رفتن به مطلب

مشکل در سیو Wolfenstein Youngblood

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازی ولفنشتاین یانگ بلاد رو به تازگی نصب کردم ولی به مشکلی بر خوردم میخواستم بدونم ایا عادی هست یا واقعا مشکل داره.

وقتی مرحله رو میری هر مرحله از بخش داستانی کوتاهی تشکیل  شده  وقتی یک مرحله رو تا یه جایی پیش میری و احیانا میمیری لودینگ بازی از اول همون مرحله هست و سیو لحظه ای نداره  و چون عموما کشتن توی ولفنشتاین کمی وقت گیره باید دوباره کلی مسیر و.. رو طی نمود که این واقعا اعصاب خرد کن هست در ولفنشتاین 2 به یاد ندارم لودینگ از اول مرحله بوده باشه و هر وقت میخواستی خارج شی از بازی میشد سیو کنی و...

حال سوالم اینجاست ایا این بحثی که مطرح کردم دوستانی که بازی کرده اند  ایا اطلاع دارند این عادی هستء یا باید در داخل فایلی تغیری چیزی داد؟

لینک به دیدگاه

دیروز کلی تو سایتهای خارجی گشتم میگن سیستم بازیش این شکلیه نمیشه کاری کرد . من یه بار دو ساعت عملیات رفتم به boss که رسیدم گیر کردم خیلی سخت بود. اصلا  نمیمرد. تیکه پارش کردم. تیکه آهنای زرهش پخش و پلا شده بود رو زمین یارو لخت شده بود آخرش من کشته شدم . خلاصه با چشم درد و سردرد فکر کردم الان از همونجا شروع میشه. دیدم از 2 ساعت عقبتر بازی شروع شد. با اصلحه های خالی یعنی تیرهایی که زده بودم به Boss رو حساب کرده بود فرستاده بودم 2 ساعت قبل ...

لینک به دیدگاه

در در 30 مرداد 1398 در 23:44، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

دیروز کلی تو سایتهای خارجی گشتم میگن سیستم بازیش این شکلیه نمیشه کاری کرد . من یه بار دو ساعت عملیات رفتم به boss که رسیدم گیر کردم خیلی سخت بود. اصلا  نمیمرد. تیکه پارش کردم. تیکه آهنای زرهش پخش و پلا شده بود رو زمین یارو لخت شده بود آخرش من کشته شدم . خلاصه با چشم درد و سردرد فکر کردم الان از همونجا شروع میشه. دیدم از 2 ساعت عقبتر بازی شروع شد. با اصلحه های خالی یعنی تیرهایی که زده بودم به Boss رو حساب کرده بود فرستاده بودم 2 ساعت قبل ...

باید نهایت بیخیالش شیم  پاکش کنیم چون خیلی اعصاب ادم خورد میشه دوباره  از اول بری

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، mohammadhossein گفته است :

باید نهایت بیخیالش شیم  پاکش کنیم چون خیلی اعصاب ادم خورد میشه دوباره  از اول بری

نمیشه بیخیالش شیم 😁 انصافا خیلی جذابه. سختی رو بزار روی easy میشه معادل Normal ولفنشتاین قبلی.

سلاح های سنگین رو کامل تا بیخ اپگریت کن . اسکیل نامرئی رو کامل آپگریت کن - اسکیلهای power رو اونی که سلاح سنگین رو میتونی بزاری توی invintory (منظورم جیبه) اپگرید کن. من الان lvl 35 شدم تازه دارم عشق و حال میکنم از هر boss سلاح سنگین میوفته میتونم بزارم تو جیبم و آپگریدش کنم. تمام اسلحه ها گزینه ی آخرش رو آپگریت کن و همونو ادامه بده چون توی این بازی فقط damage نیاز داری نه accurracy یا handling

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

نمیشه بیخیالش شیم 1f601.png انصافا خیلی جذابه. سختی رو بزار روی easy میشه معادل Normal ولفنشتاین قبلی.

