رفتن به مطلب

مشاوره برای سویچ از intel به AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 169
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه
در 17 ساعت قبل، memex گفته است :

با nvme تست نکردم ولی با sata تست کردم  (البته در حد کارکردن  نه بنچمارک گیری )سرعت بوت و پاسخ گویی کمتری نسبت به اینتل داشته  رو  سیستم مشتری همدیدم این مشکل رو درصورتی که ویندوز رو هم عوض کردن بدون هیچ برنامه اضافی ای بوت ویندوز 1دقیقه بود سلامت ssd و هاردم گرفتم و مشکلی نبود جدا از اینا بنچمارک های موجود رو هم  دیدم از رو بنچمارک میگم اینجوریه 

اگه سیستم خودم بود تستش میکردم اینجا تایپکشو میزدم  ولی کارکردم با رایزن ، خوبه ولی واقعا در این حدی که تعریف میکنن هم نیست  قطعا راه درازی رو در پیش داره برای بهینه تر شدن همین الانش اینتل با این سابقه بعضی جاها لنگ میزنه

من کلی تو نت جستجو کردم و  در مورد کارایی پایین NVme بر روی رایزن مطلبی نیافتم. ولی خب با لینک زیر میشه یه مقایسه کوچک داشت:

این مدل SSD  یعنی adata-xpg-sx8200-pro-256gb رو بنده خودم دارم با سیستم رایزن نسل اول:

این عملکردش در نرم افزار کریستال دیسک که البته مدتی قبل آزمودم:

screen013.thumb.jpg.9ab9cbaa37fb04302dbcc78144439091.jpg

مشخصات سیستم تست:

r5 1600 @ 6C 6T 4.0Ghz

X370 prime pro

16Gb 2*8GB 3200 C16

حالا همین SSD در لینک زیر با مشخصات سیستم تست شده:

Test Setup

Gigabyte Z370X Gaming 5

Intel Core i5 8600K 3.6 GHz (OC 4.5GHz)

Gskill Trident Z White 16GB DDR4 3200 MHz CL16

Sapphire RX 580 8GB GPU

Samsung 850 EVO 250GB SSD

SilverStone ST 650W Platinum PSU

Deepcool GamerStorm Captain 240 PRO All-in-One Liquid Cooler (Reviewing Sample)

Noctua NF-F12 3000 RPM (front intake)

Corsair Obsidian 750D Full-Tower Case

ضمن اینکه  سیستم تست پردازنده بررسی زیر اور شده و همینطور سیستم عامل روی SSD دیگری است و  SSD تست هیچ محتوایی روش نیست.

https://www.pakgamers.com/reviews/adata-xpg-sx8200-pro-256gb-pcie-nvme-ssd-review/

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

من کلی تو نت جستجو کردم و  در مورد کارایی پایین NVme بر روی رایزن مطلبی نیافتم. ولی خب با لینک زیر میشه یه مقایسه کوچک داشت:

این مدل SSD  یعنی adata-xpg-sx8200-pro-256gb رو بنده خودم دارم با سیستم رایزن نسل اول:

این عملکردش در نرم افزار کریستال دیسک که البته مدتی قبل آزمودم:

سلام خدمت استاد خودم آقا معین عزیز

من به گمونم مسئله ای که دوستمون مطرح کرده قبلا درست بوده یه زمانی، (البته 10 درصد و 20 درصدی که عنوان شده درست نیست و شاید اختلاف دور و بر 1 درصد بوده) اما الان این مسئله حل شده. مثلا یه مشکلاتی بود بخصوص درنسل اول رایزن، که این مسایل "امروز" که در اون هستیم حل شده. اغلب این مشکلات نرم افزاری بوده و نه سخت افزاری، دلیلش هم کم کاری خود AMD در رفع موانع و باگها و دیر آپدیت کردن سیستم هاش بوده.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

شاید اختلاف دور و بر 1 درصد بوده

1درصد که عزیز 10مگابایت میشه نسبت به 1گیگ

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، memex گفته است :

