رفتن به مطلب

مشاوره برای سویچ از intel به AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 169
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

اگه شرط فریم 60 باشه کسی اصلا سمت این پردازنده ها میره؟  مثلا طرف دیوانست 50ملیون هزینه کنه که 60 فریم بگیره؟  (به جز مصارف 4k) دیگه باید به عقل طرف شک کرد که این همه هزینه کنه بعد با fhd 60هرتزی بخواد رو 60فریم قفل کنه  در 4k هم اصلا نیاز به این پردازنده ها نیست چون گرافیک تو تولید فریم گلوگاه میکنه و سیپیو زیر لود کامل نمیره و یه میان رده کافیه 

بعد چطور شما اندک برتری رایزن رو بیان میکنید ولی اندک برتری رغیب رو لحاظ نمیکنی1f605.png1f602.png

یه چیزیم بگم  بنچمارک ها فقط برای قدرت نمایین نه نشون دادن کرش و مشکلات قطعا نمیشه همه چیو با بنچمارک سنجید

در قسمت آبی هم با شما موافقم هم مخالف . بنده نگفتم کسی 50 تومن هزینه کنه فقط برای 60 فریم ( مثلا فول اچ دی ) بحث اصلی من اینه که اگر هدف شما یه گیمینگ روان باشه 60 فریم کافیه . حالا تحت رزولیشن فول اچ دی با چندتومن هزینه و خرید یه RX580 یا نهایتا یه 1660 یا وگا به این هدف برسه و اگر میخواد 4K بازی کنه بره سراغ VII و 2080 و ... . به عبارتی بنده هم مثل شما مخالف این هستم که 50 تومن برای فول اچ دی 60 فریم هزینه کرد اما راه حل رو خرید یه پردازنده مثلا  9900 نمیدونم راه حل رو کاهش هزینه از 50 تومن به زیر 20 تومن میدونم .

برتری رایزن در مولتی ترد اندک نیست !

در 2 دقیقه قبل، memex گفته است :

من نگفتم مثلا مشکلات بلو اسکرین دارن  یا کرش با ssd دارن که گفتم مشکل سرعت دارن  این 10تا 20درصد کاهش قطعا در یه ssd باسرعت خوندن نوشتن 1تا 2گیگ برثانیه به چشم انسان نمیاد ولی به هر حال کاهش کارایی هست  همونطور که در مولتی ترد رایزن ها بهترن و کسی نیست که قبول نکنه شمام این موضوعاتو باید قبول کنی

صحبت من اینه که این کاهش کارایی یعنی ( مثلا ) نمره کمتر در CB15 و .... .

پرفورمنس کمتر رایزن در SSD چیزی نیست که ما بخوایم با صرفا یه بنچمارک از سرعت SSD نشونش بدیم . این پرفورمنس کمتر خودش رو در تست های دیگه نشون داده . رایزن با وجود این مشکلات از اینتل پیش هستش اگر این مشکلات نبود اختلاف بیشتر می شد .

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

م سرعت SSD رو تست کردند . گفتم تست ها تحت یک SSD انجام شده اند

https://www.tomshardware.com/reviews/phison-pcie-4.0-ssd-amd-ryzen-3000,6173-3.html

اینم تست pci 4  

دقیقا الان این همه تو بوق کرنا کردن چقدر افزایش کارایی داشتن؟  

تو نتیجه گیری ببینید چی نوشته 

while these results are ever-so-gratifying to see, the increased bandwidth doesn’t always correlate to much uplift in all real-world applications (or a perceivable one, at least

دیگه واضح تر از این؟ 😕

به جز seq r/w هیچ بهره وری بهتری نداشتن 

درشرایط واقعی شما seq r/w نمیکنید بلکه در برخی شرایط مثل رندر گیری این بدرد میخوره

https://www.techpowerup.com/review/pci-express-4-0-nvme-ssd-test-amd-x570-ryzen-3000/3.html

