رفتن به مطلب

مشکل سرعت پایین فلاش 64 گیگ

Mantel
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت عزیزان . برادر بنده فلاش Sony Viao 64GB داشت که من بدون اجازه رفتم سر وسایلش و فلاش خالی رو فرمتش کردم به NTFS الان سرعت سرعت کپی از 14 مگابایت بر ثانیه رسید 1.4 مگابایت بر ثانیه یعنی ده برابر کمتر شده.

قبلا فرمتش exFAT بود پیش خودم گفتم اگه NTFS بشه حتما سرعتش چند برابر میشه تیک Quick format  هم برداشتم حدود 13 ساعت طول کشید تا فرمت تمام شد. اما حسابی خراب کاری کردم.

الان در حال low level format کردنش هستم  با برنامه ی HDDLLF.4.40 ببینم درست میشه یا نه.

حدود 2 ساعت و نیم گذشته تازه 14% شده احتمالا تا شب تمام میشه. میخواستم ببینم اگر درست نشد چه کار کنم؟

اگر برادرم بفهمه قیمت فلاش مهم نیست اما از این که یواشکی رفتم سر وسایلش خیلی عصبانی میشه خواهشن کمک کنید درست بشه بزارم سر جاش

1039568379_64GBflash.thumb.png.2552f09d4d0eff87d878eb9337ef2ff1.png

لینک به دیدگاه

فرمت کردن فلش تاثیری تو سرعت فلش نداره ، احتمالا آخرای فلش باید باشه

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

فرمت کردن فلش تاثیری تو سرعت فلش نداره ، احتمالا آخرای فلش باید باشه

قبل از اینکه فرمتش کنم به NTFS داشتم با 14 مگ فایل کپی میکردم توش طمع کردم شد 1.4 مگ . خیلی وقته خریداری شده اما توی کمد بوده اصلا کار نکرده

لینک به دیدگاه

cmd رو در حالت administrator باز کنید و از طریق cmd فرمتش کنید

DISKPART
LIST DISK
select disk #
Clean all
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
assign
Exit

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

cmd رو در حالت administrator باز کنید و از طریق cmd فرمتش کنید

DISKPART
LIST DISK
select disk #
Clean all
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
assign
Exit

ممنون تست میکنم . فعلا که 28% شده 4 ساعته

لینک به دیدگاه

@Hamed.Madadi

در 2 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سلام مجدد .

پروسه ی Clean All به طور معمول چقدر زمان میبره ؟ چون الان حدود 1 ساعت گذشته هنوز مرحله ی بعدی نرفته چراغ فلاش مموری تند تند داره روشن خاموش میشه انگار داره فعالیت سنگین انجام میده

dds.png.d910128c2c1d556e265ba38ed5cabd0f.png

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

با فرمت سریع تست کردی؟

والا همین مراحلی که دوستمون گفت رو رفتم از توی dos .به clead all که رسیدم هنوز داره clean میکنه . کنسل هم نداره نمیدونم چکار کنم . گیر کردم

لینک به دیدگاه

این برنامه رو هم تست کنید اگر اینم جواب نداد چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه

HPUSBDisk

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

این برنامه رو هم تست کنید اگر اینم جواب نداد چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه

HPUSBDisk

این نتونست فرمتش کنه ارور داد .ولی خیلی عجیبه با نرم افزار که تست میکنم سرعت read  حدود 21 مگابایته ولی سرعت write حدود 1.4 مگ

لینک به دیدگاه

منم یه فلش 256 گیکگ برای یکی از دوستان بود با ntfs فرمت کردم این مشکل پیش امد. ولی دوباره با همون exFATفرمت کردم درست شد.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

منم یه فلش 256 گیکگ برای یکی از دوستان بود با ntfs فرمت کردم این مشکل پیش امد. ولی دوباره با همون exFATفرمت کردم درست شد.

quick format کردین ؟ چون من با ntfs به صورت کامل فرمتش کردم حدود 13 ساعت طول کشید.

