رفتن به مطلب

انتخاب گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود
بنده یه پردازنده i7 2700k دارم و یه gtx 970 میخوام گرافیک رو عوض کنم یه وگا ۶۴ بردارم حالا سوال اینه با این پردازنده گلوگاه نمیشه یا اگر میشه جایگزین چی پیشنهاد میدید فقط amd باشه چون مانیتورم فری سینک پشتیبانی میکنه؟درضمن رم ۱۶ گیگه صرفا جهت اطلاع 
ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام   سری  10  انویدیا هم  فری سینگ ساپورت  میکنن با درایو  جدید انویدیا 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

سلام   سری  10  انویدیا هم  فری سینگ ساپورت  میکنن با درایو  جدید انویدیا 

سلام البته اینم نگفتم کلا میخوام برم سمت amd یه تنوعی بدم از ترکیب اینتل انویدیا خسته شدم ولی بازم پیشنهادتون چی هست که گلوگاه نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

سلام البته اینم نگفتم کلا میخوام برم سمت amd یه تنوعی بدم از ترکیب اینتل انویدیا خسته شدم ولی بازم پیشنهادتون چی هست که گلوگاه نشه

والا  فکر  میکنم    1070   یه ارتقا  خیلی خوب و  محسوسی    میتونه باشه   از  انویدیا   و  البته با  اور  کردن  سی  پی یوتون   بنظر  مشکلی  نخواهید داشت بابت گلوگاه 

از  ای ام دی   نظری ندارم  

بازم  دوستان   باتجربه بیشتر   نظر بدن 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

والا  فکر  میکنم   یه  1070   یه ارتقا  خیلی خوب و  محسوسی    میتونه باشه   از  انویدیا   و  البته با  اور  کردن  سی  پی یوتون   

از  ای ام دی   نظری ندارم  

بازم  دوستان   باتجربه بیشتر   نظر بدن 

ممنون از شما ۱۰۷۰ هم یه مدت داشتم خوبه نخوای پاورم ارتقا بدی ولی اگر این سیستم ۱۰۷۰ رو جواب بده پس وگا ۵۶ رو میتونه

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

درود
بنده یه پردازنده i7 2700k دارم و یه gtx 970 میخوام گرافیک رو عوض کنم یه وگا ۶۴ بردارم حالا سوال اینه با این پردازنده گلوگاه نمیشه یا اگر میشه جایگزین چی پیشنهاد میدید فقط amd باشه چون مانیتورم فری سینک پشتیبانی میکنه؟درضمن رم ۱۶ گیگه صرفا جهت اطلاع 
ممنون

درود گلوگاه که قطعا میشه چون خودم از کارت وگا 64 استفاده می کنم در حال حاضر کامل به این کارت اشنایی دارم شما حداقل یه پردازنده 6 هسته و 12 ترد لازم داری که در هیچ بازی گلوگاه نشه قدرت وگا 64 هم دقیقا با 1080 برابر هست و اپدیت خوبی برای شما محسوب میشه بیش از 2 برابر افزایش کارایی دارید

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود گلوگاه که قطعا میشه چون خودم از کارت وگا 64 استفاده می کنم در حال حاضر کامل به این کارت اشنایی دارم شما حداقل یه پردازنده 6 هسته و 12 ترد لازم داری که در هیچ بازی گلوگاه نشه قدرت وگا 64 هم دقیقا با 1080 برابر هست و اپدیت خوبی برای شما محسوب میشه بیش از 2 برابر افزایش کارایی دارید

خب بجاش چی پیشنهاد میدید وگا ۵۶ یا پایینتر؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

ببینید شما خیلی اطلاعات خاصی ندادین و من نمی تونم نظر تخصصی بدم اگر شما هدفتون اجرای بازی روی 60 فریم هست و نیازی به فریم بالا ندارین فک کنم 2700k پردازنده قابلی هست برای این مورد فقط شما باید به اورکلاک فک کنید برای بازی های cpu  محور مثل ac odyssey نظرم روی همون وگا 64 هست چون 56 هم قیمتش نزدیک همون هست فک می کنم البته منظورتون کارکردست البته اگر قصد خرید کارت نو دارید مدل rx 5700  پیشنهاد میشه که جدیدا دیدم با گارانتی وارد شده

لینک به دیدگاه

سلام

پردازنده i7 2700 قدیمی هستش .

با این وجود میتونه در اکثر بازی ها به راحتی 60 فریم رو بده . کارت وگا 64 هم در رزولیشن فول اچ دی و 2K همین طور هستش . در رزولیشن 4K اوضاع متفاوته .

