رفتن به مطلب

مشاوره تخصصی درباره راه اندازی گیم نت

Mahdi8063
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، Game World گفته است :

سلام دوستان سوالم مشخصه میخوام یه گیم نت راه بندازم با این بودجه کمکم کنید چیکار کنم ps4 بگیرم یا pc یا این که هردو هرچه زودتر کمک کنید خیلی واجبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون

کدوم شهر هستین ؟ من گیم نت دارم میتونم کمکتون کنم

لینک به دیدگاه

• ارسال 166
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 35 دقیقه قبل، ice_man_1 گفته است :

کدوم شهر هستین ؟ من گیم نت دارم میتونم کمکتون کنم

شهر تبریز ممنون میشم

لینک به دیدگاه

دادا سلام

تبریز شهر مرده ایه از لحاظ تکنولوژی

گیم نت من هرچی آشنا داشتم جمع کردن و رفتن

خونواده ها هم به گیم به چشم یه چیز بی ارزش نگاه میکنن

اونی که دستش به دهنش میرسه خودش وسایل تفریح و سرگرمیش رو فراهم میکنه

اونی هم که نداره گیم نت آخرین جاییکه به فکرش میرسه

به فکر کار دیگه ای باشی نتیجه بهتری میگیری

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Game World گفته است :

شهر تبریز ممنون میشم

خودتون پلیر هستین ؟ چه بازیهایی رو خوب بلدین از بازیهای انلاین ؟ چه تعداد سیستم مد نظره خودتونه ؟ اونجا گیم نت ها ساعتی چنده ؟ مغازه دارین یا باید اجاره کنین ؟

لینک به دیدگاه

دادا اگه میخوای اجاره بدی که از همین الان میگم فاتحه 50 تمن خونده هست نکن ضرر میکنی!!!

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

دادا سلام

پس چیکار کنم با این پول ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ice_man_1 گفته است :

خودتون پلیر هستین ؟ چه بازیهایی رو خوب بلدین از بازیهای انلاین ؟ چه تعداد سیستم مد نظره خودتونه ؟ اونجا گیم نت ها ساعتی چنده ؟ مغازه دارین یا باید اجاره کنین ؟

بله 

فیفا - بتل

8

2000 تومن

اجاره

لینک به دیدگاه

با 50 تمن بزن تو کار خرید قطعه زمین و این چیزا طلا میشه ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

دادا سلام

منم موافقم ولی اگه کار دیگه ای نتونستین انجام بدین ، بهتره رو ps4 سرمایه گذاری کنین دورو بر پی سی خط بکشین هم سرمایه بیشتری میخواد و هم دغدغه و مشکلاتش بیشتره ، واسه گیم نت باید مشتری ها تعداد زیادی بیان که با هم شبکه بازی کنن و وقتی تعداد مشتری ها تو یه زمان مشخص کم باشه مثلا 10 تا سیستم داری 5 نفر مشتری اونا بازی نمیکنن ، اما ps4 جوریه که 2 نفر میان فوتبال میزنن نهایتش تکن اینا خودم تقریبا نصف عمرمو تو کلوپ و گیم نت گذروندم تو تبریز صنعت مرده ای هستش 10   15 سال پیش بله سودی داشت اما الان هر چی در بیاری میشه اجاره و ...

لینک به دیدگاه

سلام. گیم‌نت های تبریز من رفتم، خیلی خلوت و سوت و کورن...

بهتره فکر یه مجوز باشین برای این کار:

بازی های دیجیتال توی فضای باز خیلی درآمدش خوبه، میتونین VR یا دستگاه‌های سرگرمی مختلفی که تو شهرهای زیادی دیدم تهیه کنین و  تو فضای پارک ائل‌گلی (شاه‌گلی) (اگه دور دریاچه بشه که خیلی خوبه اگه نه هم توی خود قسمت پارک که وسائل بازی هست (گوشه دریاچه)) پیاده‌سازی کنین

اونجا هم تابستون و هم زمستون شلوغ هست...

سرچ کنین این جور دستگاه‌ها رو براتون موارد مختلفی میاد

لینک به دیدگاه

پس دوستان با این حساب بگن توی شهری مثل تبریز با 50 تومن چه کاسبی خوبی میشه راه انداخت ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

بزن تو کار زمین کشاورزی حداقل اندک شانسی توش هس ?

