رفتن به مطلب

از کارت بانکیم دزدی شد!

Peacekeeper
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

poper blocker نصب کن اتومات خودش میبنده (حتی اجازه باز شدن هم نمیده البته گزینه میاره که باز بشه یا نه ) 

آدم راحت میشه 

ممنون از شما

برای کامپیوتر ملایم تره،ولی برای گوشی عین کنه میچسبه به آدم ،مگه ول میکنه،تا برنامه رو نبندم ول بکن نیست

لینک به دیدگاه

• ارسال 90
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 2 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

بنظر من هزینه اضافیه،سعی کن هر برنامه و یا هر فایل و یا هر لینک در اینترنت رو باز نکنی ،صفحه های pop up رو به محض که بالا میاد با سرعت کلید بک رو بزن تا ببنده،خیلی از این لینکا برنامه ها مخرب و فایل مخرب دارن چه برا سیستم اندروید و چه اینکه زمانی که گوشی رو به pc وصل میکنین کامپیوترو الوده میکنن،کلا پیشگیری همیشه بهتر درمانه هزینه هم نداره 

ممنون ولی من popup blocker رو دارم. من میخوام یه آنتی ویروسی باشه که امنیت اینترنت رو بیشتر کنه. مثلا سایت های خطرناک رو تشخیص بده

ویرایش شده توسط Peacekeeper
لینک به دیدگاه

در در 15 شهریور 1398 در 00:06، Coffee Addicted گفته است :

آدم دیگه جرات نمیکنه کارت بکشه...........

کلا دزدی و کلاهبرداری تو خون بسیاری از مردم عزیز است،اسمشو میزارن زرنگی هر طور شده باید به یک شیوه ای سر طرف مقابل کلاه بزاریم که بعدا جلو بقیه پزش رو بدیم

همسایه ما 2 یخچالشو عوض کرد یخچال های قبلیش رو گذاشته واسه فروش هر دو سامسونگ سالم بدون مشکل ظاهری  بعد خریداره اومده میگه هر کدوم رو 400بر میدارم !!طرف با ماشین شاسی بلند اومده بود نباید اینو بگیری بزنی لهش کنی جز اینکه وقت ادم رو میگیره قیمت پرت هم میده👿

یکی از اشتباهات ما تو همین کارت کشیدنه.

بعضیا که پیشخوانشون رو هست بازم بهتره ولی اونایی که پشت هست و رمز میپرسن ،خودش خطرناکه.

متاسفانه میگیم زشته ،بگیم خودمون کارت میکشیم ،با اینکه تو بانکها میبینیم که بانکدار ،میزاره جلوی خودمون تا رمزمون رو بزنیم ،تو مغازه به خاطر اینکه بی ادبی نشه ،رمز رو بهش میگیم

این تعارفات ،خودش خیلی بد چیزیه.

اطز طریق همین کارتها و حتی عابر بانکها چند n بار  کلاهبرداری صورت گرفته ولی بازم درست نمیشیم

لینک به دیدگاه

شما با *780# میتونید شارژ بخرید نیازی به سایت نیست ، دی ماه سال پیش من از شهرستان تالش یدونه هارد خریده بودم از طریق دیوار ، قرار بر این بود ، اون آقا هارد رو ارسال کنه از رسید پستی واسم تو تلگرام عکس بفرسته ، بعد من 400 به کارتش واریز کنم ، الباقی بعداز رسیدن هارد به دستم ، وقتی محموله پستی به دستم رسید من با خیال راحت داشتم در جعبه رو باز میکردم ، یدفعه دیدم جای هارد یه سی دی رام قدیمی داخل جعبه هست ، فشارم افتاد نشستم زمین ، داداشم گفت چی شد ، هاردی در کار نیست یه سی دی رام فرستاده ، 400 از دستم رفت ، تو پرشین تولز از دوستان درخواست کمک کردم ، یه هفته بعد یه آقای به من زنگ زد گفت ، پست شما رو تو پرشین تولز دیدم ، و این آقا از منم کلاهبرداری کرده ، بعداز دو هفته هر روز زنگ زدن و تهدید کردن آخرش 400 رو به کارتم برگشت زد 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

