رفتن به مطلب

خطای powerdown and connect power cable for graphics card

Mehrdad.93
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود، امروز وسط بازی بودم که ناگهان مانیتور رفت روی power saving و دیگه تصویر نداد، ریستارت کردم و این پیغام برام اومد ! 

please power down and connect the pcie power cable for this graphics card

بعدش دسکتاپ رو خاموش کردم و یک بار پاور رو خاموش روشن کردم و pc رو دوباره روشن کردم و تصویر داد.

این پیغام رو ندیده بودم تاحالا خیلی ترسناکه، چرا این خطا اتفاق افتاده ؟ 

مشخصات سیستم:

msi 970 armor  (بیشتر از یک سال پیش از همین انجمن خریدم)

پاور گرین 600 وات hp+ (این هم از دیجیکالا خریدم بیشتر از یک سال پیش)

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد مشکل از پاورته
برق گرافیکت نمیرسه 
احتمالا مشکلای دیگه هم بعدا برا سیستمت پیش بیاد پیشنهاد میکنم پاورتو ببر برات تست کنن
یا اگه خودت مولتی متر داری موقع کارکردن ولتاژارو چک کن

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، micpet گفته است :

درود، امروز وسط بازی بودم که ناگهان مانیتور رفت روی power saving و دیگه تصویر نداد، ریستارت کردم و این پیغام برام اومد ! 

بعدش دسکتاپ رو خاموش کردم و یک بار پاور رو خاموش روشن کردم و pc رو دوباره روشن کردم و تصویر داد.

مشخصات سیستم:

برق پاور برای کارت مناسب نیست.
Peak load شما یخرده زیاد شده و بخاطر بهینه شدن درایور های انویدیا کارت سریعا غیر فعال میشه که آسیب نبینه.

پیشنهاد میشه از پاور کولر مستر استفاده کنید.
اگه از گرین استفاده میکنید سوکت برق پاور ذوب نشه توی مصرف بالا سوتی های خوبی از خودشون بجا گذاشتن.

تصمیم با خودتون هست. پاور650 وات به بالا استفاده کنید.

1.thumb.png.2fb03b9bf245de44322ac9234bbdcbf0.png2.thumb.png.5452b45456ab4aa284ffd804f424e834.pnghttps://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_09/IMG_20180930_110022.jpg.6a251947ef2e6fb1113183189b1a798d.jpghttps://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_09/IMG_20180930_105955.jpg.bf2cbecc99ab3340002c5df732982fe9.jpghttps://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_09/IMG_20180930_110003.jpg.cc856f27a41846a301ee3bdb21f7e8d6.jpg

لینک به دیدگاه

سلام. نوع گرافیک‌تون رو ننوشتین!

ابتدا چک کنین ببینین کابل‌ یا کابل‌های برقی که از پاور به گرافیک وصل هست محکم هست یا خیر

خود کارت گرافیک بررسی کنین ببینین توی اسلت خوب چفت شده یا نه...

کارت رو به روی یه اسلت دیگه نصب کنین ببینین باز هم این ارور رو می‌بینین یا خیر

بعد مواردی که نیاز هست و دوستان گفتن رو بررسی کنین،‌ فقط توجه کنین که آخرین راهکار تعویض پاور هست.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، micpet گفته است :

مشخصات سیستم:

سلام.

کانکتور برق از سمت کارت گرافیک و پاور رو چک کنید تا محکم در سوکت مورد نظر قرار چفت شده باشه. همچنین این مشکل ممکنه از اسلات PCIe مادربرد و یا حتی از خود کارت گرافیک باشه.

کارت گرافیک شما اگر اشتباه نکنم دارای دو کانکتور 6Pin PCIe هستش. آیا هر دو کانکتور 6 پین رو محکم درون سوکت های کارت گرافیک نصب کردید؟

در 5 ساعت قبل، RoTeL1TY گفته است :

برق پاور برای کارت مناسب نیست.
Peak load شما یخرده زیاد شده و بخاطر بهینه شدن درایور های انویدیا کارت سریعا غیر فعال میشه که آسیب نبینه.

پیشنهاد میشه از پاور کولر مستر استفاده کنید.
اگه از گرین استفاده میکنید سوکت برق پاور ذوب نشه توی مصرف بالا سوتی های خوبی از خودشون بجا گذاشتن.

تصمیم با خودتون هست. پاور650 وات به بالا استفاده کنید.

1.thumb.png.2fb03b9bf245de44322ac9234bbdcbf0.png2.thumb.png.5452b45456ab4aa284ffd804f424e834.pnghttps://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_09/IMG_20180930_110022.jpg.6a251947ef2e6fb1113183189b1a798d.jpghttps://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_09/IMG_20180930_105955.jpg.bf2cbecc99ab3340002c5df732982fe9.jpghttps://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_09/IMG_20180930_110003.jpg.cc856f27a41846a301ee3bdb21f7e8d6.jpg

ذوب شدن سوکت دلایل زیادی داره. از جمله استفاده های غیر استاندارد و از همه مهم تر وارد نشدن سوکت به صورت کامل داخل کانکتور هستش.

در صورتی که این موارد رعایت نشه این مشکل ممکنه برای هر پاوری با هر برندی پیش بیاد. پیشنهاد می کنم این مقاله رو مطالعه کنید. تو این مقاله  موارد مشابه زیادی رو مشاهده می کنید.

ضمناً این مشکل دوستمون فقط مربوط به پاورنیست کافیه همین مشکل رو تو گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید این امر دلایل و راه حل های مختلفی هم داره.

