رفتن به مطلب

کمک در باره مشکل سیستم

ace
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان @};-

من یه چند روزیه که یه مشکلی واسه سیستمم پیش اومده .

سیستمم یهو از کار می افته هیچی دیگه کار نمی کنه موس از کار می افته کیبرد هم همینطور انگار که سیستم خاموشه و تصویر رو.ی صفحه یه عکس . حتما باید دستی ریست کنم تا برگرده.

یه بار system restore کردم واسه چند روز خوب بود ولی دوباره این مشکل پیش اومد این بار اونم دیگه جواب نداد.

من از ویندوز xp x64 استفاده می کنم حدوده 2 سالی هست که نصبه تا حالام باهاش هیچ مشکلی نداشتم حدود یک سال هم هست که 24/7 روشنه.

لطفا اگه کسی راه حلی به ذهنش می رسه کمک کنه اگه اطلاعات دیگه ای هم لازمه بگین تا بگم .

با تشکر

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

حرارت سیستم رو چک کردی؟ ببین فن چیزی از کار نیوفتاده . مثل گرافیک . فریز تصویر میتونه به علت بالا رفتن دمای گرافیک باشه .

لینک به دیدگاه

یکی از دلایل هم میتونه پاور باشه . من خودم این مشکل رو داشتم . پار کم میاورد و هارد روشن و خاموش می شد، و باعث میشد سیستم freez بشه. بعد از چند روز مشکل حادتر شد، به این صورت که بعد از هنگ سیستم ، و ری استارت ، سیستم فایل ها و registery ویندوز هم به هم می ریخت و باید ویندوز را restore میکرم تا دوباره بتونم استفاده کنم.

لینک به دیدگاه

حرارت سیستم رو چک کردی؟ ببین فن چیزی از کار نیوفتاده . مثل گرافیک . فریز تصویر میتونه به علت بالا رفتن دمای گرافیک باشه .

http://s1.picofile.c...237584836/1.jpg

http://s2.picofile.c...oreTemp_Scr.png

سلام

نه آقا حامد فکر نکنم از فن و دما باشه جفتشون سالم هستن در کیس بازه اگه خراب بود می فهمیدم. دما هم غیر عادی نیست.

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

یکی از دلایل هم میتونه پاور باشه . من خودم این مشکل رو داشتم . پار کم میاورد و هارد روشن و خاموش می شد، و باعث میشد سیستم freez بشه. بعد از چند روز مشکل حادتر شد، به این صورت که بعد از هنگ سیستم ، و ری استارت ، سیستم فایل ها و registery ویندوز هم به هم می ریخت و باید ویندوز را restore میکرم تا دوباره بتونم استفاده کنم.

سلام

نمی دونم مشکل از پاور باشه یا نه ولی فکر نکنم .

پاورم gp585 green واسه این قطعات:

q9400

ati4890

2 تا هارد 1 ترا

2 تا دی وی دی رایتر

قطعه مصرف کننده دیگه ای هم نداره .

اور هم نیست سیستم کلا رو حالت پیش فرض

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

به دنیای پاور سوخته ها خوش اومدی!!!

سلام :)

هم امیدورام پاور نباشه هم امیدوارم پاور باشه .

نباشه واسه اینکه اگه نرم افزاری باشه بی هزینه حل می شه و باشه واسه اینکه تو این هرج و مرج بازار پاور اونقدرام قیمتش غیر منطقی نشده و آخر سر هم گارانتی داره هنوز .

مرسی واسه جواب به هر حال

لینک به دیدگاه

برادر من دیگه ویندوز اکس پی به هیچ دردی نمیخوره

بنده شاهد بودم که ویندوز اکس پیم بعد یه مدت کل درایو رو پر میکرد

سرعتش پایین بود و برنامه ها توش هنگ میکردن

ولی خدایی سون از اکس پی هم یبک تره

عالیه

شما اول فرمت کن وسون بریز اگر حل نشد پاور رو عوض کن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خازنهای گرافیک و مادربرد را چک کنید سالم باشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...