سلاح های سنگین رو کامل تا بیخ اپگریت کن . اسکیل نامرئی رو کامل آپگریت کن - اسکیلهای power رو اونی که سلاح سنگین رو میتونی بزاری توی invintory (منظورم جیبه) اپگرید کن. من الان lvl 35 شدم تازه دارم عشق و حال میکنم از هر boss سلاح سنگین میوفته میتونم بزارم تو جیبم و آپگریدش کنم. تمام اسلحه ها گزینه ی آخرش رو آپگریت کن و همونو ادامه بده چون توی این بازی فقط damage نیاز داری نه accurracy یا handling

اووف دادا تازه من لول 23 شدم کو تا 35  

باید ده بار برم تا برسم 35

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم مشکل شما رو در سیو و از دست دادن تجهیزات دارم پس برای همه همینه!

منم لولم 32 هست ولی پاور هر اسلحه ها رو به ماکزیمم رسوندم. لیزر پاورش 1100 شده.

واقعا نرمالش سخته نسبت به قبلی ها و از در و دیوار میزننت. قول مرحله Brother 2 شکست خوردم و رفتم از اول تو پارکینگ. تقریبا باید 2 ساعت پلی کنی تا برسی به قولش!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

منم مشکل شما رو در سیو و از دست دادن تجهیزات دارم پس برای همه همینه!

منم لولم 32 هست ولی پاور هر اسلحه ها رو به ماکزیمم رسوندم. لیزر پاورش 1100 شده.

واقعا نرمالش سخته نسبت به قبلی ها و از در و دیوار میزننت. قول مرحله Brother 2 شکست خوردم و رفتم از اول تو پارکینگ. تقریبا باید 2 ساعت پلی کنی تا برسی به قولش!

درود خدمت آقا معین گل .

اقا من سر Brother 2  و Brother 3 که داستانی داشتم . هنوز قلق بازی دستم نیومده بود(مرحله بندی هم که نداره یعنی میتونی مرحله آخر اون بخش رو همون اول بری) با نرمال هم بازیش میکردم . هر دفعه با بدبختی boss  و نوچه هاشو میکشتم از منطقه خارج میشدم تازه متوجه میشدم عملیاتو انجام ندادم باز برمیگشتم توی همون منطقه boss و بروبکسه بی ادب زنده شده بودن 😂 خواهرش هم که انگار خنگه هر دفعه گیر میکنه لای 50تا دشمن و باس نصفه جون میشه من باید بپرم وسط  E بزنم :)) ایندفعه اون باید به من E بزنه. آخ کاشکی میشد یه شبکه خصوصی چیزی درست کنیم همین کرکی رو 2 نفره بریم جلو . نمیشه به نظرت ؟

علت نمره ی پایینش همیناست وگرنه از گیم پلی گرفته تا گرافیک و داستان همه چیش جز بهترین بازی ساله به نظرم.

دوتا اسلحه هست که میتونی در مخفی هارو باز کنی باشون. یکیشون Laserkraftwerk تیر آبی داره اونو آپ کن Boss هارو از روی زره میترکونه . یهو میبینی زرهش سالمه ولی جونش به اف رفته :))

ویرایش شده توسط 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

درود خدمت آقا معین گل .

اقا من سر Brother 2  و Brother 3 که داستانی داشتم . هنوز قلق بازی دستم نیومده بود(مرحله بندی هم که نداره یعنی میتونی مرحله آخر اون بخش رو همون اول بری) با نرمال هم بازیش میکردم . هر دفعه با بدبختی boss  و نوچه هاشو میکشتم از منطقه خارج میشدم تازه متوجه میشدم عملیاتو انجام ندادم باز برمیگشتم توی همون منطقه boss و بروبکسه بی ادب زنده شده بودن 1f602.png خواهرش هم که انگار خنگه هر دفعه گیر میکنه لای 50تا دشمن و باس نصفه جون میشه من باید بپرم وسط  E بزنم :)) ایندفعه اون باید به من E بزنه. آخ کاشکی میشد یه شبکه خصوصی چیزی درست کنیم همین کرکی رو 2 نفره بریم جلو . نمیشه به نظرت ؟

علت نمره ی پایینش همیناست وگرنه از گیم پلی گرفته تا گرافیک و داستان همه چیش جز بهترین بازی ساله به نظرم.

