رفتن به مطلب

فست فود خانگی(فلافل)


silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

چند وقت پیش خاستم فلافل تو خونه درست کنم تاپیک گذاشتم سوال پرسیدم و دوستان تا جایی که تونستن کمک کردن،بعد از دو بار تلاش ناکام بالاخره قلقش کامل دستم اومد.

از این فست فودیا خیابون چیزی نخرین مگر در مواقع اضطراری،اگه عشقی میخاین بخورین چرا بخرین وقتی میتونین تمیز ترو خوشمزه ترشو تو خونه درست کنین؟

فلافل یکی از فست فود های محبوب جنوب کشور هست که اصلش از مصر میاد و به تدریج تو کشورای خاورمیانه پخش شد،والان تو اکثر کشورا مثل لبنان سوریه عراق ترکیه،و اکثر کشور ها به علاوه ایران به عنوان یه غذای گرم و خوشمزه به صورت فست فود سرو میشه و طرفدارای خیلی زیادی هم حتی در کشور های غربی و امریکا پیدا کرده!دیگه حسابشو بکن

مدلی که به شما یاد میدم محتوای اصلیش نخود هست مدل که اکثرا تو ایران همین مدل درست میکنن،کشورای دیگه مخلوط نخود و باقلا لپه،و باقلا تنها هم درست میکنن و با نان مخصوص(پیتا)و سس مخصوص فلافل درست سرو میشه،اینجا تو ایران خودمون یا با نان باگت یا همبر سرو میشه.

خب!مواد مورد نیاز مدلی که خودم درست کردم،که به اندازه ۲۰الی ۲۵قرص درمیاد که اندازه ۵تا نان باگت میشه:

نخود:۲۵۰گرم

سبزی گشنیز:چهار قاشق غذا خوری خرد شده یا مقدار لازم

سیر:۱یا ۲حبه

پیاز:یکدونه متوسط(اندازه زرد آلو)

+++خب اینم از ادویه جاتش:

نمک:دوقاشق چای خوری

فلفل قرمز:یک ونیم ق چ

فلفل سیاه:یک ق چ

زرد چوبه :یک ق چ

ادویه کاری:یک ق چ

بکینگ پودر:یک ق چ

خب:

زمانی که میخاید درست کنید رو در نظر بگیرید،بعد ۱۵ساعت قبلش نخود و تمیز کنید،بریزید تو یه کاسه بزرگ (خیلی بزرگ)اب بریزید کمی چنگ بزنید تا خاکی چیزی داره تمیز بشه بعد ابو بریزید دوباره اب بریزید تو کاسه و نخود را به اندازه ۱۵ساعت تو همون آب سرد بزارید برا خودش باد کنه،یکی دوبار هم تو این فاصله ابشو عوض کنید تا گند نکنه.

۱۵ساعت بعد که مثلا ساعت ۹صبح یا ۶عصر باشه،نخود رو ابشو خالی کنین یبار اب بریزید روش چنگ بزنید تا اون اب قدیمیش کامل از نخود بره،بعد بزارید تو سبد برا ۱۰دقیقه تا ابش بره

893515185_IMG_20190915_1019070101.thumb.jpg.597f0978825199d33cf7d3255cc19e5a.jpg

در این حین سبزی گشنیز خرد شده یا نشده(فرقی نمیکنه) و سیر و پیاز خرد شده رو تو دستگاه غذا ساز(با همزن و ابمیوه گیری اشتباه نگیرید)بریزید و بزارید خوب خرد بشه وقتی خرد شد از دستگاه در بیارید و بزارید تو همون کاسه که قبلا نخود خیسوندید،ادویه جات که گفتم رو روش بریزیدوآب کمتر نصف لیوان چای خوری روش بریزید (تا یکم چسبنده بشه) وبا قاشق هم بزنید.

645230144_IMG_20190915_10354501.thumb.jpg.dcb64e0e84d143921a0b42347f301cb7.jpg

وقتی خوب هم زدید،بزارید تو یخچال یکی دو ساعت خودشو بگیره.

