رفتن به مطلب

راهنمای خرید موس گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

لاجیتک تو زمینه موس رقیب نداره.

بلادی که هیچی ایسوس و ریزر و هم حرفی در مقابلش برای گفتن ندارن.

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

لاجتیک تو زمینه موس رقیب نداره

بلادی که هیچی ایسوس و ریزر و هم حرفی در مقابلش برای گفتن ندارن

درود

دقیقاهمین طوره بنده موس بلادی وریزر هم داشتم هیش کدوم به پای لاجیتک نمی رسه الانم که لاجیتک دارم بسیارازانتخابم خرسندم و این رو مدیون راهنمایی های خوب اقای عابدی عزیزهستم❤🌹

لینک به دیدگاه

من هم موس لاجیتک G402 دارم، تازه خریدم نزدیک 2 ماهه

هم موس Zl50 نزدیک 4 ساله پیش خریدم

موس لاجیتک G402 کیفیت پلاستیکی بدنه اش خیلی بده یعنی زود زود لکه و خش میفته و نسبت به موس قبلیم خیلی ضعیف تره این یک

موس لاجیتک G G402 زیرش لاستیکی هست نسبت به بلادی که فلزی هست که هنوزم بعد از 4 سال لامصب تکون نخورده در صورتی که مال G402 هنوز بعد از 2 ماه خیلی ساییده شده و کثیف و خط و خش زیاد !

موس لاجیتک G402 کابلش پلاستیکی معمولی هست، در صورتی که برای بلادی با نخ با کیفیت دور سیم هاش بافته شده

تنها مشکلی که با موس بلادی داشتم تعداد کلید های سمت چپش بود بشدت زیاد الان که ان تا نسخه مختلف از بلادی هست که شبیه لاجیتک و ریزر و غیره هستن میتونید انتخاب کنید

این دکمه اسنایپر سمت چپی لاجیتک که هم DPI رو کم میکنه فقط برای بازی های شوتر و اسنایپ کاربرد داره و مثل همون بلادی اکثر اوقات جلوی انگشت های دست رو میگیره( البته میشه به هر کلیدی تغییرش داد )

پس بنظر من با توجه به تجربه 4 ساله از موس بلادی نسبت به قیمتی که دارن کیفیت بالاتری دارند....

جنس قرقرک بلادی هم خیلی از لاجیتک جی 402 بهتره و با این تفاوت بلادی رو میشد تا 16 میلیون رنگ شخصی سازی کرد نسبت به تک رنگ بودن لاجیتک

در ضمن این موسی که من داشتم zl50 سنسور بشدت باکیفیتی هم داشت تا8000 هزار DPI :|

و هنوزم برای بازی های R6 ازش استفاده میکنم چون بشدت بهش عادت کردم( یادش بخیر همون زمون که اومد 78 هزارتومن خریدمش :|||||)

ویرایش شده توسط Paradise Lost
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

در  خصوص A4tech باید عرض کنم

بنده دوتا موس تا الان خریدم

به فاصله 4 ماه سوختن

یکی اسکرولش خراب شد

یکی لگ افتاد

مشکل بردشه گویا

شرکت گارانتی کننده اصلا پاسخگو نیست هر بار رفتم یا زنگ زدم مگه تکنیکال نداریم یعنی برو دیگه نیا

موس هاش خوش دست هستند ولی متاسفانه عمر کم و کیفیت بدی دارن

اگه برای 4 ماه میخوای استفاده کنی موسش رو بخر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...