بعد بالای 20 بار با 20نرم افزار مختلف برش گردوندم به  exFAT ولی چون طول میکشه هر دفعه با quick فرمتش کردم.

یعنی میگی اگر کاملexFAT فرمت بشه درست میشه ؟

اصلا نمیدونم چرا ویندوز این فلاش رو به عنوان هارد شناسایی میکنه عکسش میاد توی تسک منیجر کنار بقیه هاردهام قرار میگیره. در صورتی که فلاش های دیگم رو وصل میکنم چیزی توی تسک منیجر اضافه نمیشه

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

quick format کردین ؟ چون من با ntfs به صورت کامل فرمتش کردم حدود 13 ساعت طول کشید.

بعد بالای 20 بار با 20نرم افزار مختلف برش گردوندم به  exFAT ولی چون طول میکشه هر دفعه با quick فرمتش کردم.

یعنی میگی اگر کاملexFAT فرمت بشه درست میشه ؟

نه دیدم طول میکشه quick format کردم.

quick format هم ntfs زده بودم

لینک به دیدگاه

یه راه قدیمی به ذهنم میرسه که میتونی انجام بدی احتمال 90درصد جواب میده

سی دی ویندوز ایکس پی بزار تو درایو ،سیستم بوت کن مثل خالتی که میخوای ویندوز ایکس پی نصب کنی ، بعد تو اون قسمت که میخوای پارتیشن انتخاب کنی و ویندوز نصب کنی ، اونجا فلش بزن فرمت بشه. البته اونجا هم exFAT نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

باید بفهمید کنترلر فلشتون چیه.

اول آخرین نسخه نرم افزار زیر رو گوگل و دانلود کنید:

ChipGenius

بعد فلشتون رو انتخاب و یه اسکرین شات بذارید.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

یه راه قدیمی به ذهنم میرسه که میتونی انجام بدی احتمال 90درصد جواب میده

سی دی ویندوز ایکس پی بزار تو درایو ،سیستم بوت کن مثل خالتی که میخوای ویندوز ایکس پی نصب کنی ، بعد تو اون قسمت که میخوای پارتیشن انتخاب کنی و ویندوز نصب کنی ، اونجا فلش بزن فرمت بشه. البته اونجا هم exFAT نداره

مرسی اگر درست نشد این راه رو اخرین روش تست میکنم

در 35 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

ChipGenius

ممنون داداش . این خدمت شما از هر 5 قسمت نرم افزار عکس گرفتم

فلاش مموری بنده : Sony VAiO 64GB USB 2.0

1.thumb.png.220e91fb7051168c3b84ac27aed32196.png2.thumb.png.e6eebc4914e3fc0229037bf42ccbae61.png3.thumb.png.57cf0883a121025938d6b799699fe85f.png4.thumb.png.c0abebd29dcedbf7aa0771df986a9c6e.png5.thumb.png.22022be08367c167e6dadeeb16351376.png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

احتمالا از این فلش‌های فیک و فله‌ای بوده که به عنوان جاکلیدی ازشون استفاده میشه...

توی اسکرین شات نوشته ظرفیت فلش 256mb هست. که البته اون هم اگر واقعا همین میزان باشه...

اگر کاور فلزی و چرخان داره بنده هم یه مدل به عنوان جاکلیدی از طرف یکی از دوستان نصیبم شد که اتفاقا خیلی شیکه و محتوای یه فلش دیگه که پلاستیکی بود رو توی این رختم بسیار محکم و به درد بخور بود برام...

اگر گارانتی رسمی ایران‌رهجو داره اصل هست در غیر اینصورت - حداقل طبق اسکرین‌شات‌ها - فیکه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 53 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

مرسی اگر درست نشد این راه رو اخرین روش تست میکنم

ممنون داداش . این خدمت شما از هر 5 قسمت نرم افزار عکس گرفتم

متاسفانه  در نرم افزار که درست شناخته نشده.