دوتا اسلحه هست که میتونی در مخفی هارو باز کنی باشون. یکیشون Laserkraftwerk تیر آبی داره اونو آپ کن Boss هارو از روی زره میترکونه . یهو میبینی زرهش سالمه ولی جونش به اف رفته :))

نمیشه فایل کسی رو گرفت لولش بالا باشه ؟

اینجوری سریعتر میشه پیش رفت چون اصولا ادم دو سه بار یه مرحله رو میره مخصوصاBROTHER3  میمیری بکل اعصاب خورد میشه  ولی فایل لول بالا باشه بزنی ردیف میشه .

نمرش خیلیم پایین نیست دادا فک کنم بالای 8 هست دقیق نمیدونم ولی ولفنشتاین 2 خیلی روان تر پیش میرفت تا این .

مشکل سیو یکی از بدترین مشکل هاشه و الا به شدت بهینه و با کیفیته 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohammadhossein گفته است :

نمیشه فایل کسی رو گرفت لولش بالا باشه ؟

اینجوری سریعتر میشه پیش رفت چون اصولا ادم دو سه بار یه مرحله رو میره مخصوصاBROTHER3  میمیری بکل اعصاب خورد میشه  ولی فایل لول بالا باشه بزنی ردیف میشه .

نمرش خیلیم پایین نیست دادا فک کنم بالای 8 هست دقیق نمیدونم ولی ولفنشتاین 2 خیلی روان تر پیش میرفت تا این .

مشکل سیو یکی از بدترین مشکل هاشه و الا به شدت بهینه و با کیفیته 

لول تنها که نه اما save بازی رو فکر کنم بتونی توی نت پیدا کنی و جایگزین کنی اما لذت بازی به پروسه ی انلاک کردن تجهیزات و اسکیله. توی یک سایت خارجی نوشته بودحداکثر لول 100 هست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

لول تنها که نه اما save بازی رو فکر کنم بتونی توی نت پیدا کنی و جایگزین کنی اما لذت بازی به پروسه ی انلاک کردن تجهیزات و اسکیله. توی یک سایت خارجی نوشته بودحداکثر لول 100 هست

روی easy گذاشتم رد کردم  brother 2 و brother 3 فقط brother 1و under ground توی این بخش مونده فعلا

ویرایش شده توسط mohammadhossein
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

درود خدمت آقا معین گل .

اقا من سر Brother 2  و Brother 3 که داستانی داشتم . هنوز قلق بازی دستم نیومده بود(مرحله بندی هم که نداره یعنی میتونی مرحله آخر اون بخش رو همون اول بری) با نرمال هم بازیش میکردم . هر دفعه با بدبختی boss  و نوچه هاشو میکشتم از منطقه خارج میشدم تازه متوجه میشدم عملیاتو انجام ندادم باز برمیگشتم توی همون منطقه boss و بروبکسه بی ادب زنده شده بودن 1f602.png خواهرش هم که انگار خنگه هر دفعه گیر میکنه لای 50تا دشمن و باس نصفه جون میشه من باید بپرم وسط  E بزنم :)) ایندفعه اون باید به من E بزنه. آخ کاشکی میشد یه شبکه خصوصی چیزی درست کنیم همین کرکی رو 2 نفره بریم جلو . نمیشه به نظرت ؟

هر طور بود رو نرمال اکثر مراحل رو رفتم ولی هیچی جمع نکردم. اصلا حوصله نیست مثل قدیم برعکس این بازی هم مثل بازی های قدیمی شده! یه فلاپی سه لول بعد پیدا میشه که رمز دو تا صندوق اول مرحله داخلشه!

با مردن هم که میره اول مرحله گرچه همین حالت جذابیت بازی رو بالا میبره و تعدادی شانس هم برای زنده موندن همون جا داری.

اون  Laserkraftwerk که تا ته پره قدرتش. یدونه هم از Boss گرفتم خیلی جوابه اگر آپگریت کنی.