اگر شما وگا 64 رو برای فریم ریت بالا میخوای و قصد داری مثلا 140 - 50 فریم بگیری 2700K گلوگاه میشه . اگر قصد داری توی 60 فریم بازی کنی نه . به عبارت دیگه :

اگر شما در رزولیشن فول اچ دی بازی رو روی 60 قفل کنی در اکثر بازی ها وگا 64 بدون نیاز به استفاده از همه قدرتش 60 فریم میده . در واقع اینجا CPU گلوگاه نشده وگا 64 اورکیل محسوب میشه

در رزولیشن 4K هم وگا 64 نمیتونه در همه بازی ها 60 فریم و بیشتر بده ( حالا شما فریم رو قفل بکنی یا خیر ) پس مشکلی نیست .

لینک به دیدگاه

درود 
1070 که هیچی 
VEGA 64 هم مصرفش بالاست
 2060SUPERو RX 5700 , RX 5700XT  گزینه های بهتریه
image.thumb.png.8d64674d7069aa37a5add107230ad3e9.pngimage.png.99339a7b02db33d711ba7b65ed0e43f4.pngimage.thumb.png.cb41cab3fc01bf44488c8a8cc6246f3a.png

در 4 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

هر گرافیکی  بهتر از گرافیک خودتون انتخاب کنید گلوگاه
اما اگه 60 فریم بازی می کنید بجز Battlefield با بقیه بازی ها  مشکلی نخواد داشت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

ببینید شما خیلی اطلاعات خاصی ندادین و من نمی تونم نظر تخصصی بدم اگر شما هدفتون اجرای بازی روی 60 فریم هست و نیازی به فریم بالا ندارین فک کنم 2700k پردازنده قابلی هست برای این مورد فقط شما باید به اورکلاک فک کنید برای بازی های cpu  محور مثل ac odyssey نظرم روی همون وگا 64 هست چون 56 هم قیمتش نزدیک همون هست فک می کنم البته منظورتون کارکردست البته اگر قصد خرید کارت نو دارید مدل rx 5700  پیشنهاد میشه که جدیدا دیدم با گارانتی وارد شده

قصد خرید کارکردس منم میخوام بازی کنم با حداکثر فریم رو فول اچ دی دارم حداقل چن سال دووم بیاره از اونجایی که قصد نو خریدن ندارم 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود 
1070 که هیچی 
VEGA 64 هم مصرفش بالاست
 2060SUPERو RX 5700 , RX 5700XT  گزینه های بهتریه
image.thumb.png.8d64674d7069aa37a5add107230ad3e9.pngimage.png.99339a7b02db33d711ba7b65ed0e43f4.pngimage.thumb.png.cb41cab3fc01bf44488c8a8cc6246f3a.png

هر گرافیکی  بهتر از گرافیک خودتون انتخاب کنید گلوگاه
اما اگه 60 فریم بازی می کنید بجز Battlefield با بقیه بازی ها  مشکلی نخواد داشت

مشکل همینه حالا قصد فقط ۶۰ فریم نیست بالاتر میخوام حداقل چن سال نیاز به ارتقا حس نشه ولی ۲۰۶۰ من بهش فکر کردم کلا کارت ببه صرفه ای نیست نه ری ترسینگش کفافه نه خودش نسبت به قیمتش قدرت بالای داشته باشه 

لینک به دیدگاه

وگا 64 زیادی پرمصرفه

شما یه 1660 ti تهیه کنی خیلی خوبه. هم کم‌مصرفه و هم کارایی بالایی داره

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

قصد خرید کارکردس منم میخوام بازی کنم با حداکثر فریم رو فول اچ دی دارم حداقل چن سال دووم بیاره از اونجایی که قصد نو خریدن ندارم 

برای رزلوشن 1080 شما حداقل می تونی 3 سال رو تنظیمات بالا روی این کارت حساب کنی منتها این کارت مصرف برقش بالاست و به نظر خودم پاور زیر 850 وات نباید باشه دیگه خیلی بخوای بیای پایین 750 وات مورد دیگه کارتای رفرنس کارکرده اکثرا تو بازارن که خیلی خنک کنندگی دلپذیری ندارن و شما حتما باید اندرولت کنی در کل کارت وگا کارت پرقدرتی هست ولی ریزه کاری های خاص خودش رو داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

پیشنهاد بنده 1070ti یا 1080 هست. هردو کارت عملکردی نزدیک به هم دارند. مصرف و دمای کنترل شده و برای گیم در FHD با 60 فریم و تنظیمات بالا تا دو سال آینده میتونید روش حساب کنید.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود 

پیشنهاد بنده 1070ti یا 1080 هست. هردو کارت عملکردی نزدیک به هم دارند. مصرف و دمای کنترل شده و برای گیم در FHD با 60 فریم و تنظیمات بالا تا دو سال آینده میتونید روش حساب کنید.