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Miad007 گفته است :

بزن تو کار زمین کشاورزی حداقل اندک شانسی توش هس 1f600.png

آره دادا الان یه نسخ زمین(6 هکتاری) تو گرمسار حدود 50 تا 70 تمنه !!! بستگی به میزان آب  ?

ویرایش شده توسط tsd137
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، tsd137 گفته است :

آره دادا الان یه نسخ زمین(6 هکتاری) تو گرمسار حدود 50 تا 70 تمنه !!! بستگی به میزان آب  1f605.png

به قول مهران مدیری یه زمین بی اب ارزون بخره با تف آبش بده??

تو این کشور سرمایه باید میلیاردی داشته باشی تا شاید به چیزی دست یافتی تازه اگه جلو پات سنگ نندازن!

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

بله 

فیفا - بتل

8

2000 تومن

اجاره

من 5 تا پی سی گرفتم دونه ای 6.5 اونهارو دارم ساعتی 3.5 تو یه شهر کوچیک میگیرم ساعتی 2 تومن نمیصرفه با 8 تا سیستم من 45 تا پی سی دارم واسه صرف میکنه سیستم خوب بزارم ولی شمایی که با 8 تا سیستم ساعتی 2 بخوای کار کنی پوله اجارت در نمیاد

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Game World گفته است :

پس چیکار کنیم:|

20 تا پی سی 2 میلیونی بخر فقط واسه بازیهای لن گیم نتی واست میصرفه ساعتی 2 تومن ولی چون کانتر و وارکرافت هم بلد نیستی خودت به مشکل بر میخوری بهتره یه شاگرد کار بلد هم بگیری اوکی میشه روزی 150 تا 200 میزنی 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ice_man_1 گفته است :

20 تا پی سی 2 میلیونی بخر فقط واسه بازیهای لن گیم نتی واست میصرفه ساعتی 2 تومن ولی چون کانتر و وارکرافت هم بلد نیستی خودت به مشکل بر میخوری بهتره یه شاگرد کار بلد هم بگیری اوکی میشه روزی 150 تا 200 میزنی 

خوب یاد میگیریم 

کانتر بلدم

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

با سلام خدمت تمام دوستای گل فروم همون طور که مشخصه قصد راه اندازی گیم نت رو دارم در شهر تبریز و بودجم هم فعلا 100 میلیون تومان است 

خدمت شما ارز کنم قصد من اینه که با این 100 میلیون یه جایی رو رهن کنم و با بقیش دستگاه PS4 و تلویزیون بگیرم و بقیه لوازم مورد نیاز 

حالا سوال هایی که از شما عزیزان و واردان در این حوضه میخواستم بپرسم اینه :

1 . چه تعداد دستگاه خریداری بشود با توجه به بودجه و چه مدلی و اینکه نو تهیه شود یا کارکرده ؟

2 . تلویزیون نو تهیه شود یا کارکرده و اینکه چه سایزی و چه رزولوشنی ؟

3 . مبل راحتی  چه طور با چه قیمتی بگیرم خوبه ؟

4 . به نظر شما علاوه بر PS4 آیا سرگرمی دیگری میتونه وجود داشته باشه که قرار بدم مثلا دارت ؟

5 . درآمد میانگینی که یه گیم نت به جیب میزنه چنده تو شهری مثل تبریز و درجای پر رفت و آمد ؟

6 .  آیا اینکار فعلا عاقلانه هست یا نه و اینکه آیا کار بهتری میشه کرد با 100 تومن که بتونی هرماه درآمدش رو برداری ؟

7 . و درنهایت اگه بخوام گیم نت بزنم چه پیشنهاد هایی دارید و راهنمایی که بتونه کمک کنه درآمدش بیشتر بشه و گیم نت محبوبی بشه به عنوان مثال چه دکوراسیونی داشته باشه و یا استیکرهای گیمینگ و ...

ممنون میشم بنده حقیر رو در این مورد راهنمایی بفرمایید تا هرچه سریع تر اقدامات لازم رو انجام بدم 

یا علی

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

چندی پیش یکی از همشهری هام دقیقا" همین چیزی که شما میخوایین بزنین رو زدن ! به این صورت

تعداد 5 عدد ps 4 و تلویزیون 32 + 2 عدد میز بیلیارد + فوتبال دستی !

البته اغلب قطعات و از دبی وارد کردن که شدیدا" بصرفه تر بود واسش تا خریدن از اینجا !

