رفتن به مطلب

خریداره فوری هارد 500 اکسترنال

A.M.B
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خیلی فوریه یه هارد 500 اکسترنال کار کرده به قیمت خیلی پایین در حد 40 تا 60 تومن

لینک به دیدگاه

با نهایت خوشحالی اومدم هارد A-data 500 رو بهتون تقدیم کنم که ...................

آخه پسر خوب 40 تا 60 تومن ؟؟؟ تو این وضعیت بازار ؟

والا چی بگم آخه ؟؟؟ ا ... :blink:

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

آپ از عوض فروشنده

---------------------------------

جانم @};-

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟ :excl:

لینک به دیدگاه

مشکل اینه که شما ها طمع کردید نمیخواید به قیمت قبل بدید تازه اگه همون موقع پای خودتون 40هم در اومده باشه الان هم میشه 60 فروخت هم میشه 100 فروخت

لینک به دیدگاه

مشکل اینه که شما ها طمع کردید نمیخواید به قیمت قبل بدید تازه اگه همون موقع پای خودتون 40هم در اومده باشه الان هم میشه 60 فروخت هم میشه 100 فروخت

اتفاقا شما صحیح میفرمایید و انتظار دارید که در این آشفته بازار به قیمت قبل خرید کنید و بعنوان مثال منم که فروشنده هستم میخوام تو لین وضعیت به قیمت بالاتر بفروشم

ولی شما اینو حساب نمی کنید که این فروشنده بعد از اینکه هارد رو فروخت به شما باید خودشم هارد بخره ؟

من تنها دلیلم برای فروش نیاز به خرید همین هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترا هست ،، من حاضرم این هارد رو به قیمت 50 تومن به شما بفروشم ولی به شرطی که به قیمت 100 تومن برام هارد 1 ترا گیربیاری اونم مثل مال خودم نو باشه و حداقل 2 سال گارانتی داشته باتشه

پس میبینید که این مشکل طمع نه مال مشکل ماست و نه مشکل شماست بلکه مشکل همه هست

بازم میگم شما یه هارد 1 ترا اکسترنال با یکی دو سال گارانتی به من گیر بیار من هاردمو که درحد آک هست و سه ماهه خریدم 50 تومن به شما تقدیم می کنم @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...