گرافیک هم که عالی و بازی بسیار روونه. 7-8 ساعت پلی کردم بدون یک لگ با VEGA 64 اندرولت و سیستم رایزن روی حداکثر گرافیک uber و رزولوشن 2k. شاید باورتون نشه میانگین مصرف GPU بعد از 2 ساعت بازی تو GPU-Z کلا 80 وات بوده! مصرف یه GTX1050...

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HeX گفته است :

هر طور بود رو نرمال اکثر مراحل رو رفتم ولی هیچی جمع نکردم. اصلا حوصله نیست مثل قدیم برعکس این بازی هم مثل بازی های قدیمی شده! یه فلاپی سه لول بعد پیدا میشه که رمز دو تا صندوق اول مرحله داخلشه!

با مردن هم که میره اول مرحله گرچه همین حالت جذابیت بازی رو بالا میبره و تعدادی شانس هم برای زنده موندن همون جا داری.

اون  Laserkraftwerk که تا ته پره قدرتش. یدونه هم از Boss گرفتم خیلی جوابه اگر آپگریت کنی.

گرافیک هم که عالی و بازی بسیار روونه. 7-8 ساعت پلی کردم بدون یک لگ با VEGA 64 اندرولت و سیستم رایزن روی حداکثر گرافیک uber و رزولوشن 2k. شاید باورتون نشه میانگین مصرف GPU بعد از 2 ساعت بازی تو GPU-Z کلا 80 وات بوده! مصرف یه GTX1050...

آره منم مثل قدیم نیستم.وقتی زیاد بازی میکنم چشم درد میگیرم بعد تبدیل میشه به  سردرد. کلا بعد از ولفنشتاین 2 هیچ بازی تا آخر انجام ندادم تا همین الان که چسبیدم به یانگ بلاد هرچی نصب میکردم دو مرحله میرفتم ولش میکردم.

اتفاقا من هم با رایزن1700 و gtx980 دارم بازیش میکنم با تنظیمات uber ولی روی 1080p  البته image Streaming روی high گذاشتم چون رم 8 گیگ دارم. مصرف وات رو دقت نکردم ولی فریم چسبیده روی  75 پایین نمیاد

این Vulcan هم پدیده ایه.کارت شما هم که خوراکش ولکانه. توی تنظیمات گرافیک film Grain رو بزار روی 3.4 و sharping  رو بزار روی2.5 ببین نظرت چیه ؟ به نظر من گرافیک بازی فیلمی تر میشه.

اقا زیادسرت و درد نیارم این آخریشه :))  هرچی سعی کردم از توی بازی screen shot بگیرم نشد. کلا بازی های تحت ولکان نمیشه اسکرین گرفت درسته ؟ راهی نداری بشه از بازی عکس گرفت ؟ خیلی حیفه از هر نقطه ی بازی میتونی پوستر درست کنی

ویرایش شده توسط 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃
لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

آره منم مثل قدیم نیستم.وقتی زیاد بازی میکنم چشم درد میگیرم بعد تبدیل میشه به  سردرد. کلا بعد از ولفنشتاین 2 هیچ بازی تا آخر انجام ندادم تا همین الان که چسبیدم به یانگ بلاد هرچی نصب میکردم دو مرحله میرفتم ولش میکردم.

اتفاقا من هم با رایزن1700 و gtx980 دارم بازیش میکنم با تنظیمات uber ولی روی 1080p  البته image Streaming روی high گذاشتم چون رم 8 گیگ دارم. مصرف وات رو دقت نکردم ولی فریم چسبیده روی  75 پایین نمیاد

این Vulcan هم پدیده ایه.کارت شما هم که خوراکش ولکانه. توی تنظیمات گرافیک film Grain رو بزار روی 3.4 و sharping  رو بزار روی2.5 ببین نظرت چیه ؟ به نظر من گرافیک بازی فیلمی تر میشه.