شما با *780# میتونید شارژ بخرید نیازی به سایت نیست ، دی ماه سال پیش من از شهرستان تالش یدونه هارد خریده بودم از طریق دیوار ، قرار بر این بود ، اون آقا هارد رو ارسال کنه از رسید پستی واسم تو تلگرام عکس بفرسته ، بعد من 400 به کارتش واریز کنم ، الباقی بعداز رسیدن هارد به دستم ، وقتی محموله پستی به دستم رسید من با خیال راحت داشتم در جعبه رو باز میکردم ، یدفعه دیدم جای هارد یه سی دی رام قدیمی داخل جعبه هست ، فشارم افتاد نشستم زمین ، داداشم گفت چی شد ، هاردی در کار نیست یه سی دی رام فرستاده ، 400 از دستم رفت ، تو پرشین تولز از دوستان درخواست کمک کردم ، یه هفته بعد یه آقای به من زنگ زد گفت ، پست شما رو تو پرشین تولز دیدم ، و این آقا از منم کلاهبرداری کرده ، بعداز دو هفته هر روز زنگ زدن و تهدید کردن آخرش 400 رو به کارتم برگشت زد 

چقدر سیمکش! زیاد شده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همیشه وقتی دارید از سایتی خرید میکنید که تجربه کار باهاش نداشتید

دقت کنید که هایلایت سبز باشه

https باشه

و در نهایت باز هم با همه این ها دفعه اول یکی از پارامتر های درخواستی کارت رو اشتباه بزنید یا رمز دوم یا تاریخ انقضا

اگر زد اطلاعات وارد شده صحیح نمیباشد که مطمئن باش که درگاه اوکی هست و خریدت رو انجام بده

ولی اگر زد خرید با موفقیت انجام شد در جریان باش که درگاه سایت جعلی هست

و همیشه هم به خود سایت ربطی نداره گاهی اوقات عزیزان فیشرمن زحمت میکشن و حرکت میزنند روی سایت های مورد اعتماد و راهنمایی میشید به درگاه جعلی

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Peacekeeper گفته است :

ممنون ولی من popup blocker رو دارم. من میخوام یه آنتی ویروسی باشه که امنیت اینترنت رو بیشتر کنه. مثلا سایت های خطرناک رو تشخیص بده

داداشی من الان 6ساله دارم از آنتی ویروس سمنتک استفاده میکنم

فوقالعاده عالی هست 

شاید باورت نشه 4 سال ویندوز 7 روی هاردم نصب بود. تا دلت بخواد هم هارد و موبایل و فلش بهش وصل میکردم ولی حتی 1دونه ویروس هم نگرفت 

منتهی باید چند نکته همیشه رعایت کنی

اول اینکه حداقل هفته ای یه بار آپدیتش کنی (هم آنلاین میتونی خیلی سریع و راحت آپ کنی و هم از خود سایتش آفلاینش بگیری) 

دوم اینکه بی نهایت به کرک و پچ حساسه و سریع پاک میکنه حتما قبل نصب برنامه به آنتی ویروس بشناسونش 

اصلا هم کار سختی نیست 

مثلا بازی های کرکی که میخوای نصب کنی یه پوشه درست میکنی و اون میشناسونی بهش و از اون به بعد راحت بازیات می‌ریزی توش و دیگه پاک نمیکنه 

من اینقدر از این ویروس ضربه خوردم که باورت نمیشه فقط بیش از 5بار هاردم کلا فرمت میشد به خاطر ویروس و تمام زندگیم میپرید

ولی از وقتی این نصب کردم دیگه ایمن ایمنم

لینک به دیدگاه

برای تمامی دوستان هم توصیه می‌کنم افزونه‌ی "Malwarebytes Browser Guard" رو برای مرورگرهاشون نصب کنن

لینک به دیدگاه

1 هفتست از حسابم دزدی شده. شکایت کردم ولی هنوز رسیدگی نمیکنن! منتظرم تا آقایان دستورش را بدن بعد sms بیاد تا برم به فتا! امروز رفتم فتا میگن باید دستور بیاد بعد! انگار یه شکایت معمولی حقوقیه! مثلا کیفریه باید زود رسیدگی کنن.. آدم نمیدونه دیگه چی بگه..

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

دقت کنید که هایلایت سبز باشه

درود دوست عزیز

دقیقا بنده هم همین رو میخواستم بگم که شما فرمودید 

دوستان برای سایتها چندین گواهینامه یا به اصطلاح Certificate داریم که معروف ترین و مورد اعتماد ترینشون SSL و HTTP هستن

گواهینامه ی HTTP رو هر سایتی داره برای خود بنده اتفاق افتاده بود که سیستمم Hijacker گرفته بود و یک سایتی که http داشت رو باز میکرد ولی همین سایت بد افزار بود پس گول Http رو نخورید برای اعتماد سطحی خوبه ولی هم قابل جعله و همم ممکنه به سایتهای بد افزاری داده شده باشه .