گلوگاه چی  ؟حالا بگیم یه اور ۵۰۰ مگاهرتزی هم نصیب سی پی یو کنیم که فقط اور باشه نیاز به تنظیمات برای ولتاژ کارای پیچیده و وقت گیر برای اور نباشه چون بلد نیستم

لینک به دیدگاه

در مورد پر مصرف بودن وگا دوستان خیلی بحث کردن و می کنن فارغ از اینکه شما چه کارتی رو انتخاب کنی بنده یک اسکرین شات از اندرولت اصولی و همچنین از بازی sotr قرار میدم در طول تست نهایت مصرفی که من دیدم 187 وات بود که به نظرم قابل قبول هست منتها خیلی از دوستان اشنایی ندارن و کارت رو همونجوری که هست استفاده می کنن این مورد برای کسی که وگا بخواد بخره اونم رفرنس اصلا جوابگو نیست

ud.PNG

Shadow of the Tomb Raider v1.0 build 237.6_64 8_16_2019 3_17_48 PM.png

ویرایش شده توسط matrix.trixx
فیکس
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

برای رزلوشن 1080 شما حداقل می تونی 3 سال رو تنظیمات بالا روی این کارت حساب کنی منتها این کارت مصرف برقش بالاست و به نظر خودم پاور زیر 850 وات نباید باشه دیگه خیلی بخوای بیای پایین 750 وات مورد دیگه کارتای رفرنس کارکرده اکثرا تو بازارن که خیلی خنک کنندگی دلپذیری ندارن و شما حتما باید اندرولت کنی در کل کارت وگا کارت پرقدرتی هست ولی ریزه کاری های خاص خودش رو داره

نه هدف رفرنس خریدن نیست مصرف هم ملاک نیست پاور ۸۵۰ هست برای همین درج نکردم چون نگرانی در این مورد نیست ولی خب دلیل amd گرفتم صرف اینه که چون کارتاش به مرور با درایورای جدید قدرتشون بیشتر میشه من دوست خودم یه r9 390 داره همرده ۹۷۰ ولی هر بازی رو قشنگ ۲۰ فریم بالاتر از من فریم میگیره در حالی که قبلا انقدر اختلاف نداشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، ALFARED گفته است :

گلوگاه چی  ؟حالا بگیم یه اور ۵۰۰ مگاهرتزی هم نصیب سی پی یو کنیم که فقط اور باشه نیاز به تنظیمات برای ولتاژ کارای پیچیده و وقت گیر برای اور نباشه چون بلد نیستم

من خودم تا پارسال از 2500K به همراه GTX1070 بهره می بردم/

پردازنده ام روی فرکانس 4.5 ثابت و رم هم 16 گیگ ترادنت جی اسکیل با چیپ های سامسونک دوال ساید و در فرکانس 2133(بیشترین فرکانس پایدار 24/7 برای سندی بریج) و تاخیر 27-10-10-9  که تقریبا بهترین حالت ممکن رو داشت برای رفع گلوگاه ولی خب در بعضی از موارد احساس می کردم پردازنده گلوگاه میشه. مثلا در بازی Forza Horizon 3 ولی خب بیشتر برای تعداد هسته ها بود که خب پردازنده شما به لطف HT اینتل 8 ترید داره که شرایط رو بهتر میکنه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، matrix.trixx گفته است :

در مورد پر مصرف بودن وگا دوستان خیلی بحث کردن و می کنن فارغ از اینکه شما چه کارتی رو انتخاب کنی بنده یک اسکرین شات از اندرولت اصولی و همچنین از بازی sotr قرار میدم در طول تست نهایت مصرفی که من دیدم 187 وات بود که به نظرم قابل قبول هست منتها خیلی از دوستان اشنایی ندارن و کارت رو همونجوری که هست استفاده می کنن این مورد برای کسی که وگا بخواد بخره اونم رفرنس اصلا جوابگو نیست

ud.PNG

Shadow of the Tomb Raider v1.0 build 237.6_64 8_4_2019 10_36_53 PM.png

Shadow of the Tomb Raider v1.0 build 237.6_64 8_4_2019 10_38_50 PM.png

درست ولی خب قصد خرید رفرنس نیست و اینکه فعلا نگرانیم گلوگاهه و   چون میدونم دماشون چجوریه اینم بکنار من همیشه پاور لیمیت کارت رو روی بالاترین حد میزارم برای ۹۷۰ که تا ۱۰ درصد بیشتر نمیره بالا ولی amd تا ۵۰ درصد بالاتر میره قشنگ پروفرمنس محسوس بالا میره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ud.PNG

