رفتن به مطلب

سوال درمورد آنتی ویروس bitdefender total security

invoker
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان ...

-------------

واقیعت من حدود 6 ماه پیش یه انتی ویروس از دوست عزیزی خریداری کردم / bitdefender total security

تا به الان که خوب بوده و پیچیده نبوده .... تا امروز که دیدم تو قسمت notification چندتا ارورر خطرناک امده !

که تو عکس مشخصه ! خواستم بپرسم این اررور ها چه معنی داره ؟! چون قبلا با چنین چیزی روبرو نشده بودم !

ممنون میشم در صورت نیاز یکی / یکی واسم توضیح بدین ! و اینکه اگه خطرناکه باید چکار کنم !؟

1ct8_virous.jpg

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، invoker گفته است :

درود دوستان ...

-------------

واقیعت من حدود 6 ماه پیش یه انتی ویروس از دوست عزیزی خریداری کردم / bitdefender total security

تا به الان که خوب بوده و پیچیده نبوده .... تا امروز که دیدم تو قسمت notification چندتا ارورر خطرناک امده !

که تو عکس مشخصه ! خواستم بپرسم این اررور ها چه معنی داره ؟! چون قبلا با چنین چیزی روبرو نشده بودم !

ممنون میشم در صورت نیاز یکی / یکی واسم توضیح بدین ! و اینکه اگه خطرناکه باید چکار کنم !؟

1ct8_virous.jpg

معمولا سایت های که SSL ُایت مشکل داره یا اسمشون نزدیک یک سایت خاص هست برای من این نوتیفیکیشنو میاره و همون موقع اون سایت روی برای شما میبنده تا زمانی که خودتون وارد کنید که میخواید وارد سایت بشید زمانی که نرم افزار های بدون certificate هم میخوان یه url باز کنن این پیغام میاد

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Sam-j گفته است :

معمولا سایت های که SSL ُایت مشکل داره یا اسمشون نزدیک یک سایت خاص هست برای من این نوتیفیکیشنو میاره و همون موقع اون سایت روی برای شما میبنده تا زمانی که خودتون وارد کنید که میخواید وارد سایت بشید زمانی که نرم افزار های بدون certificate هم میخوان یه url باز کنن این پیغام میاد

سلام

ممنون از شما / ولی بازم متوجه نشدم :)

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، invoker گفته است :

کسی نیست راهنمایی کنه ؟!

درود.

دوست عزیز هر کدوم از این نوتیف‌ها یه چیز جداست

کدومش مد نظرتونه!؟ مثلا اولین مورد (یا بهتر بگم آخرین مورد) هشدار فیشینگه

یا فیشینگ هستن، یا بلوک کردن اتصال مشکوک و یا صفحه‌ی وب آلوده

یه بار فول‌اسکن کنین اگر چیزی پیدا نکرد که 90 درصد خیالتون راحت باشه

حتما نوتیف‌ها رو چک کنین، شاید به کام یه سایت فیشینگ بیفتین و اطلاعات و پول‌تون به باد بره!

لینک به دیدگاه

در در 14 شهریور 1398 در 10:02، invoker گفته است :

سلام

ممنون از شما / ولی بازم متوجه نشدم :)

الان اسم سایت lioncomputer.com هستش . فکر کن من یه سایت شبیه این سایت میزنم با اسم leoncomputer.com بعد شما رو از طریق یه لینک به اینجا می کشونم . اگر حواستون جمع نباشه به خاطر شباهت اسم و ظاهر سایت شما به اشتباه می افتید و اکانتتون رو در معرض خطر قرار میدید( برای وارد شدن باید نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنید ) .

حالا فکر کن یه سایت شبیه سایت بانک و ... باشه . این بار به جای اکانت لیون شما پولتون رو از دست میدید .

یا ویروس وارد سیستمتون میشه  و ..... .

.........................

.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود.

دوست عزیز هر کدوم از این نوتیف‌ها یه چیز جداست

کدومش مد نظرتونه!؟ مثلا اولین مورد (یا بهتر بگم آخرین مورد) هشدار فیشینگه

یا فیشینگ هستن، یا بلوک کردن اتصال مشکوک و یا صفحه‌ی وب آلوده

یه بار فول‌اسکن کنین اگر چیزی پیدا نکرد که 90 درصد خیالتون راحت باشه

حتما نوتیف‌ها رو چک کنین، شاید به کام یه سایت فیشینگ بیفتین و اطلاعات و پول‌تون به باد بره!

راسش همه رو پاک کردم ... البته اینم بگم تو اون روز من پشت سیستم نبودم ! و پدرم همینطوری تو سایت ها یه چرخی میزده ! شاید ناخداگاه وارد یه سایت فیشینگ شده باشه !