مهمترین و قابل اعتماد ترین گواهینامه ی SSL میباشد که فقط به سایتهایی با امنیت بالا و معتبر تعلق میگیرد .

اگر سایتی گواهینامه ی Ssl داشته باشه قبل اون نوشته ی  سایت داخل مرورگر های Firefox و کروم سبز رنگ میشه و داخل مرورگر های موبایلی مثل Samsung Internet یه نشان قفل سبز رنگ بسته نمایش داده میشود . و نشان Secure با رنگ سبز نشان داده میشود .

مثلا سایت Paypal

ssl-certificate-authority-info-in-firefox.png.f9af2cd0ef78ff73bb6f806689cfc3e1.png

سایت شاپرک اصلی هم همینطوری هست . و Shaparak Payment سبز رنگ نشون داده میشود .

توجه : همیشه راه هایی برای دور زدن پروتکل های امنیتی حتی SSL هم پیدا میشه (رایگان و جعلی SSL هم زیاده)پس حتما همیشه مرورگر خودتون رو آپدیت شده نگه دارید و این SSL آخرین چیزی باشه که چک میکنید . اول از اون سایتی که به سایت پرداخت ریدایرکت میشید چک کنید ENAMAD داشته باشه و برای مطمئن شدن دامین سایت رو داخل enamad.ir بزنید اگه اومد نشان داد داره اعتماد کنید و به نماد های منقضی شده هم اعتماد نکنید . 

@Peacekeeper

دوست گرامی و عزیز 

بنده واقعا متاسفم و مطمئنم که با پیگیری های زیاد به نتیجه خواهید رسید . شخص کلاهبردار احتمالا خیلی حرفه ای نبوده و قابل گرفتن هستش . در ضمن از دوستان هم خواهشمندم اگه تجربه ای چیزی دارند که به روند ایشان کمک میکند بفرمایند هممون میدونیم که سرزنش کردن فقط مختص بچه هاست و وقتی بزرگتر میشیم  با اشتباه کردن خودمون تجربه کسب میکنیم و درس میگیریم .( به قول آندره ژید : تجربه مدرسه ی خوبی است اما شهریه اش خیلی گران است)پس اگر کمکی ازتون بر نمیاد مال باخته رو بیشتر نرنجونید .

صحبتهای بالا سرزنش کردن و.... نبوده و فقط کمی اطلاعات هست برای دوستانی که از این تاپیک دیدن میکنند اگر برداشت دیگه ای گرفتید ازتون پوزش میطلبم

با تشکر.

ویرایش شده توسط Ratchet Wrench
لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Peacekeeper گفته است :

1 هفتست از حسابم دزدی شده. شکایت کردم ولی هنوز رسیدگی نمیکنن! منتظرم تا آقایان دستورش را بدن بعد sms بیاد تا برم به فتا! امروز رفتم فتا میگن باید دستور بیاد بعد! انگار یه شکایت معمولی حقوقیه! مثلا کیفریه باید زود رسیدگی کنن.. آدم نمیدونه دیگه چی بگه..

درود دوست عزیز

ولشون نکن و هر روز برو جلوشون سبز شو . تا خودت پیگیری نکنی اونا هم کاری نمیکنن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ratchet Wrench گفته است :

@Peacekeeper

دوست گرامی و عزیز 

بنده واقعا متاسفم و مطمئنم که با پیگیری های زیاد به نتیجه خواهید رسید . شخص کلاهبردار احتمالا خیلی حرفه ای نبوده و قابل گرفتن هستش . در ضمن از دوستان هم خواهشمندم اگه تجربه ای چیزی دارند که به روند ایشان کمک میکند بفرمایند هممون میدونیم که سرزنش کردن فقط مختص بچه هاست و وقتی بزرگتر میشیم  با اشتباه کردن خودمون تجربه کسب میکنیم و درس میگیریم .( به قول آندره ژید : تجربه مدرسه ی خوبی است اما شهریه اش خیلی گران است)پس اگر کمکی ازتون بر نمیاد مال باخته رو بیشتر نرنجونید .

صحبتهای بالا سرزنش کردن و.... نبوده و فقط کمی اطلاعات هست برای دوستانی که از این تاپیک دیدن میکنند اگر برداشت دیگه ای گرفتید ازتون پوزش میطلبم

با تشکر.