اقا زیادسرت و درد نیارم این آخریشه :))  هرچی سعی کردم از توی بازی screen shot بگیرم نشد. کلا بازی های تحت ولکان نمیشه اسکرین گرفت درسته ؟ راهی نداری بشه از بازی عکس گرفت ؟ خیلی حیفه از هر نقطه ی بازی میتونی پوستر درست کنی

من  با 1060 و ryzen 5 1600x  منتها من معمولا محدود میکنم روی 60 فریم به عبارتی v sync رو  فعال میکنم پیشنهاد میکنم اینکارو بکنی چون 75فریم نیازی نیست ولی روی 60 بزاری به کارت کمتر فشار میاد

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، mohammadhossein گفته است :

من  با 1060 و ryzen 5 1600x  منتها من معمولا محدود میکنم روی 60 فریم به عبارتی v sync رو  فعال میکنم پیشنهاد میکنم اینکارو بکنی چون 75فریم نیازی نیست ولی روی 60 بزاری به کارت کمتر فشار میاد

من با 60 فریم زیاد حال نمیکنم مانیتورم 75 هرتزه . قفل کردم روی 75 فریم . دمای گرافیک توی بازی 56 درجه هست.

مگر اینکه با موبایل بشه از ولکان عکس گرفت :))

در 8 ساعت قبل، mohammadhossein گفته است :

کلید دوم در lab x  رفت اعماق زمین

اونجا چند طبقه داره باید بری پایین فرمانده رو بکشی. اگر هم واقعا باگ شده یک باز از در برو بیرون دوباره برگرد . ولی ادم بدجنسا برمیگردن دوباره باید بکشی.

آدم بدجنسا :))))))))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

من از حالت فیلمی خوشم نمیاد! احساس می کنم یه مشت نویز اضافه تو تصویر هست ولی خب اگر نشستم پاش تست می کنم میگم بهت چون دیشب کلا تموم شد😅

برای اسکرین شات در ولکان هم جستجو کن حتما راه وجود داره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من نمیدونم پیر شدم یا واقعاً این بازی سخت شده
با ولف های قبلی مشکلی نداشتم
الان این رو روی Easy هم نمی تونم برم
غول های کت کلفتی داره که نمیمیرن جونشون بیش ازحد  زیاده

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

والا من نمیدونم پیر شدم یا واقعاً این بازی سخت شده
با ولف های قبلی مشکلی نداشتم
الان این رو روی Easy هم نمی تونم برم
قول های کت کلفتی داره که نمیمیرن جونشون بیش ازحد  زیاده

غول هاس واقعا غولن لامصب هر چقدر میزنی انگار نه انگار

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

من با 60 فریم زیاد حال نمیکنم مانیتورم 75 هرتزه . قفل کردم روی 75 فریم . دمای گرافیک توی بازی 56 درجه هست.

مگر اینکه با موبایل بشه از ولکان عکس گرفت :))

اونجا چند طبقه داره باید بری پایین فرمانده رو بکشی. اگر هم واقعا باگ شده یک باز از در برو بیرون دوباره برگرد . ولی ادم بدجنسا برمیگردن دوباره باید بکشی.

آدم بدجنسا :))))))))

سلام دادا باگ بودش کلید دوم توسط فرمانده دوم تو همون طبقه هست فیلمش توی یوتیوب دیدم 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام

بازی Wolfenstein نسخه fitgirl نصب کردم اما وقتی بازی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و از بازی  خارج میشه

مشخصات سیستم

CPU: Q9650

Graphic: GTX 1070

RAM: 8G DDR3

در ضمن درایور کارت گرافیک هم امروز اپدیت کردم و بازی تو درایو D نصب کردم و تمام برنامه های جانبی نصب کردم

لطفا راهنمایی کنید؟

لینک به دیدگاه

امیدوارم یه راهی برای حل این مشکل پیدا بشه منم نیم ساعت اولو بازی کرد و داخل بازی هم کشته نشدم اما وقتی اومدم بیرون دیدم دوباره از اول باید بازی کنم!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچ راهی نیست. فقط دست پر با غولا روبرو بشید!

سلاح ها رو تا جای ممکن با افزایش قدرت ارتقا بدید.

youngblood.thumb.jpg.74d764126ea982f85af77109cd50de8a.jpg

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام خستهدنباشید من بازی رو ریجن دو واسه کنسول ps4 خریداری کردم و زبانش المانیه چجورس میتونم‌انگلیسیش کنم؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...