البته همونطور که گفتم / همینطوری داشته سایت هارو مرور میکرده ...

بعد یه سوال الباقی اررور ها هم همونه ؟! یعنی مربوط به همون جریانه نه ؟!

بعد الان خود انتی ویروس خودکار جلو این موارد و میگیره ؟! یعنی نیاز به کا خاصی نیس نه ؟!

ممنون از توضیح شما دوست عزیز

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

الان اسم سایت lioncomputer.com هستش . فکر کن من یه سایت شبیه این سایت میزنم با اسم leoncomputer.com بعد شما رو از طریق یه لینک به اینجا می کشونم . اگر حواستون جمع نباشه به خاطر شباهت اسم و ظاهر سایت شما به اشتباه می افتید و اکانتتون رو در معرض خطر قرار میدید( برای وارد شدن باید نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنید ) .

حالا فکر کن یه سایت شبیه سایت بانک و ... باشه . این بار به جای اکانت لیون شما پولتون رو از دست میدید .

یا ویروس وارد سیستمتون میشه  و ..... .

.........................

.

اها الان دیگه بهتر گرفتم موضوع رو ... بالا واسه دوست عزیز هم جریان رو توضیح دادم ...

کار خاصی نیازه انجام بدم یا همه چیز خوده انتی ویروس بصورت خودکار داره درست انجام میده !

اگه موری چیزی هست که نیازه منه تازه کار بدونم ممنون میشم اونم یه توضیح بدین دوستان

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، invoker گفته است :

راسش همه رو پاک کردم ... البته اینم بگم تو اون روز من پشت سیستم نبودم !

اول اینکه نباید همه رو پاک می‌کردین، باید دونه دونه اون آیکن جهت پایین گوشه هر هشدار رو میزدین تا جزئیاتش رو ببینین،‌ اگر جزئیات رو میدیدین نیازی به اسکن و پیگیری بیشتر نمی‌بود.

بعد یه مورد دیگه اینکه این هشدارها و نوتیف‌ها مربوط به یک روز نیست، مربوط به حدود یک هفته هست...

در هر حال شما با همین آنتی‌ویروس سیستم رو فول اسکن کنین.

سپس با نرم‌افزار Malwarebytes Premium نیز اسکن و بررسی رو انجام بدین...

در صورت پیدا کردن مورد مشکوکی گزارش میده و اتوماتیک یا دستی می‌تونین پاک کنین یا ...

بعدش سیستم رو ریستارت کنین و نگران چیزی نباشین.

همیشه به هشدارها توجه کنین، حتی هشدارهایی که براتون خیلی ساده و پیش‌پاافتاده هستن

برای تمامی دوستان هم توصیه می‌کنم افزونه‌ی "Malwarebytes Browser Guard" رو برای مرورگرهاشون نصب کنن

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

اول اینکه نباید همه رو پاک می‌کردین، باید دونه دونه اون آیکن جهت پایین گوشه هر هشدار رو میزدین تا جزئیاتش رو ببینین،‌ اگر جزئیات رو میدیدین نیازی به اسکن و پیگیری بیشتر نمی‌بود.

بعد یه مورد دیگه اینکه این هشدارها و نوتیف‌ها مربوط به یک روز نیست، مربوط به حدود یک هفته هست...

در هر حال شما با همین آنتی‌ویروس سیستم رو فول اسکن کنین.

سپس با نرم‌افزار Malwarebytes Premium نیز اسکن و بررسی رو انجام بدین...

در صورت پیدا کردن مورد مشکوکی گزارش میده و اتوماتیک یا دستی می‌تونین پاک کنین یا ...

بعدش سیستم رو ریستارت کنین و نگران چیزی نباشین.

همیشه به هشدارها توجه کنین، حتی هشدارهایی که براتون خیلی ساده و پیش‌پاافتاده هستن

برای تمامی دوستان هم توصیه می‌کنم افزونه‌ی "Malwarebytes Browser Guard" رو برای مرورگرهاشون نصب کنن

داداش جریان این چیه ؟! باید چیکار کنم ؟! اصلا واسه چی چیه این پسورد ؟!

بازم ممنون که راهنمایی میکنی

123456.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، invoker گفته است :

داداش جریان این چیه ؟! باید چیکار کنم ؟! اصلا واسه چی چیه این پسورد ؟!

بازم ممنون که راهنمایی میکنی

پسورد برای ویندوز انتخاب نکردین، یا احتمالا پسورد خیلی راحتی دادین که از نظر این ابزار امنیتی قابل نفوذه به همین دلیل هشدار خطر آسیب‌پذیری داده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...