رفتن به مطلب

خرابی فن کنترلر کیس گرین

Recommended Posts

سلام و درود خدمت اساتید.

من یه کیس گرین ایکس 7 دارم که همونطور که میدونید میتونه 6 تا فن رو کنترل کنه. بطوری که 3 تا فن به یک کانال وصل میشن و 3 تا فن هم به کانال دوم. حالا با فشار دادن دکمه مربوط به کانال اول و سپس پیچاندن ولوم تعبیه شده دور هر سه فن با هم کم و زیاد میشه. و کانال دوم هم همینطور.

hs_CougarEvolution_071.jpg

کیس من کانال اولش مشکلی نداره و سالمه.

اما کانال دوم:

وقتی دور فن ها تا آخرین حد زیاد بشه مشکلی وجود نداره. اما وقتی بخواهیم دور فن ها رو کاهش بدیم صدای ویز بلندی از فنهای مربوطه شنیده میشه. دور فنها به درستی کم و زیاد میشه اما وقتی دور فن ها در هر دوری (از مینیمم تا 99 درصد) صدای ویز شنیده میشه. جالب اینه که از کنترلر صدایی نمیاد صدای ویز از فنها میاد.

به نظرتون آیا قابل تعمیرهست؟

ممنونم

ویرایش شده توسط Shahab2500
لینک به دیدگاه

در در 19 شهریور 1398 در 17:10، Shahab2500 گفته است :

سلام و درود خدمت اساتید.

من یه کیس گرین ایکس 7 دارم که همونطور که میدونید میتونه 6 تا فن رو کنترل کنه. بطوری که 3 تا فن به یک کانال وصل میشن و 3 تا فن هم به کانال دوم. حالا با فشار دادن دکمه مربوط به کانال اول و سپس پیچاندن ولوم تعبیه شده دور هر سه فن با هم کم و زیاد میشه. و کانال دوم هم همینطور.

اما کانال دوم:

وقتی دور فن ها تا آخرین حد زیاد بشه مشکلی وجود نداره. اما وقتی بخواهیم دور فن ها رو کاهش بدیم صدای ویز بلندی از فنهای مربوطه شنیده میشه. دور فنها به درستی کم و زیاد میشه اما وقتی دور فن ها در هر دوری (از مینیمم تا 99 درصد) صدای ویز شنیده میشه. جالب اینه که از کنترلر صدایی نمیاد صدای ویز از فنها میاد.

ممنونم

سلام. شنبه موجودی فن کنترلر این کیس رو از انبار استعلام میگیرم.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در در 19 شهریور 1398 در 17:10، Shahab2500 گفته است :

سلام و درود خدمت اساتید.

hs_CougarEvolution_071.jpg

اما کانال دوم:

ممنونم

سلام مجدد. فن کنترلر کیس شما موجوده. برای اطلاع از قیمت و روش های ارسال و تحویل با شماره های شرکت  ,و داخلی های 1130 یا 7040 (آقای شهسواری) تماس بگیرید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، GREEN Support گفته است :

سلام مجدد. فن کنترلر کیس شما موجوده. برای اطلاع از قیمت و روش های ارسال و تحویل با شماره های شرکت  ,و داخلی های 1130 یا 7040 (آقای شهسواری) تماس بگیرید.

با سلام. تماس گرفته و کالای مورد نظر رو سفارش دادم. ممنون از ساپورت گرین.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...