1درصد که عزیز 10مگابایت میشه نسبت به 1گیگ

من همین اس اس دی آقا معین رو دارم، امشب تست همین نسخه از نرم افزار کریستال مارک رو میگیرم برای مقایسه با سیستم ایشون در همین تاپیک می گذارم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

کلی تو نت جستجو کردم و  در مورد کارایی پایین NVme بر روی رایزن مطلبی نیافتم. ولی خب با لینک زیر میشه یه مقایسه کوچک داشت:

تشکر از وقتی ک گذاشتید

شاید با وصله حل شده ولی قبلا اینطور بوده 

الان شما هیچ مشکلی با سیستم ندارید؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

من همین اس اس دی آقا معین رو دارم، امشب تست همین نسخه از نرم افزار کریستال مارک رو میگیرم برای مقایسه با سیستم ایشون در همین تاپیک می گذارم.

اگر امکانش هست یه تاپیک مجزا بزنید و سیستم رو در چند برنامه مورد تست قرار بدید .

گویا 2060 هم دارید . اگر با اون هم یکی دوتا تست گیمینگ بگیرید عالی میشه .

توی اینجا :

ما مقداری تست از سخت افزار های مختلف و بازی های مختلف داریم . اگر اینجا نتایج گیمینگ رو قرار بدید ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

تست Samsung EVO 850 500GB همین امروز با قطعات زیر:

پردازنده: Ryzen 1700

مادربرد Msi Xpower X370

NEW.thumb.jpg.8abee59feb28d6c5bf727f405ae462d4.jpg

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

مادربرد Msi Xpower X370

من با سیستم کاملا معمولی  

(r5 2400g-primeb350ma)

و samsung 860evo 250gb  

مدل ssd هم همین مقدار گرفتم حتی با روشن کردن اون حالتش اسمش یادم نیست سرعت رسید به حدود 5000 mb !!!!!!

خواستین شب عکسشو آپ میکنم 

لینک به دیدگاه

دوستان این موارد که مثلا ۱۲۰ فریم باشه یا ۱۳۰ فریم بیشترجنبه روانی داره و رو تجربه کاربری بعیده تاثیر بذاره.

اما برای کار خودم پایداری یه سیستم حرف اول رو میزنه. مثلا کاری دارم سیستم باید یه هفته زیر لود صد در صد کار کنه در سیستم عامل لینوکس.

خیلی مهمه کرش نکنه. کرش کنه هم خسارت زمانی برای من هست و هم خسارت مالی.

آیا سایتی هست انواع مختلفی از پردازنده ها رو مثلا چند هفته تحت استرس بذارن با انواع مختلفی از سیستم عامل و نرم افزار و ببینن چقدر پایدار هست؟

آیا مرجعی داریم که به اون استناد کرد در مورد پایداری یه پلتفورم؟

تنها دلیلی که نرفتم سمت ای ام دی ترس از پایداری مخصوصا در سیستم عامل لینوکس بودش. 

برای دانشگاه همه رو اینتل پیشنهاد دادم. البته اینتل عالی بود و کارمون رو راه انداخت اما خوب اگه ای ام دی جواب می داد میشد همون ران ها رو با همون بودجه سی چهل درصد سریع تر انجام داد.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

دوستان این موارد که مثلا ۱۲۰ فریم باشه یا ۱۳۰ فریم بیشترجنبه روانی داره و رو تجربه کاربری بعیده تاثیر بذاره.

اما برای کار خودم پایداری یه سیستم حرف اول رو میزنه. مثلا کاری دارم سیستم باید یه هفته زیر لود صد در صد کار کنه در سیستم عامل لینوکس.

خیلی مهمه کرش نکنه. کرش کنه هم خسارت زمانی برای من هست و هم خسارت مالی.

آیا سایتی هست انواع مختلفی از پردازنده ها رو مثلا چند هفته تحت استرس بذارن با انواع مختلفی از سیستم عامل و نرم افزار و ببینن چقدر پایدار هست؟

آیا مرجعی داریم که به اون استناد کرد در مورد پایداری یه پلتفورم؟

تنها دلیلی که نرفتم سمت ای ام دی ترس از پایداری مخصوصا در سیستم عامل لینوکس بودش. 

