رفتن به مطلب

انتخاب گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 19 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

یکی از دوستان چندروز لینکی از سایت مالتینا فرستاده بود که ۲۰۷۰ سوپر زوتاک رو ۷/۸۰۰ قیمتگذاری کرده بود. اگر بودجه شما  دور و بر همون ۶ تومنه الان ۲۰۶۰ استریکس حدود ۶/۵۰۰ قیمت خورده. ۵۷۰۰ کاستوم هم چیزی نمونده عرضه بشه که کلا بهتره اگر rt رو فاکتور بگیریم. از وگا۶۴ دست دو در هر صورت بهترن

دوست گرامی 5700XT سفارشی همین الان هم آماده هستش :

و با 6.7 تومن میشه خریدش .

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوست گرامی 5700XT سفارشی همین الان هم آماده هستش :

و با 6.7 تومن میشه خریدش .

این که خیلی عالیه! ممنون از اطلاع رسانی

بی صبرانه منتظر مدل Nitro+ هستم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، alirezafps1 گفته است :

این که خیلی عالیه! ممنون از اطلاع رسانی

بی صبرانه منتظر مدل Nitro+ هستم

ممنون .

Me2

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

کسی اینجا از تکنولوژی AMD FINE WINE حرف زد؟ خخخ داداش شما بودجت چه قدره قشنگ بگو چه قدر می خوای هزینه کنی تا دقیق راهنماییت کنیم

dzgu4bmi3wcz.png

نهایت ۵۵۰۰ زور بزنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alirezafps1 گفته است :

یکی از دوستان چندروز لینکی از سایت مالتینا فرستاده بود که ۲۰۷۰ سوپر زوتاک رو ۷/۸۰۰ قیمتگذاری کرده بود. اگر بودجه شما  دور و بر همون ۶ تومنه الان ۲۰۶۰ استریکس حدود ۶/۵۰۰ قیمت خورده. ۵۷۰۰ کاستوم هم چیزی نمونده عرضه بشه که کلا بهتره اگر rt رو فاکتور بگیریم. از وگا۶۴ دست دو در هر صورت بهترن

بعد یه چیز دیگه کارتای سری ۲۰۰۰ انگار با یه سری بازیا مخصوصا بازیای یوبی سافت مشکل دارن و تا الانم هنوز فیکس نشدم تا جایی میدونم حالا دلیلش چیه خدا داند

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

نهایت ۵۵۰۰ زور بزنم

درود من باشم 700 میزارم رو این پول کارت 7 نانومتری ناوی می خرم اکبند با گارانتی در هر صورت شما بودجت یه جوری هست که نمیشه باهاش خیلی مانور داد خرید وگا 64 کارکرده فقط با قیمت منطقی حدود 4 میلیون پیشنهاد میشه

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

کسی اینجا از تکنولوژی AMD FINE WINE حرف زد؟ خخخ داداش شما بودجت چه قدره قشنگ بگو چه قدر می خوای هزینه کنی تا دقیق راهنماییت کنیم

dzgu4bmi3wcz.png

اینم بگم من پردازنده حال حاظرم ۲۶۰۰ کا هست ولی از این میترسیدم که ممکنه گلوگاه باشه یه ۲۷۰۰ کا پشت دستم دارم و الان که میبینم باید قیدشو بزنم یه ۳۷۷۰ کا بگیرم و اگرم میخوایید بگید چرا اینکارو میکنم چون نمیخوام مادربرد و اینارو عوض کنم که فعلا بودجه ندارم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :
در 3 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود من باشم 700 میزارم رو این پول کارت 7 نانومتری ناوی می خرم اکبند با گارانتی در هر صورت شما بودجت یه جوری هست که نمیشه باهاش خیلی مانور داد خرید وگا 64 کارکرده فقط با قیمت منطقی حدود 4 میلیون پیشنهاد میشه

Capture.PNG

خب انقدر وضع اقتصادی خرابه یه زمانی ۱۰۷۰ رو میتونستی با ۲ تومن نو بخری الان همونو  حدود ۶ تومن بخری 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

نهایت ۵۵۰۰ زور بزنم

پایین رده های ناوی هم در راه هستند .

گفته میشه به زودی شاهد معرفی 5600 خواهیم بود .

ضمنن میتونید 5700 رفرنس رو با قیمتی حدود 5.7 از آمازون سفارش بدید .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

خب انقدر وضع اقتصادی خرابه یه زمانی ۱۰۷۰ رو میتونستی با ۲ تومن نو بخری الان همونو  حدود ۶ تومن بخری 

حقیقتش وضعیت اینجوری شده و کاریشم نمیشه کرد خرید گرافیک رده متوسط خوب 6 تومن هزینه می خوره خرید گرافیک رده بالا 24 تومن باز شمااگر کارت کم کارکرد مطمعن سراغ دارین می تونین تهیه کنید و حداقل یه 2 میلیونی سیو کنید

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

پایین رده های ناوی هم در راه هستند .

گفته میشه به زودی شاهد معرفی 5600 خواهیم بود .

ضمنن میتونید 5700 رفرنس رو با قیمتی حدود 5.7 از آمازون سفارش بدید .

فعلا که صبر کردیم تا بقیش حالا ببینم چی میشه و اینکه از امازون سفارش بدم چجوری و چقدر طول میکشه؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ALFARED گفته است :

فعلا که صبر کردیم تا بقیش حالا ببینم چی میشه و اینکه از امازون سفارش بدم چجوری و چقدر طول میکشه؟

نمی دونم !

گفته میشه حدود 2 هفته .

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، ALFARED گفته است :

بعد یه چیز دیگه کارتای سری ۲۰۰۰ انگار با یه سری بازیا مخصوصا بازیای یوبی سافت مشکل دارن و تا الانم هنوز فیکس نشدم تا جایی میدونم حالا دلیلش چیه خدا داند

نمیدونم فقط اینو مطمئنم بازیای یوبی اساسا مشکل دارن! برای نمونه همین نسخه های آخر اساسین . گرافیک و فریم ریتی که میده بهتون رو با بقیه بازیا مقایسه کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 25 مرداد 1398 در 18:32، ALFARED گفته است :

داداش عید 96 کارت GTX1080 G1 رو که کاملا کارت بروزی هم بود رو لیون میداد 2200. الان یه کارت بروز که بشه روش حساب کنی حداقل 2070 و در کمی بهترش 2080 رو باید از 10 تا 14 میلیون هزینه کنید!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...