اینم یه بررسی دیگه ممنون میشم راجب این تست ها هم نظر بدید

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

https://www.tomshardware.com/reviews/phison-pcie-4.0-ssd-amd-ryzen-3000,6173-3.html

اینم تست pci 4  

دقیقا الان این همه تو بوق کرنا کردن چقدر افزایش کارایی داشتن؟  

تو نتیجه گیری ببینید چی نوشته 

while these results are ever-so-gratifying to see, the increased bandwidth doesn’t always correlate to much uplift in all real-world applications (or a perceivable one, at least

دیگه واضح تر از این؟ 1f615.png

همونم اطلاعات رو خراب ذخیره میکنه پلتفورم دورهمی همینه دیگه 🤣

I have a WHEA logger corrected hardware error running x570 elite with the AB bios. Should I be worried

-

Well, my errors got worse and worse until I got stuck in a BSOD boot loop and had to reformat my drives and reinstall windows, so yea you probably should be. For being on 1.0.0.3A I found the solution to be physically moving the NVMe drive to one that supports SATA, for me that was M2 #2

-

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، memex گفته است :

هم لپتابش رو تست کردم هم رو evo plus  

اینتل هم بودند  

این که شد باز همون حرف بنده که اول عرض کردم ...

بیخیال تاپیک رو به بیراهه نبریم

چند پست ارسال شد باز به همون حرف رسیدیم... اول تکذیب کردین، بعد خلافش رو گفتین بعد مجدد حرف اولیه بنده رو تائید کردین!!!

---------

این هم چیزی که شما فرمودین و دقیقا برعکس پست آخرتون هست که نوشتین صحیح منم لود ویندوز رو گفتم:

نقل قول

اتفاقا در nvme سرعت بیشتره چطور میگید کمتره.  مشکل که ندارن فقط سرعت کمتری دارن دیگه اینو خودم با چشم دیدم1f601.png حالا شاید تا الان با درایور و وصله بهتر شده باشه

بوت روی هاردتون از لحظه زدن دکمه پاور تا صفحه لاگین ویندوز چقدره؟  

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

شما فریم رو به 60 محدود کن اگر با 3600 به اندازه 9900 فریم نگرفتی بنده از شما عذر خواهی می کنم .1f497.png

چرا؟ من با RTX2060 تو FHD تست می گیرم بدون V-Sync، میزان Average FPS هر کدوم، هر چقدر بود برنده مشخص میشه.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

برتری رایزن در مولتی ترد اندک نیست

نسبت به  همرده قیمتیش اره نسبت به همرده در هسته و ترد خیر 

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

همونم اطلاعات رو خراب ذخیره میکنه پلتفورم دورهمی همینه دیگه 🤣

I have a WHEA logger corrected hardware error running x570 elite with the AB bios. Should I be worried

-

Well, my errors got worse and worse until I got stuck in a BSOD boot loop and had to reformat my drives and reinstall windows, so yea you probably should be. For being on 1.0.0.3A I found the solution to be physically moving the NVMe drive to one that supports SATA, for me that was M2 #2

-

😅👊👏نکته بین

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ARMIN گفته است :

چرا؟ من با RTX2060 تو FHD تست می گیرم بدون V-Sync، میزان Average FPS هر کدوم، هر چقدر بود برنده مشخص میشه.

برای این که بنده گفتم برتری اینتل به رایزن در گیم مشروط هستش . به شرط این که فریم به بالاتر از 120 برسه اینتل به رایزن برتری داره :

........................

البته شما با همون RTX 2060 توی نسخه آخر مترو و تنظیمات مکس فریم بگیری بنده قبول دارم ! V و RT رو هم خاموش کنید موردی نداره !

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، memex گفته است :

نسبت به  همرده قیمتیش اره نسبت به همرده در هسته و ترد خیر 

😐

لینک به دیدگاه

اختلاف فریم نهایی 2060 با پردازنده 3600 و 9900 تا حدود زیادی قابل حدس زدن هستش .