برای دانشگاه همه رو اینتل پیشنهاد دادم. البته اینتل عالی بود و کارمون رو راه انداخت اما خوب اگه ای ام دی جواب می داد میشد همون ران ها رو با همون بودجه سی چهل درصد سریع تر انجام داد.

برای کارت گرافیک های ای ام دی یه بررسی رو چند وقت پیش خوندم .

بر اساس اون بررسی کارتهای ای ام دی کمتر کرش می کردند .

برای رایزن چیزی ندیدم . اما باید در سطح نت باشه .

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، noname گفته است :

مدل ssd هم همین مقدار گرفتم

ملاک مقایسه نبود دوست عزیز

خواستم برای استارتر گرامی این تست رو درج کنم که نسل اول Ryzen با این قطعات این سرعت رو داده.

احتمالا  نسل دوم Ryzen که شما دارین و همینطور نسل جدیدتر SSD که مطرح فرمودین (نسبت به 850) سرعتش از موردی که بنده گذاشتم بالاتر باشه و این طبیعیه...

اون حالتی هم که فرمودین بهتره فعال نکنین. در مواردی مشکل‌زا بوده چه روی اینتل و چه AMD

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

برای کارت گرافیک های ای ام دی یه بررسی رو چند وقت پیش خوندم .

بر اساس اون بررسی کارتهای ای ام دی کمتر کرش می کردند .

برای رایزن چیزی ندیدم . اما باید در سطح نت باشه .

ممنون

به نظرم پردازنده های ای ام دی به اندازه کافی در موضوع پرفورمنس در گیم خوب شدن و بحث در مورد قدرت و برتری اینتل بر ای ام دی و بلعکس در گیم شاید خیلی لازم نباشه. مثلا فرقش اینه طرف بجای ۱۳۰ فرم مثلا ۱۲۰ بگیره. مغز خیلی از افراد این رو نمی تونه تشخیص بده. فقط می بینن نرم افزار فریم شمار الان ۱۲۰ فرم نشون میده الان شد ۱۳۰ فرم. در همین حد.

اما یه مورد مهم هست و اون بحث پایداری هست. پایداری در سیستم عامل های مختلف پایداری در نرم افزارهای مختلف. این خیلی مهمه. حداقل برای بخشی از کاربران اهمیت حیاتی داره.

من گشتم پیدا نکردم اما اگه شما گشتید پیدا کردید لطف کنید داخل یه تایپیک مجزا خبرش رو بذارید.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

ممنون

به نظرم پردازنده های ای ام دی به اندازه کافی در موضوع پرفورمنس در گیم خوب شدن و بحث در مورد قدرت و برتری اینتل بر ای ام دی و بلعکس در گیم شاید خیلی لازم نباشه. مثلا فرقش اینه طرف بجای ۱۳۰ فرم مثلا ۱۲۰ بگیره. مغز خیلی از افراد این رو نمی تونه تشخیص بده. فقط می بینن نرم افزار فریم شمار الان ۱۲۰ فرم نشون میده الان شد ۱۳۰ فرم. در همین حد.

اما یه مورد مهم هست و اون بحث پایداری هست. پایداری در سیستم عامل های مختلف پایداری در نرم افزارهای مختلف. این خیلی مهمه. حداقل برای بخشی از کاربران اهمیت حیاتی داره.

من گشتم پیدا نکردم اما اگه شما گشتید پیدا کردید لطف کنید داخل یه تایپیک مجزا خبرش رو بذارید.

برای رایزن هنوز چیزی ندیدم . اگر پیدا کردم حتما توی فروم بازتاب میدم .

اما برای گرافیک شرکت QA Consultants اقدام به تست چند کارت گرافیک ای ام دی و انویدیا کرده .