بعد اون دیگه اماده بشید برا سرخ کردن،روغن سرخ کردنی بریزید تو ماهیتابه گود(شیر جوش بهتره)طوری که قطر روغن حدود ۱.۵تا ۲سانتی متر پر کنه

286569863_IMG_20190915_12593701.thumb.jpg.6c06feae516c70f1b30546782e4acafb.jpg

اگه قالب کتلت و فلافل دارید که کارتون راحته،روشو گنبدی شکل درست کنید و اروم با قاشق که دستتونه بزنید زیرش تا اروم بیوفته تو روغن شناور بشه،اگرم ندارید،یه قاشق غذاخوری رو در نظر بگیرید،با قاشق مواد در بیارید روی خوده قاشق با قاشق کوچیکتر قشنگ مثل قرص دربیارید و اروم بزنید پشت قرص تا بیوفته تو روغن.

1468231916_IMG_20190915_13072101.thumb.jpg.4bc19dc0a6dbcb9727b751d952998486.jpg

فلافلای منو نگاه کنین چطورن کوچیک و شبیه عدس ،این شکلی درست کنید 

1349599324_IMG_20190915_13230201.thumb.jpg.150757cd83471c3c467e3fc50e8da497.jpg

حالا وقتی که سرخ شدن میتونید با نان باگت گوجه و خیارشور سس دلخواه سبزیجات مختلف و حتی ترشی بخورید و لذت ببرید.

حالا قضیه اینجاست ،اماده اید بزنین تو ررررررررگگگگگگگ؟؟؟:D

1473465173_IMG_20190915_13381501.thumb.jpg.1ff9bd40dc0ed90ac6298208997f3000.jpg

IMG_20190915_132302~01.jpg

  • لایک 34
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 3
لینک به دیدگاه
Share on other sites

توضیحات تکمیلی محکم کاری:

بعضی مواقع خانواده وقتی میخاید کاری بکنید دخالت میکنن و خراب کاری بوجود میاد نکاتی که میگم رو حتما رعایت کنید تا زحمات و موادتون حیف و میل نشه:

۱.اولین نکته برمیگرده به نخود و نحوه اماده کردنش،هرگز تکرار میکنم هرگززززززز!نخودو نجوشونید و تو اب داغ نزارید ،شما قرار نیست دیزی درست کنید که نخود نرم باشه،قراره بریزید تو غذا سازو تیکه پارش کنید ،اگه جوشوندینش و نخود پخته شد،توی ماهیتاپه وا میره و تیکه تیکه میشه،باور کن ده کیلو هم ارد بریزی تیکه تیکه میشه.اصلا به حرفای اعضای خانواده در این خصوص گوش نکنید.

۲.اصلن و ابدا با چرخ گوشت درستش نکنید،مگر اینکه دریچه مخصوصشو داشته باشید(دریچه با سوراخای بزرگ که نخود بیش از حد له و لورده نشه که بازم میگم،تو ماهیتابه وا میره)،تازه چرخ گوشت دردسر تمیز کردنو داره نصف مواد تو دریچه خوب چرخ نشده یا له شده،تازه شما که نمیخاید فلافلی بزنید که ده کیلو نخودو بخاید چرخ کنید نهایتش همون رب کیلو هست،غذا ساز خیلی قشنگ و مطمین و تمیز کارو انجام میده دردسر هم نداره.

۳.سبزی گشنیز رو یبار بخرید خرد کنید بزارید تو پلاستیک تو فریزر هر وقت خاستید درست کنید به مقدار لازم دربیارید بقیشو باز بزارید تو فریزر تا حیف و میل نشه علکی،دقیقا مثل سیر

۴.روغنی که برا فلافل استفاده میکنید مطمئنا زیاد هست و شاید فک کنید بعدا خراب میشه و نمیتونید استفاده کنین،ولی در اشتباهید.

روغن رو تیکه های اضافیشو بگیرید باصافی و بزارید تو همون ماهیتابه یه چیزی بزارید روش بزارید تو یخچال ،هر وقت خانواده خاست غذا درست کنه از همون دربیاره برا سرخ کردنو خورش و هرچی،اون روغن بو نمیگیره اگه خوب روشو ببندید،فلافلم اصلن بوی بدی نداره روغنش راحت میشه برا همه چی استفاده کرد.حتی برا فلافل چند روز بعد!

