رفتن به مطلب

انتخاب گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

خب اندر ولت کردنش رو پروفرمنس تاثیر نداره؟فرکانسم میره بالاتر؟این gcn هر روز پتانسیلاشون رو بیشتر نشون میده بعد یه سوال من اگر پاور لیمیت رو ببرم بالا چی به خاطر اندر ولت کرش نمیکنه؟

در مدل رفرنس خیر بلکه باعث افزایش کارایی هم میشه در مدل های غیر رفرنس هم چیزی که من از دوستان خارجیم دیدم نهایت ولتاژ حتی برای فرکانس بالای 1600  حدود1.05 تا 1.1 هست که حدود 15 تا 10 میلی ولت اندر ولت هست در حالت عادی ولتاژ 1.2 هست که خیلی زیاد هست

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

جالبه من رمهام فرکانسشون ۲۴۰۰ هست ولی خب محدودیت پردازنده بالاتر از ۱۸۶۶ نمیزاره بالاتر بره سی پی یو هم که با یه کلیک اوره در مورد بازی هم دقیقا من تو هورایزن ۳ با ۹۷۰ تا زیر ۳۰ میرفتم ولی یه مدت ۱۰۷۰ داشتم از ۶۰ تا ۱۰۰ متغییره منم بیشتر بازیام ریسینگه که هورایزن ۳ و ۴ شامله با ۷ و رینبو پابجی و بتل و اینا

کدوم محدودیت! 2500k دارم رمها 1866 هستن اما روی 2133 ست شدن و بدون مشکل دارن کار میکنن

شما 2700k🥰 رو تا 4.5 اور کن فرکانس رمها رو روی 2133 یا 2400 بزار

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

پردازنده i7 2700 قدیمی هستش .

با این وجود میتونه در اکثر بازی ها به راحتی 60 فریم رو بده . کارت وگا 64 هم در رزولیشن فول اچ دی و 2K همین طور هستش . در رزولیشن 4K اوضاع متفاوته .

اگر شما وگا 64 رو برای فریم ریت بالا میخوای و قصد داری مثلا 140 - 50 فریم بگیری 2700K گلوگاه میشه . اگر قصد داری توی 60 فریم بازی کنی نه . به عبارت دیگه :

اگر شما در رزولیشن فول اچ دی بازی رو روی 60 قفل کنی در اکثر بازی ها وگا 64 بدون نیاز به استفاده از همه قدرتش 60 فریم میده . در واقع اینجا CPU گلوگاه نشده وگا 64 اورکیل محسوب میشه

در رزولیشن 4K هم وگا 64 نمیتونه در همه بازی ها 60 فریم و بیشتر بده ( حالا شما فریم رو قفل بکنی یا خیر ) پس مشکلی نیست .

همونجور که گفتم دلیل خرید ای ام دی برای مانیتورمه که فری سینک پشتیبانی میکنه و خب اینم اضاف کنم که از مدل و ایناش فاکتور بگیرم مانیتور ۷۵ هرتزه پس قفل بشه رو ۷۵ فریم و اینا هست و در مورد این جملتون

"استفاده از همه قدرتش 60 فریم میده . در واقع اینجا CPU گلوگاه نشده وگا 64 اورکیل محسوب میشه"

منظور از اورکیلو متوجه نشدم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

در مدل رفرنس خیر بلکه باعث افزایش کارایی هم میشه در مدل های غیر رفرنس هم چیزی که من از دوستان خارجیم دیدم نهایت ولتاژ حتی برای فرکانس بالای 1600  حدود1.05 تا 1.1 هست که حدود 15 تا 10 میلی ولت اندر ولت هست در حالت عادی ولتاژ 1.2 هست که خیلی زیاد هست

من همین ۹۷۰ خودم رو ولتاژ ۱.۲ اگر اشتباه نکنم کار میکنه و صرفا جهت اطلاع اسیک کارت هم ۶۸ هست  

لینک به دیدگاه

همونجور که گفتم دلیل خرید ای ام دی برای مانیتورمه که فری سینک پشتیبانی میکنه و خب اینم اضاف کنم که از مدل و ایناش فاکتور بگیرم مانیتور ۷۵ هرتزه پس قفل بشه رو ۷۵ فریم و اینا هست و در مورد این جملتون

"استفاده از همه قدرتش 60 فریم میده . در واقع اینجا CPU گلوگاه نشده وگا 64 اورکیل محسوب میشه"

منظور از اورکیلو متوجه نشدم

اور کیل استفاده از RPG برای کشتن گنجشک هستش !

وقتی که شما مثلا با کارت 580 میتونید به هدفتون برسید اما یه وگا 64 یا بدتر از اون یه 2080Ti میخرید .