مممنون. انشاالله که حل میشه.

در 1 ساعت قبل، Ratchet Wrench گفته است :

درود دوست عزیز

ولشون نکن و هر روز برو جلوشون سبز شو . تا خودت پیگیری نکنی اونا هم کاری نمیکنن.

فردا دوباره میرم. ول نکن نیستم.

در 7 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

داداشی من الان 6ساله دارم از آنتی ویروس سمنتک استفاده میکنم

فوقالعاده عالی هست 

شاید باورت نشه 4 سال ویندوز 7 روی هاردم نصب بود. تا دلت بخواد هم هارد و موبایل و فلش بهش وصل میکردم ولی حتی 1دونه ویروس هم نگرفت 

منتهی باید چند نکته همیشه رعایت کنی

اول اینکه حداقل هفته ای یه بار آپدیتش کنی (هم آنلاین میتونی خیلی سریع و راحت آپ کنی و هم از خود سایتش آفلاینش بگیری) 

دوم اینکه بی نهایت به کرک و پچ حساسه و سریع پاک میکنه حتما قبل نصب برنامه به آنتی ویروس بشناسونش 

اصلا هم کار سختی نیست 

مثلا بازی های کرکی که میخوای نصب کنی یه پوشه درست میکنی و اون میشناسونی بهش و از اون به بعد راحت بازیات می‌ریزی توش و دیگه پاک نمیکنه 

من اینقدر از این ویروس ضربه خوردم که باورت نمیشه فقط بیش از 5بار هاردم کلا فرمت میشد به خاطر ویروس و تمام زندگیم میپرید

ولی از وقتی این نصب کردم دیگه ایمن ایمنم

از کجا خریدین؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Peacekeeper گفته است :

مممنون. انشاالله که حل میشه.

فردا دوباره میرم. ول نکن نیستم.

از کجا خریدین؟

نخریدم. دانلود کردم. و با سرعت بالا هم از سایت سازنده آپدیتش میکنم 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

نخریدم. دانلود کردم. و با سرعت بالا هم از سایت سازنده آپدیتش میکنم 

منظور رایگانه؟ پرمیوم نیست؟

لینک به دیدگاه

جالبه حتی تو کشور پیشرفته ای مثل انگلیس که خوب مردمش سطح آگاهی بالاتری دارن، سالانه بالای 780 میلیون پوند کلاهبرداری میشه، بیشترش هم از طریق همین کارت های اعتباری هست.

جدیدا یه پادکستی گوش میدادم در مورد همین موضوع کلاهبرداری هایی که به طرف زنگ میزنن میگن آقا خوشبحالت شما برنده 50 میلیون تومن از فلان جایزه شدی... همینایی که چندوقت پیش خیلی رواج پیدا کرده بود تو کشور خودمون، مردم رو میکشوندن پای دستگاه خودپرداز و اطلاعات کارت رو کش میرفتن. تو آمریکا همین چندماه پیش دقیقا عین همین پیش اومده بود به طرف زنگ زدن که آقا 4 میلیون دلار برنده شدی و اون بدبخت رو میکشنون پای دستگاه ATM و ازش 60/000 هزار دلار میدزدن. فک کنین 60/000 دلار!!! حالا اونجا بدتره چون اکثر این کلاهبردارا خارج آمریکا هستن و خود اف بی آی نمیتونه دستگیرشون کنه تا زمانی که پاشون به آمریکا برسه. که البته تو این مورد خوشبختانه یه جاسوس میفرستن تو باند این کلاهبردار سابقه دار و برای خرید ملک هر طور شده ترغیبش میکنن بیاد میامی آمریکا و به محض رسیدن تو فرودگاه خفتش می کنن. این حرومزاده وقتی مالبخاته ها دوباره بهش زنگ میزدن که چه بلایی سرم آوردی صداشون رو میگذاشت روی بلندگو بعد خودش و رفیقاش با صدای بلند غش غش میخندیدن و طرف رو مسخره میکردن.  

ببخشید اگر آف تاپیک هست فقط میخواستم  یه اطلاعاتی در مورد وسعت زیاد این کلاهبرداری های اینترنتی و بانکی بدم و بگم که هممون در خطر همچین کلاهبرداری هایی هستیم، 

لینک به دیدگاه

در در 16 شهریور 1398 در 22:07، Peacekeeper گفته است :

منظور رایگانه؟ پرمیوم نیست؟

نه رایگانه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...