لینک به دیدگاه

اول اینکه شما کلوپ میخواین راه بندازین یا گیم نت چون گیمنت میشه سیستم ولی شما میگین ps4 

البته بستگی به شهر شما داره که کدومش طرفدار داشته باشه

با 100میلیون گیمنت که نمیشه راه انداخت چون حداقل 10تا سیستم لازمه که با قیمت های الان هر سیستم 10تومان در میاد میشه کله 100تومان بودجتون 

ولی اگر هدف کلوپ یا گیم سنتر باشه میشه جای خوب و شیکی راه انداخت با 10 تا ps4 و مبل مناسب و ...

نگته مهم اینکه لازم نیست حتما برین جاهای شلوغ با اجاره ی بالا چون گیمسنتر حتی تو بیابونم باشه مشتریش جاشو پیدا میگنه و از یک طرف نیاز به دنج بودن داره 

نظر بنده این هست که با شرایط اقتصاد الان بهتر هست جایی با اجاره مناسب پیدا کنید تا رهن و بیشتر برای کیفیت و بعد کمیت هزینه کنید طوری که اگر چندتا گیم سنتر تو شهرتون هست بتونید رقابت کنید و مشتری رو بیارید سمت خودتون 

سعی کنید جایی باشه با فضای کافی چون مشتری جایی رو ترجیه میشه که امکان جولان دادن باشه منظورم اینکه فضا اونقدر کم نباشه که ps4 و tv ها فاصله بینشون کم باشه که مشتری صدای بازی خودشون نتونه بشنوه و یه فضای مناسب داشته باشه برای لذت بردن

الان قیمت کنسول خیلی اومده پایین و تفاوت چندانی با کارکرده نداره البته اگر ps4 خونگی پیدا کنید که ارزش خرید داره ولی وقت گیر هست بخواین تعداد پیدا کنید پس بهتره نو بگیرین و البته از جای معتبر خیلی خیلی مهمه چون براحتی کارکردرو جای نو میفروشن

تلویزیون اگر بخواین کارکرده بگیریم بازم سخت پیدا میشه چون بهتره همه از یک مدل باشه و یک دست 

بنده مارک tcl رو پیشنهاد میدم قیمت مناسب کیفیت مناسب تعداد هم که بگیرین قیمت مناسب تری گیرتون میاد حتما با گارانتی اصلی بگیرین که فیکش زیاده گارانتی مادیران

43 خیلی مناسب هست 40هم فرقی نداره ولی کمتر اصلا

اگر خواستین ps4 pro هم بزارید به نسبت 1 به 5 یعنی اگر 10تا دستگاه دارین 2تاش pro باشه و برای pro سایز 50 و 4k بزارین 

فضای گیمسنتر باید تاریک با نورپردازی مخفی باشه تا هم هزینه برق کاهش پیدا کنه هم هیجان بده با کار

بوفه هم حتما بزارید که میتونه کمک خرج مناسبت باشه البته خیلی شلوغش نکنید 

بعدها اگر دیدن پتانسیل داره و بودجه داشتید VR هم خوبه  و آینده خیلی خوبی داره

ویرایش شده توسط mitternacht
لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

چندی پیش یکی از همشهری هام دقیقا" همین چیزی که شما میخوایین بزنین رو زدن ! به این صورت

تعداد 5 عدد ps 4 و تلویزیون 32 + 2 عدد میز بیلیارد + فوتبال دستی !

البته اغلب قطعات و از دبی وارد کردن که شدیدا" بصرفه تر بود واسش تا خریدن از اینجا !

تشکر از شما دوست عزیز بنده قصدم راه اندازی گیم سنتر هست PS4

که البته خودم میخوام دستگاه های نو بگیرم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mitternacht گفته است :

اول اینکه شما کلوپ میخواین راه بندازین یا گیم نت چون گیمنت میشه سیستم ولی شما میگین ps4 

البته بستگی به شهر شما داره که کدومش طرفدار داشته باشه

با 100میلیون گیمنت که نمیشه راه انداخت چون حداقل 10تا سیستم لازمه که با قیمت های الان هر سیستم 10تومان در میاد میشه کله 100تومان بودجتون 

ولی اگر هدف کلوپ یا گیم سنتر باشه میشه جای خوب و شیکی راه انداخت با 10 تا ps4 و مبل مناسب و ...