۵.مواد فلافل به هیچ آردی نیاز نداره همون آبی که گفتم بریزید روش کفایت میکنه برا چسبندگیش،بازم میگم توصیه خانواده رو نادیده بگیرید.

۶.توصیه های عجیب غریب خانواده رو گوش نکنید تا پدرتون مثل من درنیاد!

 

دوستان اگر دنبال منبع بنده هستید،بنده از این آقای عرب زبان در یوتیوب کپی کردم کارش درسته درسته:

https://m.youtube.com/watch?v=zvHZjt24Fi0

در عوض یه کلیپ هم هست مال هموطن عزیز ما هست که در واقع مردم رو فیلم کرده با سیب زمینیو کارای اضافی و عجیب غریب (مطمئنم زورش میومد یاد بده که اینم نشان داره از ایرانی بودنش):

https://m.youtube.com/watch?v=OJvRTd7TrCk

 

دوستان سوالی چیزی دارید در خدمتم ،ببخشید اگه زیاد حرف زدم

 

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه
Share on other sites

عالی بود.

حتما وقتی تنها شدم و خانواده رفتن سفر برای خودم درست می کنم .

دمت گرم.

به جز غذا ساز راه دیگه ای نداره مثلا با گوشت کوب یا رنده؟؟

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

من عاشق فلافلم همیشه میدونستم فلافل فروشیهای بیرون یه قلقی دارن که به کسی نمیگن. هرموقع درست کردم شفته شده :)))

یعنی عمرا اگه میتونستم حدس بزنم بکینگ پودر هم نیازه:))))

دمت گرم دادش

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود رفیق احسنت.

من قبلنا اینجا تو تهران حدود 20 سال پیش فلافل میخوردیم یه طعم و مزه خاصی داشت فراموش نشدنی بود ولی الان من هر جا تو تهران فلافل خوردم دیگه اون طعم سالهای قبل رو نمیده نمیدونم اون موقع چی میزدن که اینقدر خوشمزه می شد.

ویرایش شده توسط DAVID SUN
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 24 شهریور 1398 در 16:53، Wall Breaker گفته است :

به جز غذا ساز راه دیگه ای نداره مثلا با گوشت کوب یا رنده؟؟

با رنده به صورت تئوری باید بشه،ولی در عمل خیلی اذیت کنندست

با گوشت کوب زمانی میتونی که نخود پخته شده باشه،که اونم باز تو روغن بصورت تکه های ریز جلوت بندری میرن،هر چی هم بیشتر ارد بریزی توش مزش بیشتر از فلافل دور میشه،بار اولم همینطور در اومد اینقد ارد ریختم توش تا مزش شد مثل همبرگر،خیلی علکی بود

نخود بعد همون ۱۵ساعت یا حتی دو روز (که من پیشنهاد نمیکنم)بازم بافت سفت خودشو داره به راحتی نمیشه لهش کرد 

ولی شاید....شاید بتونی همه رو بزاری تو یه کاسه گود که نریزن بیرون،با چاقو بیوفتی به جونشون اونقد خوردشون کنی تا ریز و یکدست و اندازه دانه ها شکر بشن(شکل نخود بعد که از غذا ساز درش میاری اینجوره)

 

در در 24 شهریور 1398 در 17:07، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

من عاشق فلافلم همیشه میدونستم فلافل فروشیهای بیرون یه قلقی دارن که به کسی نمیگن. هرموقع درست کردم شفته شده :)))

یعنی عمرا اگه میتونستم حدس بزنم بکینگ پودر هم نیازه:))))

دمت گرم دادش

اره وقتی هم بخای ازشون بپرسی یا جواب پرت میدن یا ژست انیشتین میگیرن که میخاد فرمول بمب اتمو بت بده

در واقع تو یوتوب،مثل همون لینکه اکثرا روش درست کردنشو خیلی صریح و ساده گفتن،اکثرا هم عربن چون غذای محلیشونه همه بلدن اونجا

درمورد بکینگ پودر هم بگم کارش ترد کردن و پف کردنه،بخاطر همین فلافل شکننده هست

نخود هارو هیچوقت تو اب داغ نزارو نزار تو قابلمه ،همون سرد سرد کارشو بساز با یکم آب که خودشو بگیره خیلی مشتی تو روغن سرخ میشه هیچ تیکه ازش نمیکنه

 

در در 24 شهریور 1398 در 17:16، DAVID SUN گفته است :

درود رفیق احسنت.