مثلا :

در بازی بتل V ، کارت 2060 با پردازنده 9900K موفق شده حدود 105 فریم بگیره ( میشه گفت توان نهایی 2060 در این بازی 105 فریم هستش ) :

2060.thumb.png.53bfc069ae9624397a87f61d42f0c875.png

تحت همین بازی پردازنده 3600 موفق شده با کارت 2080TI حدود 140 فریم بگیره ( میشه گفت توان نهایی 3600 در این بازی حدود 140 فریم هستش ) :

3600.thumb.png.ad692de44574cf67e5360ba05378cd18.png

توان نهایی 3600 در این بازی از توان نهایی 2060 بیشتره پس احتمالا تحت 2060 فریم 9900 و 3600 تفاوت خاصی نداشته باشه .

همین فرآیند رو میشه برای بازی های دیگه هم انجام داد و تا حدودی اختلاف 9900 و 3600 رو در استفاده از کارت 2060 حدس زد .

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

چند پست ارسال شد باز به همون حرف رسیدیم... اول تکذیب کردین، بعد خلافش رو گفتین بعد مجدد حرف اولیه بنده رو تائید کردین!!!

---------

این هم چیزی که شما فرمودین و دقیقا برعکس پست آخرتون هست که نوشتین صحیح منم لود ویندوز رو گفتم:

یکی از ایرادات اینه باید دقیق تر توضیح بدم

این اعتراض شما منطقیه ولی قطعا وقتی با سیستمی کار کردم بوت هم کردمش 

سرعت بوت و کارکرد nvme ها از هر لحاظ نسبت به sata برتری مطلق دارن  اینکه دیگه لازم به اثبات نیست سرعت خواندن نوشتن های تصادفی این نوع خیلی بیشتر از sata هست

فکر میکنم حداقل اثباتش همون یوتوب باشه 

در 23 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

مشکل که ندارن فقط سرعت کمتری دارن دیگه اینو خودم با چشم دیدم1f601.png

اینو برای رایزن گفتم نسبت به اینتل چون بحث اولیه سر رایزن بود 

ولی شما ساتا رو گفتید نسبت به nvme  اینم پست شما بود 

در 5 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

اصولا روی تمام پلتفروم‌ها در nvme سرعت لود ویندوز ممکنه چندثانیه تا چند میلی‌ثانیه کمتر باشه اونم به خاطر اینه که اول پورت‌های Sata برای بوت خونده میشن و بعد m

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

😐

😐؟

بفرمایید در 6هسته و 12 ترد بین 2600x و 8700k تفاوت در مولتی ترد چقدر هست

همچنین در 8هسته و 16 ترد در 2700x و i9 9900

کار به قیمت ندارم الان شما مدعی شدی در مولتی ترد اختلاف  کارایی  زیاده

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، memex گفته است :

1f610.png؟

بفرمایید در 6هسته و 12 ترد بین 2600x و 8700k تفاوت در مولتی ترد چقدر هست

همچنین در 8هسته و 16 ترد در 2700x و i9 9900

کار به قیمت ندارم الان شما مدعی شدی در مولتی ترد اختلاف  کارایی  زیاده

معلومه که بنده دارم به نسبت قیمت میگم .

من X تومن پول دارم . میخوام پردازنده بخرم . رایزن چقدر از اینتل سریعتره ؟ اندکی یا خیلی ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

فرآیند رو میشه برای بازی های دیگه هم انجام داد و تا حدودی اختلاف 9900 و 3600 رو در استفاده از کارت 2060 حدس زد .

صحبت شما درسته این کارت زودتر از سیپیو گلوگاه میشه   ولی در کارت های بالارده این تفاوت به چشم میاد

nvidia-geforce-rtx-2060.amd-ryzen-5-3600.ultra.0.thumb.png.09a11a670c586409b6e2e2bbbe5cb446.pngnvidia-geforce-rtx-2060.intel-core-i9-9900k-3-60ghz.ultra.0.thumb.png.391020bb96f12c75734321f1f486c0e3.png

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

معلومه که بنده دارم به نسبت قیمت میگم .

