رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی درباره سایت های تورنت

H.Salimi96
 اشتراک گذاری

سوال

سلام وقت همگی بخیر

من تازه با سایتای تورنت آشنا شدم..ممنون میشم هرکسی اطلاعات خاصی داره باهام به اشتراک بذاره...از باب طرز استفاده و....

و اینکه بهترین سایتای تورنت کدوما هستن؟؟

لینک به دیدگاه

16 answers to this question

Recommended Posts

• 0

سلام اگر میشه کلا درباره ی تورنت توضیح بدین . یک چیزی شبیه دیپ وبه؟؟

لینک به دیدگاه

• 0

تورنت بجای اینکه از سرور ثابتی دانلود کنی ،بقیه برات اپلود میکنن یعنی اونایی که دارن seed میکنن.

شما یه فایل مگنت یا خوده فایل تورنتو در نظر بگیر نگاه کن به seed ،اینا کسایی هستن که به مجانی دارن سرعت دانلود به مردم میدن که دانلود کنن،هر چی تعداد نسبت به leech ها بیشتر باشه بهتره،بعد leech اینا همونایی هستن که دارن دانلود میکنن،شما وقتی فایل تورنت دانلود میکنی هم اپلود میکنی هم دانلود،برا همین حجم بیشتر ازت میره،اگه نت نامحدود داری که مهم نیست

برنامه utorrent چه برا کامپیوتر چ برا اندروید بگیر تو سایت تورنت مورد نظر روی علامت اهن ربا یا مگنت کلیک کن اتوماتیک میری تو برنامه و قسمت دانلود،از مزیت دانلود از تورنت اینه که شما مثلا فول البوم یه خواننده رو میخای بگیری ولی بعضی اهنگاشو نمیخای،راحت میتونی تیک دانلود اونا رو برداری بقیه رو دانلود کنی

بیشتر توضیح میخای بازم میگم،،سایتا تورنت خیلی زیادن یکی دوتا نیستن اکثر سایتا هم تخصصی روی یک مدیا کار میکنن

لینک به دیدگاه

• 0
در 9 دقیقه قبل، Wall Breaker گفته است :

سلام اگر میشه کلا درباره ی تورنت توضیح بدین . یک چیزی شبیه دیپ وبه؟؟

یه جورایی مثل دیپ وب ولی فقط محتوای دیجیتالی دزدی رو در اختیار مردم قرار میده تا دانلود کنن،در واقع از دیپ وب برای شرکت ها و موسسه هایی که در این زمینه فعالیت میکنن خیلی خیلی زیان اور تره چون بالاخره جنسی که باید بخری رو مفت مفت میزارن در اختیار مردم،بخاطر همین خیلی از سایت های تورنت از ترس پلیس یا بستن سایتو،یا اینکه دستگیرشون کردن،ولی تا انسان هست قانون شکنی هم هست،سایت تورنت هم هست:)

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

تورنت بجای اینکه از سرور ثابتی دانلود کنی ،بقیه برات اپلود میکنن یعنی اونایی که دارن seed میکنن.

شما یه فایل مگنت یا خوده فایل تورنتو در نظر بگیر نگاه کن به seed ،اینا کسایی هستن که به مجانی دارن سرعت دانلود به مردم میدن که دانلود کنن،هر چی تعداد نسبت به leech ها بیشتر باشه بهتره،بعد leech اینا همونایی هستن که دارن دانلود میکنن،شما وقتی فایل تورنت دانلود میکنی هم اپلود میکنی هم دانلود،برا همین حجم بیشتر ازت میره،اگه نت نامحدود داری که مهم نیست

برنامه utorrent چه برا کامپیوتر چ برا اندروید بگیر تو سایت تورنت مورد نظر روی علامت اهن ربا یا مگنت کلیک کن اتوماتیک میری تو برنامه و قسمت دانلود،از مزیت دانلود از تورنت اینه که شما مثلا فول البوم یه خواننده رو میخای بگیری ولی بعضی اهنگاشو نمیخای،راحت میتونی تیک دانلود اونا رو برداری بقیه رو دانلود کنی

بیشتر توضیح میخای بازم میگم،،سایتا تورنت خیلی زیادن یکی دوتا نیستن اکثر سایتا هم تخصصی روی یک مدیا کار میکنن

خیلی ممنون دوست عزیز❤️

من  تو زمینه cg کار میکنم یا همون شبیه سازی کامپیوتری..براش سایت خاصی هس؟؟

یه سایت هم برا فیلم بگی ممنون میشم

فقط خطری که نداره؟تو یوتیوب که ویدئوهارو میدیم بحث اف بی آی بود😓

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

یه جورایی مثل دیپ وب ولی فقط محتوای دیجیتالی دزدی رو در اختیار مردم قرار میده تا دانلود کنن،در واقع از دیپ وب برای شرکت ها و موسسه هایی که در این زمینه فعالیت میکنن خیلی خیلی زیان اور تره چون بالاخره جنسی که باید بخری رو مفت مفت میزارن در اختیار مردم،بخاطر همین خیلی از سایت های تورنت از ترس پلیس یا بستن سایتو،یا اینکه دستگیرشون کردن،ولی تا انسان هست قانون شکنی هم هست،سایت تورنت هم هست:)

