رفتن به مطلب

خریدار Xbox 360 بهمراه بازی و ۴ دسته

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  از عنوان تاپیک مشخصه خریدار یک دستگاه کنسول Xbox 360 بهمراه تعداد زیاد بازی و ۴ دسته هستم

اگر کنسول و بازیها پیدا شد دسته هارو هم جدا خریدارم. 

موردی بود اعلام کنید

لینک به دیدگاه

سلام. مدل اسلیم اس موجوده با دو دسته . به همراه کینکت و دو بازی ارجینال ...

بازی هم دیسکهاش موجوده زیاد هم هست ولی قاعدتا هر دستگاه 360 هم بگیری لنزش دیگه مثل روز اول نیست . پیشنهاد میکنم جیتگ کن و از رو هارد تمام بازیها رو راحت و بی دردسر اجرا کن .

ضمنا برای دستگاه جیتگ شده جدیدا به چشمم خورد سرور آنلاین مجزایی داره که میشه خیلی بازیها رو انلاین بازی کرد ...

ضمنا شخصی هم سراغ دارم کلی از بازیهای ایکس باکس و رو هارد داره میتونی یه هارد بهش بدی با قیمت مناسب برات کپی کنه .

لینک به دیدگاه

سلام یک عدد فت مشکی با هارد 120 گیگ تازه لنزش عوض شده و خیلی بازی ها رو که قبلا اجرا نمیکرد اجرا میکنه و با یک دسته و کینکت و تا بازی فیفا 15 همه عنوان ها رو دارم حدودا فکر کنم 200 تایی بازی هست .

دسته هم یک عدد نو دارم .

قیمت مد نظرتون چقدر هست ؟

لینک به دیدگاه

با سلام

کینکت  و لوازم اضافی نمیخوام و دوستان خودتون لطفا قیمت بدید

دقیقا چیزی که توی پست اول گفتم باشه حالا دسته نهایت دو عدد جدا خرید میزنم ولی حداقل یکدستگاه ایکسباکس ۳۶۰ با تعداد زیاد بازی و دو دسته.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...