من X تومن پول دارم . میخوام پردازنده بخرم . رایزن چقدر از اینتل سریعتره ؟ اندکی یا خیلی ؟؟؟

بنده یک 9900K به قیمت یک میلیون تومن  و یک 2700x به قیمت 10 میلیون تومن خریدم. حالا بگین کدوم یک قوی‌تره؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

بنده یک 9900K به قیمت یک میلیون تومن  و یک 2700x به قیمت 10 میلیون تومن خریدم. حالا بگین کدوم یک قوی‌تره؟

معمولا هزینه ای که میکنیم مهمه و کمتر کسی پول بی نهایت داره بنابراین قیمت به کارایی عامل مهمیه و باید در بررسی قیمت را هم در نظر گرفت

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، amir_amd گفته است :

معمولا هزینه ای که میکنیم مهمه و کمتر کسی پول بی نهایت داره بنابراین قیمت به کارایی عامل مهمیه و باید در بررسی قیمت را هم در نظر گرفت

اینم درسته

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، memex گفته است :

صحبت شما درسته این کارت زودتر از سیپیو گلوگاه میشه  و تفاوت تولید فریم در سیپیو ها متفاوت نیست ولی در کارت های بالارده این تفاوت به چشم میاد

یه تایپک جدید زدم :

به این مورد هم مربوط میشه .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، memex گفته است :

ولی شما ساتا رو گفتید نسبت به nvme  اینم پست شما بود  

بقیه متن‌تون رو نادیده می‌گیرم و کلا دیگه پاسخ‌تون رو توی این تاپیک نمیدم!

یک بار دیگه به پست اولیه بنده مراجعه کنین. کجا گفتم سرعت SATA از NVME بیشتر یا کمتر هست!؟ چرا حرف تو دهن آدم می‌ذارین!؟

بنده سرعت لود ویندوز رو گفتم! منظورم این بود زمانی که شما دکمه POWER رو فشار میدین ابتدا پورت‌های SATA خوانش میشن و بعد پورت‌های M.2 بنابراین سرعت لود ویندوز و هر سیستم عامل دیگه به همین دلیل توی M.2 یا NVME کمتر از SATA هست، این یک حالت ساختاری هست که می‌بایست سازندگان قطعاتی مثل مادربرد و در مواردی پردازنده اون رو اصلاح کنن...

چیزی که بنده عرض کردم اصلا ارتباطی با سرعت کاری NVME و SATA نداشته و نخواهد داشت

حتی ربطی به پلتفروم نداره ...

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

شما فریم رو به 60 محدود کن اگر با 3600 به اندازه 9900 فریم نگرفتی بنده از شما عذر خواهی می کنم .1f497.png

درود وحید گرامی

من معمولا در بحثهای طرفدارانه شرکت نمی کنم. ولی انصافا این شرط من را یاد حکایت معروفی در ولایت فارس می اندازد.

قدمعلی مدعی بود زمان خاقان مغفور در فسا خدمت می کرده و روزی سه بار از روی نه تا خر می پریده. می گویند فسا نیست، ولی نه تا خر هست، بیا و بپر. قدمعلی استدلال می کند که این کار فقط در زمان خاقان مغفور و در شهر فسا مقدور است و لاغیر. 

ایزدان  ما  را از تعصب و برندپرستی حفظ کنند.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بنده سرعت لود ویندوز رو گفتم! منظورم این بود زمانی که شما دکمه POWER رو فشار میدین ابتدا پورت‌های SATA خوانش میشن و بعد پورت‌های M.2 بنابراین سرعت لود ویندوز و هر سیستم عامل دیگه به همین دلیل توی M.2 یا NVME کمتر از SATA هست، این یک حالت ساختاری هست که می‌بایست سازندگان قطعاتی مثل مادربرد و در مواردی پردازنده اون رو اصلاح کنن...