نگته مهم اینکه لازم نیست حتما برین جاهای شلوغ با اجاره ی بالا چون گیمسنتر حتی تو بیابونم باشه مشتریش جاشو پیدا میگنه و از یک طرف نیاز به دنج بودن داره 

نظر بنده این هست که با شرایط اقتصاد الان بهتر هست جایی با اجاره مناسب پیدا کنید تا رهن و بیشتر برای کیفیت و بعد کمیت هزینه کنید طوری که اگر چندتا گیم سنتر تو شهرتون هست بتونید رقابت کنید و مشتری رو بیارید سمت خودتون 

سعی کنید جایی باشه با فضای کافی چون مشتری جایی رو ترجیه میشه که امکان جولان دادن باشه منظورم اینکه فضا اونقدر کم نباشه که ps4 و tv ها فاصله بینشون کم باشه که مشتری صدای بازی خودشون نتونه بشنوه و یه فضای مناسب داشته باشه برای لذت بردن

الان قیمت کنسول خیلی اومده پایین و تفاوت چندانی با کارکرده نداره البته اگر ps4 خونگی پیدا کنید که ارزش خرید داره ولی وقت گیر هست بخواین تعداد پیدا کنید پس بهتره نو بگیرین و البته از جای معتبر خیلی خیلی مهمه چون براحتی کارکردرو جای نو میفروشن

تلویزیون اگر بخواین کارکرده بگیریم بازم سخت پیدا میشه چون بهتره همه از یک مدل باشه و یک دست 

بنده مارک tcl رو پیشنهاد میدم قیمت مناسب کیفیت مناسب تعداد هم که بگیرین قیمت مناسب تری گیرتون میاد حتما با گارانتی اصلی بگیرین که فیکش زیاده گارانتی مادیران

43 خیلی مناسب هست 40هم فرقی نداره ولی کمتر اصلا

اگر خواستین ps4 pro هم بزارید به نسبت 1 به 5 یعنی اگر 10تا دستگاه دارین 2تاش pro باشه و برای pro سایز 50 و 4k بزارین 

فضای گیمسنتر باید تاریک با نورپردازی مخفی باشه تا هم هزینه برق کاهش پیدا کنه هم هیجان بده با کار

بوفه هم حتما بزارید که میتونه کمک خرج مناسبت باشه البته خیلی شلوغش نکنید 

بعدها اگر دیدن پتانسیل داره و بودجه داشتید VR هم خوبه  و آینده خیلی خوبی داره

خیلی ممنون از شما

میخوام فقط PS4 باشه به نظرتون چقدر میشه درآمدش ؟

میخوام نو بگیرم تمام دم و دستگاه هارو 

میخوام 6 تا اسلیم 1 ترا و 2 تا پرو بگیرم 

پول پیش 30 تومن کنار گذاشتم حداکثر

بله فضاش خیلی مهمه میخوام دارک باشه همراه استیکر های خفن

بوفه هم باید فکری بکنم براش چقدر هزینه میخواد ؟

ممنون از شما

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از شما

میخوام فقط PS4 باشه به نظرتون چقدر میشه درآمدش ؟

میخوام نو بگیرم تمام دم و دستگاه هارو 

میخوام 6 تا اسلیم 1 ترا و 2 تا پرو بگیرم 

پول پیش 30 تومن کنار گذاشتم حداکثر

بله فضاش خیلی مهمه میخوام دارک باشه همراه استیکر های خفن

بوفه هم باید فکری بکنم براش چقدر هزینه میخواد ؟

ممنون از شما

دوست عزیز هزینه هاش اصلا نمیشه بنده بگم چون فرق داره اینجا و اونجا فردا یا پس فردا باید خودتون بگردین با چند جا حتی شده اون سر کشور ببینین کجا میتونین بهترین قیمت هارو بگیرید 

بوفه هم بستگی به فرهنگ خرج کردن جوون های اون شهر داره که چه چیز هایی بزارید 

یک یخچال برای نوشیدنی سرد و یک ویترین برای خوردنی

فقط به هیچ وجه نوشیدنی گرم ندین مگر اینکه بخوای یه نفر مخصوص اینکار بزارید و فضای جدا برای خورد و خوراک 

برای رهن هم تا جای امکان با اجاره برین جلو چون تو این شرایط فعلی شما اون مبلغ رهنی که میدین بعد قرار داد هیچ ارزشی دیگه نخواهد داشت و ارزشش میاد پایین مگر اینکه مبلغ کمی باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...