من قبلنا اینجا تو تهران حدود 20 سال پیش فلافل میخوردیم یه طعم و مزه خاصی داشت فراموش نشدنی بود ولی الان من هر جا تو تهران فلافل خوردم دیگه اون طعم سالهای قبل رو نمیده نمیدونم اون موقع چی میزدن که اینقدر خوشمزه می شد.

باید بیای اهواز فلافل لشکر آبادم یه تست بزنی😉

لینک به دیدگاه
Share on other sites

الان از رستوران رفتم فلافل خریدم .

کلا مزه ی آرد می داد.  فلافل هم که کلا شل . گوجه خیار ابکی.

توی ایران همه چی رو آدم باید خودش درست کنه!!!

ویرایش شده توسط Wall Breaker
لینک به دیدگاه
Share on other sites

خیلی هم عالی

دستور رو نگه داشتم حتما یه روز درستش میکنم

دوستانی که درست میکنن عکس بذارن جالب میشه 😃

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 24 شهریور 1398 در 15:00، silvermanhhh گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز

چند وقت پیش خاستم فلافل تو خونه درست کنم تاپیک گذاشتم سوال پرسیدم و دوستان تا جایی که تونستن کمک کردن،بعد از دو بار تلاش ناکام بالاخره قلقش کامل دستم اومد.

از این فست فودیا خیابون چیزی نخرین مگر در مواقع اضطراری،اگه عشقی میخاین بخورین چرا بخرین وقتی میتونین تمیز ترو خوشمزه ترشو تو خونه درست کنین؟

فلافل یکی از فست فود های محبوب جنوب کشور هست که اصلش از مصر میاد و به تدریج تو کشورای خاورمیانه پخش شد،والان تو اکثر کشورا مثل لبنان سوریه عراق ترکیه،و اکثر کشور ها به علاوه ایران به عنوان یه غذای گرم و خوشمزه به صورت فست فود سرو میشه و طرفدارای خیلی زیادی هم حتی در کشور های غربی و امریکا پیدا کرده!دیگه حسابشو بکن

مدلی که به شما یاد میدم محتوای اصلیش نخود هست مدل که اکثرا تو ایران همین مدل درست میکنن،کشورای دیگه مخلوط نخود و باقلا لپه،و باقلا تنها هم درست میکنن و با نان مخصوص(پیتا)و سس مخصوص فلافل درست سرو میشه،اینجا تو ایران خودمون یا با نان باگت یا همبر سرو میشه.

خب!مواد مورد نیاز مدلی که خودم درست کردم،که به اندازه ۲۰الی ۲۵قرص درمیاد که اندازه ۵تا نان باگت میشه:

نخود:۲۵۰گرم

سبزی گشنیز:چهار قاشق غذا خوری خرد شده یا مقدار لازم

سیر:۱یا ۲حبه

پیاز:یکدونه متوسط(اندازه زرد آلو)

+++خب اینم از ادویه جاتش:

نمک:دوقاشق چای خوری

فلفل قرمز:یک ونیم ق چ

فلفل سیاه:یک ق چ

زرد چوبه :یک ق چ

ادویه کاری:یک ق چ

بکینگ پودر:یک ق چ

خب:

زمانی که میخاید درست کنید رو در نظر بگیرید،بعد ۱۵ساعت قبلش نخود و تمیز کنید،بریزید تو یه کاسه بزرگ (خیلی بزرگ)اب بریزید کمی چنگ بزنید تا خاکی چیزی داره تمیز بشه بعد ابو بریزید دوباره اب بریزید تو کاسه و نخود را به اندازه ۱۵ساعت تو همون آب سرد بزارید برا خودش باد کنه،یکی دوبار هم تو این فاصله ابشو عوض کنید تا گند نکنه.