باز من موندم چطور میگید سرعت لود ویندوز در nvme کمتر از ساتا هست منظورتون تایم لود نیست؟

میگم بنده تست کردم کلا به طور کلی سرعت nvme از ساتا بیشتره در هر زمینه ای حتی در بوت و لود ویندوز اینم پست قبل اشاره کردم بهش گویا شما دقیق نمیخونی اینم پست قبل:

در 2 ساعت قبل، memex گفته است :

سرعت بوت و کارکرد nvme ها از هر لحاظ نسبت به sata برتری مطلق دارن

----------------------------------------------------

اون فرایند خوندن پورت ها چقدر مگه طول میکشه؟! قرار نیست کار خاصی انجام بده خوندن تمامی این پورت ها نهایت 1ثانیه باشه که اونم قبل از صدا درومدن بوق بایوس تموم میشه

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود وحید گرامی

من معمولا در بحثهای طرفدارانه شرکت نمی کنم. ولی انصافا این شرط من را یاد حکایت معروفی در ولایت فارس می اندازد.

قدمعلی مدعی بود زمان خاقان مغفور در فسا خدمت می کرده و روزی سه بار از روی نه تا خر می پریده. می گویند فسا نیست، ولی نه تا خر هست، بیا و بپر. قدمعلی استدلال می کند که این کار فقط در زمان خاقان مغفور و در شهر فسا مقدور است و لاغیر. 

ایزدان  ما  را از تعصب و برندپرستی حفظ کنند.

درود .

خب بله . بنده یه شرط سنگین گذاشتم که کار رو یکسره کرده اما اصل مطلب این شکلی هم نبود .

بنده منکر برتری اینتل به رایزن در زمینه گیمینگ نیستم . گفتم این برتری در همه جا و همه شرایط وجود نداره .  ( چون خیلی از کاربرها فکر می کنن با هر سیستمی و هر شرایطی اینتل یعنی فریم بیشتر خب چنین چیزی نیست )

من صرفا یک مثال نقض زدم ، چون در برابر استدلال من که برتری اینتل به رایزن در گیمینگ مطلق نیست دوست خوبمون آرمین خان صحبت از تست با X570 کردند که به نظر بنده حقیر بی ربط بود،  میشه گفت یه جورایی تلافی کردم .

.............................

برای روشن شدن صحبتهای خودم و آرمین خان رو اینجا کپی می کنم .

همه چیز از این عکس شروع شد :

صحبت بنده :

نقل قول

اینتل که در گیمینگ قویتره چقدر قویتره ؟ این قدرت کجا باید خودش رو نشون بده ؟

در این موارد باید نوشت در فریم بالاتر از 120 ( یا حتی 150 و بیشتر) اینتل چند درصد ناقابل سریعتر هستش .

اون هم نه در همه بازی ها و همه شرایط :

پاسخ آرمین خان :

نقل قول

- در مورد چقدر قوی تر بودن در بحث گیمینگ شما حساب کن 0.00000000000000000000000000000000000000001 درصد اینتل قوی تر باشه، نتیجه اینکه اینتل در گیمینگ قوی تره.

پاسخ بنده :

نقل قول

در هر صورت این که بدون اشاره به مصداق ها صرفا یه نتیجه گیری کنیم اشتباه هستش . مثلا در همون گیمینگ به شرط فریم 60 پردازنده های اینتل حتی 0.000000000000000000000000000001 درصد هم قویتر نیستند .

پاسخ آرمین خان :

نقل قول

به زودی X570 دستم میرسه، اگر با X570 به همان میزانی که با Z270 تو بازی ها فریم گرفتم، میام از خدمت شما عذر خواهی می کنم. 1f609.png  

پاسخ بنده رو هم که نقل قول کردید .

لینک به دیدگاه

مقایسه فریم ریت بازی ها Ryzen 5 3600 vs i7 8700K

https://www.aparat.com/v/WPe9O

مقایسه فریم ریت بازی ها Ryzen 5 3600 vs i5 9400F

https://www.aparat.com/v/bY9RN

مقایسه فریم ریت بازی ها Ryzen 5 3600x vs Ryzen 5 3600 vs i5 9600k

https://www.aparat.com/v/Ic8jK

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...