ویرایش شده توسط GREEN Support
لینک به دیدگاه

کابل های پاور رو چک کردم محکم بود و هست، گرافیک رو در آوردم ببینم روی سوکتش چیز غیر عادی مثل سوختگی هست که نبود. 

مادربورد اسلات دیگه ای نداره. 

در حال حاضر بازی سنگین هم ندارم ببینم روی فول لود چه اتفاقی میافته مگر با furmark تست بگیرم. اون بازی ای که تو پست اول اشاره کردم کلا 30% گرافیک و cpu رو زیر لود میبره.

و مالتی متر ندارم  ولی دوست دارم یکی بخرم، چیز بدرد بخوریه. این مدل خوبه ؟

https://www.digikala.com/product/dkp-1529715/مولتی-متر-دیجیتال-ویلیون-مدل-dt-9205a#/tab-comments/&page=1&order=buyers

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

در صورتی که این موارد رعایت نشه این مشکل ممکنه برای هر پاوری با هر برندی پیش بیاد. پیشنهاد می کنم این مقاله رو مطالعه کنید. تو این مقاله  موارد مشابه زیادی رو مشاهده می کنید.

من نه ماین بلدم نه اورکلاک، سیستم همیشه تمیزه و دما ها همیشه تحت نظارت. 

البته پاور رو از وقتی خریدم یک باد کمی گرفتم ولی اساسی تمیز نکردم، چون نمیدونم پاور رو باز کنم واسه تمیز کردن گارانتیش میپره یا نه ؟

(البته کیس فیلتر داره و فکر نکنم داخل پاور اونجوری کثیف شده باشه که بخواد مثلا نیم سوز بشه)

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، micpet گفته است :

من نه ماین بلدم نه اورکلاک، سیستم همیشه تمیزه و دما ها همیشه تحت نظارت. 

البته پاور رو از وقتی خریدم یک باد کمی گرفتم ولی اساسی تمیز نکردم، چون نمیدونم پاور رو باز کنم واسه تمیز کردن گارانتیش میپره یا نه ؟

(البته کیس فیلتر داره و فکر نکنم داخل پاور اونجوری کثیف شده باشه که بخواد مثلا نیم سوز بشه)

بنده اون بخش در جواب فرمایشات دوست دیگه ای عرض کردم.

باز کردن پاور گارانتی پاو ر رو باطل می کنه. برای تمیز کردن بهتره ابتدا فن پاور رو با یک پنس ثابت نگه دارید و بعد با بلوور داخلش رو باد بگیرید.

این مشکل فقط مربوط به پاور نیست. برخی اوقات ممکنه حتی ناسازگاری بایوس مادربرد باعث ایجاد گاه و بی گاه این مشکل بشه.

نگران نباشید. ابتدا تمامی کانکتورهای برق پاور و کارت گرافیک و مادربرد رو یک بار دیگه جا بزنید. سپس بایوس مادربرد رو آپدیت کنید. اگر مشکل مجدا تکرار شد و از سلامت مادربرد و کارت گرافیک اطمینان داشتید پاور رو برای تست به گارانتی ارسال کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

بنده اون بخش در جواب فرمایشات دوست دیگه ای عرض کردم.

باز کردن پاور گارانتی پاو ر رو باطل می کنه. برای تمیز کردن بهتره ابتدا فن پاور رو با یک پنس ثابت نگه دارید و بعد با بلوور داخلش رو باد بگیرید.

این مشکل فقط مربوط به پاور نیست. برخی اوقات ممکنه حتی ناسازگاری بایوس مادربرد باعث ایجاد گاه و بی گاه این مشکل بشه.

نگران نباشید. ابتدا تمامی کانکتورهای برق پاور و کارت گرافیک و مادربرد رو یک بار دیگه جا بزنید. سپس بایوس مادربرد رو آپدیت کنید. اگر مشکل مجدا تکرار شد و از سلامت مادربرد و کارت گرافیک اطمینان داشتید پاور رو برای تست به گارانتی ارسال کنید.

بایوس مادربورد آپدیت هست. امیدوارم از کابل یا پاور باشه چون گرافیک خیلی خیلی گرونه، اونقدر که حتی نمیشه به قیمتش نگا کرد.

لینک به دیدگاه

اگر به پاور دیگه ای دسترسی داری اول پاور رو عوض کن .

از furmark   هم استفاده نکن . مگر در حد چند دقیقه .

برنامه های دیگه ای هم برای تست هستش .

میزان ولتاژ رو هم در هنگام تست چک کن .

امیدوارم مشکل خاصی نباشه .

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

از furmark   هم استفاده نکن . مگر در حد چند دقیقه .

5 دقیقه تست گرفتم با تنظیمات پیش فرض و رزولوشن 1366*768، دما و همه چیز اوکی بود. این یعنی کارت سالمه دیگه ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، micpet گفته است :

5 دقیقه تست گرفتم با تنظیمات پیش فرض و رزولوشن 1366*768، دما و همه چیز اوکی بود. این یعنی کارت سالمه دیگه ؟

به احتمال بالای 90 درصد بله .

بعیده کارت مشکل داشته باشه .

5 دقیق تست زیاد نیست اما این برنامه میتونه به کارت آسیب بزنه .

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

به احتمال بالای 90 درصد بله .

بعیده کارت مشکل داشته باشه .

5 دقیق تست زیاد نیست اما این برنامه میتونه به کارت آسیب بزنه .

آره توی تاپیک ها دیدم دوستان در مورد خطرناک بودن furmark صحبت میکردن، اولش جرات نمیکردم اجراش کنم ولی دیدم چاره ای نیست دیگه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...