۱۵ساعت بعد که مثلا ساعت ۹صبح یا ۶عصر باشه،نخود رو ابشو خالی کنین یبار اب بریزید روش چنگ بزنید تا اون اب قدیمیش کامل از نخود بره،بعد بزارید تو سبد برا ۱۰دقیقه تا ابش بره

 

در این حین سبزی گشنیز خرد شده یا نشده(فرقی نمیکنه) و سیر و پیاز خرد شده رو تو دستگاه غذا ساز(با همزن و ابمیوه گیری اشتباه نگیرید)بریزید و بزارید خوب خرد بشه وقتی خرد شد از دستگاه در بیارید و بزارید تو همون کاسه که قبلا نخود خیسوندید،ادویه جات که گفتم رو روش بریزیدوآب کمتر نصف لیوان چای خوری روش بریزید (تا یکم چسبنده بشه) وبا قاشق هم بزنید.

 

وقتی خوب هم زدید،بزارید تو یخچال یکی دو ساعت خودشو بگیره.

بعد اون دیگه اماده بشید برا سرخ کردن،روغن سرخ کردنی بریزید تو ماهیتابه گود(شیر جوش بهتره)طوری که قطر روغن حدود ۱.۵تا ۲سانتی متر پر کنه

 

اگه قالب کتلت و فلافل دارید که کارتون راحته،روشو گنبدی شکل درست کنید و اروم با قاشق که دستتونه بزنید زیرش تا اروم بیوفته تو روغن شناور بشه،اگرم ندارید،یه قاشق غذاخوری رو در نظر بگیرید،با قاشق مواد در بیارید روی خوده قاشق با قاشق کوچیکتر قشنگ مثل قرص دربیارید و اروم بزنید پشت قرص تا بیوفته تو روغن.

 

فلافلای منو نگاه کنین چطورن کوچیک و شبیه عدس ،این شکلی درست کنید 

 

حالا وقتی که سرخ شدن میتونید با نان باگت گوجه و خیارشور سس دلخواه سبزیجات مختلف و حتی ترشی بخورید و لذت ببرید.

حالا قضیه اینجاست ،اماده اید بزنین تو ررررررررگگگگگگگ؟؟؟:D

 

 

بسیار عالی

یادم باشه یه سری درست کنم و دسپختمو به رخ خانواده بکشم!:D

در در 24 شهریور 1398 در 16:53، Wall Breaker گفته است :

عالی بود.

حتما وقتی تنها شدم و خانواده رفتن سفر برای خودم درست می کنم .

دمت گرم.

به جز غذا ساز راه دیگه ای نداره مثلا با گوشت کوب یا رنده؟؟

 

آسیاب برقی فک کنم جواب بده!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

واقعا خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون

در اولین فرصت دستور العمل شما رو انجام میدم و امیدوارم ما رو از سردرگمی چند ساله مون دربیاره !!!😃🌻

ولی خودمونیم رفتن به دکه های  فلافلی آبادان و لشکرآباد خودش یه دستور العمله 😆

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 25 شهریور 1398 در 19:54، alo400 گفته است :

حاجی دمت گرم با دسنوری که داده بودی امروز درست کردیم خیلی عالی بود1f60d.png

قربونت

امیدوارم لذت برده باشی،فلافل با سس گوجه و نوشابه نخوری ضرر کردی:D

 

دوستان  درست کنید بزنین بر بدن حالشو ببرید ببینم چیکار میکنید

نوشابه سیاه فراموش نشه

 

هر سوالی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 1 ماه بعد...

ممنون سیلور  ماه. دستور پختی که شرحش  رو دادی عالی بود. منم اتفاقا یه طرز تهیه بلدم که اینجا می گذارم. خیلی ها خوردن و خوششون اومده 😍.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 5 ماه بعد...

فلافل کی میخاد ؟

بزنین بر جگر روشن شین;)

IMG_20200427_131419.thumb.jpg.02a39789254b1e14e7f306aa46f229cb.jpg

الانم ماه رمضونه و بعضیا روزه انو خاستم یکمی دلتونو آب بندازم،همچنین روزه خواری در خفا:)

راستش الان تو قرنطینه ایمو خیلیا از ترس کرونا فست فود نمیخورن ،خیلیا هم از ترس اینکه بیوفتن دنبالشون!

 

هدف من هم از بالا بردن تاپیک این بود که خیلی خیلی تجربه بدست اوردم سر درست کردن این فست فود،خاستم با شما در میون بزارم و همچنین فرمول و مواد مورد نیازم یکم عوض کنم تا هر چی نزدیک تر به فلافل واقعی بشه،موقه افطار هم فلافل درست کنین بزنین بر بدن،منتها همراه همیشگی ،یعنی نوشابه سیاه و بلافاصله نخورین چون خوندم که یکم خطر ناکه بعد گشنگی نوشابه بخورین.