یا روی یه سیستم که برای حسابداری بسته شده و یه 3200G داره 64 گیگ مموری باس بالا ببندی ! در حالی که این مقدار مموری هیچ کاری برای شما انجام نمیده و نهایت نیاز شما رم 8 بوده .

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

کدوم محدودیت! 2500k دارم رمها 1866 هستن اما روی 2133 ست شدن و بدون مشکل دارن کار میکنن

والا این محدودیت رو من از سایت اینتل خوندم و برای تکمیل مشخصات سیستم مادربردم asus p67 deluxe هست ولی خب من دانش اور کردنو ندارم متاسفانه 

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

وگا 64 زیادی پرمصرفه

شما یه 1660 ti تهیه کنی خیلی خوبه. هم کم‌مصرفه و هم کارایی بالایی داره

پیشنهاد خوبیه ولی خب فعلا تو amd دنبالشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

من حداقل 6-7  پلتفورم سندی بریج داشتم  و رم با فرکانس 2400 را I MC سندی بریچ به هیچ وجه جواب نداد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد خوبیه ولی خب فعلا تو amd دنبالشم

من اصلا کارتهایی با حافظه ی 6 گیگ رو پیشنهاد نمیدم! حتی اگر بروزترین مدل باشه.با آینده نگری حداقل رو 8 گیگ در نظر داشته باشید.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، HeX گفته است :

من اصلا کارتهایی با حافظه ی 6 گیگ رو پیشنهاد نمیدم! حتی اگر بروزترین مدل باشه.با آینده نگری حداقل رو 8 گیگ در نظر داشته باشید.

بلی هر چند انویدیا تو رم یکم پایینه ولی تو بازیا خوب مدیریت میکنه همین مقدار رو 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، HeX گفته است :

من حداقل 6-7  پلتفورم سندی بریج داشتم  و رم با فرکانس 2400 را I MC سندی بریچ به هیچ وجه جواب نداد

روی نسل 3 میشه استفاده کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

روی نسل 3 میشه استفاده کرد؟

بله در آیوی بریج IMC بهبود یافت و فرکانس های بالاتر مقدور شد.

لینک به دیدگاه

اقایون از همگی ممنون بابت نظراتتون مثل اینکه وگا ۶۴ زیادی قویه وگا ۵۶ انتخاب بهتریه انگار البته با اور کردن پردازنده تا ۴.۴ خوب جواب میده بازم اگر کسی نظری داره اماده شنیدنش هستم

لینک به دیدگاه

اقایون از همگی ممنون بابت نظراتتون مثل اینکه وگا ۶۴ زیادی قویه وگا ۵۶ انتخاب بهتریه انگار البته با اور کردن پردازنده تا ۴.۴ خوب جواب میده بازم اگر کسی نظری داره اماده شنیدنش هستم

این کارت :

از وگا 64 هم قویتره . مصرفش هم کمتره . به زودی 5700 هم موجود میشه . حدودا 30 - 40 دلار ارزونتره ( قیمت نهاییش حدود 6 تومن میشه  )  . 5700 هم از وگا 64 قویتره :

البته برای CPU شما خیلی قوی هستش اما حواست باشه برای وگا 64 و 56 نری 6 تومن هزینه کنی .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HeX گفته است :

اگر دم دستتون هست یه تست Timespy بگیرید امتیاز گرافیک چقدر میشه با این آندرولتی که کردین.

خودم Vega64 سری آیرون MSI رو دارم. با آندرولت اینچنینی نتایج به شدت افت می کرد که خب مطلوب بنده نیست.

درود مجدد یک تست در 2 حالت اندرولت و عادی در برنامه unigine heaven گرفته شد دور فن در هر 2 حالت بر روی حالت اتوماتیک بود

Unigine Heaven Benchmark 4.0 Basic (Direct3D11) 8_16_2019 4_28_57 PM.png

Unigine Heaven Benchmark 4.0 Basic (Direct3D11) 8_16_2019 4_34_20 PM.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ALFARED گفته است :

ممنون از شما ۱۰۷۰ هم یه مدت داشتم خوبه نخوای پاورم ارتقا بدی ولی اگر این سیستم ۱۰۷۰ رو جواب بده پس وگا ۵۶ رو میتونه

بزرگوار فکر کنم مصرف وگا 56  از 1070 خیلی بیشتر باشه لذا نیاز به پاور قوی تری داره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

این کارت :

از وگا 64 هم قویتره . مصرفش هم کمتره . به زودی 5700 هم موجود میشه . حدودا 30 - 40 دلار ارزونتره ( قیمت نهاییش حدود 6 تومن میشه  )  . 5700 هم از وگا 64 قویتره :

البته برای CPU شما خیلی قوی هستش اما حواست باشه برای وگا 64 و 56 نری 6 تومن هزینه کنی .