الان مشکل فقط سرعت پایین هست یا حجم رو هم بدرستی نمیشناسه؟

این حافظه بگونه ای هست که در دیتا بیس usb dev و Iflash هم با VID و PID که دادم کنترلرش شناخته نشد.

از نرم افزار SP_UFD_3.0_Recovery_Tool_V21100 برای فرمت کردنش استفاده کنید ببینید جواب میده یا خیر.

متاسفانه نمیتونم روی لیون آپ کنم از لینک زیر دانلود کنید:

https://club.liangchanba.com/thread-823-1-1.html

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

احتمالا از این فلش‌های فیک و فله‌ای بوده که به عنوان جاکلیدی ازشون استفاده میشه...

توی اسکرین شات نوشته ظرفیت فلش 256mb هست. که البته اون هم اگر واقعا همین میزان باشه...

فیکه

سلام. نمیدونم چرا توی اسکرین شات نوشته 256 ولی دیشب که کامنت شمارو خوندم 50 گیگ GTAv رو کپی کردم تو فلاش رفتم خوابیدم با سرعت 1.4 مگ تا صبح همش کپی شد. صبح سیستم رو ریست کردم همون GTAv رو از رو فلاش ریختم روی یک درایو دیگه . با سرعت 21 مگابایت کپی شد بازی رو اجرا کردم سالم بود. فلاش از این قلابی ها نیست سرعت خواندنش سالم مونده سرعت نوشتنش خراب شده

در 9 ساعت قبل، HeX گفته است :

متاسفانه  در نرم افزار که درست شناخته نشده.

الان مشکل فقط سرعت پایین هست یا حجم رو هم بدرستی نمیشناسه؟

این حافظه بگونه ای هست که در دیتا بیس usb dev و Iflash هم با VID و PID که دادم کنترلرش شناخته نشد.

از نرم افزار SP_UFD_3.0_Recovery_Tool_V21100 برای فرمت کردنش استفاده کنید ببینید جواب میده یا خیر.

متاسفانه نمیتونم روی لیون آپ کنم از لینک زیر دانلود کنید:

https://club.liangchanba.com/thread-823-1-1.html

سلام مجدد. والا این نرم افزار جدیده هم که دادین اجرا نمیشه گزینه هاش خاموشه

الان مشکل فقط سرعت پایین نوشتن هست . سرعت خواندن از روی فلاش 21 مگابایته . حجم هم درسته همون 64 گیگه دیشت gtav ریختم توش تا صبح همش کپی شد  فایل ها همه سالم بودن توی فلاش

6.png.7085c5d56f9e55643f3e7e30698e4435.png

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

ChipGenius

از روی VID و PID فلاش مموریم توی سایت  flashboot.ru/iflash فلاش خودم رو پیدا کردم ولی نمیدونم دقیقا کدومشونه چهارتان از شرکت udisk و Sony Vaio . نرم افزار مخصوصش رو از کجا دانلود کنم ؟مگر توی همین flashboot.ru نباید لینک دانلود جلوی اسم فلاش مموری باشه ؟

iflash_ru.thumb.png.4281d0d100903ee3fd972b0a8831c8c5.png

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، Mantel گفته است :

از روی VID و PID فلاش مموریم توی سایت  flashboot.ru/iflash فلاش خودم رو پیدا کردم ولی نمیدونم دقیقا کدومشونه چهارتان از شرکت udisk و Sony Vaio . نرم افزار مخصوصش رو از کجا دانلود کنم ؟مگر توی همین flashboot.ru نباید لینک دانلود جلوی اسم فلاش مموری باشه ؟

iflash_ru.thumb.png.4281d0d100903ee3fd972b0a8831c8c5.png

همون دیگه کنترلر و تراشه ناشناخته اس و نرم افزار هم مشخص نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...