خوب میریم سر اصل مطلب!

مواد مورد نیاز بالا رو بیخیال شین و این رو بکار ببرین:

مواد برای درست کردن حدود ۳۰قرص فلافل (۵نفر)

یک:نخود رب کیلو 

دو:باقلا لپه ۱۰۰گرم 

اینارو ۲۴ ساعت جدا از هم میزارید تو آب تا بخیسه ،حین ۲۴ساعت هم آبشو عوض کنید تا بوی فلان نده!(خودتون بو کنید میفهمید )

بعد ۲۴ساعت اونارو میریزید توی سبد و آب کشی میکنید وبزارید تا آبش بره

این دو مواد رو با «پیاز خرد شده» :

قبلا گفتم که با دستگاه غذا ساز استفاده کنید و چرخ گوشت ،نه،ولی به این پی بردم که وا رفتن فلافل تو روغن فقط ربط به آب پز کردن نخود و باقله داره(یعنی نباید انجام بدید)و میتونید با چرخ گوشت دوبار قشنگ چرخ کنید تا خوب یدست بشه،ما چرخ گوشت دستی داریم عالیه برا این کار،ارزونه تمیز کردنشم راحت تره

بعد اینکه مواد رو اوکی کردید اینارو باید بریزید:

یک:نمک

دو:بکینگ پودر(برای پف کردن و ترد شدن)

سه:زردچوبه

چهار:فلفل قرمز

خب اینا که قبلنم بودن اما چندتا چیز جدیدم باید اضاف کنید که همه رو عطاری داره:

پودره تخم  گشنیز (پودرش،عطاریا تخمشم دارن)

پودر زیره

پودر زنجبیل 

تمام این مواد رو به اندازه ای که دوست دارید(سلیقه ایه)

بریزید و هم بزنید،اگه یکم مواد خشک و سفت بود ،«آب»هم اضاف کنید تا نرم باشه،یک ساعت بزارید تو یخچال تا ور بیاد!بکینگ پودر باید بمونه تا اثر کنه.

بعدشم که مثل همونطور که گفتم سرخش کنید و با نون ساندویچ،همبر ،خیار شورو گوجه و کاهو و هر چی که دوست دارید قاطی کنید و بزنید بربدن 

 

امیدوارم تو این ماه رمضون درست کنید و لذت ببرید 

IMG_20200427_135355.jpg

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در در 8 اردیبهشت 1399 در 13:37، Silvermanhhh گفته است :

فلافل کی میخاد ؟

بزنین بر جگر روشن شین;)

الانم ماه رمضونه و بعضیا روزه انو خاستم یکمی دلتونو آب بندازم،همچنین روزه خواری در خفا:)

 

 

میعاد؛ روزه دار میبینه دلش میخواد میمونه تو گلوت😅

راستی من حدود 13 سال پیش، اوایل دوره دانشجوییم فلافلی داشتم🤪

فرمول جدید خیلی سوسول بازیه!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 2 دقیقه قبل، HeX گفته است :

فرمول جدید خیلی سوسول بازیه!

والا من خودمم نمیدونم دقیقا زیره و زنجبیل چیکار میکنه

شاید فقط برای مقوی بودن بریزن

اما پودر تخم گشنیز فکر کنم دقیقا همون ماده ی معجزه گر هست که مزه ی فلافلو از این رو به اون رو میکنه

 

یبار همینجوری توی شامی کبابم اینو ریختم مزه ی فلافلای بیرونو گرفت!