جااااااااان جاااااااااان😍😍فک کن از سایتای پولی تکسچر بذارن😋

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

خیلی ممنون دوست عزیز2764.png

من  تو زمینه cg کار میکنم یا همون شبیه سازی کامپیوتری..براش سایت خاصی هس؟؟

یه سایت هم برا فیلم بگی ممنون میشم

فقط خطری که نداره؟تو یوتیوب که ویدئوهارو میدیم بحث اف بی آی بود1f613.png

خواهش میکنم 

در مورد خطرش بگم قبلش که میخای چیزی دانلود کنی خوب میره برای قسمت انتخاب فایل ،اکر چیزی غیر از فایل مورد نیازت داشت،تیک اونو بردار

این ده سایت تورنت برتر از دیدگاه torrentfreak

https://torrentfreak.com/top-10-most-popular-تورنت-sites-of-2019/

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، silvermanhhh گفته است :

خواهش میکنم 

در مورد خطرش بگم قبلش که میخای چیزی دانلود کنی خوب میره برای قسمت انتخاب فایل ،اکر چیزی غیر از فایل مورد نیازت داشت،تیک اونو بردار

این ده سایت تورنت برتر از دیدگاه torrentfreak

https://torrentfreak.com/top-10-most-popular-تورنت-sites-of-2019/

خودت استفاده میکنی؟اگه آره از کدوم سایتا؟؟

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، H.Salimi96 گفته است :

خودت استفاده میکنی؟اگه آره از کدوم سایتا؟؟

من معمولا برای چیزای خیلی کمیاب که تو سایت های ایرانی نزاشتن یا اگرم گذاشتن اشتراک چرت و پرت و vip گذاشتن شیره مردمو بکشن

اگه دنبال فیلم سینمایی هستید مطمعنا تو سایتا داخلی پیداش میکنین مگر اینکه جزو محتوای ناجور باشه ،جدیدا هم سایتای داخلی کیفیت بلوری اصل هم میزارن

من از thepiratebay میگیرم اگرم نه،در سرچ انجین های مختلف تورنت میگردم تا فایلو پیدا کنم ،معمولا هم موزیک میگیرم

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

من معمولا برای چیزای خیلی کمیاب که تو سایت های ایرانی نزاشتن یا اگرم گذاشتن اشتراک چرت و پرت و vip گذاشتن شیره مردمو بکشن

اگه دنبال فیلم سینمایی هستید مطمعنا تو سایتا داخلی پیداش میکنین مگر اینکه جزو محتوای ناجور باشه ،جدیدا هم سایتای داخلی کیفیت بلوری اصل هم میزارن

من از thepiratebay میگیرم اگرم نه،در سرچ انجین های مختلف تورنت میگردم تا فایلو پیدا کنم ،معمولا هم موزیک میگیرم

فیلمای کمدی میخوام..اونارم نمیذارن..مث اپل پای که خیلی سخت تونستم پیداش کنم

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

• 0
در 14 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

فیلمای کمدی میخوام..اونارم نمیذارن..مث اپل پای که خیلی سخت تونستم پیداش کنم

بازم ممنون

کلا یکی از بهترین سایت های دانلود هر نوع محتوای تصویری با بهترین کیفیت سایت HD-Torrents هست که البته باید با دعوتنامه عضوش بشید و سیدر خوبی هم باشید

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، freebird گفته است :

کلا یکی از بهترین سایت های دانلود هر نوع محتوای تصویری با بهترین کیفیت سایت HD-Torrents هست که البته باید با دعوتنامه عضوش بشید و سیدر خوبی هم باشید

چطوری میتونم سیدر باشم؟

لینک به دیدگاه

• 0

درود 

این مبحث برام تازگی داره  ممنون میشم نحوه کار برام توضیح بدین

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

چطوری میتونم سیدر باشم؟

توی utorrent یا هر برنامه ای که از تورنت دانلود میکنید تنظیم داره که چقدر اجازه بدید از پهنای باند شما برای سید استفاده بشه

لینک به دیدگاه

• 0
در 4 دقیقه قبل، freebird گفته است :

توی utorrent یا هر برنامه ای که از تورنت دانلود میکنید تنظیم داره که چقدر اجازه بدید از پهنای باند شما برای سید استفاده بشه

تو  HD-Torrents چطوری دعوت نامه دریافت کنم؟؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 51 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

تو  HD-Torrents چطوری دعوت نامه دریافت کنم؟؟

راستش یه سری ها هستن میفروشن خود سایت بسته به فعالیت شما بهتون دعوتنامه میده که من چند تا داشتم برای دوستام ارسال کردم اگر بازم دعوتنامه داد حتما براتون ارسال میکنم

لینک به دیدگاه

• 0
در 11 ساعت قبل، freebird گفته است :

راستش یه سری ها هستن میفروشن خود سایت بسته به فعالیت شما بهتون دعوتنامه میده که من چند تا داشتم برای دوستام ارسال کردم اگر بازم دعوتنامه داد حتما براتون ارسال میکنم

خیلی ممنون دوست عزیز😘

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...