این لینک مربوط به خود شرکت هستش :

QA Consultants

این هم لینک خبر در سایت techpowerup.com :

QA Consultants Determines AMD's Most Stable Graphics Drivers in the Industry

خلاصه خبر هم میشه این که بعد از چند صد تست ( بیش از 400 تست ) گرافیک های ای ام دی موفق شدند 93 درصد تستها را با موفقیت پشت سر بگذارند و گرافیک های انویدیا در 82 درصد تست ها موفق بودند .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

مادربرد Msi Xpower X370

سلام 

کا ر خیلی خیلی مهمی کردید

ممنونم 🌹 

بقیه ی دوستان هم لطف کنند تست های مختلف از عملکرد رایزن بذارن عالی میشه

نه فقط اس اس دی

حتی رم و اورکلاک پردازنده و.... 

از گیم ها بتونن شات بگیرن و بذارن چقدر فریم گرفتن هم خیلی عالی میشه 

با هر سخت افزار رایزنی که دارید بذارید 

بی زحمت رزولوشن هم فراموش نشه

🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 

شک نکنید این کار شما خیلی مهم

مخصوصاً برای کسانی که نسبت به رایزن تردید دارن 

ویرایش شده توسط sm.mosavi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من که از رایزنم خیلی راضیم همیشه سیستم روشن هست مگه برق بره یا ریست ویندوز برا اپدیت بخواد(استفاده هم مولتی مدیا و گیم هست و نت یخورده نرم افزار های مهندسی)... من تنها مشکلی که با رایزنم داشتم ناتوانی در ارائه سرعت رم دلخواهم بوده... جالبیش اینه که رو برد x370pro prime ایسوس فرکانس 3000 Cl16 رو قبول میکرد حتی با کمی افزایش ولتاژ به 1.4 3200 رو بالا می اورد اما رو x470tuf gaming plus ایسوس نتونستم نتیجه ی بهتری از 2800cl14 بگیرم با همون رم هام... درصورتی که بنظرم میومد باید 3200 رو راحت بالا بیاره... ! 😐

لینک به دیدگاه

سلام

من زیاد اهل بازی نیستم

چندتا بازی هست که بازی میکنم مثل مورتال کمبات Mortal Kombat XL

مشخصات سیستم من

cpu:2400g

x470 asus

رم8 گیگ3000

با آخرین تنظیمات فول hd براحتی بازی رو انجام میدم تازه هنوز رم دوال نیست وگرنه خیلی بهتر میشه

با اینکه هارد 250 گیگ خیلی قدیمی دارم که صدا افتاده و عمرشو کرده اگر SSD بندازم چی میشه؟!!!

شخصا تا حالا هیچ لگ یا کندی یا صفحه آبی چیزی ندیدم تو این یک سال استفاده واقعا راضیم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

ملاک مقایسه نبود دوست عزیز

خواستم برای استارتر گرامی این تست رو درج کنم که نسل اول Ryzen با این قطعات این سرعت رو داده.

احتمالا  نسل دوم Ryzen که شما دارین و همینطور نسل جدیدتر SSD که مطرح فرمودین (نسبت به 850) سرعتش از موردی که بنده گذاشتم بالاتر باشه و این طبیعیه...

اون حالتی هم که فرمودین بهتره فعال نکنین. در مواردی مشکل‌زا بوده چه روی اینتل و چه AMD

سرعت سیستممو به شدت بالا برده وقتی فعالش کردم و وقتی بنچ گرفتم شاخ در اوردم  ۵ گیگ !!  فروم های خارجی پرسیم گفتن مشکلی نداره چیزی که فهمیدم انگار از رم سیستم استفاده میکنه ! 

ممکنه چه آسیبی بزنه؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

اما رو x470tuf gaming plus ایسوس نتونستم نتیجه ی بهتری از 2800cl14 بگیرم با همون رم هام... درصورتی که بنظرم میومد باید 3200 رو راحت بالا بیاره... ! 