 

البته شهر به شهر فلافلاش فرق میکنه ،مثلا همین اهواز خودمون فلافلاش با آبادان فرق میکنه مزشون 

خلاصه فرق اینا همون فرق بمب اتم روسیه و آمریکا و کره شمالی هست 

کره شمالی ،همون فلافل یخ زده هان تو بقالی میفروشن خخخخ

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 24 شهریور 1398 در 17:07، 🆆🅰🆁🅲🆁🅰🅵🆃 گفته است :

یعنی عمرا اگه میتونستم حدس بزنم بکینگ پودر هم نیازه:))))

 

بکینگ پودر رو خیلی کم باید زد.غیر اون بری عطاری بگی ادویه فلافل میخوام خیلی خوبه چون این ادویه همون قلق فلافلیاس

در 17 دقیقه قبل، HeX گفته است :

راستی من حدود 13 سال پیش، اوایل دوره دانشجوییم فلافلی داشتم🤪

 

میشه بچه قم باشی ی بار فلافلی کار نکرده باشی مگه!!؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 3 دقیقه قبل، Wall Breaker گفته است :

دستور اول بهتر نبودش؟

دستور اول یه سری مشکل داره اونم سیر و خوده گشنیز هست،این دوتا غذارو سنگین میکنن،یکم هم دل آدمو میزنه،براهمین برداشتم،بجاش پودر مواد دیگه رو گذاشتم که مقوی تر هم هستن والبته مزشم بهتره

باقلا هم مزه ی ملایم و خوبی داره

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در در 8 اردیبهشت 1399 در 14:48، Silvermanhhh گفته است :

والا من خودمم نمیدونم دقیقا زیره و زنجبیل چیکار میکنه

شاید فقط برای مقوی بودن بریزن

اما پودر تخم گشنیز فکر کنم دقیقا همون ماده ی معجزه گر هست که مزه ی فلافلو از این رو به اون رو میکنه

 

یبار همینجوری توی شامی کبابم اینو ریختم مزه ی فلافلای بیرونو گرفت!

 

البته شهر به شهر فلافلاش فرق میکنه ،مثلا همین اهواز خودمون فلافلاش با آبادان فرق میکنه مزشون 

خلاصه فرق اینا همون فرق بمب اتم روسیه و آمریکا و کره شمالی هست 

کره شمالی ،همون فلافل یخ زده هان تو بقالی میفروشن خخخخ

نصف مزه فلافل به سسش هست و سالادش.

از عطاری ها بپرسید پودر انبه بهتون میدن. 

یه لیوان آب رو تو قابلمه بریزید بذارید کم کم گرم بشه ولرم که شد کم کم دو قاشق غذاخوری پر پودر انبه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و به هم زدن بی وقفه ادامه بدید. کم کم که داشت سفت میشد زیرش رو خاموش کنید و به هم زدن ادامه بدید تا یکم که سرد شد بذارید کنار تا کامل خنک بشه و بعد هم مصرفش کنید. میتونید برای بهتر شدن مزه اش بعد از برداشتن از حرارت کمی فلفل قرمز، مقداری آبلیمو و نمک به ذائقه خودتون اضافه کنید.

سالادش هم بهترین ترکیب کلم با گوجه فرنگی نگینی شده هست.

 

 اینم بزرگترین قرص فلافل دنیا با وزن 74.75 کیلوگرم:

20151021-falafel-625x395.jpeg

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ماشالا اساتيد مهندس يه پا سر آشپزم هستن

دوستان ميتونن از خودشون ابداع هم بكنن مثلاً مثل فلافليا مدل ويژه بزنن با سالاد مخصوص كه سس مخصوص داره يا مثلا پنير پيتزا و قارچ رو رو يه سطح داغ كنن بزارن داخل نون باگت قبل از ريختن باقى مواد يا مثلا اونايى كه بادنجون دوس دارن اسلايس سرخ شده رو كنارش بزار يا هر چيز ديگه اى كه به مذاقشون سازگاره

البته اينو بگم كلا ماه رمضونه و به شخصه با فلافل خيلى تو اين ماه نميسازم....

لینک به دیدگاه
Share on other sites

شاید این یک تایپک ساده باشه.

ولی از همین تاپیک برای بعضیا شغل ایجاد میشه.

شاید جرقه اش الان تو ذهن دوستان خورده باشه.متاسفانه با وضعیت اسفناک شغلی که تو کشور وجود داره. تقریبا محاله کسی بتونه تو رشته مورد نظرش کار پیدا کنه. 

کار عار نیست. خیلی از بزرگمردان از جاهای کوچک به مراحل بزرگ رسیدن.

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 19 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

شاید این یک تایپک ساده باشه.

ولی از همین تاپیک برای بعضیا شغل ایجاد میشه.

