رفتن به مطلب

مشکل در لود صفحات وب

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان دو الی سه روزه که من برای لود صفحات وب به مشکل خوردم.

من برای انجام کارای خودم نیاز به وی----پی ----- ان با ای پی ثابت دارم. برای این منظور نورد وی---پی ---ان رو تهیه کردم. چندماهی که استفاده می کردم راضی بودم اما جدیدا بعضی سایتا رو نمی تونم با این وی---پی---ان باز کنم. قبلا مشکلی نداشتم و تو این چند روزه این مدلی شده. جالبه همون سایتا رو میشه با وی ---- پی ---- ان دیگه باز کرد. تو این چند روز کلی سرچ کردم و تمام کارهایی که گفتن انجام دادم اما مشکل حل نشد. من این مشکل رو تو سیستم خودم و گوشی اندرویدیم دارم. با آیفون و همین وی---پی---ان مشکلی وجود نداره. رفیقم مشکل نداره و صفحات رو باز می کنه با همین وی --- پی---ان با اندروید و ویندوز. هر مرورگری رو روی گوشیم یا روی سیستمم استفاده کردم نتیجه همینه. کلیر کش و دیتا کردم باز فرقی نکرد. با اینترنت ایرانسل و همراه اول تست کردم باز فرقی نکرد. با توجه به اینکه به این وی---پی---ان نیاز دارم. می تونید راهنمایی کنید مشکل از کجا می تونه باشه تا رفعش کنم. موقع باز کردن صفحات این مدلی میشه. با برخی سایتها مشکل هست و با بقیه درست کار می کنه.

1206009828_Screenshot2019-09-0812_58.56(2).thumb.png.8f51be7e3667b4753a1612c172d1609d.png

لینک به دیدگاه

نمیدونم  هرچی هست مال شبکه شخصی انتقال داده عه

Dns عوض کن شاید اون dns ادرس های ایرانو نداره شایدم کلا پکت لاسته

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، mَd گفته است :

نمیدونم  هرچی هست مال شبکه شخصی انتقال داده عه

Dns عوض کن شاید اون dns ادرس های ایرانو نداره شایدم کلا پکت لاسته

دی ان اس رو عوض کردم مال گوگل رو گذاشتم فرقی نکرد. جالبه فقط هم با این وی---پی---ان مشکل داره. کارم هم گیر این وی---پی---ان هست.

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

دی ان اس رو عوض کردم مال گوگل رو گذاشتم فرقی نکرد. جالبه فقط هم با این وی---پی---ان مشکل داره. کارم هم گیر این وی---پی---ان هست.

خوب پس مشکل از برنامست 

اگه پورت دیگه ای داره تست کنش 

اگه نه خوب باید عوضش کنی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mَd گفته است :

خوب پس مشکل از برنامست 

اگه پورت دیگه ای داره تست کنش 

اگه نه خوب باید عوضش کنی

کل تنظیماتش رو زیر رو کردم. تغییری نکرد.

آخه اگه مشکل از برنامه بود برای رفیقم نباید بالا میورد ولی رو سیستم اون مشکلی نیست.

تو فکر جایگزینیش هستم اما خوب وی--- پی--- ان خوب مثل این پیدا کردن سخته.

این بیش از ۵۰۰۰ ای پی ثابت با سرعت بالا می داد. کمتر وی--- پی--- انی هست با هزینه معقول بشه پیدا کرد این کارایی رو داشته باشه.

اگه سراغ دارید معرفی کنید.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...