس و اینا الان که هیچی نمیفهمه و فقط میخواد بازی کنه بعدا میتونه مدل های گیمینگ رو بگیره چون مطمئنم تا دو سال دیگه بلکه زودتر خرابشون کنه. در مورد هارد هم نفهمیدم خوبه یا کمه؟ من فقط ملاکم sata 3 بودنشه، چون مین این ویژگی رو داره و عوض کردن هارد هم درد سر داره ، رم رو هم 1600 گرفتم که اگه بعدا core i5 گرفت براش کافی باشه.

حالا نظرت چیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مادربوردی که انتخاب کردین به درد پردازنده های سری k , i5 - i7 می خوره. به نظر من طبق انتخاب شما برای پردازنده ی i3 ،هزینه ی اضافی برای این مادر بورد معقول نیست. مادربورد انتخابی شما نزدیک به 300 تومن قیمت داره. توصیه ی من اینه که به جای این مدل Asus - P8H67 (با قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع پردازنده) به قیمت 180 تومن بگیرین و با بقیه ی پول اون مطابق با نیازتون کارت گرافیکی و یا پردازنده ی قوی تری نظیر i5 - 2300 تهیه کنین

موفق باشین

ویرایش شده توسط xsmnx
لینک به دیدگاه

مین رو خیلی کامل گرفتم . سیستم واسه خواهر زادمه الان هشت سالشه تا دو سه سال دیگه به عقلش میرسه که به جای کانتر باید کرایسیس بازی کنه ، واسه محدودیت بودجه مین رو که اصل کاره رو بالا گرفتم ، چون سوکت 1155 هم core i3 داره و هم core i7 چون بعدا با پول خوش میگیره ولی اگه میرفتم 1156 میگرفتم نمیشد یا 1366 که اصلا جور در نمیومد اول میخواستم p67 بگیرم ولی خوب z68 خیلی کاملتره و میتونه بین کارت گرافیک و گرافیک مجتمع cpu سوئیچ کنه و اگه واسه گرافیکش مشکلی پیش اومد میتونه با اون کار کنه ، در ضمن با z68 میتونم به جای تعویض کارت گرافیک در دو سه سال بعد یه کارت گرافیک متفاوت کنارش بزارم واسه تکنولوژی lucid ، در مورد کیبورد و ماوس و اینا الان که هیچی نمیفهمه و فقط میخواد بازی کنه بعدا میتونه مدل های گیمینگ رو بگیره چون مطمئنم تا دو سال دیگه بلکه زودتر خرابشون کنه. در مورد هارد هم نفهمیدم خوبه یا کمه؟ من فقط ملاکم sata 3 بودنشه، چون مین این ویژگی رو داره و عوض کردن هارد هم درد سر داره ، رم رو هم 1600 گرفتم که اگه بعدا core i5 گرفت براش کافی باشه.

حالا نظرت چیه؟

خب پس با این توضیحات بهتره حداقل کارت گرافیک بالاتری برای سیستمتون انتخاب کنین. کارت هایی مثل radeon 6750 -6770 یا geforce 450 - 550

لینک به دیدگاه

:D :lol: :D :lol: :D مگه بچه 8 ساله کانتر بلده بازی کنه .10 ساله شد میخای کراسیس بدی بازی کنه؟خب میخای تا 2 سال دیگه براش اعصاب نمونه یه رزیدنت اویل و dead space بزار کنارش دیگه.

من فکر کنم 2 سال دیگه کلا نسل سی پی یو و گرافیک عوض شه که شما مین دست بالا گرفتی

لینک به دیدگاه

مثل اینکه خواهرزاده ای ، برادرزاده ای دور و برت نداری ، الان بچه ها خیلی باهوش شدن وقتی تو این سن میاد با آیفونم ور میره و بازی میکنه و آهنگ گوش میکنه و عکس و فیلم میگیره و میشینه پشت سیستمم با فتوشاپ ور میره و عکس های خودشو روتوش میکنه ، اون موقع مجبوری این کارها رو هم کنی ! در ضمن انقدر با درک هستش که خوش میدونه روزی بیش تر از نیم ساعت بازی نمیکنه و بیش تر فتوشاپ و سوئیش مکس کار میکنه ولی خوب بزرگتر که شه انتظاراتش بالاتر میره.

لینک به دیدگاه

الان دیر وقته . فردا برات یکسری قطعه ردیف میکنم . فقط بگو چفدر میخوای هزینه کنی . اگر به نظرت خوب اومد بگیر . اگر هم نه که هر چی دوست داری میتونی برداری .

لینک به دیدگاه

300 تا واسه مانیتور میره ، میمونه یک میلیون که شامل کیس و کیبورد و ماوس و اسپیکر میشه ، قیافه خیلی تاثیر داره، ژیگول نباشه ، در عوض شیک.

ویرایش شده توسط هیث لجر
لینک به دیدگاه

سلام مجدد دوستان ببینید این سیستمی که نوشتم خوبه یا نه ؟

چند تا قطعه رو تردید دارم بین مدل هایی که نوشتم ، شما نظر بدین

در ضمن کسی اگه قیمت دقیق و به روزشون رو داره بنویسه.

ممنون.