برای وگا من میخوام دست دو بگیرم حتما با توجه به بودجه 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، sm.mosavi گفته است :

بزرگوار فکر کنم مصرف وگا 56  از 1070 خیلی بیشتر باشه لذا نیاز به پاور قوی تری داره

پاور ۸۵۰ واته جوابگوعه

لینک به دیدگاه

برای وگا من میخوام دست دو بگیرم حتما با توجه به بودجه 

هووووووووم

البته فرقی در اصل موضوع نداره .

قیمت دسته 2 یک جنس رو بر اساس آک می سنجن .

با وجود 5700XT با قیمت 6.7 وگا 64 حتی 6 تومن هم ارزش نداره . پس قیمت دسته 2 این کارت باید 4 تومن و حتی کمتر حساب بشه . قیمت وگا 56 که باید از این هم کمتر باشه .

راستی کارت وگا 56 در نسخه رفرنس از کارت 1070 بیش از 50 وات مصرفش بالاتره . در نمونه های غیر رفرنس به علت اور مصرف بالاتر هم میره ( البته این برای کارتهای انویدیا هم صادقه ) .

لینک به دیدگاه

پاور ۸۵۰ واته جوابگوعه

این پست رو الان دیدم .

بسیار عالی .

لینک به دیدگاه

وگا ۶۴ کاستوم در حال حاضر کمیابه و گران ، رفرنس هم  نیاز به گفتن نیست ، بنظرم خودتون  رو درگیر مصرف و حرارت بالای وگا نکنید. ۲۰۶۰ در حال حاضر قیمت مناسبی دارد و از آمازون میتونید 2070 super با قیمت کمتر از بازار داخل سفارش بدید . و حتی ۵۷۰۰ یا ۵۷۰۰xt

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

وگا ۶۴ کاستوم در حال حاضر کمیابه و گران ، رفرنس هم  نیاز به گفتن نیست ، بنظرم خودتون  رو درگیر مصرف و حرارت بالای وگا نکنید. ۲۰۶۰ در حال حاضر قیمت مناسبی دارد و از آمازون میتونید 2070 super با قیمت کمتر از بازار داخل سفارش بدید . و حتی ۵۷۰۰ یا ۵۷۰۰xt

ممنون از شما پولم به ۲۰۷۰ نمیرسه جدا یا حتی ۵۷۰۰ ها

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

هووووووووم

البته فرقی در اصل موضوع نداره .

قیمت دسته 2 یک جنس رو بر اساس آک می سنجن .

با وجود 5700XT با قیمت 6.7 وگا 64 حتی 6 تومن هم ارزش نداره . پس قیمت دسته 2 این کارت باید 4 تومن و حتی کمتر حساب بشه . قیمت وگا 56 که باید از این هم کمتر باشه .

راستی کارت وگا 56 در نسخه رفرنس از کارت 1070 بیش از 50 وات مصرفش بالاتره . در نمونه های غیر رفرنس به علت اور مصرف بالاتر هم میره ( البته این برای کارتهای انویدیا هم صادقه ) .

اره وای خب مزیت ای ام دی اینجاست درایورای جدیدتر نصب کنی قدرتش رو بیشتر نشون میده یکی از دلایل کلیک کردنم رو ای ام دی همینه حالا مصرف اهمیت نداره وقتی کارتت به مرور بهتر بشه لامصب انگار شرابه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ALFARED گفته است :

ممنون از شما پولم به ۲۰۷۰ نمیرسه جدا یا حتی ۵۷۰۰ ها

یکی از دوستان چندروز لینکی از سایت مالتینا فرستاده بود که ۲۰۷۰ سوپر زوتاک رو ۷/۸۰۰ قیمتگذاری کرده بود. اگر بودجه شما  دور و بر همون ۶ تومنه الان ۲۰۶۰ استریکس حدود ۶/۵۰۰ قیمت خورده. ۵۷۰۰ کاستوم هم چیزی نمونده عرضه بشه که کلا بهتره اگر rt رو فاکتور بگیریم. از وگا۶۴ دست دو در هر صورت بهترن

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

اره وای خب مزیت ای ام دی اینجاست درایورای جدیدتر نصب کنی قدرتش رو بیشتر نشون میده یکی از دلایل کلیک کردنم رو ای ام دی همینه حالا مصرف اهمیت نداره وقتی کارتت به مرور بهتر بشه لامصب انگار شرابه

کسی اینجا از تکنولوژی AMD FINE WINE حرف زد؟ خخخ داداش شما بودجت چه قدره قشنگ بگو چه قدر می خوای هزینه کنی تا دقیق راهنماییت کنیم

dzgu4bmi3wcz.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...