رفتن به مطلب

گردش مالی ۶۰۰ میلیارد تومانی فروش شبکه شخصی انتقال داده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

گردش مالی ۶۰۰ میلیارد تومانی فروش شبکه شخصی انتقال داده

یک وب‌سایت فروش شبکه شخصی انتقال داده نوشته:
🔹وب‌سایت‌های فروش شبکه شخصی انتقال داده توانسته‌اند بدون پیش‌شرط دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به درگاه‌های پرداخت بانکی متصل شوند.
🔹حبیبی، عضو انجمن صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی می‌گوید: اگر ۴۰ میلیون عضو تلگرام داشته باشیم، گفته می‌شود که پنج میلیون آنها از شبکه شخصی انتقال داده پولی استفاده می‌کنند.
🔹اگر قیمت متوسط هر ماه اشتراک filtershekanرا فقط ۱۰هزار تومان در نظر بگیریم، میزان فروش شبکه شخصی انتقال داده برابر با ۵۰ میلیارد تومان در ماه و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال است.
@Khabar_Fouri

IMG_20190815_100611.jpg

لینک به دیدگاه

تازه این عدد فقط برای تلگرام محاسبه شده!

بعضیا اصلا تلگرام ندارن ولی ناو شکن میزنن!! اونا رو هم حساب کنیم که خیلی مبلغ بزرگ میشه!

ولی برای من سواله چرا حساب بانکیه کمر شکن فروشا اصلا  بسته نمیشه؟؟ الان چند ساله من از یه سایت میخرم همیشه درگاهش همونه!!

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

بعضیا اصلا تلگرام ندارن ولی ناو شکن میزنن!! اونا رو هم حساب کنیم که خیلی مبلغ بزرگ میشه!

ولی برای من سواله چرا حساب بانکیه کمر شکن فروشا اصلا  بسته نمیشه؟؟ الان چند ساله من از یه سایت میخرم همیشه درگاهش همونه!!

احتمالا قضیه حمایت از کسب و کار های اینترنتیه

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

یعنی شما راضی هستی که توی کشور کسی از ناو شکن استفاده نکنه ؟ و نت محدود داشته باشه ؟

یه چیزی بگم شاید باورتون نشه هر ماه از isp که نت میگیرم پیامک فروش ناوشکن میاد روی گوشیم.

لینک به دیدگاه

افراد نیاز به چیز شکن دارن. در نتیجه به هر قیمت باید تهیه کنن.

تمام این موارد رو سازمان اطلاعات می دونه و می دونه که مردم هم به هر قیمت باید استفاده کنن. در نتیجه وقتی چنین بازاری با این گردش مالی عظیم هست چرا استفاده نکنن. چرا بازار رو به افراد غیر خودی بسپارن. در نتیجه اونا خودشون رو به نشنیدن و ندونستن میزنن مردم هم طوری نشون میدن که مثلا اونا خبر ندارن.

اینطور میشه که می تونن به درگاه ها وصل بشن.

یه سودی به همین دوستان میرسه و همه راضی و خوشحال هستن.

لینک به دیدگاه

خرید و فروشش قانونی هست به نظرم ، چون موقع خرید فکر کنم شماره کارت ملی کلی مشخصات دیگه هم می گیرن ازت .

در 4 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 35 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

خرید و فروشش قانونی هست به نظرم ، چون موقع خرید فکر کنم شماره کارت ملی کلی مشخصات دیگه هم می گیرن ازت .

اینجوری میتونن راحت کنترلت کنن ، مخالفان رو اینجوری راحتر میشه ردیابی کرد

لینک به دیدگاه

کاسبان تحریم

کاسبان فیلتر

کاسبان چادر

کاسبان دشت

کاسبان انتظار

کاسبان زندان

سلطان چیز‌pn

سلطان برقع

سلطان ‌علی پروین

سلطان علی‌بیجه

ادامه دهید

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

واقعا چرا خوب مستقیم نمیویسین شبکه شخصی انتقال داده ؟!

این خلاقیتا دیگه چیه؟

الان مدت زمان خیلی خیلی زیادی میگذری از اون دورانی که اگر اسم شبکه شخصی انتقال داده میومد سایت فیلتر میشد بعد ما هنوز همونطوری داریم رفتار میکنیم

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

واقعا چرا خوب مستقیم نمیویسین شبکه شخصی انتقال داده ؟!

این خلاقیتا دیگه چیه؟

الان مدت زمان خیلی خیلی زیادی میگذری از اون دورانی که اگر اسم شبکه شخصی انتقال داده میومد سایت فیلتر میشد بعد ما هنوز همونطوری داریم رفتار میکنیم

خوب اگر خیلی وقته جا افتاده چرا مستقیم ننویسیم شبکه شخصی انتقال داده ? شبکه ی شخصی انتقال داده ؟  Really ?

کلمه ی v...p...n اوتوماتیک ویرایش شد به شبکه ی شخصی انتقال داده 🤣🤣🤣

ماها خودمون با خودمون مشکل داریم نمیدونیم با خودمون چند چندیم بعد جهان رو میخواییم درست کنیم 🤣🤣

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

خوب اگر خیلی وقته جا افتاده چرا مستقیم ننویسیم شبکه شخصی انتقال داده ? شبکه ی شخصی انتقال داده ؟  Really ?

من نوشته بودم شبکه شخصی انتقال داده 😐

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

ظاهرا سایت به طور اتوماتیک ف.ی.ل.ت.ر شکن رو به شبکه شخصی انتقال داده تبدیل میکنه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ASTS گفته است :

بمیری 😂😂😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...