CPU : Intel Core i5 2300

Mainboard : ASUS P8H67

RAM : ADATA 4GB 1333 Gaming Dual – Patriot 4GB 1333 Viper II

VGA : Gainward GTX 550 Ti Golden Sample – XFX HD 6790 – EVGA GTX 550 Ti

Hard : WD Caviar Black 500GB SATA 3

Optional Drive : LITEON 24X SATA

Monitor : Samsung LED S22A360H Plus

Power : Green GP530A-EU - Green 535b-US

CASE : Green X3

Speaker : Logitech Z313

Mouse : GigaByte GM-M7000

Keyboard : Logitech K120

ویرایش شده توسط هیث لجر
لینک به دیدگاه

CPU : Intel Core i5 2300 الان i5 2320 اومده که حدود 280 تومانه .

Mainboard : ASUS P8H67خوبه . ولی به قیمتش نمیارزه . میتونی P8P67 بگیری که 30 تومان گرونتره . P67 حدود 210 تومانه .

RAM : ADATA 4GB 1333 Gaming Dual – Patriot 4GB 1333 Viper II به نظر من هزینه اضافیه . رم 1333 معمولی 2 تا 2 گیگ بگیری هیچ تفاوتی احساس نمیکنی . معمولیها 2 تا 2 گیگ میشه 35 ، ولی اینها بالای 70 در میان .

VGA : Gainward GTX 550 Ti Golden Sample – XFX HD 6790 – EVGA GTX 550 Ti اگر 6850 بگیری خیلی بهتره . قیمتش حدود 240 تومانه . برند سافایر . برند MSI حدود 250 تومانه .

Hard : WD Caviar Black 500GB SATA 3 این هارد گرونه . سیگیت ساتا 3 با 135 تومان میتونی بگیری .

Optional Drive : LITEON 24X SATA خوبه . حدود 30 تومانه .

Monitor : Samsung LED S22A360H Plus مانیتور بدی نیست . 300 تومانه . ولی به نظر من Samsung BX2085NPlus بگیر که 250 تومانه .

Power : Green GP530A-EU - Green 535b-US تفاوت قیمت بین این دو مدل در حدود 10 تومانه . 530A-EU کافی و مناسبه . قیمتش حدود 80 تومانه .

CASE : Green X3 خوبه . قیمتش شده 90 تومان .

Speaker : Logitech Z313 اطلاعی در موردش ندارم . ولی بیشتر از 40 تومان برای اسپیکر هزینه نکن .

Mouse : GigaByte GM-M7000 به نظر من ماوس و کیبورد رو A4Teck بگیر . به نسبت قیمت کیفیت خوبی دارن . میتونی با 40 تومان یک ست گیم بگیری .

Keyboard : Logitech K120

اگر این قیمتهایی که گفتم جمع کنی میشه 1505000 تومان . اگر CPU رو i3 2100 بگیری 100 تومان کم میشه . با گرفتن مادربورد P8H67 30 تومان دیگه هم کم میشه . میشه 1375000 تومان . ولی کمتر از این به نظر من نگیر .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

ممنون.

اون xfx hd 6790 رو هم که گذاشتم ، دلم نیومد نزارم ( آخه با توجه به قیمتش فوق العادست ولی خوبPhysX نداره یا تو تدوین و تبدیل ها CUDA خیلی به کار آدم میاد ، گذشتن ازشون خیلی سخته ) ولی انتخابم nvidiaست ، این GAINWARD قیمتش خیلی خوبه امروز دویست تا تو بازار بود تو تست ها هم خوب جواد داده و خیلی خنکه فقط حافظه و مدار رگلاتور تو خنک شدن کمی مشکل پیدا میکنن که با کولینگ X3 حل میشه.

لینک به دیدگاه

راستی 2320 چجوریاست. آخه قیمتش از 2400 هم گرونتره.

نگفتی 2300 قیمتش چنده آخه تو بازار همه مدل i5 بود الا 2300.

لینک به دیدگاه

اگر انویدیا میخوای همون بهترین انتخابته .

2320 از 2400 ارزونتره . اگر کسی داره 2400 رو ارزونتر میده ، یا قیمتش اشتباهه و یا زیر قیمت داره میده . جدید ترین قیمت 2400 برابر 325000 تومانه . امروز شد این قیمت . 2320 احتمالا 15-10 تومان ارزونتر باشه . یعنی 310-315 . 2600 هم شده 435 تومان . 2100 شده 198 تومان . 2300 دیگه نمیاد .

لینک به دیدگاه

ممنون بابت مشاوره هاتون

گرفتم سیستم رو ، اینه مشخصاتش

CPU : Intel Core i3 2100 199000

Mainboard : ASUS P8H67 172000

RAM : Kiingmax 2x2GB 1333 35000

VGA : Gainward GTX 550 Ti Golden 195000

Hard : Seagate 500GB SATA 3 140000

Optional Drive : LITEON 24X SATA 28000

Monitor : Samsung LED S22A360H Plus 299000

Power : Green GP535B-US 87000

CASE : Green X3 90000

Speaker : Logitech LS21 39000

Mouse : GigaByte GM-M7000 10000

Keyboard : Logitech K120 21000

لینک به دیدگاه

مبارکه . با توجه به قیمت های امروز خوب گرفتی .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...