شاید جرقه اش الان تو ذهن دوستان خورده باشه.متاسفانه با وضعیت اسفناک شغلی که تو کشور وجود داره. تقریبا محاله کسی بتونه تو رشته مورد نظرش کار پیدا کنه. 

کار عار نیست. خیلی از بزرگمردان از جاهای کوچک به مراحل بزرگ رسیدن.

 

دقیقا

 

یه بابایی بود یه دکه سمبوسه ای داشت تو خیابونای فرعی مرکز شهر،طرف از مقام آورای بدن سازی کشوری بود،بعد قسمت خنده دارش اینجاست،طرف با دکه سمبوسه خرج مواد پروتئین و تجهیزاتشو درمیوورد،باش خودرو دوو خرید ،خونه خرید الان دکه شو داده برادر کوچیکش خودش مغازه زد خیابون اصلی ،اونم داده به یکی دیگه داره سرش کار میکنه

البته اونم عرب بود،عربا هم خوب تو کار باکلاسی و اینا نیستن،هر کاری باشه انجام میدن

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 4 ماه بعد...

سیب زمینی اونجوری که بیرون درست میکنن اینه

سیب زمینی تیکه تیکه میکنی باید مساوی باشه اندازه ها

یه ظرف پره اب + نمک و یک لیوان سرکه میکنی - سرکه سفید

سیب زمینی ها بهتره حداقل یک ساعت توش باشه

بعدشم یه ظرف پر روغن میکنی میریزی توش سرخ و طلایی میشه عین بیرون :/

اخر سرم که ریختی تو ظرف روغنشو که گرفتی با دستمال کاغذی یه کم نمک و اویشن میزنی تامام

 

مدل بعدی اونایی که خیلی بزرگه اونارو باید سیب زمینی پوست بگیری تیکه های بزرگ کنیش و بندازی توی اب جوش حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه بعد میاریش بیرون با دست مال خشک میکنی میندازی تو روغن داغ :|

photo_2019-09-15_17-11-16.thumb.jpg.39cc6f60b7460fe9a112765d35dc25fc.jpg

ویرایش شده توسط hosin
لینک به دیدگاه
Share on other sites

دستور پخت سیب زمینی خلالی خیلی خوشمزه:»

1-  سیب زمینی خیلی تازه خوب نیست. حدود یک هفته یا کمی بیشتر ازش بگذره بهتره. این تجربه ثابت کرده.

2- سیب زمینی پوست کنده و خلال متوسط میکنید و کاملا میشورید و  میریزید توی آب و کمی بکینگ پودر (برای یک کیلو سیب زمینی یک یا دو قاشق چای خوری) (برای پوک شدن) اضافه میکنید و مقدار ی هم نمک میریزید. اگه نمک دریا دارید که چه بهتر. خوب هم میزنید و میزارید حدود دو ساعت بمونه.

3- بعد آبش خالی میکنید(نیاز به شستن دوباره نیست). آبش که گرفته شد، میریزید تو پلاستیک بسته بندی میکنید . میزارید تو فریز که یخ بزنه.

4- بعد 24 ساعت از تو فریز در بیارید و دمای روغن کم کنید یکم که یخش باز شد بریزید تو روغن سرخش کنید.

5- حالشو ببرید. خوردید یاد ما هم بکنید.

 

 

پ . ن : اگه وقت نداشتید که این مراحل برید یه راه دیگه هم هست :

مفاد 1و 2 اجرا میکنیدولی بعد شستن سیب زمینی یه قالب یخ خورد کرده میریزی تو سیب زمینی و کمی هم اب میریزید که روی سیب زمینی بپوشونه . نمک و بکینگ پودر میزنید. دو ساعت ولش میکنید. بعد خشک کنید سرخ کنید.

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 17 شهریور 1399 در 00:01، ali-0098 گفته است :

 

 

😐

عامو جان سیب زمینی رو زمانی درست میکنیم که چیزی برای خوردن نباشه

من از روز قبلش خبر داشته باشم فردا شام ندارم خوب یه پیتزایی چیزی درست میکنم چرا سیب زمینی درست کنم😂

ولی مرسی امتحان میکنم من همیشه دوست داشتم سیب زمینیام شل و ول نباشه🤗

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...