عجیبه !! من با asus prime b350ma مادربرد 80_90 دلاری روی 3200 استفاده میکنم حتی تا 3400 هم اجازه استفاده میداد و پایدار بود 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، alirezapishraft گفته است :

سلام

من زیاد اهل بازی نیستم

چندتا بازی هست که بازی میکنم مثل مورتال کمبات Mortal Kombat XL

مشخصات سیستم من

cpu:2400g

x470 asus

رم8 گیگ3000

با آخرین تنظیمات فول hd براحتی بازی رو انجام میدم تازه هنوز رم دوال نیست وگرنه خیلی بهتر میشه

با اینکه هارد 250 گیگ خیلی قدیمی دارم که صدا افتاده و عمرشو کرده اگر SSD بندازم چی میشه؟!!!

شخصا تا حالا هیچ لگ یا کندی یا صفحه آبی چیزی ندیدم تو این یک سال استفاده واقعا راضیم

بزرگوار ممنون 💐 

ممکن بفرمایید مدل دقیق مادربرد چیه؟ 

کارت گرافیک چی دارید؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، noname گفته است :

سرعت سیستممو به شدت بالا برده وقتی فعالش کردم و وقتی بنچ گرفتم شاخ در اوردم  ۵ گیگ !!  فروم های خارجی پرسیم گفتن مشکلی نداره چیزی که فهمیدم انگار از رم سیستم استفاده میکنه ! 

ممکنه چه آسیبی بزنه؟ 

بعید میدونم آسیب بزنه

رم خیلی قطعه مقاومی و روزی ده ها گیگ روش اطلاعات جا به جایی میشه 

البته در صورت استفاده مداوم در تمام روز

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، noname گفته است :

عجیبه !! من با asus prime b350ma مادربرد 80_90 دلاری روی 3200 استفاده میکنم حتی تا 3400 هم اجازه استفاده میداد و پایدار بود 

شاید بخاطر بایوس باشه

یا چون پردازنده رایزن نسل اول هست

حدسی میگم و نه تخصصی دارم و نه تجربه! 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

بزرگوار ممنون 1f490.png 

ممکن بفرمایید مدل دقیق مادربرد چیه؟ 

کارت گرافیک چی دارید؟ 

asus x470 prime pro بنظرم یکی خوشگل ترین مادربرد ها هستش

کارت گرافیک ندارم با همون گرافیک apu 2400G

بازی Shadow Of The Tomb Raider بصورت FullHD  براحتی بازی میکنم عالیههه!!!

زیاد اهل بازی نیستم چند تا بازی هست همونا رو بعضی اوقات بازی میکنم

واقعا از amd  باید تشکر کرد چون اگر این پردازنده نبود الان باید حداقل برای گرفتن این پرفومنس 2 تومن پول پردازنده میدادم و 2 تومن هم حداقل پول گرافیک!

ولی قیمت 2400G  هستش 2200 هست!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، alirezapishraft گفته است :

واقعا از amd  باید تشکر کرد چون اگر این پردازنده نبود الان باید حداقل برای گرفتن این پرفومنس 2 تومن پول پردازنده میدادم و 2 تومن هم حداقل پول گرافیک

تایید میکنم، محشره 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، alirezapishraft گفته است :

asus x470 prime pro بنظرم یکی خوشگل ترین مادربرد ها هستش

کارت گرافیک ندارم با همون گرافیک apu 2400G

بازی Shadow Of The Tomb Raider بصورت FullHD  براحتی بازی میکنم عالیههه!!!

زیاد اهل بازی نیستم چند تا بازی هست همونا رو بعضی اوقات بازی میکنم

واقعا از amd  باید تشکر کرد چون اگر این پردازنده نبود الان باید حداقل برای گرفتن این پرفومنس 2 تومن پول پردازنده میدادم و 2 تومن هم حداقل پول گرافیک!

ولی قیمت 2400G  هستش 2200 هست!

مطمئنی بازی Shadow Of The Tomb Raider بصورت FullHD  براحتی  اجرا می کنه|؟؟؟؟

30 فریم میده راحت؟

تنظیمات لو یا مدیوم؟

اگر لو هم باشه بازم فوق العاده است

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...