رفتن به مطلب

حافظه m.2 مارک adata sx8200 pro 1tb

اشتراک گذاری

Recommended Posts

فروش یک عدد m.2 ماک ای دیتا 

qcg_15658566717458957585122892217960.jpg

t899_15658566933557338157838905211351.jp

صفر همین الان رسید دستم از آمازون خریده بودم دو ماه پیش زیر قیمت میفروشم متاسفانه به دستگاهم نمیخوره

فاکتور و مدارک هرچی بخواین هست

خودم دوماه پیش سفارش دادم ۲۴۰۰هزار تومان

قیمت ۲۴۰۰۰۰۰ تومان
ارسال رایگان به کل ایران
یا تحویل حضوری
و محلت تست یک هفته

تفاوت این مدل با مدل سامسونگ و مزیتش تواین

۱. دوام و عمر بیشتر ۲۰۰۰۰۰۰رایت ولی سامسونگ ۱۵۰۰۰۰۰

۲.قیمت مناسب تر و اقتصادی تر

۳.سرعت خواندن و نوشتن بسیار بالا خواندن ۳۵۰۰ نوشتن ۳۰۰۰

برند «ای دیتا» (ADATA) حافظه‌ی  اس اس دی با عنوان «SX8200 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280» روانه‌ی بازار کرده که دارای ظرفیتی برابر با 1 ترابایت است. ظرفیت 1 ترابایتی این محصول میزانی بسیار زیاد است که برای کاربرانی‌ که اطلاعات زیادی برای ذخیره‌سازی اطلاعات دارند و می‌‌خواهند اطلاعاتی با حجم زیاد در بیشترین سرعت ممکن انتقال دهند، گزینه‌ی مناسبی است. این SSD از طریق رابط PCIe Gen3 به کامپیوتر متصل می‌شود. اس اس دی‌ها برای ذخیره‌سازی اطلاعات از قسمت حرکتی و مکانیکی استفاده نمی‌کنند. این موضوع باعث می‌شود که بتوان اطلاعات را با سرعت بیشتری ذخیره‌ کرد و از طرفی مقاومت محصول در برابر آسیب‌هایی مانند شوک، لرزش و ضربه بیشتر باشد. این محصول برند ای دیتا در برابر شوک مقاوم است که این موضوع باعث پایدار ماندن اطلاعات می‌شود

ویرایش شده توسط Sezar & sanaz
لینک به دیدگاه

نه دوست من فقط فروش تخفیف جزیی بخوای میتونم بهت بدم یه مقدار ولی فاکتور موجود ۲۴۰۰ خودم خریدم خواستی مدرک تحویل میدم بهتون

لینک به دیدگاه

دوستان کسی تا فردا صبح هم بتونه پول به دستم برسونه ۲۲۰۰ تقدیمش میکنم توجه کنید قیمت آکش ۲۶۵۰ت اینم بگم حتی داخل دستگاه نصب هم نشده براحتی میشه فهمید چون قسمت طلایی سوکت خط میفته کاملا صفر دوستان معاوضه ندارم فقط نقد پول لازمم

لینک به دیدگاه

سلام قیمت بازار ۲۶۵۰ هستش بنده هنوزم حاظرم ۲۲۰۰تقدیم کنم خواستین پیعام خصوصی پیام بدین

لینک به دیدگاه

دوستان توجه کنن زیر ۲۲۰۰۰۰۰هزار تومن نمیفروشم چون دوماه بیشتر پولم خوابیده ۲۴۰۰ خریدم ۲۰۰ دارم زیر مبلغی که پول دادم میفروشم و حدود ۴۰۰ ت زیر قیمت بازار ایران پس خواهشن پیغام خصوص بابت تخفیف ... ندین قیمت ۲۲۰۰۰۰۰هزار تومان و بابت تخفیف ارسال رایگان به کل کشور

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 13 دقیقه قبل، moly گفته است :

درود دوست عزیز

۲۵۶ ندارید

سلام دوست من نه فقط یدونه از امازون خریده بودم اونم همین 

لینک به دیدگاه

کسانی که میخوان قدرت این m.2 ببین این کلیپ نگاه کنن

https://www.aparat.com/v/F0IOg/مقایسه_و_تست_سرعت_حافظه_SSD_M2_ADATA

ویرایش شده توسط Sezar & sanaz
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، moly گفته است :

درود دوست عزیز

۲۵۶ ندارید

دوست من اینم اضافه کنم حجم بالاش فقط سرعت خوندن و نوشتن بالایی داره و عمر بیشتر نصبت به مدل سامسونگ هم رده 

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Sezar & sanaz گفته است :

دوست من اینم اضافه کنم حجم بالاش فقط سرعت خوندن و نوشتن بالایی داره و عمر بیشتر نصبت به مدل سامسونگ هم رده 

بله بزرگوار مطلع هستم از سامسونگ سریعترو بهتره و قیمت شما هم مناسبه ولی امان از این گررونیها  که دستو بال ادمو تو انتخاب بسته 😔

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...