Shadow of the Tomb Raider v1.0 build 237.6_64 8_4_2019 10_36_53 PM.png

Shadow of the Tomb Raider v1.0 build 237.6_64 8_4_2019 10_38_50 PM.png

اگر دم دستتون هست یه تست Timespy بگیرید امتیاز گرافیک چقدر میشه با این آندرولتی که کردین.

خودم Vega64 سری آیرون MSI رو دارم. با آندرولت اینچنینی نتایج به شدت افت می کرد که خب مطلوب بنده نیست.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

نه هدف رفرنس خریدن نیست مصرف هم ملاک نیست پاور ۸۵۰ هست برای همین درج نکردم چون نگرانی در این مورد نیست ولی خب دلیل amd گرفتم صرف اینه که چون کارتاش به مرور با درایورای جدید قدرتشون بیشتر میشه من دوست خودم یه r9 390 داره همرده ۹۷۰ ولی هر بازی رو قشنگ ۲۰ فریم بالاتر از من فریم میگیره در حالی که قبلا انقدر اختلاف نداشت

به نظر من با شرایطی که شما در نظر دارین amd بگیرین خرید vega 64 غیر رفرنس خودش نصف مشکلات مدل رفرنس رو رفع می کنه هر چند شما هنوز هم باید اندرولت رو انجام بدین که کار ساده ای هست با این کار هم فرکانس به طور متوسط بالا میره و استیبل می مونه مصرف برق پایین میاد و دمای کارت هم حدود 10 درجه کاهش داره

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، HeX گفته است :

من خودم تا پارسال از 2500K به همراه GTX1070 بهره می بردم/

پردازنده ام روی فرکانس 4.5 ثابت و رم هم 16 گیگ ترادنت جی اسکیل با چیپ های سامسونک دوال ساید و در فرکانس 2133(بیشترین فرکانس پایدار 24/7 برای سندی بریج) و تاخیر 27-10-10-9  که تقریبا بهترین حالت ممکن رو داشت برای رفع گلوگاه ولی خب در بعضی از موارد احساس می کردم پردازنده گلوگاه میشه. مثلا در بازی Forza Horizon 3 ولی خب بیشتر برای تعداد هسته ها بود که خب پردازنده شما به لطف HT اینتل 8 ترید داره که شرایط رو بهتر میکنه.

جالبه من رمهام فرکانسشون ۲۴۰۰ هست ولی خب محدودیت پردازنده بالاتر از ۱۸۶۶ نمیزاره بالاتر بره سی پی یو هم که با یه کلیک اوره در مورد بازی هم دقیقا من تو هورایزن ۳ با ۹۷۰ تا زیر ۳۰ میرفتم ولی یه مدت ۱۰۷۰ داشتم از ۶۰ تا ۱۰۰ متغییره منم بیشتر بازیام ریسینگه که هورایزن ۳ و ۴ شامله با ۷ و رینبو پابجی و بتل و اینا

لینک به دیدگاه

به نظر من با شرایطی که شما در نظر دارین amd بگیرین خرید vega 64 غیر رفرنس خودش نصف مشکلات مدل رفرنس رو رفع می کنه هر چند شما هنوز هم باید اندرولت رو انجام بدین که کار ساده ای هست با این کار هم فرکانس به طور متوسط بالا میره و استیبل می مونه مصرف برق پایین میاد و دمای کارت هم حدود 10 درجه کاهش داره

خب اندر ولت کردنش رو پروفرمنس تاثیر نداره؟فرکانسم میره بالاتر؟این gcn هر روز پتانسیلاشون رو بیشتر نشون میده بعد یه سوال من اگر پاور لیمیت رو ببرم بالا چی به خاطر اندر ولت کرش نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، HeX گفته است :

اگر دم دستتون هست یه تست Timespy بگیرید امتیاز گرافیک چقدر میشه با این آندرولتی که کردین.

خودم Vega64 سری آیرون MSI رو دارم. با آندرولت اینچنینی نتایج به شدت افت می کرد که خب مطلوب بنده نیست.

درود متاسفانه بنچمارک مورد نظر رو ندارم هر چند بازی های مترو و اساسینز ادیسه هم هستن اگر مایل هستین براتون بنچمارک بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...